Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
το ξερα οτι καποια στιγμη θα πει αυτο αλλα του χω την απαντηση ετοιμη.ψωλαριουμ θα εκανε γυμνή η εστω χωρις το στηθόδεσμο.αργησες αλλα το βρηκες !!!![]()
![]()
![]()
κοψε κατι κι εσυΔεν πιστεύουνε αυτά που βλέπουνε γιατί νομίζουν ότι είναι πολύ εξυπνότεροι.Λενε δεν είναι δυνατόν αυτός να έχει τέτοιες?Ενώ είναι το αντίθετο.Το αντίθετο ακριβώς.

αυτες ειναι β και γ διαλογηςΔεν πιστεύουνε αυτά που βλέπουνε γιατί νομίζουν ότι είναι πολύ εξυπνότεροι.Λενε δεν είναι δυνατόν αυτός να έχει τέτοιες?Ενώ είναι το αντίθετο.Το αντίθετο ακριβώς.
εχει ευαισθητες θηλες ρε φιλε,,ολα ποια θα στα πουμε...το ξερα οτι καποια στιγμη θα πει αυτο αλλα του χω την απαντηση ετοιμη.ψωλαριουμ θα εκανε γυμνή η εστω χωρις το στηθόδεσμο.
δεν ειναι ΑΑΑ δηλαδη??αυτες ειναι β και γ διαλογης
α ναι.και το μουνι φοβηθηκε μην συγκαει.εχει ευαισθητες θηλες ρε φιλε,,ολα ποια θα στα πουμε...![]()
![]()
![]()
3α??σαν τις φακες δηλαδη?δεν ειναι ΑΑΑ δηλαδη??![]()
Xωρις να χω παει Ρουμανια ποτε, κατι ωστοσο μου λεει οτι εχεις δικιο και κατι μου λεει οτι ο Red ισως και να ειναι λιιιιιγο προκατειλημενος![]()
Μάλλον δεν έχεις δοκιμάσει το πολωνικό τσιμπούκι για αυτό τα λες αυτά.Το πολωνικό τσιμπούκι είναι μια κλάση μόνο του.Ρώτα και το Dirty που έχει δοκιμάσει Ρουμάνες κτλ.
στο Στεττίν:Παραδεισος.Εριξα ήδη τέσσερις πουτσους έχω γίνει όμως λιώμα από τα ξυδια.Πως πίνουνε έτσι οι καριολες?Ειμαι στο τελευταίο ρομαντικό ραντεβού και μετά πρέπει να ικανοποιήσω την τελευταία σπονσορετ.
Σήμερα ξεφυγε τελείωςΛιώμα ξελιώμα παράτησες την γκόμενα χυμένη και ήρθες στο πληκτρολόγιο. Μας τιμάς πολύ φίλε, που μας σκέφτεσαι
στα ενδιάμεσα του αγώνα και σπεύδεις να μας ενημερώσεις, αντί να πάρεις ανάσα. Δεν σε κυνηγάει, κανείς, όμως. Και αύριο μέρα είναι.
Α, και που είσαι, όταν ποστάρεις από εξωτερικό, πρόσεξε την διαφορά ώρας, διότι το Στεττίν είναι μια ώρα πίσω από την Αθήνα.
Ξέχασες ότι μετά το ραντεβού στις 22.30, με την τελευταία σπονσορέτ, έχεις και την άλλη με την περίοδο που θα σε τρελάνει στην πίπα....
Τις βαλβολίνες μην ξεχάσεις να πίνεις...
Αυριο θα πει οτι είχε ραντεβου με μία καθε μισή ώρα
Και οτι γάμησε 7-8 γκόμενες
Αν δεν προλαβαινε να τελειώσει με τη μια την επόμενη την αφηνε να περιμένει στην κουζίνα
....Αυτός ξεπέρασε ακόμα και τον ψεύτη της Μολδαβίας