Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (0 μέλη και 48 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Το Βερολίνο είναι εξαίρεση.Οσο αντιπροσωπεύει η Βαρσοβία την Πολωνία τόσο αντιπροσωπεύει το Βερολίνο τη Γερμανία από την ανάποδη.Για έλα Μόναχο ή Αμβούργο που δε σε κοιτάνε καν αν δεν έχεις  SLK και πάνω και θα δούμε τι θα γαμήσεις.Κορυφαία βέβαια μουνιά αλλά μόνο για εισοδήματα άνω των 5000 ευρώ καθαρά το μήνα.
Οσο για το οτι Πολωνία τα σπονσοριλίκια είναι εξαίρεη κάνε μια βόλτα σε site όπως το lento.pl να δεις τι παίζει όπου ακόμα και παντρεμένες ψάχνουν για σπονσοριλίκια.
Εγώ για πλάκα μπουκάρω στα κλαμπ Πόζναν Κατονίτσε κτλ και σε διαβεβαιώνω η αγορά για σπονσοριλίκι είναι πολύ εκτεταμένη.Σχεδόν στο λένε οι ίδιες όχι βέβαια τόσο χύμα όσο οι Ουκρανές(πάρε μου κινητό και θα σε αφήσω να με γαμήσεις).
Τι έγινε και σήμερα γάμησες το σύστημα  :2funny: :jerking:!Και ηρθες να μας γραψεις  :jerking:.
 Αμβούργο ημουν περσι και στο στριπτιτζάδικο που εκανα της εμφανισεις εγινε κόλαση!Μια χοντρή που ερχόταν συνέχεια μετα μου ειπαν οτι ηταν η αντιδημαρχος του Αμβούργου  :rolleyes:!Ξερεις τι χρήμα κυκλοφωρει εκει?Αμάξι παλαιοτερο απο 3 χρόνια δεν θα δεις!Μισθοι απο 3500 Ευρω και πάνω!Βερολίνο αρκετα φτωχότερα.Οι Γερμανίδες σε σχέση με της Ελεηνίδες ειναι θεές!Βεβαια σε σχέση με της Ρωσσίδες δεν μπορουνε να συγκριθούνε με τίποτα!Σε αυτο παντος εχεις δικιο οτι με την κατάντια σου θα γελάγανε  :2funny: αλλα και στην Πολωνία σε εχουν για τριτοκοσμικο  :2funny:.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ολες εχουν παει μεχρι και σκανδιναβικες χωρες που ακομα και εγω αποφευγω λογο ακριβειας.βεβαια αυτες θα πανε να μεινουν σε χοστελ ενω εγω ειμαι πολυ καλομαθημενος και θελω ανεσεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Τι έγινε και σήμερα γάμησες το σύστημα  :2funny: :jerking:!Και ηρθες να μας γραψεις  :jerking:.
 Αμβούργο ημουν περσι και στο στριπτιτζάδικο που εκανα της εμφανισεις εγινε κόλαση!Μια χοντρή που ερχόταν συνέχεια μετα μου ειπαν οτι ηταν η αντιδημαρχος του Αμβούργου  :rolleyes:!Ξερεις τι χρήμα κυκλοφωρει εκει?Αμάξι παλαιοτερο απο 3 χρόνια δεν θα δεις!Μισθοι απο 3500 Ευρω και πάνω!Βερολίνο αρκετα φτωχότερα.Οι Γερμανίδες σε σχέση με της Ελεηνίδες ειναι θεές!Βεβαια σε σχέση με της Ρωσσίδες δεν μπορουνε να συγκριθούνε με τίποτα!Σε αυτο παντος εχεις δικιο οτι με την κατάντια σου θα γελάγανε  :2funny: αλλα και στην Πολωνία σε εχουν για τριτοκοσμικο  :2funny:.

Προσπαθείς να το παίξεις ανώτερος ενώ είσαι για τον πούτσο εντελώς.Πάρτο χαμπάρι φίλε.Είσαι για τον πούτσο.Τώρα είμαστε οι ακραίοι στα πράγματα.Εμείς μοιράζουμε το καυλί.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Βάζω το πρόσφατο άρθρο του Rooshv για το πως γαμήθηκε η Poland τα τελευταία χρόνια στο θέμα των γυναικών.Μιλάει για Poznan εκεί που βολτάρει ο kman..Ούτως η άλλως Warsaw δεν πάταγε ποτέ..

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Βάζω το πρόσφατο άρθρο του Rooshv για το πως γαμήθηκε η Poland τα τελευταία χρόνια στο θέμα των γυναικών.Μιλάει για Poznan εκεί που βολτάρει ο kman..Ούτως η άλλως Warsaw δεν πάταγε ποτέ..

Βάζω και το τι γράφει κάποιος που μένει Poznan.

Συνημμένα

• Selection_014.jpg
    Selection_014.jpg
    160 KB · Εμφανίσεις: 56

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
2.188
Πόντοι
506

Οπως τα λετε σε γενικες γραμμες και ...απογοητευση.
Αν και ειμαι ανθρωπος της τεχνολογιας, στο θεμα των σχεσων τα εχει κανει σκ@τ@!
Γι'αυτο και σε αλλο τοπικ ελεγα στο δημητρακη οτι οταν βλεπω γυναικα κι εχει facebook, απλα προσπερναω....ας κανει τον νάρκισσο αλλου...ενα απλο προφιλ σε ενα dating site φτανει.
Κριμα παντως. Οπως λεει και το αρθρο, θες περισσοτερο κοπο, και ειναι ζητημα αν θα εχεις καν το ιδιο αποτελεσμα με το παρελθον.

Για την Πολωνια, μενει παντα η επιλογη της επαρχιας, με την ελπιδα οτι εκει ειναι λιγο πιο 'απλα' τα πραγματα, και λιγοτερο δικτυωμενες οι γκομενες.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.575
Πόντοι
4.765

H μπουρδελοχωρα του που μολυνει το πλανητη με πνευματικη διαστροφη φταίει

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
σορρυ φιλε αλλα καθεσαι διαβαζεις τι λεει ενας βλακας που  πηγε 2011 πρωτη φορα ανατολικη ευρωπη?απο το 2000 τελειωσε το πανηγυρι πολωνια,ουγγαρια.πηγα το 1996 πρωτη φορα εκει μεχρι πριν 3 χρονια τελευτεα φορα.τι να διαβασω καπειον που ειδε ανατολικοευρωπεα το 2011

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
σορρυ φιλε αλλα καθεσαι διαβαζεις τι λεει ενας βλακας που  πηγε 2011 πρωτη φορα ανατολικη ευρωπη?απο το 2000 τελειωσε το πανηγυρι πολωνια,ουγγαρια.πηγα το 1996 πρωτη φορα εκει μεχρι πριν 3 χρονια τελευτεα φορα.τι να διαβασω καπειον που ειδε ανατολικοευρωπεα το 2011

Ναι,αλλά ο o roosh είναι καμάκιας της κλάσεως που εσύ δε θα φτάσεις ποτέ.Είναι πολύ μπροστά.Εχω καμακώσει μαζί του και ξέρω.Υστερα αυτός γαμάει ΗΠΑ,Δανία και λατινική Αμερική.Εχει επισκεφτεί 25 χώρες.Εσύ μπορείς να γαμήσεις ΗΠΑ ή Αγγλία ή έστω Σκανδιναυία?Χλωμό το βλέπω.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Βαρσοβια κρυο και βροχη σημερα..

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    117,2 KB · Εμφανίσεις: 53

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Ναι,αλλά ο o roosh είναι καμάκιας της κλάσεως που εσύ δε θα φτάσεις ποτέ.Είναι πολύ μπροστά.Εχω καμακώσει μαζί του και ξέρω.Υστερα αυτός γαμάει ΗΠΑ,Δανία και λατινική Αμερική.Εχει επισκεφτεί 25 χώρες.Εσύ μπορείς να γαμήσεις ΗΠΑ ή Αγγλία ή έστω Σκανδιναυία?Χλωμό το βλέπω.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ρε ο ανθρωπος ουτε ανατολικη ευρωπη δεν γαμα θα γαμησει και δανια χαχαχα.τι καμακι ρε,αν παει με το χαζο δυτικο στιλ αμερικανων,αγγλων θα τον κλανουν και να γελανε οι γκομενες.δεν ειναι αυτος που πηρε πουλλον ουκρανια?

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ο γαμπρος μου ειναι ουρουγουαη,βραζιλια τωρα,πηγε σε ολη την λατινικη αμερικη.εχω φιλους ελληνες που εζησαν βραζιλια.τσαμπα ουτε στο αφγανισταν δεν θα γαμησει ο τυπος οχι λατινικη αμερικη.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
ο γαμπρος μου ειναι ουρουγουαη,βραζιλια τωρα,πηγε σε ολη την λατινικη αμερικη.εχω φιλους ελληνες που εζησαν βραζιλια.τσαμπα ουτε στο αφγανισταν δεν θα γαμησει ο τυπος οχι λατινικη αμερικη.
ρε ο ανθρωπος ουτε ανατολικη ευρωπη δεν γαμα θα γαμησει και δανια χαχαχα.τι καμακι ρε,αν παει με το χαζο δυτικο στιλ αμερικανων,αγγλων θα τον κλανουν και να γελανε οι γκομενες.δεν ειναι αυτος που πηρε πουλλον ουκρανια?
Συμφωνώ μαζί σου οι Αμερικάνοι ειναι για  :2funny: ειδες στο вконтакте τι γκομενάκι σου εστειλα! :) Μ'αρεσει που καθεσαι και ακους τους ψεύτες! :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
καλη η μικρουλα στο κοντακτε,οχι το στιλ μου.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
χαχαχαχ απο περιεργια πηγα να δω τον βλακα αμερικανο και το φιλμακι του στην ρουμανια χαχαχα.οπως τα ελεγα αθλιος ειναι ο τυπος,εχω 3 γνωστους κυπρο με το ιδιο προβλημα με αυτον που ειναι για γελια και κανουν τα καμακια.τον ενα τον γνωρησε ο διμητρακις θαυμαστης του.εμφανισιακα αθλιος ειναι σαν αλβανος,ρουμανος μειαζει.μου αεσει τι μαλακιες ρωτα τις κοπελες χαχαχα.αυτος πουθενα στον κοσμο δεν μπορει να γαμησει.θα βαλω καμια φοτο μου φιλε κμαν νομιζω να με θαυμασεις χαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom