Νέα

Ad Your-Angels

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα nukteros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

MrEco

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Μηνύματα
1.147
Κριτικές
14
Like
2.007
Πόντοι
2.487
Ρε φέρτε πίσω την εμμανουελα που την κάνατε γνωστή στον χώρο (γιατί έξω ήταν και καλά) και τωρα δουλεύει μόνη της...την επόμενη να την κλείσετε με συμβόλαιο
που την εχεις βρει ρε θηριο?στειλε λινκ αν θες
 

crazy bunny

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2021
Μηνύματα
453
Κριτικές
32
Like
2.580
Πόντοι
2.471
Ρε φέρτε πίσω την εμμανουελα που την κάνατε γνωστή στον χώρο (γιατί έξω ήταν και καλά) και τωρα δουλεύει μόνη της...την επόμενη να την κλείσετε με συμβόλαιο
Εργάζεται καπου;έχει σταματήσει καιρό τώρα
 

vaggos89

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2022
Μηνύματα
240
Κριτικές
14
Like
1.459
Πόντοι
1.071

Niko_Like

Ανώτατος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Μηνύματα
29
Κριτικές
111
Like
4.745
Πόντοι
17.060
Παραθέτω την κριτική μου, μιας και έκανα τον κόπο να την γράψω. Εάν θέλουν οι admin την ανεβάζουν..

Συνάντηση με την Αλισια
Το καλοκαίρι η όρεξη ανεβαίνει και τα ραντεβού με εσκορτακια γίνονται αναγκαστικά ποιο συχνά. Κυριακή απόγευμα λοιπόν, ξεκινάω την κλασική αναζήτησή και με το που μπαίνω στο your angels πρώτες - πρώτες μου σκάνε Αλισια και Αλεξια. Την Αλεξια την είχα συναντήσει την προηγούμενη εβδομάδα, πολύ καλό το μωράκι, είχα γράψει κριτική αλλά δεν ανεβήκαμε τεσπα, δεν πήγα παρακάτω γιατί η Αλισια μου φάνηκε δυνατό μωρό.
Τηλεφωνακι στο γραφείο και κλείστηκε το ραντεβου για αργα το βραδυ.
Λοιπόν το κορίτσι από θέμα ομορφιάς και εμφάνισης σκίζει. Ωραίο πρόσωπο, χειλάκια ελαφρώς φουσκωμένα, μάτια καταπράσινα. Πολύ κοντά στις φωτογραφίες, ηλικία 28 που λέει πρέπει να είναι αληθινή ή 2-3 χρόνια μεγαλύτερη το πολύ. Πολύ περιποιημένη, μαλλί, βάψιμο, νύχια χέρια πόδια και πολύ ωραίο άρωμα, elegant το μωρό. Σώμα πολυ καλό με πεταχτό κωλαρακι, βυζαρες και καλλες αναλογίες. Είναι απο Βραζιλία μιλάει καλά Αγγλικά και μπορείς να κανείς κουβεντούλα άνετα μαζί της.
Στα του αγώνα..Φιλάκια είχαμε με γλώσσα, αισθησιακή γκομενα για GFE φάση, καλή πίπα, χωρις πολυ χέρι και καυλωτικα βλέμματα με τις πράσινες ματαρες. Ήταν πεντακάθαρη και γι αυτό την περιποιήθηκα κι εγώ σε 69. Μετά με καβάλησε όπου είναι πολυ καλή σε αυτό και με τις βυζαρες της στο πρόσωπο μου..όλα τα λεφτά.. Ένα μικρό διάλειμμα και επανάληψη με εναλλαγές στάσεων και πολυ ένταση.

Συμπέρασμα, πέρασα καλά, η κοπελα είναι πολυ όμορφη, θα ήθελα πολυ να την κυκλοφορούσα για ένα ποτό. Στο σεξ είναι προς το gfe αλλά πιστεύω αντέχει και για περισσότερα.
 

bigmountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Μηνύματα
3.432
Κριτικές
113
Like
25.785
Πόντοι
26.386
Alicia-3.jpg


Alicia your angels.

Οι φωτογραφίες την αδικούν λίγο. Μικροδείχνει αρκετά, το πρόσωπο της πολύ baby face, είναι πιο όμορφη από κοντά, ωραίο και σφιχτό νεανικό κορμάκι. Βραζιλιάνικο μεν, αλλά μακριά από το τυπικό Βραζιλιάνικο με τον ευμεγέθη κώλο.

Το κωλαράκι της υπέροχο, το δίνει με χαρά.

Εδώ να σημειώσω πώς το γραφείο μάλλον έχει αλλάξει τακτική και από συμπεριφορά σκίζει. Θέλει να μάθει αν πέρασες καλά, ρωτάει τα κορίτσια αν είχαν κάποιο παράπονο, διαμεσολαβεί αν θέλεις να μεταφέρεις κάτι στα κορίτσια και το αντίστροφο.

Από τότε που πήγε η Dasha στους αγγέλους, το γραφείο έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Και τώρα ήρθε πάλι η Dida.

:thumbsup:
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom