Διαγραμμένο μέλος 105995
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.447
- Πόντοι
- 216
ποσο καιρο εχεις να μας αφιερωσεις κατι?Αφιερωμένο στα αγόρια μου.....
ποσο καιρο εχεις να μας αφιερωσεις κατι?Αφιερωμένο στα αγόρια μου.....
εγινε και αυτη του κατηχητικούποσο καιρο εχεις να μας αφιερωσεις κατι?

πρέπει να τη βάλω στον ίσιο δρομοεγινε και αυτη του κατηχητικού![]()
![]()
![]()
![]()
Να τη βγάλεις από τον ίσιο δρόμο εννοείς ;)πρέπει να τη βάλω στον ίσιο δρομο
Καυλιαρα.. Μας άναψες κι απόψε..Καλησπέρα σε ολους σας αγαπημένοι μου φίλοι αλλά ΚΑΙ φιλες.........!!!! να περνάτε όμορφα και να χαμογελάτε με την ψυχή σας!!!χρονια πολλά στους Νικόλαους!!!και για όσους αναρωτιούνται,εδώ είμαι μωράκια μου κι έχω όρεξη για πολλες αταξίες.....
αισχος!!!....έτσι κάθεσαι στο σαλόνι του Μπιλ?... τους πελάτες δεν τους λυπάσαι καθόλου!!???...Καλησπέρα σε ολους σας αγαπημένοι μου φίλοι αλλά ΚΑΙ φιλες.........!!!! να περνάτε όμορφα και να χαμογελάτε με την ψυχή σας!!!χρονια πολλά στους Νικόλαους!!!και για όσους αναρωτιούνται,εδώ είμαι μωράκια μου κι έχω όρεξη για πολλες αταξίες.....
και αυτα το μαγαζι το ξερειςαισχος!!!....έτσι κάθεσαι στο σαλόνι του Μπιλ?... τους πελάτες δεν τους λυπάσαι καθόλου!!???...
Υ.Γ.καλημερα, Κρις!

δεν πειράζω,την Κριστίν...απλά την επαναφέρω στην τάξη... κατηχιτικο κτλ κτλ..και αυτα το μαγαζι το ξερειςαπο την αλλη ενας πνευματικος ανθρωπος του θεατρου
![]()
δεν πειραζει τα κοριτσια
![]()
![]()
Δικαιούμαστε και λίγο πείραγμα νομίζω. Αυτές γιατί μας "πειράζουν" με τις φωτογραφίες τους;δεν πειράζω,την Κριστίν...απλά την επαναφέρω στην τάξη... κατηχιτικο κτλ κτλ..
εκτος αν εισαι πειραγμενος ;)Δικαιούμαστε και λίγο πείραγμα νομίζω. Αυτές γιατί μας "πειράζουν" με τις φωτογραφίες τους;

Θα το ζητήσει ξανά. Το θέλει σε πμ![]()
γιατι καλε το γραφεις αγκλιστι?οπως και να εχει ,δεν μπορω να επικοινωνισω ετσι οπως θελεις,με βαιμπερ.θα σε κανονισω ομως,μεσω φιλης και παρεα τις δυο σας.η που θα σας χορτασω γαμησι η που θα με ξεκανετε.My phone number is 6989639892
Γιατί στην προηγούμενη σελίδα το ζήτησαν στα αγγλικά :Sγιατι καλε το γραφεις αγκλιστι?οπως και να εχει ,δεν μπορω να επικοινωνισω ετσι οπως θελεις,με βαιμπερ.θα σε κανονισω ομως,μεσω φιλης και παρεα τις δυο σας.η που θα σας χορτασω γαμησι η που θα με ξεκανετε.