dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.358
- Πόντοι
- 4.765
Και στην Υεμένη και στο Σουδάν θεόφτωχες ειναι αλλά εκεί δεν γαμάς με τίποτα!Αρα αν ηταν φτωχες οι ελλεινιδες ή ρακενδυτες οπως λετε δεν θα καθοντουσαν ευκολα ;;;;εστω και για χρημα;;;;αντιθετως ολες εξω κυκλοφορουν μονες κ ολο ποζα κ διακοπες και τσεκ ιν...συμπερασμα :υπαρχουν πολλοι πυρφοροι που ταιζουν υπαρχει λιπος υπαρχει χρημα,οι φοροφυγαδες,οι καταθεσεις εξω...υπαρχει το δημοσιο,η συνταξη του μπαμπα απο τα 50 στις δεκο...κλπ κλπ
Δυστηχως δεν ειναι καλήτερα!Ουκρανια εχει μεγαλήτερο ποσοστό ανδρών και οι ανδρες εκει καμακώνουν ενω στη βορειοδυτικη περιοχή της Ρωσσίας δεν τους νοιάζουν οι γκόμενες!Στ'αρχήδια τους!Ενα αλλο αρνητικό με της Ουκρανες ειναι οτι ζητάνε να τους πάρεις πράγματα.Ετσι ειναι κ ουκρανια κ ακομα καλυτερα......
Που να έβλεπες μια φορά στο Талисман που ήμασταν οι μόνοι αντρες με τον ΑλγερινόΑπιστευτο....πιστες σχεδον διχως αντρες....
(κι αυτοι που ειναι ποιος ξερει τι χαλια θα ειναι)
και καμια δεκαπενταρια γυναικες να χορεύουν και να καθονται στα τραπέζια!
(το талисман εχει κλεισει)Μια αλλη φορά στο Олимпия (υποτιθεται Ελληνικό
) ειμουν εγω με ενα φιλο μου Ρώσσο αλλοι δυο αντρες ακομα και καμια 30-35αρια γυναικες!που χόρευαν στην πίστα και καθονταν στα τραπέζια.Τα'χαμαι παιξει το αποτέλεσμα ηταν ηρθαν δυο γκόμενες και μας πήραν να χορέψουμε
μας καμακωσαν αυτες 
ΤΙΠΟΤΑ!
Στις Μολδαβικες ντίσκο πηγαινουν παρέες αντρες και γυναίκες μαζί μονες τους γκόμενες δεν υπαρχουν!Εκτος αυτου πρέπει εσύ να καμακώνεις εκεί οταν στις πολεις τυπου Νόβγκοροντ σχεδόν στην πέφτουν απο μόνες τους!Οι Μολδαβές ειναι πολυ ζηλιάρες και κακόψυχες σου λένε γιατί εσυ έχεις κ'εγώ δεν έχω.Ενα αλλο που δεν μου άρεσε ειναι που εχουν πολυ χαμηλό επίπεδο και δεν τους νοιάζει τι αντρα θα βρούνε!Ας ειναι και ντόπιος.Γ'αυτο και εκει δεν τους νοιαζει να πανε με ντόπιους.Στο Νόβγκοροντ και στις μικρες πόλεις της Ρωσσίας συχαινοντε τους ντόπιους!Αν ερθει καποιος ξενος τρελενονται!Μιλαω για ξένο που να μετράει οχι τα σουργελα και οι καταβλαχοι που ηταν στη Μολδαβία