YourAngels
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2015
- Like
- 31.974
Κάνε ένα κόπο και μπες στο site ρε μύστη. Γράφει τις ηλικίες. Δεν είναι και 100αδες οι κοπέλες να μην μπορείς να βγάλεις άκρη.υπαρχει κοπελα 18-20 χρονων?
Αν ο φίλος που έκανε την ερώτηση την έκανε επειδή βαριόταν να διαβάσει, σωστά του απάντησες. Αν όμως ρωτούσε, επειδή αναρωτιόταν αν υπάρχει καμία πραγματικά 18-20 ετών, νομίζω ότι δεν υπάρχει καμία, ανεξαρτήτως του τί γράφουν τα sites.Κάνε ένα κόπο και μπες στο site ρε μύστη. Γράφει τις ηλικίες. Δεν είναι και 100αδες οι κοπέλες να μην μπορείς να βγάλεις άκρη.
20χρονες μια χαρα υπαρχουν. 18χρονες χλωμο αλλα οχι απιθανο, δεν απευθυνονται σε γραφεια τοσο νωρις, πρωτα κανουν το αγροτικο τους με καναν μπαρμπα-χορηγο και μετα ξανοιγονται στην αγορα. Το ερωτημα ειναι ομως, με την κοπελα ή με την ταυτοτητα της θα κανουμε σεξ; Γιατι αν η αλλη ειναι 21-22 λιγο αθωα λιγο μικροκαμωμενη, ανετα περναει για 18-19, ισως με λιγο παραμυθι. Στο μυαλο ειναι ολαΑν ο φίλος που έκανε την ερώτηση την έκανε επειδή βαριόταν να διαβάσει, σωστά του απάντησες. Αν όμως ρωτούσε, επειδή αναρωτιόταν αν υπάρχει καμία πραγματικά 18-20 ετών, νομίζω ότι δεν υπάρχει καμία, ανεξαρτήτως του τί γράφουν τα sites.
Το ανέφερα γιατί εάν υπήρχε θα το έγραφε στο site. Εφόσον δεν το γράφει δεν υπάρχει. Τώρα για το εάν είναι πραγματικές οι ηλικίες αυτό είναι άλλο θέμα.Αν ο φίλος που έκανε την ερώτηση την έκανε επειδή βαριόταν να διαβάσει, σωστά του απάντησες. Αν όμως ρωτούσε, επειδή αναρωτιόταν αν υπάρχει καμία πραγματικά 18-20 ετών, νομίζω ότι δεν υπάρχει καμία, ανεξαρτήτως του τί γράφουν τα sites.
πολυ σωστα με κραζεις κ καλα κανεις. αλλα ειχα μπει. 18 δεν ειχα δει. ειχα δει λιγο πιο πανω απο 20 αν δεν θυμαμαιΚάνε ένα κόπο και μπες στο site ρε μύστη. Γράφει τις ηλικίες. Δεν είναι και 100αδες οι κοπέλες να μην μπορείς να βγάλεις άκρη.
Δεν κράζω. Απλά προσπαθώ να σου πω που θα δεις την πληροφορία που θες. Κάποια γραφεία έχουν φίλτρα στις σελίδες τους που μπορείς να βρεις τον συνδιασμό ηλικίας και υπηρεσιών που θες. Αλλα δυστυχώς δεν το εχουν όλαπολυ σωστα με κραζεις κ καλα κανεις. αλλα ειχα μπει. 18 δεν ειχα δει. ειχα δει λιγο πιο πανω απο 20 αν δεν θυμαμαι