Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
εγω δν προσεβαλλα καμια χωρα η φυλη,απλα λεω τα πραγματα οπως ειναι  :dunno: :dunno: :dunno:
εσυ ειπες οτι η Ελλαδα συγκρινεται μονο με Βουλγαρια Ρουμανια,και σου λεω εγω πως ειναι μερα με νυχτα οι διαφορες

Σύγκρινα την ομορφιά της Πρωτεύουσας σε σχέση με το μπουρδέλο της Αθήνας..Σαν ομορφία όχι στο οικονομικό κομμάτι..Δίαβασε καλύτερα τι έγραψα και θα δείς. Αθήνα εγώ την θεωρώ μπουρδέλο και δεν μιλάω μόνο για μεταξουργείο και Ομόνοια..Εγώ κινούμε μεταξύ π.χ. Γαλάτσι και Νέας Ιωνίας..Μπουρδέλο και εκεί..Δεν μπορείς καν να περπατήσεις στο πεζοδρόμιο..Η κατεστραμένη οικονομικα Βουδαπέστη (Ουγγαρία) είναι αιώνες μπροστά..Ακομά και εκει!!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
219
Πόντοι
1.390
Σύγκρινα την ομορφιά της Πρωτεύουσας σε σχέση με το μπουρδέλο της Αθήνας..Σαν ομορφία όχι στο οικονομικό κομμάτι..Δίαβασε καλύτερα τι έγραψα και θα δείς. Αθήνα εγώ την θεωρώ μπουρδέλο και δεν μιλάω μόνο για μεταξουργείο και Ομόνοια..Εγώ κινούμε μεταξύ π.χ. Γαλάτσι και Νέας Ιωνίας..Μπουρδέλο και εκεί..Δεν μπορείς καν να περπατήσεις στο πεζοδρόμιο..Η κατεστραμένη οικονομικα Βουδαπέστη (Ουγγαρία) είναι αιώνες μπροστά..Ακομά και εκει!!

και τι μας νοιαζει ρε φιλε η ομορφια?  :headbang: :headbang: τρωγεται?
εμεις λεμε ποιος λαος εχει πιο πολυ χρημα? ο μεσος ελληνας η ο μεσος ρουμανος βουλγαρος ουγγρος πολωνος ρωσσος κτλ

:grin: :grin: :grin:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
ο κοσμος αλλαζει αλλα η Ελλαδα δεν ειναι ετσι οπως την περιγραφετε...τελος!!!!!!!! να ζουσατε στο λος αντζελες ή στο τοκιο να σας καταλαβω!!!!!!!!

Αν είμασταν στο Τόκυο θα γράφαμε στο ανάλογο thread του forum..Ας πιστεύει ο καθένας ότι θέλει..Εγώ γράφω πάντως αυτά που βλέπω χωρίς να είμαι προσκολλημένος..Ο κόσμος εδώ δεν ψωμο-ζει και σαν εικόνα η πόλη δείχνει σε πολή καλύτερη κατάσταση απο την Αθήνα..Εγώ ο βασικός λόγος που ήρθα εδώ όταν μου δόθηκε η ευκαιρία είναι για τις γκόμενες και μόνο!!!!  Και δεν καμία περίπτωση δεν ήθελα γκόμενες με δουλεία και καριερίστριες..Γιατί αυτές δεν ανοίγουν εύκολα τα πόδια..Αυτό βρήκα εδώ όμως,αυτό μπήκα και έγραψα και για αυτό αποφάσισα και να μην ανανεώσω για άλλο χρόνο εδώ.
Τα συμπεράσματα δικά σας!!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
219
Πόντοι
1.390
Αν είμασταν στο Τόκυο θα γράφαμε στο ανάλογο thread του forum..Ας πιστεύει ο καθένας ότι θέλει..Εγώ γράφω πάντως αυτά που βλέπω χωρίς να είμαι προσκολλημένος..Ο κόσμος εδώ δεν ψωμο-ζει και σαν εικόνα η πόλη δείχνει σε πολή καλύτερη κατάσταση απο την Αθήνα..Εγώ ο βασικός λόγος που ήρθα εδώ όταν μου δόθηκε η ευκαιρία είναι για τις γκόμενες και μόνο!!!!  Και δεν καμία περίπτωση δεν ήθελα γκόμενες με δουλεία και καριερίστριες..Γιατί αυτές δεν ανοίγουν εύκολα τα πόδια..Αυτό βρήκα εδώ όμως,αυτό μπήκα και έγραψα και για αυτό αποφάσισα και να μην ανανεώσω για άλλο χρόνο εδώ.
Τα συμπεράσματα δικά σας!!

ε βαλε και καμια φωτο να σε πιστεψουμε απο τα γκλαμουρατα μαγαζια της Πολωνιας  :2funny:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
ε βαλε και καμια φωτο να σε πιστεψουμε απο τα γκλαμουρατα μαγαζια της Πολωνιας  :2funny:

περιμενε δεν διαβασες τι ποσταρα πριν λιγες μερες για βαρσοβια????καγκουρο-καμπος και τριτοκοσμικα τα κλαμπς!!!!!ΚΨΜ δεν εχω δει σε κανενα κλαμπ στην ευρωπη!!!!!!πουθενα!!!!!

Συνημμένα

• enklawa.jpg
    enklawa.jpg
    244,1 KB · Εμφανίσεις: 38

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
     25-30% πολυ λες :2funny: μετρα στην πιστα ενκλαβα παρασκευη βραδυ 3 γκομενες και 25 ψωλες...εγω δεν ειπα οτι αυτες οι λιγες δεν θα φορτωθουν ειπα οτι το καψιμι-στρατωνας δεν μου αρεσει...τωρα οσοναφορα τα μουνια σιγα τα σπουδαια...τα κλαμπ χαλια παρακμη στην μασοβιτσκι...μονο κατι λιγα  μεθυσμενα ψιλομπαζα βλεπεις την νυχτα να φορτωνονται απο ξενους καγκουρες...και οι ξενοι οπως ειπε και ο δρλαβ  ειναι πολλοι κ αρκετοι απο αυτους μονιμοι...

Εγω εχω προτυπο την κουβα την ταυλανδη και το κιεβ...τωρα τι να συγκρινω με τον αρχιδοκαμπο;;; :2funny:
για βαρσοβια βαζω μηδεν...Στο ιδιο καζανι βραζει και η βουδαπεστη πραγα κλπ

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Επικοινωνούμε σε άλλο μήκος κύματος..Το γκλαμουράτο μαγαζί τις Γλυφάδας δηλαδή κάνει το βιοτικό επίπεδο? Με την είδοδο 30 ευρώ που δεν έχει κανείς πλέον να δώσει να πάει? Τι να λέει αυτό? Που περιμνένουν οι άνεργες φίλες μου να τους κάτσει απο τον ραδιοφωνικό σταθμό πρόσκληση για να πάνε?

Για μένα το βιοτικό επίπεδο έχει να κάνει με το ότι όποια γκόμενα έχω γνωρίσει εδώ δουλέυει,πέρνει ένα μισθό των 1000 ευρώ και μπορεί να στηριχτεί στα πόδια της..Να βγούμε,να πληρώσει και αυτή,να ντυθεί,να παέι διακοπές..Αυτή είναι η ζωή..Στην Αθήνα όποια γνωρίζω ψάχνει για δουλεία και κλαίγεται..Μου τα πρήζουν όλη μέρα με κλάψα απο το facebook!!

Υπάρχουν και γκλμουράτα μαγαζία εδώ, φυσικά καμιά σχέση με την Αθήνα αλλά δεν είναι στην Mazowiecka street.Που πάνε όλοι οι τουρίστες.Αλλά παίζει και πόρτα εκέι.π.χ το Platinium club και to syrebi spiew..Αλλά και εγώ δεν πάω εκέι..Έχω χορτάσει απο την ψευτο-γκλαμουριά της αθήνας.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
περιμενε δεν διαβασες τι ποσταρα πριν λιγες μερες για βαρσοβια????καγκουρο-καμπος και τριτοκοσμικα τα κλαμπς!!!!!ΚΨΜ δεν εχω δει σε κανενα κλαμπ στην ευρωπη!!!!!!πουθενα!!!!!

Σου έγραψα συμφωνώ για τις ψωλές και τις γκόμενες...Αλλά πήγες στο αντίστοιχο παρακμιακό "γκάζι" της Βαρσοβίας να βρείς κάτι να πηδήξεις..Αν ήρθες και καλά για κουλτούρα έδω και ποιότητα θα σου έλεγα που να πάς και θα έγραφες τα αντίθετα..Τράβα στο syreni spiew και θα καταλάβεις..Ότι ανώτερο μουνί έχεις δεί με φορέματα και κυρίλα..Αν σου απαντήσει ποτέ γκόμενα εκέι όμως χέσε με...Για αυτο δεν παταώ..Και στο Platinium τα ίδια σκηνικά...
Σας έγραψα μια μέση λύση είναι το Decada.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Επικοινωνούμε σε άλλο μήκος κύματος..Το γκλαμουράτο μαγαζί τις Γλυφάδας δηλαδή κάνει το βιοτικό επίπεδο? Με την είδοδο 30 ευρώ που δεν έχει κανείς πλέον να δώσει να πάει? Τι να λέει αυτό? Που περιμνένουν οι άνεργες φίλες μου να τους κάτσει απο τον ραδιοφωνικό σταθμό πρόσκληση για να πάνε?

Για μένα το βιοτικό επίπεδο έχει να κάνει με το ότι όποια γκόμενα έχω γνωρίσει εδώ δουλέυει,πέρνει ένα μισθό των 1000 ευρώ και μπορεί να στηριχτεί στα πόδια της..Να βγούμε,να πληρώσει και αυτή,να ντυθεί,να παέι διακοπές..Αυτή είναι η ζωή..Στην Αθήνα όποια γνωρίζω ψάχνει για δουλεία και κλαίγεται..Μου τα πρήζουν όλη μέρα με κλάψα απο το facebook!!

Υπάρχουν και γκλμουράτα μαγαζία εδώ, φυσικά καμιά σχέση με την Αθήνα αλλά δεν είναι στην Mazowiecka street.Που πάνε όλοι οι τουρίστες.Αλλά παίζει και πόρτα εκέι.π.χ το Platinium club και to syrebi spiew..Αλλά και εγώ δεν πάω εκέι..Έχω χορτάσει απο την ψευτο-γκλαμουριά της αθήνας.

α τωρα δεν σου κανει το γκλαμουρατο κλαμπ σου κανει ο αρχιδοκαμπος με το βλαχομπαροκ ντεκορ & κιτσαριο και το 85% αντρες  :rockon: και οι πολωνεζες δεν κλαιγονται???δεν μας τα πρηξατε εδω και καιρο στο θρεντ με τα ψυχολογικα τους ????? :2funny:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Σου έγραψα συμφωνώ για τις ψωλές και τις γκόμενες...Αλλά πήγες στο αντίστοιχο παρακμιακό "γκάζι" της Βαρσοβίας να βρείς κάτι να πηδήξεις..Αν ήρθες και καλά για κουλτούρα έδω και ποιότητα θα σου έλεγα που να πάς και θα έγραφες τα αντίθετα..Τράβα στο syreni spiew και θα καταλάβεις..Ότι ανώτερο μουνί έχεις δεί με φορέματα και κυρίλα..Αν σου απαντήσει ποτέ γκόμενα εκέι όμως χέσε με...Για αυτο δεν παταώ..Και στο Platinium τα ίδια σκηνικά...
Σας έγραψα μια μέση λύση είναι το Decada.

δεν πηγα να πηδηξω φιλε να δω την πολη πηγα και ειδα αρκετα... αλλα καμμια συγκριση με νυχτερινη ζωη ΕΛΛΑΔΟΣ....

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
α τωρα δεν σου κανει το γκλαμουρατο κλαμπ σου κανει ο αρχιδοκαμπος με το βλαχομπαροκ ντεκορ & κιτσαριο και το 85% αντρες  :rockon: και οι πολωνεζες δεν κλαιγονται???δεν μας τα πρηξατε εδω και καιρο στο θρεντ με τα ψυχολογικα τους ????? :2funny:

Δεν νομίζω πως μπορούμε να συννενοηθούμε δυστυχώς. Λέμε εντελώς άλλα....

1. Έγραψα να μην έρθετε αρχές Απριλίου λόγω Πάσχα τα περισσότερα είναι κλειστά και ο κόσμος είναι σπίτι.Ήρθες τότε!!
2. Σου έγραψα να μην πατήσεις στο Enklawa και στην Mazowiecke street πήγες εκέι..Σας έγραψα δεν πατάω εκέι, το βρίζω μόνιμα. Στο Decada που έγραψα να πάτε έξω απο το κέντρο είναι καλά (διάβασε τα posts)..Δεν πήγες εκέι.
3. Οι Πολωνέζες στον χαρακτήρα είναι παρανοικές και με ψυχολογικά αλλά τι σχέση έχει ο χαρακτήρας τους με το αν έχουν δουλειά και μισθό????

Στην ζωή δεν υπάρχει γκλαμουριά και παρακμή υπάρχει και το μέσο..Αυτό πρέπει να κυνηγάς..

Η νυχτερινή ζωή εξαρτάται για ποίο πραγμα μιλάς..Αν είναι για ποτακί με φίλους σε ταρατσα κλπ ναι Αθήνα είναι ασύγκριτη..

Αν θές όμως να παίξεις με πιθανότητες να γνωρίσεις καμιά γκόμενα και να αλάξεις κινητό Βαρσοβία στα κατάλληλα μέρη πάιζει..Αθήνα αρχίδια.

Αν θές να πηδήξεις one night stand...Δύσκολα πολύ εδώ, εκτός αν είσαι τυχερός..

Διαλέγεις και πάιρνεις ή απλά τα ζέις όλα.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
2.184
Πόντοι
506
Σημερινά νέα....(καθε μερα τα ιδια διαβαζουμε δηλαδη)

Υπαίθριος χώρος διαμονής για μετανάστες ξανά η πλατεία Ομονοίας
Ενώ οι καραβιές από τα νησιά του Αιγαίου συνεχίζονται

+τσιμεντουπολη, + βρώμα/καθαριοτητα, + πολεοδομικα/ρυμοτομικα ενα χάλι, ζητιανια παντου, παντου κλειστα καταστηματα, δράμα....

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
και ο νυκτερος γραφει βλακειες δηλαδη?  :grin: :grin: :grin:

""Δωστε καμια σωστη πληροφορια και αφηστε τις μαλακιες γιατι τα γραφομενα σας τα διαβαζουν και ανθρωποι που ξερουν.Ο ελληνας κυκλοφορει με τρυπιο τζιν και ας εχει και εκατομμυρια στην τραπεζα γιατι δεν ηταν στερημενος ουτε απο ρουχα ουτε απο ανεσεις.Για να καταλαβει κανεις την ψυχολογια των Ρωσων και την μεγαλομανια με ρουχα και λουσα θα πρεπει να εχει ζησει εκει επι CCCP.Καταλοιπο απο τις εποχες που για ενα απλο τζιν εδιναν κωλο ρωσιδες και ρωσοι.Την δεκαετια του 80 με ρωτουσαν στον δρομο ποσο πουλαω τα ρουχα που φοραω. 2funny Χωρις πλακα μεχρι και τα βρακια που φορουσες μπορουσες να πουλησεις.  2funny  2funny  2funny Τα ρουχα που πωλουνται τωρα στην Ρωσια ειναι 99% μαιμουδες της Κινας και Τουρκιας.Και ενα τζιν ελληνικο που φορας εχει αξια ιση με 5 κουστουμια κινεζικα που φορανε αυτοι.Δεν υπαρχει κανενας ελεγχος στα προιοντα Στα τροφιμα ακομα χειροτερα ληγμενα κρεατα,ψωμια,και ολα τα φαγωσιμα τα ανακατασκευαζουν και τα ξανα ριχνουν στην αγορα.Μεχρι και τα εμφιαλωμενα τους νερα ειναι μαιμουδες  2funny Σαπια κρεατα και ληγμενα τρεφεται ολη η Ρωσια, και μου λεει ο Δημητρακης για ποιοτητα ζωης.Δεν υπαρχει κατι που δεν ειναι νοθευμενο στην Ρωσια ακομα και στα ελληνικα προιοντα καταλαβενεις αμεσως την διαφορα.Και για την διασκεδαση που επαναλαμβανει ο Δημητρακης οτι δεν εχει η Ελλαδα.θα πω μονο οτι η Θεσσαλονικη εχει τρεις φορες περισσοτερα μαγαζια απο την Αγια Πετρουπολη που εχει και 5 εκατομμυρια κατοικους.Με λιγα λογια τα νυχτερινα  μαγαζια της Αθηνας και Θεσσαλονικης δεν τα εχει ολη η Ρωσια μαζι""

:think: :think: :think:
Τα είπε όλα και πολύ σωστά!
άκου δεν ντύνονται καλά οι έλληνες και οι γερμανοί και οι άγγλοι δεν ντύνονται πολύ καλά τη πάει να πει ότι είναι φτωχοί?  :2funny:
Μόνο οι πεινάλες οι ανατολικοί κοιτάνε τόσο το ντύσιμο γιατί ήτανε και είναι μια ζωή νηστικοί  :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
δεν πηγα να πηδηξω φιλε να δω την πολη πηγα και ειδα αρκετα... αλλα καμμια συγκριση με νυχτερινη ζωη ΕΛΛΑΔΟΣ....
Καλα το να μιλαει κανεις οτι εχει γκόμενες η Ελλάδα ειναι για  :2funny: :2funny: :2funny:.Πιο ασχημες γυναικες απο την Ελλάδα δενε χω δει πουθενά!Μια αηδία ειναι οι Ελεηνίδες μπορει να μην δω ωραια γυναικα για καμια 10αρια μέρες! :rockon: Και στο γκάζι αθλιες ειναι με πατσόκιλα μαυριδερές τριχωτές  :shit:.
 Ο Ελληνας εχει το τριτοκοσμικο κομπλεξ οσο πιο χαμηλου επιπέδου ειναι τόσο πιο πολυ νομιζει οτι η Ελλάδα ειναι χά'ι'.Σας το εχω πει οτι η Ελλάδα ειναι ο παραδεισος για τον φτωχο!Για τον πλουσιο ειναι εντελώς  :shit:!Ο πλουσιος ετσι κ'αλλιως θα παει να  :knockinb: στο στούντιο της αθλιες Ρουμάνες (αλλο αν του λένε οτι ειναι Τσέχες και Ρωσσίδες  :2funny:)Θα εχει διπλα του την κατάντια και τη βρωμιά και Θα εχει μια μέτρια γκομενα που θα τον σταυρώνει και θα πρεπει να την βγαζει εξω και να χαλάει λεφτα γ'αυτην και να ακουει να του λέει οτι του κάνει και χάρη που είναι μαζί του  :2funny: :2funny: :2funny:.Στα μαγαζια θα εχει μόνο  :shit: και δεν θα εχει να αγωρασεις τιποτα!
 Για το φτωχό βεβαια ειναι θε'ι'κά παπουτσια 5 Ευρώ παντελόνι 3 Ευρώ μπλουζάκι 2-3 Ευρώ το χειμώνα ενα μπουφάν απο δερματίνη ή υφασμάτινο.Σουβλάκι με πιτα με ενα Ευρω, :knockinb: στο Μεταξουργειο με 10 Ευρώ μπανιο στη θαλασσα με το λεωφορειο  και καρτα για τα λεωφορεια,μετρο με 30 Ευρω το μηνα!Με 400-500 περνάς τέλεια αν τωρα αυτο ειναι το ονειρο καποιου να ζει ετσι εγω τι να πω.Ας κατσει  Ελλάδα θα περνάει καλά

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
 1.000.000 χειροτερο ειναι αυτη τη στιγμη το βιοτικό επιπεδο στην Ελλάδα απο την Πολωνία.Ο Ελληνας τωρα ειναι ντυμένος σαν τους Ουζμπέκους!Η πτώση το τελευταιο δεκαμηνο ειναι τρομερή!
 Το Εβερεστ αυτη τη στιγμη ειναι πολυτέλεια!Η Αθήνα αυτη τη στιγμη πρεπει να εχει το ρεκόρ ζητιάνων σε ποσοστό επι του πλυθισμου στον κόσμο :rockon:.Αν κάτσεις στο Εβερεστ που λες θα σου έρθουνε καμια δεκαρια να σου πουνε τον πονο τους και να σου ζητήσουν λεφτα!
 Το βιοτικό επιπεδο και η αγωραστικη δυναμη του Ελληνα αυτη τη στιγμη συγκρινεται με το Νόβγκοροντ.Σε καποια το Νόβγκοροντ ειναι καλητερο οπως οτι δεν εχει ανεργία  η Αθήνα εχει ομως το θετικο οτι ειναι πιο φτηνή.Ακομα ομως κ'εκει ο κοσμος ειναι πολυ καλητερα ντυμένος απ'οπως ειναι ντυμένος στην Ελλάδα!
  Το να συγκρίνεις το επιπεδο της Αθήνας με της Βαρσοβίας αυτη τη στιγμη ειναι για  :2funny: :2funny: :2funny:.
:jerking: :jerking: :jerking:

Μεγάλος κάγκουρας είσαι  :2funny:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
γιατι τον αλλο καιρο δεν εχει καγκουρια;;το πασχα που ειναι αργιες τους μαρανε...;;;ποια κλαμπ ενκλαβα dedada και μαντολες...στο ελλαδισταν σε ολα τα μαγαζια που ειναι ανωτερα της βαρσοβιας εχει πορτα δεν μπαινουνε καγκουρες ασυνοδευτοι..πλακα πλακα πιο ευκολα γαμας αθηνα τις ελλεινιδες,τις ταζεις δουλεια ´η γαμο και πεφτουν .... :2funny:
Πηγαιντε παιδια ειναι καλα εχει ρυαναιρ φτηνα !!!!αστε για μας τους μιζερους της ΕΛΛΑΔΟΣ...τα κιεβα και τις ταυλανδες :dancing:

Υ.γ.εκει ομως δρλαβ εξαφανιζολ ουτε σε μηνυματα απαντησε ουτε τιποτε να βρεθουμε, λες και θα τον εβγαζα κρυφα στην σεντρα με καμερα...σε πρεσβεια δουλευει;;;anyway ....

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Η ελλαδα ειναι shit????

Μητσε Φυλης ομονοια και μεταξουργειο...διαδρομες πολυτελειας!!;;;;;;!σε πιο καλο κλαμπ πηγες;;; σε πιο ρεστωραντ;;; σε ποιο εμπορικο κεντρο...;;;αυτα που λες μονο στις περιοχες των μπουρδελων ειναι...5 € παπουτσια;;σαν αυτα τα κινεζικα που εχετε στην ρουσια;;;εμ δεν πηγες στον καλογηρου...αλλα εσυ μποτες φορας τι να παρεις todds ,prada και hogan?& σε ποιο σοβαρο μαγαζι ηλεκτρονικων πηγες στο germano στο istore στα public???αφου ολα ταυτοχρονα τα μοντελα τα φερνουν ευρωπη....σε αυτα στην ομονοια που πουλανε μεταχειρισμενα μαιμουδια κ κλεμμενα ;;; Χαλια παιρναει κι ο πλουσιος στην ελλαδα...γι αυτο ερχονται ολοι οι φραγκατοι της ρωσιας κ τα χαλανε..δεν καθονται στο κρυο και την μαυρη θαλασσα...
Οσοναφορα τις γκομενες εχει κ μαλιστα πολυ καλες σε συγκριση με πολλες δυτικες χωρες κ παλιοτερα αλλα οχι και τα πατσοκοιλα ολες κ τριχωτες που μας λες...το οτι ειναι απο μυαλο σκατα και δυσκολες δεν αντιλεγω...μπαζα παντου υπαρχουν...ειδικα στην ρωσια οι γυναικες πανω απο 30 σπανε κ γερνανε απιστευτα!!!!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Καγκούρια έχει μόνιμα αλλά την εβδομάδα του Πάσχα μόνο ξένους έβλεπες έξω, όλοι ήταν στα χωρία τους..Ήταν άδεια η Βαρσοβία..Στην κανονική περίοδο δεν είναι το χάλι που αντίκρυσες!!

Την εβδομάδα π.χ που πέρασε λόγω ότι έφτιαξε ο καιρός όλη η Novy Swiat ήταν γεμάτη με κόσμο και τραπέζια έξω..Μέρα με την νύχτα..Εγώ πάντως είμαι ο πρώτος που σας είπα να μην έρθετε εδώ για one night stands..Αν κάτσεις μια περίοδο όμως γνωρίζεις γκόμενες.Δεν είναι και πάλι η καλύτερη επιλογή αλλά ούτε και η τελευταία.Θεωρώ ιεοροσυλία την σύγκριση οποιαδήποτε χώρας  (π.χ Πολωνία,Ουγγαρία,Ουκαρνία,Γερμανία (Βερολίνο), Αγγλία (Λονδίνο), Ολλανδία κ.λπ) στο θέμα των γυναικών με την Ελλάδα..Έχει όμορφα 20χρονα η Ελλάδα πανέμορφα πλέον, αλλά δεν πηδάς ποτέ αν δεν έχεις τον κατάλληλο κύκλο. Αν μένεις εδώ τρελές,παρανοικές κ.λ.π αλά σιγά σιγα βρίσκεις να σπρώχνεις απο εδώ και απο εκέι.

Στο ότι δεν συναντηθήκαμε που λές είναι αλήθεια πως δεν επιθυμούσα να συναντήσω κανέναν απο το site. Έχω κακό προιστορικό και δεν θέλω να ξέρουν ποιος είμαι..ήδη ένας ποιος πάνω άρχισε να γραφει μαλακίες και να μας εκθέσει.Οι ιστορίες που έλεγε αφορούσαν εμένα αλλά έβαζε πολύ σάλτσα για να γελάσουμε..Αλλά του είπα πως δεν είναι αστείο..Αν έρθω του χρόνου Ελλάδα ευχαρίστως να κανονίσουμε για μπύρες να βγούμε και να γελάσουμε με όλες τις ιστορίες απο τις διάφορες χώρες..Παρόλα αυτά δεν θυμάμαι να μου είχες στείλει και μύνημα να συναντηθούμε.

Εξίσου το αν δεν θέλω εγώ να συναντηθώ εδώ στην πόλη με κάποιον σημαίνει ταυτόχρονα αυτά που λεώ για την  πόλη είναι άκυρα?
Ας τα γράφω τότε και όποιος τα πιστέυει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Καγκούρια έχει μόνιμα αλλά την εβδομάδα του Πάσχα μόνο ξένους έβλεπες έξω, όλοι ήταν στα χωρία τους..Ήταν άδεια η Βαρσοβία..Στην κανονική περίοδο δεν είναι το χάλι που αντίκρυσες!!

Την εβδομάδα π.χ που πέρασε λόγω ότι έφτιαξε ο καιρός όλη η Novy Swiat ήταν γεμάτη με κόσμο και τραπέζια έξω..Μέρα με την νύχτα..Εγώ πάντως είμαι ο πρώτος που σας είπα να μην έρθετε εδώ για one night stands..Αν κάτσεις μια περίοδο όμως γνωρίζεις γκόμενες.Δεν είναι και πάλι η καλύτερη επιλογή αλλά ούτε και η τελευταία.Θεωρώ ιεοροσυλία την σύγκριση οποιαδήποτε χώρας  (π.χ Πολωνία,Ουγγαρία,Ουκαρνία,Γερμανία (Βερολίνο), Αγγλία (Λονδίνο), Ολλανδία κ.λπ) στο θέμα των γυναικών με την Ελλάδα..Έχει όμορφα 20χρονα η Ελλάδα πανέμορφα πλέον, αλλά δεν πηδάς ποτέ αν δεν έχεις τον κατάλληλο κύκλο. Αν μένεις εδώ τρελές,παρανοικές κ.λ.π αλά σιγά σιγα βρίσκεις να σπρώχνεις απο εδώ και απο εκέι.

Στο ότι δεν συναντηθήκαμε που λές είναι αλήθεια πως δεν επιθυμούσα να συναντήσω κανέναν απο το site. Έχω κακό προιστορικό και δεν θέλω να ξέρουν ποιος είμαι..ήδη ένας ποιος πάνω άρχισε να γραφει μαλακίες και να μας εκθέσει.Οι ιστορίες που έλεγε αφορούσαν εμένα αλλά έβαζε πολύ σάλτσα για να γελάσουμε..Αλλά του είπα πως δεν είναι αστείο..Αν έρθω του χρόνου Ελλάδα ευχαρίστως να κανονίσουμε για μπύρες να βγούμε και να γελάσουμε με όλες τις ιστορίες απο τις διάφορες χώρες..Παρόλα αυτά δεν θυμάμαι να μου είχες στείλει και μύνημα να συναντηθούμε.

Εξίσου το αν δεν θέλω εγώ να συναντηθώ εδώ στην πόλη με κάποιον σημαίνει ταυτόχρονα αυτά που λεώ για την  πόλη είναι άκυρα?
Ας τα γράφω τότε και όποιος τα πιστέυει.
Επρεπε να τον συναντίσεις για να σε δει και να εχει γνωμη για σένα.
  Της ωραιες στην Ελλάδα που της είδες?
  Αν εχει η εταιρια σου υποκαταστημα στη Ρωσσια σε καποια πολη εκτος απο Μόσχα και Αγία Ππετρούπολη παρε μεταθεση σμέσως για Ρωσσία!Θα νομισεις οτι εισαι στον παραδεισο!

Τωρα σχετικα με το πόσο πισω ειναι η Ελλάδα.Αυτο εδω στη φωτογραφια!ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!Μονο παραγγελεια μέσω ιντερνετ!
Ασε που δεν καταλαβαινανε κανενας τι ειναι? :2funny: Ο μονος ηταν ο Μιμίκος που κατευθειαν μου ειπε ειναι το Gear2 με βλεπε ο κοσμος να μιλαω στο ρολό'ι' και δεν καταλαβαινε τι κανω  :2funny:Ενα παραδειγμα σας εδωσα.Στα μαγαζια στην Ελλάδα δεν εχει τίποτα!

Συνημμένα

• gearS1.jpg
    gearS1.jpg
    25,8 KB · Εμφανίσεις: 34
  • gear S2.jpg
    gear S2.jpg
    26,9 KB · Εμφανίσεις: 35

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom