Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 25.984
- Πόντοι
- 7.046
Αν κατι γουστάρω στον ψυχάκια ακροδεξιο με το κομοδινί μαλλι...ειναι αυτο ακριβως...ειναι ο μονος που μπορει να βάλει μια φράγη στις διαστροφικές ορέξεις τους!!!!Τα άκρα μονο μπορουν να πολεμησουν στα ισα τα άκρα...τα "μεσαία" μέσα και η σχετικη νηφαλιοτητα.....πουτσες μπλέ!!!!κάτι πάει να γίνει διεθνώς αρκεί να συνεχίσουμε να μιλάμε και να μην τους φοβόμαστε...
https://straightpridegr.blogspot.com/2025/05/woke.html
Όντως ρε....και πολλοί λένε ότι λόγω του woke στράφηκαν πολλοί Αμερικανοί στον Τραμπ.Στέλνεις το παιδί σου στο σχολείο ή στο πανεπιστήμιο και μπορεί να σου βγεί τραβέλι ή αγνώστου φύλου....Αν κατι γουστάρω στον ψυχάκια ακροδεξιο με το κομοδινί μαλλι...ειναι αυτο ακριβως...ειναι ο μονος που μπορει να βάλει μια φράγη στις διαστροφικές ορέξεις τους!!!!Τα άκρα μονο μπορουν να πολεμησουν στα ισα τα άκρα...τα "μεσαία" μέσα και η σχετικη νηφαλιοτητα.....πουτσες μπλέ!!!!
Μα κι εδω τι νομιζεις πως εχουν ενισχυθει τα άκρα Βελόπουλου-Λατινοπούλου????Εστειλαν υγιή κόσμο με τις ακρότητες τους οι "ευαίσθητοι" στην αγκαλιά της ακροδεξιάς....κι εγω ακομα που δεν εχω καμια σχέση με δεξιές παρατάξεις και ακραιες ιδεολογιες οταν βλέπω αυτα τα σιχάματα τους αλλαξοκωλιάρηδες της showbiz να βγαζουν...γούστα μου έρχεται να τους πετάξω πέτρα!!!!Δεν θα μου φανει περιεργο λοιπον αν μεθαυριο σε μια συγκυβέρνηση ΝΔ-Ελληνικη λυση τα πράγματα γυρισουν σε καταστάσεις και κυνηγητά αλλων εποχων...εκει θα μας έχουν φτάσει οι προοδευτικοι της ανάποδης κωλοτρυπίδας!!!!Όντως ρε....και πολλοί λένε ότι λόγω του woke στράφηκαν πολλοί Αμερικανοί στον Τραμπ.Στέλνεις το παιδί σου στο σχολείο ή στο πανεπιστήμιο και μπορεί να σου βγεί τραβέλι ή αγνώστου φύλου....
Μου αρέσει αυτό το κανάλι. Δεν το ήξερα. Έκανα εγγραφη!
Είναι ωραίος τύπος ο Μάνος, έχει τον δικό του τρόπο να τα παρουσιάζει, κριτική, λογική. Ουδείς τέλειος βέβαια, όλοι κρίνονται και κρινόμαστε.Μου αρέσει αυτό το κανάλι. Δεν το ήξερα. Έκανα εγγραφη!
Πλέον στο Κέντρο μόνο ξένα καταστήματα έχει.Είναι ωραίος τύπος ο Μάνος, έχει τον δικό του τρόπο να τα παρουσιάζει, κριτική, λογική. Ουδείς τέλειος βέβαια, όλοι κρίνονται και κρινόμαστε.
Ένα κομπλεξικοτατο φασιστοειδες τύπου Κασιδιάρη είναιΜου αρέσει αυτό το κανάλι. Δεν το ήξερα. Έκανα εγγραφη!