Νέα

Ξύρισμα αρχιδιών

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα billaras22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 234K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Προτιμάτε οι άντρες να έχουν ξυρισμένα ή αξύριστα αρχίδια?

  • Ξυρισμένα

    Ψήφοι: 388 76,4%
  • Aξούριστα

    Ψήφοι: 120 23,6%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    508

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Μηνύματα
241
Like
0
Πόντοι
1
εγω παντως δεν καταλαβα να σου λεει καποιος τί να κανεις με τα αρχιδια σου φιρφιρικο. καλως ηρθες anyway
 
OP
OP
B

billaras22

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2006
Μηνύματα
256
Like
3
Πόντοι
1
λοιπον! το θεμα ειναι τροποι ξυρισματος των ορχεων κ οχι χαρακτηρισμος των κατοχων των ξυρισμενων ορχεων! οι αρχαιοι μας θεωρουσαν προσβολη να φαινεται το πουτσοκεφαλο και για αυτο εδεναν το δερμα με ειδικο σπαγγο (δειτε τα αγγεια) για αυτο παιδες ολοι δεμενα απο αυριο!!
 
OP
OP
B

billaras22

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2006
Μηνύματα
256
Like
3
Πόντοι
1
:dancing:
 

Συνημμένα

  • ancient greek.jpg
    ancient greek.jpg
    45 KB · Εμφανίσεις: 22
OP
OP
B

billaras22

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2006
Μηνύματα
256
Like
3
Πόντοι
1
αφιερωμενο στους τριχωτους...
 

Συνημμένα

  • Turkish Boy Being Circumcised.gif
    Turkish Boy Being Circumcised.gif
    41,5 KB · Εμφανίσεις: 101

Varvaros

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2005
Μηνύματα
34
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
τους Σπαρτιατες δεν καταλαβα γιατι τους ανακατεψατε...ειναι της μοδας φαινεται
Οι Σπαρτιάτες μπερδεύτηκαν άθελα τους μιας και λόγω της ταινίας (που δεν έχει και τρελλή σχέση με τη πραγματικότητα) και έγινε αναφορά γι αυτούς από κάποιον στη πρώτη σελίδα αυτού του θέματος.

Η ορθοδοξη ελληνικη εκκλησια αναφερει μονο την περιποιηση της κομης της κεφαλης (και εννοει την πανω μονο) αλλα δεν καταλαβα πως την εμπλεξες. Δεν ειναι κλασσικη ελληνικη (ελληνιστικη) παραδοση αλλα σιγουρα ειναι σαφεστερα νεοτερη ελληνικη παραδοση. Καλως ή κακως η νεοτερη ελληνικη ιστορια ειναι ενα με την ορθοδοξη χριστιανικη. Μπορει ο πρωιμος χριστιανισμος να εκανε κακο στον ελληνιστικο πολιτισμο αλλα και ο ιδιος ο ελληνιστικο ς πολιτισμος εκανε κακο στον εαυτο του. Και ο ιδιος ο χριστιανισμος εκανε κακο στον εαυτο του. Η ιστορια δεν μελεταται αποσπασματι κα αλλα σαν συνολο. Βεβαια τί σου λεω... εσυ ασχολεισαι με τα παπαρια σου και επειδη ειδες δυο αγαλματα που σου φανηκαν ξυρισμενα κατεληξες στο συμπερασμα οτι οι αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι ιατροι και αστρονομοι διεπρεψαν ξυριζοντας τ' αρχιδια τους!
Συνεχίζεις να αποδεικνύεις  το χαμηλό σου IQ και αντίληψη.
Όσο για το ξύρισμα διάβασε την επιστολή του Παύλου προς Ρωμαίους.

Όσο για τις υπόλοιπα καραγκιοζάκο, δε χρειάζεται να μου πεις τίποτα μιας και απ' οτι φαίνεται έχω καλύτερες γνώσεις  από εσένα και δε διατηρώ ψευτοδιλήμματα  του στυλ οι αρχαίοι ήταν καλύτεροι γιατί τα ξύριζαν τα μπαλάκια τους ή όχι.

Σίγουρα όμως είχαν πιο ανοικτό μυαλό απ' οτι εσύ και πολλοί δήθεν συντηρητικοί της εποχής μας και γι' αυτό φτιάξανε αυτά που φτιάξανε.

Ελπίζω να γνωρίζεις την ιστορία του βωμού προς τον άγνωστο θεό που υπήρχε στην αρχαία Αθήνα.
 

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Μηνύματα
1.125
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
16
Ρε παιδιά νταβατζή δεν είχαμε και νταβατζή βάλαμε τον gamaomanoules να μας πει τι θα κάνουμε με τα αρχίδια μας, για να σοβαρευτούμε

Με βλεπεις σα νταβα σου φιφιρικο?
Εγω παντως δε σε βλεπω για πουτανακι μου..
Χαιρομαι παντως που στο πρωτο ποστ με ελαβες υποψιν,να σου υπενθυμισω οτι με γαμηδια και λουγκρες δεν εχω παρε δωσε.
Καλως ηρθες στο σαιτ.
 

akis35

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Μηνύματα
128
Like
2
Πόντοι
1
Για τον varvatos  Eδω πιαστηκες και βλακας καλα,ποση ωρα σου πειρε να τα σκεφτης ολα αυτα.Ομολογ ω οτι εξ'επλαγιν απο το σθενος του το αποδηξης οτι εκει που εχει καπνο δεν εχει φωτια .Μπορει να σε πιστεψουν αλλοι , που ξερεις .Και αν ενα απλο παραδειγμα που εκανα οργιαζει στην φαντασια σου , και παλι δικαιωμα σου. Αλλα γυναικα και φοβος αυτο το νεο .Μηπως ειμαστε και γειτονες και δεν το αντελιφθην.
Καλα σου λεω ,οριμασε λιγακι και το υποτηθεμενο αντριλικη να ξερεις που να το βγαζεις .Δεν σε εβρισα και κρατα και κανα επιπεδο μην παιδιαριζει ς.αφου εισαι και 31
 

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Μηνύματα
1.125
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
16
  Αυτό που μου τη σπάει εδώ είναι ηλίθιοι σαν εσένα και το Gamaomanoules και τον Antonis_p  που ενώ δεν σας απασχολεί το θέμα απ οτι λέτε, πάτε να επιβάλλετε την άποψη σας πάνω στους άλλους. Με μειωτικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και αναφορές.
οράς, δρώντας με τη κλασσική (γυναικεία) κατινίστικη συμπεριφορά. Ξεφυτρώνοντας εκεί που δε σας σπέρνουν.

Βαρβαρε το οτι σπαω πλακα με μερικα πουστακια και με αλλες αντιγνωμιες στο επιπεδο που λες δε νομιζω να με κανει ηλιθιο.
Ηλιθιος γινεσαι εσυ που οπως λες σου τη σπανε καποια μελη εδω ενω στη πραγματικοτητα στο μυαλο σου δεν εχεις βαλει οτι σε ενα τετοιο θεμα περαν απο 10 γνωμες σοβαρες ολες οι υπολοιπες γινονται για πουτσοτριχες και για το χαβαλε.
Μαλλον πρεπει να μη κανεις χαρακτηρισμους και να παιρνεις σοβαρα τα οσα λεγονται για τις πουτσοτριχες του καθενος γιατι αν το κανεις θα γινεις ο ηλιθιος που λες.
Επειδη ομως δεν θελω να δινω σοβαρες απαντησεις σε γελοια θεματα,θελω να σε ρωτησω
επειδη βλεπω εισαι υπερ του ξυρισματος οταν αποφασισω να τα ξυρισω που θα σε βρω για συμβουλες?
Σε περιπτωση που παλι το πηρες τις μετρητοις και γινεις ηλιθιος,σου λεω οτι η ερωτηση μου δεν ειναι για προσβολη σε σενα αλλα για χαβαλε βαση της απαντησης σου που περιμενω να ειναι στο ιδιο επιπεδο.
 

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Μηνύματα
184
Like
0
Πόντοι
1
ρε ακη και μεθυσμενος γραφω καλυτερα...

μπιλαρας δεν το πιασα ρε συ...τι παιζει με τη φωτο και τι με τους τριχωτους?
 

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Μηνύματα
173
Like
0
Πόντοι
1
με τοσα hits δεν "ανακατευονται" μονοι τους ρε Λαμπη; Προφανως ασχολουνται πολυ με τις τριχες τους ειτε με το να τις βαφουν, ειτε να τις χτενιζουν ειτε να τις ξυριζουν για να κανουν μπικινι!

Όπως υπάρχουν αυτοί που τις περιποιούνται, υπάρχουν και αυτοί που τις αφήνουν στη φυσική τους κατάσταση γιατί έτσι τους καυλώνει. Είναι φετίχ η φυσική τρίχα για μια ομάδα πούστηδων, όπως είναι φετιχ το τελείως άτριχο σώμα για μια άλλη ομάδα, το γυμνασμένο σώμα για μια τρίτη, οι καράφλες για μια τέταρτη και πάει λέγοντας.

Βασικά ότι έχει σχέση με άντρες σε κάποιους gay θα αρέσει, επομένως η όλη συζήτηση είναι ηλίθια.

 

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Μηνύματα
241
Like
0
Πόντοι
1
Λάμπη tnx για την απάντηση,
όντως η συζήτηση είναι ηλίθια
εγώ όμως την συνεχίζω γιατί κάνω χαβαλέ.

Συνεχίζεις να αποδεικνύεις  το χαμηλό σου IQ και αντίληψη.
Όσο για τις υπόλοιπα καραγκιοζάκο...

Ξυρισμένε varvare (ποιόν είχες στο μυαλό σου
όταν επέλεγες αυτό το username;
τον Konan; Μήπως και αυτός ήταν ξυρισμένος;
ή μήπως τον φαντασιώνεσαι διαφορετικά;)
Είναι αλήθεια πως δεν είπες και τίποτα σε αυτό το post σου,
εκτός το οτι κόπιαρες όλο το δικό μου,
αν κατάλαβα καλά:
οι αρχαίοι ηταν προοδευτικοί γιατι ξυρίζονταν, "φτιάξανε αυτά που φτιάξανε" και είχαν πιο ανοιχτό μυαλό ειδικά απο το δικό μου. Τις λούγκρες τις πετούσαν στον Καιάδα ή τους έδιναν βήμα για να αναπτύξουν τις αποψεις τους για το ξύρισμα των όρχεων;

Οι νεοέλληνες ειναι δήθεν συντηρητικοί... αυτό θέλει λίγο περαιτέρω επεξήγηση. Αν εσύ τοποθετείς τον εαυτό σου στους προοδευτικούς, τότε εμείς (που σας τα χώνουμε) δεν είμαστε δήθεν συντηρητικοί αλλά απόλυτα συντηρητικοί.
Και καλά εμείς δεν είμαστε προοδευτικοί σαν τους αρχαίους Έλληνες και δεν φτιάξαμε ότι έφτιαξαν εκείνοι, εσύ που έχεις ανοιχτό μυαλό και είσαι προοδευτικός, εκτός από το ξυρισμένο σου παπάρι τί άλλο θα αφήσεις στο ανθρώπικο γένος;
Αν δεν έχεις τίποτα άλλο να πεις μείνε στο thread και συνέχισε με ύβρεις, ότι έχει να πει ο καθένας!
 

dreamer24gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Μηνύματα
55
Like
2
Πόντοι
0
Τόσες μέρες παρακολουθώ το πόστ και βλέπω χίλιες δυό μαλακίες να γράφονται.... Δε κάθομαι να παρατηρήσω ποιός γράφει τι, γιατί απλά δεν ξέρω κανένα σας και δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανένα, απλά βλέπω ΤΙ γράφετε. Καλά, πραγματικά πιστεύετε, πως αν ξυρίσει κάποιος τα αρχίδια του, είναι πουστης; Πως το συμπεραίνετε αυτό ρε μάγκες; Δηλαδή εγώ που για λόγους υγείας αποτριχώνω το κώλο μου (λόγω κύστης κόκυγα) και όλη τη βουβωνική περιοχή (κύστες λόγω γυρίσματος τριχών), ωστέ να αποφύγω να ξαναχειρουργηθώ, τι είμαι, καραπουστάρα του κερατά;  Η :jerking: πάει σύννεφο μου φαίνεται... Και στη τελική, εκτός από τους λόγους υγείας, είναι καθαρά προσωπική επιλογή του καθενός αν θα ξυριστεί/αποτριχωθεί κλπ σε αυτή τη περιοχή. Είνα σαν να βγώ και να πω, πως όποιος δεν έχει μουστακι/μούσι/φαβορίτες/μαλλιά/τρίχες στα αυτιά/τρίχες στη μύτη κλπ είναι πούστης... Ρε πάτε καλά; Μπας και έχει αλλάξει η ένοια του πούστη κι έχω χάσει επεισόδια; Γιατί μέχρι πρώτινος, νόμιζα πως πούστης είναι αυτός που γαμάει/γαμιέται με άντρες... Σας παρακαλώ ενημερώστε με για να μαθαίνω...

ΥΓ1  Με αυτή τη λογική, μια γυναίκα που ξυρίζει το μουνί της, είναι λεσβία;

ΥΓ2 Αν ισχύει αυτή η λογική, τότε εγώ και η γυναίκα μου έχουμε σπάσει κάθε ρεκόρ ανωμαλίας!!! Ένας  πούστης και μια λεσβία κάνουν τα στρώματα να λιώνουν! ...Ρε, λες να μπούμε στο Βιβλίο Γκίνες;;; :dancing:
 

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Μηνύματα
3.482
Like
33
Πόντοι
16
dreamer24gr...συμφωνώ 100% με τις απόψεις σου...και εμένα η δικιά μου της την σπάει να έχω τρίχες στις μπάλλες μου...και αφού μου αρέσει να μου τα περιποιήται....γιατί να μην το κάνω....
 

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Μηνύματα
184
Like
0
Πόντοι
1
πουτσιλα αρχισε να μυριζει παλι εδω μεσα...
 

Επισκέπτης
Πολύ μπινελίκι πέφτει σε αυτό το θέμα.χεεχεχεχεχεχεχ
 

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Μηνύματα
6.107
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Τόσες μέρες παρακολουθώ το πόστ και βλέπω χίλιες δυό μαλακίες να γράφονται.... Δε κάθομαι να παρατηρήσω ποιός γράφει τι, γιατί απλά δεν ξέρω κανένα σας και δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανένα, απλά βλέπω ΤΙ γράφετε. Καλά, πραγματικά πιστεύετε, πως αν ξυρίσει κάποιος τα αρχίδια του, είναι πουστης; Πως το συμπεραίνετε αυτό ρε μάγκες; Δηλαδή εγώ που για λόγους υγείας αποτριχώνω το κώλο μου (λόγω κύστης κόκυγα) και όλη τη βουβωνική περιοχή (κύστες λόγω γυρίσματος τριχών), ωστέ να αποφύγω να ξαναχειρουργηθώ, τι είμαι, καραπουστάρα του κερατά;   Η :jerking: πάει σύννεφο μου φαίνεται... Και στη τελική, εκτός από τους λόγους υγείας, είναι καθαρά προσωπική επιλογή του καθενός αν θα ξυριστεί/αποτριχωθεί κλπ σε αυτή τη περιοχή. Είνα σαν να βγώ και να πω, πως όποιος δεν έχει μουστακι/μούσι/φαβορίτες/μαλλιά/τρίχες στα αυτιά/τρίχες στη μύτη κλπ είναι πούστης... Ρε πάτε καλά; Μπας και έχει αλλάξει η ένοια του πούστη κι έχω χάσει επεισόδια; Γιατί μέχρι πρώτινος, νόμιζα πως πούστης είναι αυτός που γαμάει/γαμιέται με άντρες... Σας παρακαλώ ενημερώστε με για να μαθαίνω...

ΥΓ1  Με αυτή τη λογική, μια γυναίκα που ξυρίζει το μουνί της, είναι λεσβία;

ΥΓ2 Αν ισχύει αυτή η λογική, τότε εγώ και η γυναίκα μου έχουμε σπάσει κάθε ρεκόρ ανωμαλίας!!! Ένας  πούστης και μια λεσβία κάνουν τα στρώματα να λιώνουν! ...Ρε, λες να μπούμε στο Βιβλίο Γκίνες;;; :dancing:
Σωστός dreamer24gr σου βγάζω το καπέλο .
 

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Μηνύματα
635
Like
17
Πόντοι
6
Προσωπική επιλογή καθενός σαφώς πιο καθαρή ως λύση στην περιοχή αλλά με περισσότερη ανάγκη περιποίησης. Σε καμιά περίπτωση ΔΕΝ αφορά μόνο ομοφυλόφιλους ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ!!! Μπορείτε στο μπάνιο-ντους κάθε 3-4 μέρες με ένα ουδέτερο αφρόλουτρο και ξυραφάκι αλόης κανονικά. Δεν επικρίνω ειδικά προϊόντα αποτρίχωσης τουλάχιστον προσωπικά. Κάτι σαν το ξύρισμα στο πρόσωπο.
Νομίζω πάντως ότι όπως το μεγαλύτερο ποσοστό αντρών θέλουν ξυρισμένες τις γυναίκες κάτω έτσι και οι γυναίκες προτιμούν να έχουν απέναντί τους ένα πιο "καθαρό" από τρίχα αντρικό μόριο. Επίσης έχω την εντύπωση ότι οπτικά δίνει "μέγεθος" και επιπλέον προσφέρει μεγαλύτερη προσβασιμότητα σε μήκος για στοματικά παιχνίδια στη γυναίκα....!
 

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Μηνύματα
3.119
Κριτικές
148
Like
2.744
Πόντοι
6.925
Πρώτη φορά είδα το thread διάβασα 2-3 σελίδες και αναρωτιεμαι πόσο χρόνο και όρεξη έχουν μερικοι να ασχολουνται με αρχίδια και τριχες. 2 χρόνια παρακολουθώ το site και πραγματικά έχει ξεφυγει. Νοσταλγω τις παλιες μερες.
Παντως - επι του προκειμενου - είναι ωραία να τα έχεις αλαφρωμενα από τις πολλες τριχες όταν στα γλυφουν (το φυλο που θα του τα γλυφει το οριζει ο καθεις). Ειναι χαλια όταν μεγαλωνωουν και τσιμπανε.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom