sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 23
- Πόντοι
- 166
δε εχεις σπιτη?διαμονη κανονικη διεμενα εκει
δε εχεις σπιτη?διαμονη κανονικη διεμενα εκει
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ελιωσα ρε παικτη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και τωρα στο ξενοδοχειο μενω δεν εχω σπιτι στην Αθηναδε εχεις σπιτη?
Και τωρα στο ξενοδοχειο μενω δεν εχω σπιτι στην Αθηνα
συμφερει?Και τωρα στο ξενοδοχειο μενω δεν εχω σπιτι στην Αθηνα
Συμφερει δε συμφερει αυτη ειναι η κατασταση.συμφερει?
ανεργη?Συμφερει δε συμφερει αυτη ειναι η κατασταση.
ολα ειναι πιθανα..και ετσι και αλλιωςΜάντης δεν ειμαι αλλα εχω την εντυπωση οτι μετα απο αυτην την αποκαλυψη που εγινε πολλοί και ευσπλαχνικοί ανθρωποι του forum θα προσφερθουνε να φιλοξενήσουν την κορασίδα αφιλοκερδώςσπιτι τους.
Μάντης δεν ειμαι αλλα εχω την εντυπωση οτι μετα απο αυτην την αποκαλυψη που εγινε πολλοί και ευσπλαχνικοί ανθρωποι τουεγω να την![]()
![]()
θελω μονο τηποτα αλλο
![]()
![]()
![]()
μωρο σβησε τα εισερχομενα σου
.......,φευγοντας σπασμενος για τον μαλακα γερο που μας ειπε να κανουμε ησυχια για δευτερη φορα,κατεβαινω....και βλεπω....να μου αφαιρουν πινακιδες και μια ωραια κλησουλα στο παρμπριζ του αυτοκινητου,....απο κει και περα καταλαβαινετε πως εγινα>
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Οσο για το προστιμο περαστικα μου,,,..Αλλα για το χοτελ απαραδεκτο ,ξεχναει ο κωλογερος που γαμουσαμε εκει μεσα σε αφρικανικους ρυθμους...και τωρα νομιζει οτι δουλευει στο Μεγαλη Βρετανια![]()

Σκέφτομαι να δοκιμάσω Hotel Attiki Evans Χ. Τρικούπη με 18 e απλό δωμάτιο. Το 3 και το 17 είναι φοβερά τουλάχιστον στις φωτογραφίες. Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω;;;
Σκέφτομαι να δοκιμάσω Hotel Attiki Evans Χ. Τρικούπη με 18 e απλό δωμάτιο. Το 3 και το 17 είναι φοβερά τουλάχιστον στις φωτογραφίες. Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω;;;
![]()
![]()
![]()
Άντε και Γλυκά Νερά και Παιανία !!!Παιδιά, καμία καλή πρόταση για περιοχή Κορωπί ??