anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.574
- Πόντοι
- 4.636
μαλλον δεν ειναι καλος ανθρωπος και δεν πιανει η ευχη τουεγω ρε ποσες φορες με εχεις καταραστει? αλλα δεν πιανει ;)![]()
![]()
οποτε τωρα θα σε σκισω πουστη
![]()
![]()
![]()

μαλλον δεν ειναι καλος ανθρωπος και δεν πιανει η ευχη τουεγω ρε ποσες φορες με εχεις καταραστει? αλλα δεν πιανει ;)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

φιλαρακι εισαι για αυτο δεν σε παρεξηγοεγω ρε ποσες φορες με εχεις καταραστει? αλλα δεν πιανει ;)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

μαλλον δεν ειναι καλος ανθρωπος και δεν πιανει η ευχη του![]()
![]()
![]()

ειμαι σαββατογενημενος για αυτο δεν πιανει εχω και μπλε ματι οποτε την πατησεμαλλον δεν ειναι καλος ανθρωπος και δεν πιανει η ευχη του![]()
![]()
![]()

ελα μωρο μου ποιος σε πειραζεικατσε ρε συ ολα στην φορα με την πρωτη θα τα βγαλουμε....χαχααχα
χριστινα βοηθα λιγο δεν την παλευω ;)
δεν βλεπεις τι με κανουν; ;)ελα μωρο μου ποιος σε πειραζει![]()
επειδη εχω και εγω μπλε ματια για αυτο δεν πιανουνειμαι σαββατογενημενος για αυτο δεν πιανει εχω και μπλε ματι οποτε την πατησε![]()
![]()
![]()

θα τους κανονισω εγω απο κοντα τα παλιοπαιδαδεν βλεπεις τι με κανουν; ;)![]()

εισαι εσυ μια...οταν θελεις ξερεις πολλα ;)θα τους κανονισω εγω απο κοντα![]()
ειμαστε καλα παιδιαθα τους κανονισω εγω απο κοντα τα παλιοπαιδα
![]()
![]()
![]()
μολις ειδες μαστιγιο εγινες καλο παιδι...χαχαχαειμαστε καλα παιδια
παντα ειμαι καλο παιδιμολις ειδες μαστιγιο εγινες καλο παιδι...χαχαχα
και με φιλη και χωρις κανενα προβληματασσο η χριστινα εχει και φιλη καλη τι λες θα κανουμε τιποτα ;)
;)για φιλη δεν ξερω αν εχει αλλα μονη της τα σπαει [παντα θεμα γουστου]τελικα ρε χριστινακι παιζει καμια φιλη καλη δεν μας ειπες ;)
θα το τιμησουμε τοτεγια φιλη δεν ξερω αν εχει αλλα μονη της τα σπαει [παντα θεμα γουστου]
θα τα πουμε απο κοντα ;)τελικα ρε χριστινακι παιζει καμια φιλη καλη δεν μας ειπες ;)
οκθα τα πουμε απο κοντα ;)