Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τετράδα Πολωνέζες απο Βαρσωβία στο Κολοράντο(τουριστικό κλαμπ)
1καλή 2 μέτριες ένα μπαζάκι!
Το Μπαζάκι το φόρτωσε ο πορνογυμναστής απο τη παρέα μας στη Τουαλέτα!! :rockon: :rockon: :rockon:
Οι 2 μέτριες χόρευαν στον κόσμο τους
Τη καλή την έπαιξε ο φίλος που πήρε τις 4 στη Πολωνία!Του ζήτησε ποτο και μετά απο λίγο την έπεφτε μόνη της σε έναν τύπο ντυμένο σαν ράπερ...!!Μεγάλη ήττα..
Πιστευω πως όλη η Πολωνία αποτυπώνεται σε αυτή τη τετράδα!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Δεν είναι όλοι σαν εσένα.Εσύ είσαι παππούς δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου.Και είσαι και άφραγκος.Για αυτό τη βγάζεις με σκύλους και γατιά και το παίζεις πρόεδρος των ζωόφιλων.Υπάρχουν άτομα με τεράστιες αντοχές,βαλκάνιοι τσολιάδες,αξιόπουτσοι έτοιμοι να διεμβολίσουν τις εύφορες πεδιάδες της ανατολικής Ευρώπης.Καμία σχέση με εσένα τον καθυστερημένο λαπά.
που πας βρε κακομοίρη  :2funny:Που είσαι όλη την ώρα στη δουλειά  :2funny:εμένα η δουλειά μου είναι να καμακωνω.Βλέπω ποιος πάνε Ελλάδα μια κατάντια μου θυμίζουν τη μιζέρια του Σινοχάρα  :2funny: οι Ελληνες για κλάματα. κάτι ελεηνοι Ρωσσοποντιοι  :2funny: από το αεροπλάνο για Ελλάδα αρχίζει η μιζέρια  :2funny:.Εγώ είμαι Σα Λόρδος μπροστά τους. Κρίμα που από το τηλέφωνο δεν μπορώ να ανεβάσω τη φωτο που τους τράβηξα να γελάσουμε  :2funny:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Τετράδα Πολωνέζες απο Βαρσωβία στο Κολοράντο(τουριστικό κλαμπ)
1καλή 2 μέτριες ένα μπαζάκι!
Το Μπαζάκι το φόρτωσε ο πορνογυμναστής απο τη παρέα μας στη Τουαλέτα!! :rockon: :rockon: :rockon:
Οι 2 μέτριες χόρευαν στον κόσμο τους
Τη καλή την έπαιξε ο φίλος που πήρε τις 4 στη Πολωνία!Του ζήτησε ποτο και μετά απο λίγο την έπεφτε μόνη της σε έναν τύπο ντυμένο σαν ράπερ...!!Μεγάλη ήττα..
Πιστευω πως όλη η Πολωνία αποτυπώνεται σε αυτή τη τετράδα!!!

Ρωσιδια δεν ειχε;;αραγε ουκρανιδια σκανε φετος;;;αν ειναι πας με μπαζακι καλυτερα φαληρακι με αγγλιδα  :2funny: και στο todo ελλεινιδα ...παντως εγω ειχα επιτυχια και στις ροδιτισσες !!!
+καντε μια  συγκριση στο νετ,σε badoo-mamba-vk  ρωσιδια -oυκρανιδια με πολωνεζες ειναι σαν να συγκρινεις bmw mercedes με φιατ....τεχνικα χαρακτηριστικα :στυλ ομορφια σωματα ντυσιματα νοοτροπια κλπ το φιατακι την τρελλιαρα πολωνεζα  θα το παρει κι ο ραπερ;)ασε που αν ειναι και καλη εχει φαει τοσες πεφτικες που απο αντιδραση θα παει με τον πιο αλλοπροσαλλο!!!!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Clock στις διακοπές τις γκόμενες μην τις συγκρίνεις...Έχω πηδήξει μικρός μέχρι και Ιταλίδα Σκίαθο (στον αρχιδόκαμπο) που δεν κάθονται ποτέ κανονικά...Και Εληνίδες φυσικά!!!..Δεν σημαίνει τίποτα αυτό..Όλες οι ξένες που έρχονται Ελλάδα θα φάνε κάποιους πριν γυρίσουν πίσω..Τι να πούυμε για Αγγλίδες,Γερμανίδες,Σουηδέζες ποιά δεν τον τρώει στα νησιά?..Εδώ ήξερα Νορβηγίδες που κάνανε διαγωνισμό ποιά θα φάει περισσότερους στην Κρήτη σε 10ημερο ταξίδι..

Δεν θυμάμαι αν σας είχα πεί την ιστορία με την Πολωνέζα εδώ που δεν το έδινε με τίποτα και μου εκμυστηρεύτηκε πως στον Λαγανά την είχε πηδήξει ένας Αλβανός που δούλευε στα ενοικιαζόμενα μηχανάκια..Και τις λεώ καλά εκέι τι αλλάζει? Η απάντηση,εκεί είναι "Διακοπές" όταν ξεκινάς κάτι ξέρεις πως είναι για χαβαλέ!!! Για σφαλιάρα κανονικά η γκόμενα!!!

Όπως έγραψες το μόνο που θα συμφωνήσω πως έχει πολλά μπάζα στην Πολωνία..Είναι η χώρα που βαράς εξάρια για μένα..Πιο πάνω δεν πάει.Και τα μπάζα όντως το δίνουν εύκολα!!! Κάθε φορά που βγαίνω νύχτα προσπαθώ να κρυφτώ απο τα μπάζα που είναι πολύ πεινασμένα και σχεδόν στην πέφτουν..Έρχονται δίπλα σου και περιμένουν να τους μιλήσεις..Τα εξαράκια και πάνω όμως θέλει προσπάθεια και να κάνεις όλα αυτά που έχω γράψει (υπόσχεση,έρωτα,φυγη), δεν κάθονται έτσι απλά..

Όσο για τα λεφτά kman Πολωνία είναι η τελευτάια επιλογή που θα ερχόταν κάποιος να ταίσει Πολωνέζες για να πηδάει..Είναι δυνατόν να κάνεις σύγκριση με Ουκρανία που απλά όλες οι ανοιχτά ή έμμεσα το ζητάνε και είναι και καλύτερες εμφανησιακά?...Απλά όπως σου έγραψα βαριέσαι να πάς εκέι και έρχεσαι εδω που είναι κοντα...Βλέπεις να χορεύουν στο club με το έναν και τον άλλον και νομίζεις πως πηδιούνται και στο τέλος.Απλά ενθουσιάζεσαι..Χορεύουν μαλακίζονται με πολλούς,γυρνάνε στην πάρεα τους και πάνε για νανί..

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Δεν είναι όλοι σαν εσένα.Εσύ είσαι παππούς δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου.Και είσαι και άφραγκος.Για αυτό τη βγάζεις με σκύλους και γατιά και το παίζεις πρόεδρος των ζωόφιλων κτηνοβατών .Υπάρχουν άτομα με τεράστιες αντοχές,βαλκάνιοι τσολιάδες,αξιόπουτσοι έτοιμοι να διεμβολίσουν τις εύφορες πεδιάδες της ανατολικής Ευρώπης.Καμία σχέση με εσένα τον καθυστερημένο λαπά.
  :thumbsup:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ολες οι γυναικες ειτε αμεσα ειτε εμμεσα το σπονσοριλικι τους το θελουν..ειτε κασουδαρα ειτε δωρακι ειτε φαγητο ειτε διακοπες θα τα χωσεις ...καλυτερα να τα χωνεις σε γκομεναρα πεινασμενη...παρα να αγαπας ψιλομπαζο που ειναι ανετη ))))γιατι κι αυτη τα θελει.....σαβουαρ βιβρ σου λεει... :headbang:
παντως δε νομιζω οτι στην επαρχια της πολωνιας ειναι ολες με imac και δουλευουν στελεχη της google ..οι πιο πολλες  θα ειναι μεροδουλι....δεν υπαρχουν χαμηλομισθες φοιτητριες ανεργες  κλπ ;;;; ακομη και αυτες που εχουν δουλεια και μπαινουν στο δυτικο τροπο ζωης δεν λενε οχι σε σπονσορινγκ ´η δωρακια...τουλαχιστον επαρχια...γρηγορα φορτωματα ομως γινονται???εσεις τα ξερετε...αν δεν εχεις χρονο πρεπει να διαθεσεις χρημα αναγκαστικα

παντως ουκρανια ειναι οτι πρεπει ...να ειναι καλα το μοναστηρι και ο πολεμος που εξαθλιωνει ολη την χωρα και φοβιζει τους δυτικους να σκανε οπως παλια...

Παντως αν θελετε ρωμαικα οργια πρεπει να πατε μακρυα ...κουβα ´η ταυλανδη  :rockon:

Μάγκες όλοι μιλάνε για επαρχία Πολωνίας...Έχετε καταλάβει πως κανείς απο εδώ δεν πάει επαρχία Πολωνίας?Ξερετε που πάει ο kman? Στο Πόζναν!!!! Το Πόζναν είναι μια πόλη κοντά του μισού εκατομμυρίου..Και για να πληροφορούμαστε στο Πόζναν στην ουσία δεν είναι κάν γνήσιοι Πολωνοί..Είναι μισοι Γερμανοί-Μισοί Πολωνοί..Και στο DNA και στην φιλοσοφία και απο την Ιστορία.Μάλιστα ο Χίτλερ προσπάθησε να τους Γερμανικοποιήσει πλήρως αντί να τους τελείωσει όπως την άλλη Πολωνία.

Το πρώτο που μαθαίνεις όταν έρχεσαι στην Poland είναι πως το Πόζναν είναι στην ουσία Γερμανική αποικία,το παρατηρείς στα χαρακτηριστικά των ανθώπων και στην συμπεριφορά τους..Επιπλέον είναι γνωστο εδώ οτι το Πόζναν θεωρείται απο τις πόλεις που οι κάτοικοι είναι σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση, έχουν λεφτα!!..
Έλεος με τα παραμύθια ότι κάποιος πάει στο Πόζναν και χρηματοδοτεί γκόμενες!!!!!

Η μόνη γνήσια επαρχία που έχω δεί με αγροίκους και τελειωμένες καταστάσεις είναι το Λόντζ (θα πάω και Παρασκευή νύχτα για πλάκα με φίλους να γελάσουμε)!! Και η μόνη πόλη που έχω δεί όντως να μου θυμίζει την παλία γνήσια Πολωνία στο θέμα των γυναικών είναι το Lublin, ίσως επειδή είναι πιο ανατολικά..Εκεί ναι παρατηρείς κάτι το διαφορετικό και το πιο άνετο στις γκόμενες...

Αλλά στο Πόζναν? απλά γελάει ο κόσμος!!!

"At the brink of war, the population of Poznan was roughly half Polish and half German, and the city had rapidly industrialized and developed culturally and economically, and was also made into a major military post by the German army. When war broke out, Poznan was heavily militarized, but as it was nearing its end and Germany was in retreat, the Great Poland Uprising of 1918-1919 and the subsequent treaty of Versailles returned most of the province of Posen to the newly established Polish nation, and Poznan became once again a Polish city and the capital of the Poznan Voivodship. Most of the German population moved to Germany, leaving about 10% of the city German."

Μέχρι το 1920 ήταν στην Ουσία Γερμανική Πόλη, "πόζεν" την αποκαλούν οι Γερμανόι λόγω παρελθόντος!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Επίλεγω Πολωνία?χαχαχαχαχα.Καταλαβαίνεις τι λές? Ναι επίλεγω Πολωνία με την μόνη διαφορά πως μένω εδώ..Δεν μένω αλλού και λέω που να πάω που να πάω και επιλέγω POland μέσα απο τις άλλες επιλογές χωρών.

Εσυ ισχυρίζεσαι πως είναι πολύ καλύτερα στην Πολωνία απο όλη την Ευρώπη και πως γίνονται όργια εδώ....Για μένα σας έγραψα πως πανέυκολο πήδημα στην Ευρώπη δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ, ούτε ασφαλώς στην Πολωνία..Δεν χρειάζεται να πάω να αναζητήσω αλλού γιατί ξέρω ότι σε όσες χώρες έμενα ή έχω πάει (με εξαίρεση τις Βρυξέλλες), ότι πάνω κάτω τα ίδια είναι.Πουλάς έρωτας,βγαίνεις ραντεβούδακια ,πηδάς και εξαφανίζεσαι..
Τα Ρωμαικά όργια που περιγραφεις δεν υφίστάνται πουθενά σε Ευρωπαικό έδαφος ή τουλάχιστον δεν τα έχω δεί εγω..Αξιοπρεπείς γκόμενες να υπόσχεσαι και να πηδάς βρίσκεις όμως σε αντίθεση με Ελλάδα που πάει η χειροκούνα βροχή..

Το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ και το γράφω για να μείνει αποτυπωμένο, ενώ στις Πολωνία έχω γνωρίσει τους μηνες αυτούς τον μεγαλύτερο αριθμό γυναικών σε σχέση με τις άλλες χώρες, φεύγω σε 2-3 μήνες με άσχημη εντύπωση απο τις γυναίκες,σε αντίθεση π.χ. απο Ουγγαρία και Σερβία που μού έχουν μέινει πολύ καλές αναμνησεις απο τις κοπέλες εκεί..

Αυτό όμως είναι καθαρά προσωπική άποψη..Αν κάποιος είνα  ζωώδης τύπος και μετράει μόνο τον αριθμό που πήδηξε ναι Poland κέρδισε τις άλλες χώρες που έμενα..Αν κοιτάς όμως και λίγο τις γκόμενες σαν χαρακτήρες και πως πέρασες μαζί τους (τις στιγμές), Poland την βάζω στον πάτο.

Είναι όλα υποκειμενικά στο άτομο για αυτό υπάρχουν και τόσο αντικρουόμενες απόψεις...Το τι ψάχνει ο καθένας.
Με τη παντρεμένη τελείωσε και με άσχημο τρόπο!!! Ανταλλάξαμε και βαριές κουβέντες.. Δεν θυμάμαι να έχω τσακωθεί έτσι με κάποια άλλη γκόμενα... Σε μια πρόταση ο λόγος είναι πως μου είπε πως ήθελε να έρθει Ρόδο για να ξεκουραστεί μαζί μου αλλά, δεν έχει όρεξη για σεξ... Εγώ τη ξέχεσα και τελείωσε η ιστορία.... και καλύτερα!!!

Όσο για τις Πολωνέζες τις χτεσινές ο φίλος μου στο τέλος της Βραδιάς την έπεσε στη μια μέτρια και τη φάσωσε και τις πήγε όλες σπίτι μετά άρα ο "ράπερ" δεν έφαγε! Μόνο το μπαζάκι τον έφαγε στις Τουαλέτες!
Αλλά πιστευω πως στο Enklawa που είναι ΓΕΜΑΤΟ ΜΟΥΝΑΡΕΣ τον τρώνε οι ωραίες πρώτες απ'ολες και σχετικά ευκολα!!

Στην Ουκρανία είτε δεν υπάρχουν μπαζάκια είτε δεν κινούνται σε δημόσια θέα ούτε καν στο Σούπερ Μάρκετ :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Αλλά πιστευω πως στο Enklawa που είναι ΓΕΜΑΤΟ ΜΟΥΝΑΡΕΣ τον τρώνε οι ωραίες πρώτες απ'ολες και σχετικά ευκολα!!

χαχααχαχαχαχαχαχαχαχ τρολλαρεις τωρα  :headbang: ενκλαβα φουλ στην μουναρα σορρυ ψωλαρα  :2funny:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6

οκ θα ξαναπαω αλλη περιοδο!!!! μην χασω  :tits2:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
311
Πόντοι
386
Ολες οι γυναικες ειτε αμεσα ειτε εμμεσα το σπονσοριλικι τους το θελουν..ειτε κασουδαρα ειτε δωρακι ειτε φαγητο ειτε διακοπες θα τα χωσεις ...καλυτερα να τα χωνεις σε γκομεναρα πεινασμενη...παρα να αγαπας ψιλομπαζο που ειναι ανετη ))))γιατι κι αυτη τα θελει.....σαβουαρ βιβρ σου λεει... :headbang:
παντως δε νομιζω οτι στην επαρχια της πολωνιας ειναι ολες με imac και δουλευουν στελεχη της google ..οι πιο πολλες  θα ειναι μεροδουλι....δεν υπαρχουν χαμηλομισθες φοιτητριες ανεργες  κλπ ;;;; ακομη και αυτες που εχουν δουλεια και μπαινουν στο δυτικο τροπο ζωης δεν λενε οχι σε σπονσορινγκ ´η δωρακια...τουλαχιστον επαρχια...γρηγορα φορτωματα ομως γινονται???εσεις τα ξερετε...αν δεν εχεις χρονο πρεπει να διαθεσεις χρημα αναγκαστικα

παντως ουκρανια ειναι οτι πρεπει ...να ειναι καλα το μοναστηρι και ο πολεμος που εξαθλιωνει ολη την χωρα και φοβιζει τους δυτικους να σκανε οπως παλια...

Παντως αν θελετε ρωμαικα οργια πρεπει να πατε μακρυα ...κουβα ´η ταυλανδη  :rockon:

Στην επαρχια φυσικα και δεν εχει με imac και γκλαμουριες, αλλα ειναι κατι τελειωμενα ζωα ορθια . Μονο με τους αντιστοιχους αντρες καραβλαχους μπορουν να συννενοηθουν. Οι χαμηλομισθες φοιτητριες εχουν κυκλο απο το πανεπηστιμιο και ειναι κολλημενη η σπληνα τους εκει. Δε προκειται να χωθεις με τιποτα, μονο αν εισαι φοιτητης. Γενικα οι πολωνοι ειναι μονοχνωτοι και εσωστρεφεις, δε κανουν ευκολα παρεες και δε ξανοιγονται.
Τωρα για φορτωματα και οργια , φυσικα και εχεις δικιο ΜΑΚΡΙΑ! Αν ειναι δυνατον, σε μια τετοια εθνικιστικη και θρησκοληπτη χωρα τετοια θα γινονται? Πλακα κανουμε?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Μάγκες όλοι μιλάνε για επαρχία Πολωνίας...Έχετε καταλάβει πως κανείς απο εδώ δεν πάει επαρχία Πολωνίας?Ξερετε που πάει ο kman? Στο Πόζναν!!!! Το Πόζναν είναι μια πόλη κοντά του μισού εκατομμυρίου..Και για να πληροφορούμαστε στο Πόζναν στην ουσία δεν είναι κάν γνήσιοι Πολωνοί..Είναι μισοι Γερμανοί-Μισοί Πολωνοί..Και στο DNA και στην φιλοσοφία και απο την Ιστορία.Μάλιστα ο Χίτλερ προσπάθησε να τους Γερμανικοποιήσει πλήρως αντί να τους τελείωσει όπως την άλλη Πολωνία.

Το πρώτο που μαθαίνεις όταν έρχεσαι στην Poland είναι πως το Πόζναν είναι στην ουσία Γερμανική αποικία,το παρατηρείς στα χαρακτηριστικά των ανθώπων και στην συμπεριφορά τους..Επιπλέον είναι γνωστο εδώ οτι το Πόζναν θεωρείται απο τις πόλεις που οι κάτοικοι είναι σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση, έχουν λεφτα!!..
Έλεος με τα παραμύθια ότι κάποιος πάει στο Πόζναν και χρηματοδοτεί γκόμενες!!!!!

Η μόνη γνήσια επαρχία που έχω δεί με αγροίκους και τελειωμένες καταστάσεις είναι το Λόντζ (θα πάω και Παρασκευή νύχτα για πλάκα με φίλους να γελάσουμε)!! Και η μόνη πόλη που έχω δεί όντως να μου θυμίζει την παλία γνήσια Πολωνία στο θέμα των γυναικών είναι το Lublin, ίσως επειδή είναι πιο ανατολικά..Εκεί ναι παρατηρείς κάτι το διαφορετικό και το πιο άνετο στις γκόμενες...

Αλλά στο Πόζναν? απλά γελάει ο κόσμος!!!

"At the brink of war, the population of Poznan was roughly half Polish and half German, and the city had rapidly industrialized and developed culturally and economically, and was also made into a major military post by the German army. When war broke out, Poznan was heavily militarized, but as it was nearing its end and Germany was in retreat, the Great Poland Uprising of 1918-1919 and the subsequent treaty of Versailles returned most of the province of Posen to the newly established Polish nation, and Poznan became once again a Polish city and the capital of the Poznan Voivodship. Most of the German population moved to Germany, leaving about 10% of the city German."

Μέχρι το 1920 ήταν στην Ουσία Γερμανική Πόλη, "πόζεν" την αποκαλούν οι Γερμανόι λόγω παρελθόντος!!

Με δουλεύεις ρε συ?Το Πόζναν είναι γεμάτο γκόμενες από όλα τα χωριά και τις μικρές πόλεις της Wielkopolska που είτε σπουδάζουν εκεί είτε έρχονται για Σαββατοκύριακο.Και η Wielkopolska έρχεται δεύτερη σε ευκολία γυναικών μετά τα βαριά πουταναριά του Slaskie που είναι χύμα εντελώς.Εμφανισιακά όμως είναι πολύ ανώτερες από τις Σιλεσιανές.Και μόλις δυόμισι ώρες από Βερολίνο.Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κόντραστ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Παρε κ εσυ φουκαρα  :2funny:ειστε για κλαματα  :2funny:Απομτην αναμονη στο αεροδρομιο μου θυμισε την μιζερια της Ελλαδας μου θυμισε τους φουκαραδες της Μολδαβιας  :2funny:
  Κακομοιρηδες σαν τον Βλακμαν  :2funny:

Συνημμένα

• 11269505_1030223933656963_1562032686_n.jpg
    11269505_1030223933656963_1562032686_n.jpg
    69,9 KB · Εμφανίσεις: 30

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Παρε κ εσυ φουκαρα  :2funny:ειστε για κλαματα  :2funny:Απομτην αναμονη στο αεροδρομιο μου θυμισε την μιζερια της Ελλαδας μου θυμισε τους φουκαραδες της Μολδαβιας  :2funny:
Κακομοιρηδες σαν τον Βλακμαν  :2funny:
Και τι έχουν οι άνθρωποι αυτοί ?  :uglystupid:  Σου έχει πει κανείς ότι εσύ είσαι 100 σκάλες πιο κάτω από αυτούς 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Οργανώνω τώρα εκδρομή σπονσοραρίσματος σε πολλά διαφορετικά πολωνικά σημεία.Θα είναι σαφάρι κανονικό.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ωραία Πολωνέζα clock δεν γαμάει ποτέ κανένας σε one night stand...Απλά Ποτέ!!..Εκτός αν είναι κομμάτια η γκόμενα απο βότκα και δεν ξέρει τι κάνει..Μου έχει τύχει μια φορά τέτοια περίπτωση μόνο..

Όλα τα πηδήματα που γίνονται την νύχτα εδώ είναι με μπάζα..Τα μπάζα γαμιούντε όντως..Αλλά μάγκες μιλάμε για μπάζα!! Όποιος σας λέει πήδηξα κατευθείαν στην Poland την νύχτα σας εγγυώμαι πως η γκόμενα θα έιναι κατά 99% μπάζο!!

Η ωραία γκόμενα εδώ έχει τόσες επιλογές και τόσους να την παρακαλάνε που αποκλειέτε να ακολουθήσει τον οποιοδήποτε την νύχτα..Εκτός αν είναι μεθυσμένη...Έτσι μπορεί να γινεί.

Για να πηδήξεις ωραία Πολωνέζα πρέπει να την βγάλεις ραντεβουδάκια,να πουλήσεις έρωτα,να δέι το διαμέρισμα σου ότι όντως μένεις εδώ οπότε μπορέις να εξελιχθεί σε δεσμό και μετά ανοίγει τα πόδια.Όλα αυτα δεν προυποθέτουν χρήμα αλλά χρόνο.Για αυτό αναγκάζεσαι να παίζεις με 10 ταυτόχρονα.Για να τρέχει ο χρόνος και τα ραντεβού να πηγαίνουν παράλληλα..Δυστυχώς αλλά έτσι είναι.Σου βγαίνει η πίστη!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Και τι έχουν οι άνθρωποι αυτοί ?  :uglystupid:  Σου έχει πει κανείς ότι εσύ είσαι 100 σκάλες πιο κάτω από αυτούς 
Αν αυτοι για σενα δεν εχουν τιποτα εγω τι να πω?Ετσι ειναι και του σκατατζη τα σκατα δεν του βρωμανε  :2funny:Πολλοι ταλαιπωρημενοι ηταν ολοι τους.Και οι Ρωσσιδες που ηταν εκει γκομεναρες  :2funny:Μου θυμισαν τους φουκαραδες Ελληνες της Μολδαβιας  :2funny:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Μακάρι να κάναν τα ίδια τα Πολωνάκια εδώ αλλά μας έφαγε η θρησκέια...Αυτή ευθυνεται για τα πάντα θα συμφωνήσω με Δημητράκη πως δεν αφήνει τον κόσμο απλά να απελευθερωθεί..Όσες χώρες έχουν πάνω απο 60% αθεία απλά ξεσκίζονται χωρίς όριο..Βόρειες χώρες,Ολλανδία κ.λ.π...

Εδώ ότι και παραμύθια να γράφονται κατα καιρούς πηδάς αλλά μόνο με υπόσχεση παντοτινού έρωτα και δεσμού..Υποκριτής και ψεύτης για να τρώς..Η μόνη γνήσια που έχω γνωρίσει στην Βαρσοβία όπως σας είχα γράψει και παλαιότερα είναι μια Σουηδέζα (Βόρεια χώρα τυχαίο?) που το κάνουμε μια στο τόσο και δεν μου ζητάει δεσμό τίποτα.Μάλιστα μου έγραψε προχτές που έχουμε κανά μήνα να μιλήσουμε πως πηδίεται με άλλους τώρα αλλά δεν πειράζει ας βρεθούμε!!!. Αν σας τα κανει ποτέ Πολώνέζα αυτά χέστε με!!! Και ας γράφει ο kman ιστορίες...Με 9 βγαίνω τώρα που έχω γνωρίσει τις τελευτάιες 3 εβδομάδες και ΟΛΕΣ ΟΛΕΣ ΟΛΕΣ θέλουν δεσμό να ανοίξουν τα πόδια..ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ να υποσχομαι και να περιμένω!! Θα φας στο τέλος αλλά την πιο σωστή κουβέντα την είπε ο φίλος απο την Κρακοβία..Σου έχουν φαέι την ψυχή..Για κάποιους μήνες που είσαι γκαβλωμένος απο αγαμία Ελλάδας αντέχεις να βγαίνεις με όλες και να υπόσχεσαι..Μετά τον χρόνο όμως που έχεις ηδη φαει αρκετες με κόπο, δύσκολα έχεις αντοχές να συνεχίσεις και αρχίζεις να ψάχνεις για το εύκολο sex..Και επειδή το sex υπάρχει εδώ αλλά δεν υπάρχει το εύκολο SEX αρχίζεις να τα περνεις!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606

Μακάρι να κάναν τα ίδια τα Πολωνάκια εδώ αλλά μας έφαγε η θρησκέια...Αυτή ευθυνεται για τα πάντα θα συμφωνήσω με Δημητράκη πως δεν αφήνει τον κόσμο απλά να απελευθερωθεί..Όσες χώρες έχουν πάνω απο 60% αθεία απλά ξεσκίζονται χωρίς όριο..Βόρειες χώρες,Ολλανδία κ.λ.π...

Εδώ ότι και παραμύθια να γράφονται κατα καιρούς πηδάς αλλά μόνο με υπόσχεση παντοτινού έρωτα και δεσμού..Υποκριτής και ψεύτης για να τρώς..Η μόνη γνήσια που έχω γνωρίσει στην Βαρσοβία όπως σας είχα γράψει και παλαιότερα είναι μια Σουηδέζα (Βόρεια χώρα τυχαίο?) που το κάνουμε μια στο τόσο και δεν μου ζητάει δεσμό τίποτα.Μάλιστα μου έγραψε προχτές που έχουμε κανά μήνα να μιλήσουμε πως πηδίεται με άλλους τώρα αλλά δεν πειράζει ας βρεθούμε!!!. Αν σας τα κανει ποτέ Πολώνέζα αυτά χέστε με!!! Και ας γράφει ο kman ιστορίες...Με 9 βγαίνω τώρα που έχω γνωρίσει τις τελευτάιες 3 εβδομάδες και ΟΛΕΣ ΟΛΕΣ ΟΛΕΣ θέλουν δεσμό να ανοίξουν τα πόδια..ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ να υποσχομαι και να περιμένω!! Θα φας στο τέλος αλλά την πιο σωστή κουβέντα την είπε ο φίλος απο την Κρακοβία..Σου έχουν φαέι την ψυχή..Για κάποιους μήνες που είσαι γκαβλωμένος απο αγαμία Ελλάδας αντέχεις να βγαίνεις με όλες και να υπόσχεσαι..Μετά τον χρόνο όμως που έχεις ηδη φαει αρκετες με κόπο, δύσκολα έχεις αντοχές να συνεχίσεις και αρχίζεις να ψάχνεις για το εύκολο sex..Και επειδή το sex υπάρχει εδώ αλλά δεν υπάρχει το εύκολο SEX αρχίζεις να τα περνεις!!!

Δεσμό ή λεφτά.Αν κάποιος δεν έχει χρόνο για ραντεβού τα λεφτά είναι η μόνη λύση.Σε δύο μέρες έχω βρει 10 γκόμενες που ζητάνε σπονσοράρισμα.Ακόμα και παντρεμένες θέλουνε.Πολλή λύσσα για χρήμα.Θα οργανώσω ένα μέγκα τουρ από πόλη σε πόλη και από μούνο σε μούνο.Το θέμα είναι το κόστος.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
2.184
Πόντοι
506
Ωραία Πολωνέζα clock δεν γαμάει ποτέ κανένας σε one night stand...Απλά Ποτέ!!..Εκτός αν είναι κομμάτια η γκόμενα απο βότκα και δεν ξέρει τι κάνει..Μου έχει τύχει μια φορά τέτοια περίπτωση μόνο..

Όλα τα πηδήματα που γίνονται την νύχτα εδώ είναι με μπάζα..Τα μπάζα γαμιούντε όντως..Αλλά μάγκες μιλάμε για μπάζα!! Όποιος σας λέει πήδηξα κατευθείαν στην Poland την νύχτα σας εγγυώμαι πως η γκόμενα θα έιναι κατά 99% μπάζο!!

Η ωραία γκόμενα εδώ έχει τόσες επιλογές και τόσους να την παρακαλάνε που αποκλειέτε να ακολουθήσει τον οποιοδήποτε την νύχτα..Εκτός αν είναι μεθυσμένη...Έτσι μπορεί να γινεί.

Για να πηδήξεις ωραία Πολωνέζα πρέπει να την βγάλεις ραντεβουδάκια,να πουλήσεις έρωτα,να δέι το διαμέρισμα σου ότι όντως μένεις εδώ οπότε μπορέις να εξελιχθεί σε δεσμό και μετά ανοίγει τα πόδια.Όλα αυτα δεν προυποθέτουν χρήμα αλλά χρόνο.Για αυτό αναγκάζεσαι να παίζεις με 10 ταυτόχρονα.Για να τρέχει ο χρόνος και τα ραντεβού να πηγαίνουν παράλληλα..Δυστυχώς αλλά έτσι είναι.Σου βγαίνει η πίστη!!

Μηπως ομως, ακομη και τα 'μπαζα' για επιπεδο πολωνιας, ειναι καλυτερες απο τις μεσες ελληνιδες;
Γιατι δεν παυουν να ειναι σλαβες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom