Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 118.338
- Πόντοι
- 46.423
Εγω λεω να παιξουμε ενα τζοκερ εκει επι τοπου , και οπως λεει και στην διαφημιση και αν σου κατσει? εχεις και αυτην και λεφτα![]()
Τρέχω να ρίξω το δελτίο ...

Εγω λεω να παιξουμε ενα τζοκερ εκει επι τοπου , και οπως λεει και στην διαφημιση και αν σου κατσει? εχεις και αυτην και λεφτα![]()

Ναι εδω μεσα θα ρχομουν να εκανα διαφημιση,Ρε μπας και είσαι ο ιδιοκτήτης του opap play και απλώς κάνεις διαφήμιση στο μαγαζί σου ???
?

Ναι εδω μεσα θα ρχομουν να εκανα διαφημιση,ο πρωταρης το ανεφερε πρωτος εγω απλα εριξα μια ιδεα, δεν θα ηταν ωραια ετσι 1 εκατομμυριακι εστω, και μετα παιρνεις κοπελες απο το γραφειο και κανεις ενα παρτακι σουπερ
![]()

Εσυ και ο πρωταρης ειστε καλεσμενοι, για τον κυριο σεμεδο τωρα ακυρο ασε μη μας φερει τιποτα ανηλικες και μπλεξουμε, και λενε μετα στις ειδησεις ο σεμεδο και καποια μελη του bou σε οργιο με ανηλικεςΚαλά τα λές φίλε.
Βγάλε εσύ το εκατομμυριάκι και θα σου οργανώσω εγώ μια παρτάρα ... μέχρι και τον Σεμέδο θα σου καλέσω ...
![]()

Εσυ και ο πρωταρης ειστε καλεσμενοι, για τον κυριο σεμεδο τωρα ακυρο ασε μη μας φερει τιποτα ανηλικες και μπλεξουμε, και λενε μετα στις ειδησεις ο σεμεδο και καποια μελη του bou σε οργιο με ανηλικες![]()
![]()
Που λες Συγγρού;Ρε μαγκες λιγο πιο κάτω απτο χοτελ των αγγέλων έχει έναν οπαπ πλευ έχετε δει ένα μουνακι που δουλεύει μεσα;προτείνω στο γραφειο να της κάνει προταση

Και εγώ σε μια πριν πήγα που δεν είχε γυμνή φωτό.Ενδιαφέρουσα περίπτωση αλλά πως να σηκώσω το τηλέφωνο χωρίς γυμνή φωτογραφία και selfie ???
Εν τω μεταξύ από extra services ... πιο πολλά κάνω εγώ παρά η Μόνικα ...
![]()
Γατί να έχεις μαζί σουΕνδιαφέρουσα περίπτωση αλλά πως να σηκώσω το τηλέφωνο χωρίς γυμνή φωτογραφία και selfie ???
Εν τω μεταξύ από extra services ... πιο πολλά κάνω εγώ παρά η Μόνικα ...
![]()