Νέα

Ξύρισμα αρχιδιών

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα billaras22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 234K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Προτιμάτε οι άντρες να έχουν ξυρισμένα ή αξύριστα αρχίδια?

  • Ξυρισμένα

    Ψήφοι: 388 76,4%
  • Aξούριστα

    Ψήφοι: 120 23,6%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    508

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Μηνύματα
6.107
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Του καθενός τα αρχίδια δικά του είναι οτι θέλει αυτος τα κάνει .
 

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Μηνύματα
1.125
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
16
εισαι τελειως εξω απο το θεμα...πρεπει να κουβαλας πολλα κομπλεξ απο την παιδικη σου ηλικια...και αμφιβαλω αν εχεις παει ποτε με γκομενα εκτος απο πουτανες...
και επειδη το βαρεθηκα ολο αυτο το...πηγαινε-ελα....αντε..ξυρισου!
Πρεπει νασαι αντε γεια ψυχολογος για να κρινεις καποιο nickname απο 10 ποστ μονο.Οπως πας θα αφησεις χωρις δουλεια οσους σπουδαζουν χρονια.
Αν και εχω κλασει στο γελιο μετα περισσοτερα εδω μεσα,ακομα δεν εχεις καταλαβει οτι ολο το τοπικ ειναι για πουτσοτριχες και δεν αξιζει ιδιαιτερης βαρυτητας.
Το αν καποιο nickname σε λεει εμμεσως πουστη και εσυ τσιμπας να δικαιολογηθεις τοτε φιλε δημιουργεις εσυ κομπλεξ στον εαυτο σου χωρις να χρειαζεται.
Ειχα σκοπο να συνεχισω τη πλακα μαζι σου αλλα αφου δε θες οκ.

Antonis_p ..EΓΡΑΨΕΣ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
2.552
Κριτικές
12
Like
190
Πόντοι
6.055
Εγώ ξουρίζω με ανάποδη φαλτσέτα κοντραριστή, βάζω μπουγαδόνερα για μαλακτικό και μετά βάζω πούδρα. Τις κωλότριχες τις αφήνω και τις κάνω ενίοτε κοτσιδάκι. :uglystupid: :uglystupid:
 

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Μηνύματα
241
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον, εδω μεσα ειμαστε καμποσοι καφροι
που νομιζουμε αδικα πως αυτα ειναι για τρελές,

Υπαρχουν απειρες πληροφοριες,
αρκει να ψαχνετε στο καταλληλο μερος,
να 'ναι καλα το διαδικτυο:

http://[URL unfurl="true"]www.gaybarber.com/img/corazon.gif[/img[/URL]]

ψαχνοντας λιγακι αισθανθηκα νεαντρενταλ,
(και αξυριστος),
τελικα ειμαι πολυ πισω:

[img]http://[URL unfurl="true"]www.gaybarber.com/img/ban_bpuppy.gif[/img[/URL]]
 

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Μηνύματα
184
Like
0
Πόντοι
1
τι σου ειναι αυτοι οι gay....
χρονια μπροστα....
 

akis35

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Μηνύματα
128
Like
2
Πόντοι
1
ΓΙΑ ΤΟΝ       Varvaros
Είσαι μικρός στην ηλικία και φαίνεται γιατί σου δείχνουν τα αστέρια και εσύ κοιτάς το δάχτυλο .Ρε αθεόφοβε ποιος σου είπε για τα κορμιά των Σπαρτιατών ;; ο νηστικός καρβέλια ονειρεβετε νομίζω για τις συμπεριφορές μιλούσα ότι δεν έβαζαν και εύκολα τα κλάματα όταν πήγαιναν εκεί που πήγαιναν και που βλέπεις την λέξη ξενόφερτο στο κείμενο μου μέσα .Τι βλέπεις;; Και τελευτεο έχω δίκιο με αυτά που λέω γιατί αν διαβάσεις καλά το κείμενο ΤΟΝΙΖΩ μην κάνετε ότι σας ζητάνε οι γκόμενες  γιατί αν διαβάσεις προσεκτικά  μερικοί ρωτάνε cg η τις γκόμενες τους πώς να ξυριστούνε εκεί .Γιατί δεν πάνε στον πατερά τους να τον ρωτήσουν όπως τον ρώτησαν και την πρώτη φορά  για το πρόσωπο , Εμένα πάντως όταν μου έμαθε το ξυράφι ο πατέρας μου δεν μου έδειχνε τα αρμίδια του εσύ τον ρώτησες τον πατερά σου αφού ρε μάγκα  είσαι ψημένος και εμείς    παλαιοί
Και λέω και πάλι τόσο πολύ ενοχλούμε εμείς παλαιοιδεολογοι που είμαστε και κομλεξηκοι γιατί δεν ξυρίζουμε τα αρμίδια μας αύριο τι έχει σειρά  , οποίος άντρας δεν φοράει ταγκά  θα είναι κομπλεξικός  ,και μεθαύριο θα τρέχουμε τζόκιν με μπειμπιντολ  ροζ  με ποια   χα χα χα χα χα  .Την υπόσταση σαν άντρας  μια φορά την φτιάχνουμε και αν την χαλάσεις δεν είναι τρίχες να ξαναβγεί χάθηκε ,καλημέρα
 

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Μηνύματα
241
Like
0
Πόντοι
1
  Εμένα πάντως όταν μου έμαθε το ξυράφι ο πατέρας μου δεν μου έδειχνε τα αρμίδια του εσύ τον ρώτησες τον πατερά σου αφού ρε μάγκα  είσαι ψημένος και εμείς παλαιοί.
μπορει ο πατερας να ηταν ολη μερα στην δουλεια και να εδειξε στο παιδι η μαμα! Αλλα το δουλευε το ξυραφακι λιγο διαφορετικα!
 

Varvaros

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2005
Μηνύματα
34
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
ΓΙΑ ΤΟΝ      Varvaros
Είσαι μικρός στην ηλικία και φαίνεται γιατί σου δείχνουν τα αστέρια και εσύ κοιτάς το δάχτυλο .Ρε αθεόφοβε ποιος σου είπε για τα κορμιά των Σπαρτιατών ;; ο νηστικός καρβέλια ονειρεβετε νομίζω για τις συμπεριφορές μιλούσα ότι δεν έβαζαν και εύκολα τα κλάματα όταν πήγαιναν εκεί που πήγαιναν και που βλέπεις την λέξη ξενόφερτο στο κείμενο μου μέσα .Τι βλέπεις;; Και τελευτεο έχω δίκιο με αυτά που λέω γιατί αν διαβάσεις καλά το κείμενο ΤΟΝΙΖΩ μην κάνετε ότι σας ζητάνε οι γκόμενες  γιατί αν διαβάσεις προσεκτικά  μερικοί ρωτάνε cg η τις γκόμενες τους πώς να ξυριστούνε εκεί .Γιατί δεν πάνε στον πατερά τους να τον ρωτήσουν όπως τον ρώτησαν και την πρώτη φορά  για το πρόσωπο , Εμένα πάντως όταν μου έμαθε το ξυράφι ο πατέρας μου δεν μου έδειχνε τα αρμίδια του εσύ τον ρώτησες τον πατερά σου αφού ρε μάγκα  είσαι ψημένος και εμείς    παλαιοί
Και λέω και πάλι τόσο πολύ ενοχλούμε εμείς παλαιοιδεολογοι που είμαστε και κομλεξηκοι γιατί δεν ξυρίζουμε τα αρμίδια μας αύριο τι έχει σειρά  , οποίος άντρας δεν φοράει ταγκά  θα είναι κομπλεξικός  ,και μεθαύριο θα τρέχουμε τζόκιν με μπειμπιντολ  ροζ  με ποια  χα χα χα χα χα  .Την υπόσταση σαν άντρας  μια φορά την φτιάχνουμε και αν την χαλάσεις δεν είναι τρίχες να ξαναβγεί χάθηκε ,καλημέρα

Akis35 που απ' οτι καταλαβαίνω το νούμερο δείχνει την ηλικία σου, μάθε πρώτον οτι είμαι κοντά σε αυτό το νούμερο (31) για την ακρίβεια και επίσης όλος ο κόσμος δε γυρνάει γύρω από σένα.
Το ξενόφερτο πήγαινε στον woodman και στα ανυπόστατα που έλεγε.

Όσο για σένα που ανέφερες τους 300, μια ταινία που δείχνει τους Σπαρτιάτες να πολεμούν γυμνοί με μια κάπα και ασπίδα περικνημίδες και περικεφαλαία (τα αρχαίου τύπου καλύμματα γεννητικών οργάνων δε μπαίνω στο κόπο να τα σχολιάσω), μάθε πρώτα να αναφέρεις κάνα σωστό παράδειγμα και μετά άνοιξε το στοματάκι σου για ανυπόστατες προσωπικές προσβολές.
Οι Σπαρτιάτες είχαν πάει εκεί με ρητή εντολή να καθυστερήσουν τους Πέρσες, και όσον αφορά τα κλάματα ή όχι ούτε έγω ούτε εσύ ήσουν μπροστά για να ξέρεις τι παίχτηκε όταν μάθανε για την περικύκλωση και το σίγουρο θάνατο. Χωρίς αυτό να μειώνει την ανδρεία τους. ʼσε που η συμπεριφορά αυτή δεν έχει καμία σχέση με το θέμα εδώ. Εκτός αν φοβάσαι τόσο πολύ την γυναίκα/γκόμενα σου και νομίζεις οτι και οι άλλοι έχουν τον ίδιο φόβο.

Το τι έχω κάνει στη ζωή μου, δε το ξέρεις όποτε και άσε μη μιλάς γιατί δε σε παίρνει.

Και εγώ όταν το έκανα δε πήρα κανενός τη συμβουλή ούτε κάθισα να κάνω γκάλοπ με τις προτιμήσεις της εκάστοτε γκόμενας μου. Το πόσο τις ευχαριστεί το αποτέλεσμα το βλέπω στην πράξη. Όπως και ευχαριστεί εμένα. 

Αυτό που μου τη σπάει εδώ είναι ηλίθιοι σαν εσένα και το Gamaomanoules και τον Antonis_p  που ενώ δεν σας απασχολεί το θέμα απ οτι λέτε, πάτε να επιβάλλετε την άποψη σας πάνω στους άλλους. Με μειωτικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και αναφορές.

Η υπόσταση σαν άντρας για το καθένα δε στηρίζεται στις τρίχες που έχεις στο πούτσο του, ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματος του. Από τις πράξεις του φαίνεται, και εδώ κανείς δε ρώτησε πως να φορέσει το ροζ baby doll που του χάρισε η γκόμενα του.

Εσύ και οι άλλοι δυο όμως το παίζετε κατίνες και Κασσάνδρες της συμφοράς, δρώντας με τη κλασσική (γυναικεία) κατινίστικη συμπεριφορά. Ξεφυτρώνοντας εκεί που δε σας σπέρνουν.

Φαντάσου τι είστε το λοιπον.

@Antonis_p Μην ανησυχείς να ξυρίζομαι μόνος μου έμαθα. Όσο για τ' αρχίδια ξυράφι δε βάζω εκεί. Για το υφάκι σου τα προαναφερθέντα καλύπτουν και σένα.
 

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Μηνύματα
241
Like
0
Πόντοι
1
Αυτό που μου τη σπάει εδώ είναι ηλίθιοι σαν εσένα και το Gamaomanoules και τον Antonis_p  που ενώ δεν σας απασχολεί το θέμα απ οτι λέτε, πάτε να επιβάλλετε την άποψη σας πάνω στους άλλους. Με μειωτικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και αναφορές.

@Antonis_p Μην ανησυχείς να ξυρίζομαι μόνος μου έμαθα. Όσο για τ' αρχίδια ξυράφι δε βάζω εκεί. Για το υφάκι σου τα προαναφερθέντα καλύπτουν και σένα.

Αγαπητέ, δεν αναφέρθηκα σε κανέναν προσωπικά
αλλά είναι αλήθεια ότι χλευάζω αυτές τις συμπεριφορές.
Προφανώς δεν έχω κάτι να προσθέσω στην κουβέντα σας
αλλά κάνω την πλάκα μου
όπως αντικείμενο χαβαλέ θα ήταν τέτοια κουβέντα όπου και να την αντιλαμβανόμουν, πάντα έτσι θα την αντιμετώπιζα. Και την συζήτηση και όσους είχαν άποψη γύρω από αυτή. Επέτρεψε μου να έχω την άποψη μου και να κάνω και εγώ πλάκα με κάτι. Τον καθένα κάτι τον κάνει να γελά, εμένα με φέρνει σε τέτοια διάθεση το ξύρισμα σας. Δεν θέλω να είμαι προσβλητικός αλλά νομίζω πως και στα παλικάρια στις προηγούμενες φωτο που έβαλα, αν τους πεις πούστρες δεν βλέπω να προσβάλλονται.
Δεν ανησυχώ για το πως έμαθες να ξυρίζεις το πουλί σου, ούτε για το πως και αν το χρησιμοποιείς. Όπως είπε και κάποιος πιο πριν, ο καθένας μπορεί να να το χρησιμοποιεί όπως θέλει. Και συμπληρώνω πως ο καθένας μπορεί να κάνει ότι χαβαλέ θέλει, δεν προσβάλαμε και τα όσια και ιερά!
Αντιπαρέρχομαι τον χαρακτηρισμό "ηλίθιος", ίσως με κάποιον τρόπο να μέτρησες την αντίληψη σου και να την βρήκες καλύτερη από την δική μου. Δεν προσπαθώ να σε πείσω να μην ξυρίζεσαι. Θεωρώ απλά ότι η συμπεριφορά σου δεν είναι παραδοσιακά αντρική και κάνω πλάκα με αυτό όπως θα έκανα πλάκα με όποια κραγμένη. Κατά τα άλλα ξύρισε και την κωλοτρυπίδα σου, δεν με αφορά και δεν θα προσπαθήσω να το αποτρέψω, όχι όμως πως δεν θα κάνω την πλάκα μου.
 

Varvaros

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2005
Μηνύματα
34
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
Αγαπητέ, δεν αναφέρθηκα σε κανέναν προσωπικά
αλλά είναι αλήθεια ότι χλευάζω αυτές τις συμπεριφορές.
Προφανώς δεν έχω κάτι να προσθέσω στην κουβέντα σας
αλλά κάνω την πλάκα μου
όπως αντικείμενο χαβαλέ θα ήταν τέτοια κουβέντα όπου και να την αντιλαμβανόμουν, πάντα έτσι θα την αντιμετώπιζα. Και την συζήτηση και όσους είχαν άποψη γύρω από αυτή. Επέτρεψε μου να έχω την άποψη μου και να κάνω και εγώ πλάκα με κάτι. Τον καθένα κάτι τον κάνει να γελά, εμένα με φέρνει σε τέτοια διάθεση το ξύρισμα σας. Δεν θέλω να είμαι προσβλητικός αλλά νομίζω πως και στα παλικάρια στις προηγούμενες φωτο που έβαλα, αν τους πεις πούστρες δεν βλέπω να προσβάλλονται.
Δεν ανησυχώ για το πως έμαθες να ξυρίζεις το πουλί σου, ούτε για το πως και αν το χρησιμοποιείς. Όπως είπε και κάποιος πιο πριν, ο καθένας μπορεί να να το χρησιμοποιεί όπως θέλει. Και συμπληρώνω πως ο καθένας μπορεί να κάνει ότι χαβαλέ θέλει, δεν προσβάλαμε και τα όσια και ιερά!
Αντιπαρέρχομαι τον χαρακτηρισμό "ηλίθιος", ίσως με κάποιον τρόπο να μέτρησες την αντίληψη σου και να την βρήκες καλύτερη από την δική μου. Δεν προσπαθώ να σε πείσω να μην ξυρίζεσαι. Θεωρώ απλά ότι η συμπεριφορά σου δεν είναι παραδοσιακά αντρική και κάνω πλάκα με αυτό όπως θα έκανα πλάκα με όποια κραγμένη. Κατά τα άλλα ξύρισε και την κωλοτρυπίδα σου, δεν με αφορά και δεν θα προσπαθήσω να το αποτρέψω, όχι όμως πως δεν θα κάνω την πλάκα μου.

Για πληροφόρηση σου ο χλευασμός δεν είναι το ίδιο με την πλάκα.

Τα παλικάρια που έβαλες τη φώτο τους εδώ μέσα δε με νοιάζει πως θα το πάρουν, εγώ όμως προσβάλλομαι όταν ακούω αυτή τη λέξη να κατευθύνεται προς εμένα, από άτομα που πρώτον δε με ξέρουν καθόλου και δεύτερον συμπεριφέρονται σαν παιδάκια δημοτικού ενώ είναι ενήλικες. Βασικά με βιδώνει να με λένε έτσι γενικά γιατί δεν είμαι.

Αν θες να χλευάσεις κάτι άρχισε με τον εαυτό σου που συμπεριφέρεσαι με την κλασσική συμπεριφορά της γεροντοκόρης κατίνας που έμεινε στο ράφι.

Το τι είσαι φαίνεται καθαρά από το τρόπο που αντιμετωπίζεις το κόσμο γύρω σου, ιδίως εδώ στο Ιντερνετ που είσαι κρυμμένος πίσω από την "σχετική" ανωνυμία μιας IP.

Όσο για το παραδοσιακά αντρική ή όχι καλό θα είναι να μάθεις οτι η παράδοση είναι κάτι που δεν αναφέρει τίποτα για τ' αρχίδια και το ξύρισμα αυτών. Η Εκκλησία αναφέρει μόνο, και η Εκκλησία δεν είναι η κλασσική Ελληνική παράδοση. Είτε σ' αρέσει είτε όχι.
 

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Μηνύματα
209
Like
1
Πόντοι
1
τα αρχιδάκια σας να τα ξυρίζετε το κωλαράκι σας μην ξυρίζετε γιατί θα σας το τημορίσουναι 
 

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Μηνύματα
184
Like
0
Πόντοι
1
τους Σπαρτιατες δεν καταλαβα γιατι τους ανακατεψατε...ειναι της μοδας φαινεται
 

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Μηνύματα
173
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ ούτε τους gay κατάλαβα γιατί τους ανακατέψανε.

Google> gay shaved = 1,470,000 hits
Google> gay hairy = 1,490,000 hits
 

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Μηνύματα
188
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Κώλος γίναμε. Για αρχίδια μιλάμε κώλος θα γίνουμε πάλι.

Το ξύρισμα αρχιδιών είναι θέμα διάθεσης για τα εξής:
- Για λόγους υγειάς αφου οι τρίχες εκεί μόν καθαριότητα δεν προσφέρουν παρά μόνο μικρόβια που έχουν και άσχημη επίδραση και στην γυναίκα.
- Για λόγους μη εγκαυμάτων ανάμεσα από αρχίδια και μπούτια εσωτερικά όπου όποιος αθλείται πολύ συχνά αντιμετωπίζει πρόβλημα
-Για λόγους ομορφιάς και ωραίας αισθητικής που γουστάρουν οι γυναίκες αλλά και οι ίδιοι οι άντρες που τους αρέσει να φαίνεται ωραία η συγκεκριμένη περιοχή.

Τώρα για ξύρισμα εγώ επιλέγω αφρό και νερό.

όταν ματώνεις εκτός από σπυράκια μπορεί να γυρνάνε και οι τρίχιες.

Τώρα για τους χαλβάδες που μιλάνε για το να είναι πούστηδες όσοι ξυρίζονται στα αρχίδια, ένα έχω να πω.

Σε όλα τα πράγματα η ζωή προχωράει. Να αφήναμε και μαλλιά και μούσια και γενικώς να μην κάναμε αλλαγές. Και αμα δεν βλέπαμε να μην φορούσαμε φακούς ή γυαλιά. Λες και τα αρχίδια δεν είναι μέρος του σώματος.

Και εξάλλου δεν μιλάμε για ξύρισμα μασχαλών ή στήθους, που θα ήταν όντγγως παρατραβηγμένο. Για αρχίδια μιλάμε για ένα σημείο του σώματος που πρέπει  να είναι καθαρό.
 

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Μηνύματα
241
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις,
ειναι ομως καμποσες και θα απαντω σε καθε μια ξεχωριστα.

Αν θες να χλευάσεις κάτι άρχισε με τον εαυτό σου που συμπεριφέρεσαι με την κλασσική συμπεριφορά της γεροντοκόρης κατίνας

αφηνω να με χλευασεις εσυ, δεν εχω κατι να πω για αυτο. Εσυ ισως να μπορεσεις να το τεκμηριωσεις. Θα το ηθελα κιολας. Μπορει με την σωστη τοποθετηση να με βοηθησεις να βελτιωθω.

Το τι είσαι φαίνεται καθαρά από το τρόπο που αντιμετωπίζ εις το κόσμο γύρω σου, ιδίως εδώ στο Ιντερνετ που είσαι κρυμμένος πίσω από την "σχετική" ανωνυμία μιας IP.
Δεν αντιμετωπιζω ολον τον κοσμο με τον ιδιο τροπο αλλα αναλογα με την συμπεριφορα του. Δεν αποκαλεσα ολους μαλακες ή πουστρες ή αδερφες, μονο οσες μου εδωσαν το δικαιωμα. Οσον αφορα την ανωνυμια που αναφερεις, εσυ την εκμεταλευεσαι αφου αυτοαποκαλεισαι varvaros ενω εγω αν μη τι αλλο χρησιμοποιω τουλαχιστον το μικρο μου ονομα (και το αρχικο απο το επιθετο). Επισης εχεις πολλα δικαιωματα που δεν τα χρησιμοποιεις: θα μπορουσες για παραδειγμα να με αναφερεις στο forum για οτιδηποτε προκειμενου ακομα και με διαγραψουν.

Η ορθοδοξη ελληνικη εκκλησια αναφερει μονο την περιποιηση της κομης της κεφαλης (και εννοει την πανω μονο) αλλα δεν καταλαβα πως την εμπλεξες. Δεν ειναι κλασσικη ελληνικη (ελληνιστικη) παραδοση αλλα σιγουρα ειναι σαφεστερα νεοτερη ελληνικη παραδοση. Καλως ή κακως η νεοτερη ελληνικη ιστορια ειναι ενα με την ορθοδοξη χριστιανικη. Μπορει ο πρωιμος χριστιανισμος να εκανε κακο στον ελληνιστικο πολιτισμο αλλα και ο ιδιος ο ελληνιστικος πολιτισμος εκανε κακο στον εαυτο του. Και ο ιδιος ο χριστιανισμος εκανε κακο στον εαυτο του. Η ιστορια δεν μελεταται αποσπασματικα αλλα σαν συνολο. Βεβαια τί σου λεω... εσυ ασχολεισαι με τα παπαρια σου και επειδη ειδες δυο αγαλματα που σου φανηκαν ξυρισμενα κατεληξες στο συμπερασμα οτι οι αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι ιατροι και αστρονομοι διεπρεψαν ξυριζοντας τ' αρχιδια τους!
 

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Μηνύματα
759
Like
6
Πόντοι
6
ρε παιδες ας κανει ο καθενας οτι γουσταρει ....στα αρχιδια του
 

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Μηνύματα
241
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ ούτε τους gay κατάλαβα γιατί τους ανακατέψανε.

Google> gay shaved = 1,470,000 hits
Google> gay hairy = 1,490,000 hits

με τοσα hits δεν "ανακατευονται" μονοι τους ρε Λαμπη; Προφανως ασχολουνται πολυ με τις τριχες τους ειτε με το να τις βαφουν, ειτε να τις χτενιζουν ειτε να τις ξυριζουν για να κανουν μπικινι!
 

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Μηνύματα
241
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδη ο ιστορικος του μελλοντος
που θα μελετα το dvd της eurovision
θα καταληξει στο συμπερασμα οτι οι Ελληνες του 2007
ήταν σαν τον Σαρμπελ (και αν αυτος εχει ξυρισει
μασχαλες, παπαρι και πλατη αρα οι Ελληνες του 07 εκαναν το ιδιο;)
ή ολες οι Ελληνιδες ήταν μουναρες σαν την Παπαρίζου;

Ή μηπως οι φωτογραφησεις (που θα μελετησει)
εχουν σχεση με την πραγματικοτητα;
 

firfirikos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά νταβατζή δεν είχαμε και νταβατζή βάλαμε τον gamaomanoules να μας πει τι θα κάνουμε με τα αρχίδια μας, για να σοβαρευτούμε
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom