Νέα

WWE SUMMERSLAM 2013

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stevegr(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
16
Το WWE SUMMERSLAM 2013 θα διεξαχθει την κυριακη 18 αυγουστου 2013 στο Staples Center(για 5 συνεχη χρονια),στο Los Angeles, California. Το SUMMERSLAM ειναι καθε χρονο το μεγαλητερο αθλητικο γεγονος του καλοκαιριου για τους wrestling fans. Μαλιστα χαρακτηριζεται απο πολλους και ως η WRESTLEMANIA του καλοκαιριου. Μπορειτε να την παρακολουθησετε ζωντανα online,ελληνικη ωρα εναρξης 0300 δευτερας 19 αυγουστου 2013

Συνημμένα

• SummerSlam_2013_poster.jpg
    SummerSlam_2013_poster.jpg
    167,8 KB · Εμφανίσεις: 75
OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
16
Ξεκιναω με το divas match στο οποιο η Natalya θα αντιμετωπισει την Brie Bella. Σιγουρα ο ποιο αδιαφορος αγωνας της καρτας. απλα για να δουμε και λιγο κωλους γινεται αυτο.... :kissass:

Συνημμένα

• 20130812_light_summerslam_brie-natalya_C-homepage.jpg
    20130812_light_summerslam_brie-natalya_C-homepage.jpg
    67,1 KB · Εμφανίσεις: 69
OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
16
Στο Mixed tag team match της καρτας ο Dolph Ziggler θα συνεργαστει με την Kaitlyn για να αντιμετωπισουνε τον Big E Langston και την Divas Champion AJ Lee.

Συνημμένα

• 20130807_LIGHT_SS_mixedtag_C.jpg
    20130807_LIGHT_SS_mixedtag_C.jpg
    73,4 KB · Εμφανίσεις: 63
OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
16
Kane vs. Bray Wyatt (Ring of Fire Match)
Πριν ενα μηνα εκανε ντεπουτο η The Wyatt Family, η οποια αποτελειται απο τους  Bray Wyatt, Luke Harper και Erick Rowan.Στο ντεπουτο τους τραυματησαν σοβαρα τον Kane και του στερησαν την συμμετοχη στο  Money in the Bank ''All-Stars'' ladder match. Στην συνεχεια συνεχισαν να αιφνιδιαζουν και να χτυπουν τον Kane μετα απο καθε ματς που ειχε ο τελευταιος.Πλεον ο Kane ψαχνει εκδικηση απεναντι στον αρχηγο του group τον Bray Wyatt. Γυρω απο το ρινγκ θα περιλαμβανονται φλογες ετσι ωστε να μην μπορει κανεις να παρεμβει στον αγωνα. ΔΕΝ ειναι inferno match. Ο αγωνας τελειωνει κανονικα με pinfall ή submission.

Συνημμένα

• 20130815_summerslam_LIGHT_kanewyatt_C-homepage2.jpg
    20130815_summerslam_LIGHT_kanewyatt_C-homepage2.jpg
    81,9 KB · Εμφανίσεις: 79
OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
16
Cody Rhodes vs. Damien Sandow
Μια κοντρα που εχει αναψει για τα καλα !!! Το προηγουμενο μηνα στο World Heavyweight Title Contract Money in the Bank Ladder Match ο Cody Rhodes ηταν δευτεροπλεπτα μακρια απο την νικη αλλα ο καλητερος φιλος του ο Damien Sandow τον προδοσε,τον πεταξε απο την σκαλα για να νικησει τελικα αυτος τον αγωνα και μια ευκαιρια και το συμβολαιο για την World Heavyweight Title. Ο Cody Rhodes ψαχνει εκδικηση απο τον παλιο του φιλο που τον προδοσε.

Συνημμένα

• 20130805_summerslam_Rhodes_Sandow_HOMEPAGE.jpg
    20130805_summerslam_Rhodes_Sandow_HOMEPAGE.jpg
    63,5 KB · Εμφανίσεις: 83
OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
16
World Heavyweight Champion Alberto Del Rio vs. Christian
Ο christian νικησε ενα triple threat match απεναντι στους randy orton kai rob van dam για να γινει ο νουμερο ενα διεκδικητης για την ζωνη του del rio. Σε διαστημα λιγοτερο απο ενα μηνα ο christian πετυχε 2 νικες απεναντι στον del rio χωρις ομως η ζωνη να ειναι υπο διεκδικηση. Ο del rio προερχεται απο αρκετες ηττες το τελευταιο διαστημα και ο christian εχει πολλη μεγαλη ψυχολογια. Τωρα στο  WWE SUMMERSLAM 2013 η ζωνη θα ειναι υπο διεκδικηση και ο christian θελει για ακομη μια φορα στην καριερα του να κερδισει την ζωνη του παγκοσμιου πρωταθλητη.

Συνημμένα

• 20130731_RioChristian_summerslam_HOMEPAGE (1).jpg
    20130731_RioChristian_summerslam_HOMEPAGE (1).jpg
    81,2 KB · Εμφανίσεις: 78
OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
16
CM Punk vs. Brock Lesnar
O brock lesnar τον τελευταιο μηνα ξεκινησε κοντρα με τον cm punk. ενας αγωνας μεταξυ 2 απο των καλητερων wrestlers ποτε στην ιστορια.
ο cm punk ηταν πρωταθλητης του WWE για 434 ημερες (νοεμβριος 2011-γεναρης 2013) που αποτελει πασκοσμιο ρεκορ στην ιστορια του αθληματος. o brock lesnar ειναι σε ολους μας ο γνωστος brock lesnar - το κτηνος των ρινγκς !!!!!

Συνημμένα

• maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    196,6 KB · Εμφανίσεις: 30
  • cm_punk_vs_brock_lesnar_summerslam_2013_by_sebaz316-d6eq36u.jpg
    cm_punk_vs_brock_lesnar_summerslam_2013_by_sebaz316-d6eq36u.jpg
    194,7 KB · Εμφανίσεις: 38
OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
16
WWE CHAMPION JOHN CENA VS. DANIEL BRYAN
Στο main event της βραδιας ο john cena θα αντιμετωπισει τον daniel bryan με την ζωνη του WWE να ειναι υπο διεκδικηση ! o daniel bryan τους τελευταιους μηνες με την παρουσια του μεσα στον ρινγκ απεδηξε σε ολους οτι ειναι ενας εξαιρετικος wrestler και οτι αξιζει να ειναι ο νουμερο ενα διεκδικητης για την ζωνη του WWE !!! θα καταφερει ο daniel bryan να γινει για πρωτη φορα στην καριερα του πρωταθλητης του WWE ??? θα καταφερει ο daniel bryan να νικησει τον 11 φορες πρωταθλητη του WWE, τον john cena ???

Συνημμένα

• summerslam_john_cena_vs_daniel_bryan_by_sebaz316-d6doufk.jpg
    summerslam_john_cena_vs_daniel_bryan_by_sebaz316-d6doufk.jpg
    237,5 KB · Εμφανίσεις: 81
  • images (1).jpg
    images (1).jpg
    12,1 KB · Εμφανίσεις: 37

Safado77

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0
Η απόλυτη κωμωδία. Όχι τόσο πολύ για τα καραγκιοζιλίκια που κάνουν. Πλέον έχουν ξεπεράσει κάθε όριο βλακείας. Αλλά μόνο και μόνο για το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που πιστεύουν ότι είναι"άθλημα", δεν είναι στημένο και αυτοί οι αχαρακτήριστοι είναι πραγματικοί χαρακτήρες και όχι ενά παιδικό σενάριο...

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
16
Η απόλυτη κωμωδία. Όχι τόσο πολύ για τα καραγκιοζιλίκια που κάνουν. Πλέον έχουν ξεπεράσει κάθε όριο βλακείας. Αλλά μόνο και μόνο για το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που πιστεύουν ότι είναι"άθλημα", δεν είναι στημένο και αυτοί οι αχαρακτήριστοι είναι πραγματικοί χαρακτήρες και όχι ενά παιδικό σενάριο...
η απολυτη κωμωδια ειναι οτι καθε φορα που αναφερομαστε στο wwe υπαρχει ενας μαλακας παντα που θα μας πει ακριβως τις ιδιες μαλακιες με εσενα..... :jerking:

Safado77

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0
η απολυτη κωμωδια ειναι οτι καθε φορα που αναφερομαστε στο wwe υπαρχει ενας μαλακας παντα που θα μας πει ακριβως τις ιδιες μαλακιες με εσενα..... :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ίσως επειδή αυτές οι "μαλακίες" είναι πολύ απλά αυτονόητες για ΟΛΟΥΣ εκτός από παιδάκια που μασάνε ότι παπαριά τους σερβίρει ο κάθε ντοπαρισμένος πρεζάκιας από την Αμερική. Δεν πειράζει παλικάρι μου. Θα μεγαλώσεις και θα μάθεις. Αρκετά χάλασα το χρόνο μου με τζόβενα.
:birdman:

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ίσως επειδή αυτές οι "μαλακίες" είναι πολύ απλά αυτονόητες για ΟΛΟΥΣ εκτός από παιδάκια που μασάνε ότι παπαριά τους σερβίρει ο κάθε ντοπαρισμένος πρεζάκιας από την Αμερική. Δεν πειράζει παλικάρι μου. Θα μεγαλώσεις και θα μάθεις. Αρκετά χάλασα το χρόνο μου με τζόβενα.
:birdman:
ρε εξυπνακια καπετανιο το ξερουμε οτι δεν ειναι αθλημα,ειναι ενα show . αυτοι ομως που παιζουν στο show τους εχει γαμηθει η κωλοτρυπιδα στα γυμναστηρια αλλα εσυ τι να ξερεις απο αυτα........ ξερω ατομα 50 χρονων που το βλεπουνε. ολοι ξερουμε τι ειναι.λες να ειμαστε μαλακες επειδη ειμαστε τζοβενα ???  :jerking:
και η τσοντα που βλεπεις ΨΕΥΤΙΚΗ ειναι,ξερουν απο την αρχη τι θα γινει,πως θα γινει αλλα το βλεπεις παρολα αυτα γιατι σε καβλωνει.για αυτο το λογο και εμεις βλεπουμε wwe επειδη μας καβλωνει ! αντε τωρα πηγενε κανε καμοια φορτωση ρε μπαρμπα....

Safado77

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0
ρε εξυπνακια καπετανιο το ξερουμε οτι δεν ειναι αθλημα,ειναι ενα show . αυτοι ομως που παιζουν στο show τους εχει γαμηθει η κωλοτρυπιδα στα γυμναστηρια αλλα εσυ τι να ξερεις απο αυτα........ ξερω ατομα 50 χρονων που το βλεπουνε. ολοι ξερουμε τι ειναι.λες να ειμαστε μαλακες επειδη ειμαστε τζοβενα ???  :jerking:
και η τσοντα που βλεπεις ΨΕΥΤΙΚΗ ειναι,ξερουν απο την αρχη τι θα γινει,πως θα γινει αλλα το βλεπεις παρολα αυτα γιατι σε καβλωνει.για αυτο το λογο και εμεις βλεπουμε wwe επειδη μας καβλωνει ! αντε τωρα πηγενε κανε καμοια φορτωση ρε μπαρμπα....

Στάθη φίλε μου, το "απόλυτη κωμωδία" που έγραψα, αυτό ενοούσα. Το WWE ανήκει ΑΠΟΛΥΤΑ στην κατηγορία "So bad, it's good". Έχει τύχει να δω και εγώ και να γελάω 2 μέρες. Από κει και πέρα, το να πω την αποψή μου σε ανοιχτό forum για το οτιδήποτε είναι δικαιωμά μου. Είτε αρέσει είτε όχι. Και σου επαναλαμβάνω. Θα μεγαλώσεις, θα μάθεις. Και για να σου απαντήσω πάλι στο δικό ύφος... τράβα βγάλε καμιά φωτοτυπία. Και ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ.

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
16
Στάθη φίλε μου, το "απόλυτη κωμωδία" που έγραψα, αυτό ενοούσα. Το WWE ανήκει ΑΠΟΛΥΤΑ στην κατηγορία "So bad, it's good". Έχει τύχει να δω και εγώ και να γελάω 2 μέρες. Από κει και πέρα, το να πω την αποψή μου σε ανοιχτό forum για το οτιδήποτε είναι δικαιωμά μου. Είτε αρέσει είτε όχι. Και σου επαναλαμβάνω. Θα μεγαλώσεις, θα μάθεις. Και για να σου απαντήσω πάλι στο δικό ύφος... τράβα βγάλε καμιά φωτοτυπία. Και ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ.
μου αρεσε αυτο το τελευταιο !!!  :rockon: :rockon: :rockon: αν και στο τελευταιο ειχαμε βαλει για αυτες τις δουλειες ενα αλλο μαλακα που δεν ηξερε τιποτα....

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
16
δεν ειπα να μην πεις την γνωμη σου.αλλα μην μας γαμας και το θεμα. και εαν δεν το ξερεις μερικες φορες εχει ματσαρες 20-30 λεπτων στο wwe. απλα τα σεναρια ειναι στημενα απο την αρχη οπως και πολλες φορες καπιοι αγωνες.αλλα εχει κα τα καλα του μερικες φορες βλεπεις ματσαρες και σημερα το βραδυ εχω την αισθηση οτι θα δουμε σιγουρα 2 καλες ματσαρες.εγω προσοπικα βλεπω wwe γιατι καβλωνω που τους βλεπω να πλακονονται.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.765
Πόντοι
1.206
πιο fake πεθαινεις  :zombie:

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
239
Πόντοι
26
Αυτο ειναι πιο στημενο και απο την σουπερ λιγκα ρε φιλε

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
16
για πειτε ρε μαγκες τι θα γινει αφου ειναι ΟΛΑ στημενα και τα ξερετε ??? :headbang:

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom