Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
βρισκεις;έχει κάνει πολλές καταδρομικές πάντως
+1αν περιμενει κανεις να κανει τα κουμαντα του απο τις αξιολογησεις του βατραχου, ζητω που καηκε

οπα ρε μουτρο σοβαρα???αν περιμενει κανεις να κανει τα κουμαντα του απο τις αξιολογησεις του βατραχου, ζητω που καηκε
15 μέλη και 157 επισκέπτες περιμένουν, με αναμένες μηχανές και ενεργοποιημένο το gps για Παγκράτι, την απάντηση του Βάτραχου.

έχει κάνει πολλές καταδρομικές πάντως
βρισκεις;
![]()
![]()
![]()
γιατί; τον είχε μεγαλύτερο;
ούτε ο χορός σου άρεσε;; εμένα ρε τυχερούλη δεν μούχει χορέψει ποτέ..πηγα αλλα ουτε αυτή μ αρεσαι ουτε ο χορος εκανα την μαλακια κ εκατσα τ μετανιωσα δεν θελω ν θυμαμαι τιποτα εβερ η μεγαλητερη μαλακια π χ κανει....
όχι τοσο περι τ αγονα αλλα από εμφανηση είναι ακυρη....οποτε όλα χαλασαν
ούτε ο χορός σου άρεσε;; εμένα ρε τυχερούλη δεν μούχει χορέψει ποτέ..

αντροφέρνει πολύ δηλαδή; στο πρόσωπο βλέπεται;;;.πες καμιά λεπτομέρειαπηγα αλλα ουτε αυτή μ αρεσαι ουτε ο χορος εκανα την μαλακια κ εκατσα τ μετανιωσα δεν θελω ν θυμαμαι τιποτα εβερ η μεγαλητερη μαλακια π χ κανει....
όχι τοσο περι τ αγονα αλλα από εμφανηση είναι ακυρη....οποτε όλα χαλασαν
πας γυρευοντας εσυ να τρομαξεις βραδυατικα....αντροφέρνει πολύ δηλαδή; στο πρόσωπο βλέπεται;;;.πες καμιά λεπτομέρεια![]()
![]()
αντροφέρνει πολύ δηλαδή; στο πρόσωπο βλέπεται;;;.πες καμιά λεπτομέρεια![]()
![]()
για αυτο βατραχε sunrise και εχουμε το κεφαλι μας ησυχο...ξερουμε τι παιρνουμεστη φωτο είναι καλη από κοντα ειν τ πρόβλημα ....φιλε εχω αρχισει κ ξενερώνω ..
όχι ρε φίλε και να ξενερώσουμε...μπορεί να περνάει ο κλάδος μια κρίση αλλά θα φτιάξουν τα πράγματα ;) ;)...στη φωτο είναι καλη από κοντα ειν τ πρόβλημα ....φιλε εχω αρχισει κ ξενερώνω ..
ξέρεις τι παίρνεις ;) αλλά και τι χάνεις ;)...τεσπα....γούστα είναι αυτά...για αυτο βατραχε sunrise και εχουμε το κεφαλι μας ησυχο...ξερουμε τι παιρνουμε
για αυτο βατραχε sunrise και εχουμε το κεφαλι μας ησυχο...ξερουμε τι παιρνουμε
οι μονοι που δεν τους πιανει η κριση ειναι αυτοι που εχουν μαγαζια με περουκες ... ;) ;) ο νοων νοειτωόχι ρε φίλε και να ξενερώσουμε...μπορεί να περνάει ο κλάδος μια κρίση αλλά θα φτιάξουν τα πράγματα ;) ;)...
και εγω γιατι βαριεμαι τα ιδια και τα ιδια και εκει που λεω να κανω αλλαγη να περασω καλα με τιποτα νεο,τρωω καμια φρικη...ναι ρε φιλε αλλα !!!!!καμια φωρα μαλακιζομαι άσχημα
οι μονοι που δεν τους πιανει η κριση ειναι αυτοι που εχουν μαγαζια με περουκες ... ;) ;) ο νοων νοειτω
γεια σου ρε άκη με τις φαρμακερές σου....αλλά εόπαμε...γούστα είναι αυτά... ;)οι μονοι που δεν τους πιανει η κριση ειναι αυτοι που εχουν μαγαζια με περουκες ... ;) ;) ο νοων νοειτω