Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
2.188
Πόντοι
506
Πανω απο 30 θεωρουνται 'μεγαλες' για το 'ανατολικο μπλοκ'....
Φυσικα δικιο εχεις, τα σημερινα 20χρονα ειναι οντως χαζα, οποτε και να μπορουσε καποιος να τα προσεγγισει (πραγμα δυσκολο), παλι ειναι ζητημα αν αξιζει τον κοπο, γιατι θα θελει τρελες υπομονες, και με εντελως αβεβαια αποτελεσματα....

Ολοκληρη warsaw παντως και να γινεται παιχνιδι μονο σε ενα μερος....τι καταντια ειναι αυτη, κρυμμενες καθονται; Αλλα ξεχασα, ειπες μεσω γνωστων κλπ. Εμ ετσι, παει και στην ελλαδα και παντου, απλα ελλαδα εχει τις ελλεεινιδες...

Δεν εκανες ενα συγκριτικο ομως ελληνιδες vs πολωνεζες, μιας και ηρθες προσφατα ελλαδα.

Katourokavlas

Μέγας
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
15
Like
5.377
Πόντοι
3.665
Πολωνία Μονο!!!
rktvlh.gif

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Προσωπική και φιλική συμβουλή..Μην φέρεστε σαν τους Ιταλούς με τα μπουλούκια μπακουροπαρέας..Όπου πάτε το πολύ max 3 άτομα..Αφήστε τα μπουλούκια συναντήσεις με τους Ελληνάρες όπου πάτε και εξόδους μαζί τους..
Εδώ Warsaw που ξερω δεκάδες άτομα πάντα βγάινω με άλλους δύο το πολύ.Αλλίως φαινόμαστε σαν οι μαλάκες ξένοι που έχουν έρθει για τουρισμό.
Έχω κάνει ταξίδια μόνος και έχω περάσει γαμάτα.Ποτέ δεν έψαξα για παρέα Ελληνάρα στο εξωτερικό. Η πρώτη μέρα είναι δύσκολη αλλά το βράδυ στις μπάρες βρίσκεις πάντα και παρέα και καμιά γκομενίτσα. Σκέφτομαι να πεταχτώ minsk τον άλλο μήνα να δώ τι παίζει μιας και έχω 5 μέρες κενό. Θέλουν 90 ευρώ visa οι μαλάκες αλλά θα πάω!!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Προσωπική και φιλική συμβουλή..Μην φέρεστε σαν τους Ιταλούς με τα μπουλούκια μπακουροπαρέας..Όπου πάτε το πολύ max 3 άτομα..Αφήστε τα μπουλούκια συναντήσεις με τους Ελληνάρες όπου πάτε και εξόδους μαζί τους..
Εδώ Warsaw που ξερω δεκάδες άτομα πάντα βγάινω με άλλους δύο το πολύ.Αλλίως φαινόμαστε σαν οι μαλάκες ξένοι που έχουν έρθει για τουρισμό.
Έχω κάνει ταξίδια μόνος και έχω περάσει γαμάτα.Ποτέ δεν έψαξα για παρέα Ελληνάρα στο εξωτερικό. Η πρώτη μέρα είναι δύσκολη αλλά το βράδυ στις μπάρες βρίσκεις πάντα και παρέα και καμιά γκομενίτσα. Σκέφτομαι να πεταχτώ minsk τον άλλο μήνα να δώ τι παίζει μιας και έχω 5 μέρες κενό. Θέλουν 90 ευρώ visa οι μαλάκες αλλά θα πάω!!!!

Ακριβώς όπως τα λες είναι.Το θέμα είναι να βρει κανείς τα κλαμπ με γκόμενες άνω των 28.Εκεί πάιζεται μπάλλα.Το ίδιο είναι και στο Πόζναν όπου στο Czekolada κωλοτρίβονται οι πιτσιρίκες φοιτήτριες αλλά σπάνια γαμιούνται ενώ στο 22 και στο Bee Jays είναι σοβαρά τα πράγματα με τις MILF.Με MILF Πολωνέζες πάντα περνάς καλά.Ούτε μαλακίες ούτε τίποτα.Κατευθείαν στο ψητό.
Αν πας Λευκορρωσία θα εκστασιαστείς.Θα καταλάβειε πόσα κιλά έβαλαν οι Πολωνέζες τα τελευταία χρόνια οι Λευκορωσίδες είναι στυλάκια μπροστά τους.Βέβαια δεν έχουν τις κωλάρες και τις βυζάρες των Πολωνέζων αλλά έχουν καλύτερη σιλουέτα και τα κλασικά σλαβικά πόδισ.Ξεφεύγουν λίγο στη μύτη όπως οι Πολωνέζες και είναι μάλλον πιο ξανθιές.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Πρέπει να γίνουν κάποιες διευκρινήσεις πάνω σε αυτό το θέμα.. Καταρχήν ένα μήνα πριν πάω Πολωνία έκανα ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους συμμετέχοντες στο φόρουμ να οργανώσουμε συνάντηση.. Ανταπόκριση καμία πλήν του Φιντέλ...
Μετά στράφηκα στους μόνιμους κατοίκους σε πμ! Στον Dr Love πρότεινα να συναντηθούμε και να πάμε κάπου εκδρομή στην επαρχία! Δεν υπήρξε ούτε προτροπή για μόνο Βαρσοβία αλλά ούτε καν ευγενική άρνηση... Τελικά έμεινα μόνο Κρακοβία στον Φιντέλ που περάσαμε πολύ καλά όσο δεν δούλευε και κάθε βράδι είμασταν έξω με έναν φίλο του που έκανε διακοπές εκεί! Αυτό που δεν έκατσε ήταν κάποια εκδρομή αλλά βγήκε σε καλό διότι εκείνο το Σάββατο στη Κρακοβία παίξαμε δυνατά και σε ε!!!

Όσο για τους φίλους μου που ανέβηκαν Κρακοβία ήταν καλή παρέα και δεν χρειάζονταν κάποιον μαζί αλλά θα ήταν καταχαρούμενοι αν συναντούσαν κάποιον Έλληνα που μένει στη Βαρσοβία!
Εγώ το κοινοποίησα εδώ και περιέγραψα περίπου πως θα τους γνωρίσει κάποιος αλλά δείχνει πως ο μόνιμος κάτοικος τους ..απέφυγε! Τα παιδιά αυτά μπήκαν στο Enklawa και έφεραν τα πάνω κάτω και όποιος πατριώτης βρισκόταν εκεί θα περνούσε καλά και είχαν δημιουργηθεί συνθήκες για φόρτωμα σε όλη τη παρέα! Όπως και έγινε...

Τώρα όσο για τον Δημητράκη! Ο φίλος μου(που δεν έχει ιδέα για το σάιτ)  μου έγραψε πως ήταν μια χαρά μαζί του και βγήκαν έξω σε μια σχετικά ζόρικη βραδιά στην Αγ. Πετρούπολη και πράγματι στα κλάμπ λύνει και δένει...! Γενικώς είναι πιο πολύ της εμπιστοσύνης από όλους τους υπόλοιπους με τις "σοβαρές" δουλειές... και τα άπειρα γαμήσια στο Ανατολικό Μπλόκ...!!!
Η πειρα μου μου λέει οτι οποιος κρυβεται το κανει για να κρυψει καποιο ελαττωμα του  :think:.
  Ο Βασίλης ειναι και γαμώ τα παιδάκια,η Ρόδος πάντα κατέβαζε δυνατή ομάδα.Θα ελεγα οτι ειστε πιο δυτικοποιημενοι πιθανοτατα λογω του οτι η Ρόδος ειναι τουριστικο νησι και συναναστρέφεστε με Ευρωπαίους  :think:.Καμία σχέση με τους φουκαράδες Ελληνες της Μολδαβίας που ηταν σαν τους Ελληνες μεταναστες στη Γερμανία της δεκαετιες του '60-'70.
  Ο Βασίλης εχει 2 γκόμενες που συναντάει αλλα ειναι πολυ σπαστικές.Αυτο ειναι το κακό εδω οτι αν εισαι τουρίστας μπορουνε να συναντηθουνε μαζι σου αλλα δεν πολυενδιαφέροντε.Πιθανότατα να στο ειπε και ο Βασίλης θα το γράψω και εγώ.Εδω το στυλ του Ροδίτικου καμακιού δεν περνάει.Αν βγεις με την V μπλούζα και πας να το παιξεις στη γκόμενα δεν θα εχεις επυτηχία.Ειναι δυνατός δεν ειναι άπειρος εχει ενα στυλ σαν του Ραλφ Μάτσιο θα έλεγα και εδω οι γκόμενες θελουν κατι άλλο.Εχει δυο γκομενες που της συνανταει,του εκανε και αυτουνου εντυπωση το πόσο δουλεύουνε! :headbang:Μου είπε όλοι δουλεύουνε σε αυτην την πόλη :rockon:.Οπως και οτι της καθημερινες (τωρα και λογω κρισης) ειναι εντελως νέκρα!Βεβαια ειδε οτι έχει πολυ ψωμί.Ειχε δυο γκόμενες πανεύκολες η μία 23-25 μέτρια θα έλεγα στυλ φοιτητριας που καθοταν και έπαιζε με το τηλεφωνο της (οι Σεκιουριτάδες μου ειπαν οτι ηταν εκει απο της 11 οταν ανοιξε η ντίσκο και ηταν μόνη της).Και μια αλλη που ηρθε μόνη της υψος 175 λεπτη ξανθιά ηλικίας κοντα 28-30 (αυτες δυστηχως δεν κανουν καλό γαμήσι).Οι Σεκιουριτάδες μου ειπαν οτι ερχεται συχνα μόνη της συνηθως τριτη τετάρτη και φευγη μόνη της τους εκανε εντυπωση οτι ηρθε κυριακή  :think:.Μετα ηρθε ενας γυαλάκιας ενα θύμα που ήταν ο αντρας της και την κυνηγουσε σα σκυλάκι  :2funny: Πηγαινε τουαλέτα για κανα 10 λεπτο και αυτος την περίμενε τον ειχε φτυσμένο  :2funny:.Κουτσομπολεύοντας την με τον Αρχισεκιουριτά του είπα οτι αυριο θα συμφηλιωθουνε οταν ο αντρας της θα γυρισει απο τη δουλεια και θα της φέρει ενα i phone 6  :2funny: μου απαντησε μα έχει ήδη i phone 6  :2funny:.Αυτη ερχεται γιατι τρελενεται στη βαρεμάρα να καθεται με το γυαλάκια σπίτι της  :2funny:.
Αυτο ειναι το καλο εδω οτι οι γκόμενες ειναι εντελώς αγάμητες και οι αντρες του πληκτικοί αν και οι περισσότερες ειναι μονες τους!
  Σημερα θα παρω τηλεφωνο το Βασίλη και θα πάμε ντίσκο.Ηταν να παω Νόβγκοροντ αλλα ειχε σκατά καιρο,χιόνιζε και το ανέβαλα γιατι δεν θα μπορουσα να πάω στο πάρκο που ειναι γεμάτο μουνιά,και να πηγαινα αδειο θα ηταν  :2funny:.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Αυτό με τους Ελληνες ειναι σχετικό αν ειναι να πας με κανεναν κακομοιρη σαν αυτους που μένουν μόνιμα εδω και το μόνο που θα καταφέρει ειναι οι γκόμενες να φωνάξουν το Σεκιουριτά για να του κανει παρατηρηση για να μην της ενοχλεί  :2funny: καλητερα να μην πάρεις κανέναν.Αν ομως πας με καποιον Ελληνα που μετράει μπορει να σε βοηθίσει παρα πολυ  :).Παντος συμφωνα με το Φιντέλ και στη Πολωνία οι μόνιμοι Ελληνες ειναι ετσι κακομοιρηδες και αγάμητοι.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
φίλε είμαι τώρα με τα παιδιά τους κολλητούς μου και μιλάμε για Πολωνία και τους υπαγόρευσα το παραπάνω σου ποςτ και αυτό που είπες για τα V!!!Με πήραν τελείως στο ψιλό και με κοροϊδεύουν ...Μου λένε τι μαλακίες είναι αυτά που ακούνε και άλλα τέτοια..
Δεν ξέρω γιατι υπονομεύεις τόσο πολύ αυτό το μέρος που πρέπει να ανέβει κόσμος απο Ελλάδα να  :knockinb: αγρίως τις Πολωνέζες και να διαδίδουν την κουλτούρα μας και να γουστάρουν οι γκόμενες ´Ελληνες..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ακριβώς όπως τα λες είναι.Το θέμα είναι να βρει κανείς τα κλαμπ με γκόμενες άνω των 28.Εκεί πάιζεται μπάλλα.Το ίδιο είναι και στο Πόζναν όπου στο Czekolada κωλοτρίβονται οι πιτσιρίκες φοιτήτριες αλλά σπάνια γαμιούνται ενώ στο 22 και στο Bee Jays είναι σοβαρά τα πράγματα με τις MILF.Με MILF Πολωνέζες πάντα περνάς καλά.Ούτε μαλακίες ούτε τίποτα.Κατευθείαν στο ψητό.
Αν πας Λευκορρωσία θα εκστασιαστείς.Θα καταλάβειε πόσα κιλά έβαλαν οι Πολωνέζες τα τελευταία χρόνια οι Λευκορωσίδες είναι στυλάκια μπροστά τους.Βέβαια δεν έχουν τις κωλάρες και τις βυζάρες των Πολωνέζων αλλά έχουν καλύτερη σιλουέτα και τα κλασικά σλαβικά πόδισ.Ξεφεύγουν λίγο στη μύτη όπως οι Πολωνέζες και είναι μάλλον πιο ξανθιές.
χάλασες κι εςυ... :headbang: :huh:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
φίλε είμαι τώρα με τα παιδιά τους κολλητούς μου και μιλάμε για Πολωνία και τους υπαγόρευσα το παραπάνω σου ποςτ και αυτό που είπες για τα V!!!Με πήραν τελείως στο ψιλό και με κοροϊδεύουν ...Μου λένε τι μαλακίες είναι αυτά που ακούνε και άλλα τέτοια..
Δεν ξέρω γιατι υπονομεύεις τόσο πολύ αυτό το μέρος που πρέπει να ανέβει κόσμος απο Ελλάδα να  :knockinb: αγρίως τις Πολωνέζες και να διαδίδουν την κουλτούρα μας και να γουστάρουν οι γκόμενες ´Ελληνες..
Εγω σου ειπα αν δεν τους δω πως ειναι δεν μπορω να εχω γνώμη και ο Σινοχάρας αν θυμάσαι έλεγε οτι ειναι εμφανησιμος  :2funny:.Παντος και ο φιλος σου παραδέχτηκε οτι οι Ρωσσιδες ειναι κλασεις ανωτερες απο της Πολωνέζες.Οι ωραιες Πολωνέζες ειναι πολυ λιγες.
  Τωρα γυρισα ειχα παει Ρόσσι με τον φίλος σου :).Ο φιλος σου ο Βασίλης κανει πολυ ευχάριστο καμάκι χαμογελώντας  :).Τον εστειλα επιτηδες να παει σε 2 γκόμενες να μιλησει για να του πω μετά αν πηγαινει σωστά  εγω καθομουν στο πλάι και εβλεπα και ακουγα λιγάκι.Πολύ καλά καμάκωσε.Το μόνο αρνητικο του ειναι οτι δεν κάνει για φωτογράφος  :2funny: το παραδέχτηκε κ'ο ίδιος  :2funny:.
  Σχετικα με το πως καμακώνω θα σου γράψει αύριο,με χαρακτηρισε επαγγελματία και ψυχρό εκτελεστή  :2funny:.Για να μην γράφω εγω για μένα αυριο θα σου γράψει σχετικα και εσυ θα τα γράψεις.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εγω σου ειπα αν δεν τους δω πως ειναι δεν μπορω να εχω γνώμη και ο Σινοχάρας αν θυμάσαι έλεγε οτι ειναι εμφανησιμος  :2funny:.Παντος και ο φιλος σου παραδέχτηκε οτι οι Ρωσσιδες ειναι κλασεις ανωτερες απο της Πολωνέζες.Οι ωραιες Πολωνέζες ειναι πολυ λιγες.
  Τωρα γυρισα ειχα παει Ρόσσι με τον φίλος σου :).Ο φιλος σου ο Βασίλης κανει πολυ ευχάριστο καμάκι χαμογελώντας  :).Τον εστειλα επιτηδες να παει σε 2 γκόμενες να μιλησει για να του πω μετά αν πηγαινει σωστά  εγω καθομουν στο πλάι και εβλεπα και ακουγα λιγάκι.Πολύ καλά καμάκωσε.Το μόνο αρνητικο του ειναι οτι δεν κάνει για φωτογράφος  :2funny: το παραδέχτηκε κ'ο ίδιος  :2funny:.
  Σχετικα με το πως καμακώνω θα σου γράψει αύριο,με χαρακτηρισε επαγγελματία και ψυχρό εκτελεστή  :2funny:.Για να μην γράφω εγω για μένα αυριο θα σου γράψει σχετικα και εσυ θα τα γράψεις.
Το ζητούμενο σε αυτό το νήμα δεν είναι η ανωτερότητα η μόρφωση ή η οικονομική κατάσταση των γυναικών αλλά η ΕΥΚΟΛΙΑ!!!
Σίγουρα οι Ρωσίδες είναι πολύ πιο ωραίες και όλες όσες δεν είναι στην Ευρωπαϊκή ένωση.. Αλλά οι Πολωνέζες είναι οι πιο εύκολες... Το να πας Ρωσία  για να γαμήσεις είναι ρίσκο γιατί είναι και το οικονομικό στη μέση! Αλλά Πολωνία ρίχνεις το ρίσκο σχεδόν στο 0! Εδώ ο μόνιμος κάτοικος που συνέχεια κλαίγεται έχει ξεσκιστεί κατά τα λεγόμενά του! Απλά δεν μπορεί να καταλάβει πως και ο Τουρίστας θα βρει την άκρη του για να  :knockinb: καλή γκόμενα διότι η πόλη ενδείκνυται γι' αυτό το λόγο επίσκεψης :rockon: :rockon: :rockon:
Οι φίλοι μου είναι τόσο μαγεμένοι σαν να έφαγαν το μαγικό Λωτό στο Enklawa και λένε πως είναι το απόλυτο μέρος χωρίς σκέψη καν για άλλο μαγαζί!

(Φίλε Love σκέψου υποθετικά κάθε φορά που έρχεσαι Ελλάδα να  :knockinb: στα εύκολα από μια δύο γκόμενες..Μπορώ να σου πω μετά μην έρθεις Ελλάδα? Πήγαινε Ελλάδα θα σου λέμε όλοι..)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ΗΜου είπε όλοι δουλεύουνε σε αυτην την πόλη :rockon:.Οπως και οτι της καθημερινες (τωρα και λογω κρισης) ειναι εντελως νέκρα!Βεβαια ειδε οτι έχει πολυ ψωμί.
Μου θυμίζει Κίεβο τη Κυριακή η κατάσταση! Μάλλον οι πόλεις της μη Ευρωπαϊκής Ένωσης της Ανατολικής Ευρώπης έχουν θέμα τις καθημερινές το βράδι!
Ένα από τα καλά της Πολωνίας είναι πως σε όποια πόλη και να είσαι όποια μέρα και να είναι θα υπάρχει σίγουρα κλάμπ το βράδι ανοιχτό που θα γίνεται χαμός με μιξ κόσμο και όχι απαραίτητα φοιτήτριες.. Στο τελευταίο μου ταξίδι κατάλαβα πως οι επιχειρήσεις εκεί δίνουν ρεπό σε κάτι άκυρες μέρες και οι γκόμενες βγαίνουν έξω μετά από μέρες πήξιμο και σοβαρότητα και γίνονται χάλια στο μεθίσι και έτοιμές για τον τυχαιρό που θα βρεθεί εκεί!!!! Γιατί να μην είναι ένας από εμάς????? 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Μου θυμίζει Κίεβο τη Κυριακή η κατάσταση! Μάλλον οι πόλεις της μη Ευρωπαϊκής Ένωσης της Ανατολικής Ευρώπης έχουν θέμα τις καθημερινές το βράδι!
Ένα από τα καλά της Πολωνίας είναι πως σε όποια πόλη και να είσαι όποια μέρα και να είναι θα υπάρχει σίγουρα κλάμπ το βράδι ανοιχτό που θα γίνεται χαμός με μιξ κόσμο και όχι απαραίτητα φοιτήτριες.. Στο τελευταίο μου ταξίδι κατάλαβα πως οι επιχειρήσεις εκεί δίνουν ρεπό σε κάτι άκυρες μέρες και οι γκόμενες βγαίνουν έξω μετά από μέρες πήξιμο και σοβαρότητα και γίνονται χάλια στο μεθίσι και έτοιμές για τον τυχαιρό που θα βρεθεί εκεί!!!! Γιατί να μην είναι ένας από εμάς????? 
Εχει παρα πολυ λίγο κόσμο αντε να εχει 30 άτομα αναλογια 20 γυναικες και 10 αντρες περιπου.Αναμεσα στις γυναικες οι 6-7 γκομενες εμφανησιμες.
Κανενας εμπειρος δεν βγαινει ποτέ σάββατο!Ειναι γεμάτο κόσμο!Εχει πολλους αντρες και οι γκομενες δεν ερχονται για να βρουνε γκομενο αλλα βγαινουνε για να βγουνε τη μονη αργία που έχουνε και χορευουνε και πίνουνε.Της καθημερινες οσες βγαινουνε βγαινουνε γιατι πλήτουνε στο σπιτι τους οι περισσοτερες δεν εχουνε γκομενο ή εχουνε εναν βαρετό και ειναι θετικες για ολα.
  Στις μικρες πολεις οπως στο Νόβγκοροντ εχει συνηθως μια ντισκο που δουλευει της καθημερινες και εκει μαζευει καπου 100-150 ατομα ποσοστο γυναικων 70% περιπου.Οι περισσοτερες ηλικιας 16-18 (απο τα κολλέγια) και καποιες φοιτητριες 18-22 συνηθως εχει και 3-5 μεγαλητερης ηλικιας 25-32 που ηρθαν γιατι βαριοντουσαν να καθονται σπιτι τους.
  Ο Βασίλης χτες μου είπε:τι παραδεισος ειναι αυτος! :) θα γίνω Πορνομετανάστης  :2funny:.Του απαντησα που να πας και Νόβγκοροντ  :2funny: Οπως εχω γραψει στο Νόβγκοροντ πολλες φορες νομιζω οτι πέθανα και είμαι στον Παράδεισο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
καλητερα πηγαινε ριγα λετονια.καθε μερα εχει πτηση η λοτ,φτηνη και μονο πουτανες κυκλοφορουν στην παλια πολη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Το ζητούμενο σε αυτό το νήμα δεν είναι η ανωτερότητα η μόρφωση ή η οικονομική κατάσταση των γυναικών αλλά η ΕΥΚΟΛΙΑ!!!
Σίγουρα οι Ρωσίδες είναι πολύ πιο ωραίες και όλες όσες δεν είναι στην Ευρωπαϊκή ένωση.. Αλλά οι Πολωνέζες είναι οι πιο εύκολες... Το να πας Ρωσία  για να γαμήσεις είναι ρίσκο γιατί είναι και το οικονομικό στη μέση! Αλλά Πολωνία ρίχνεις το ρίσκο σχεδόν στο 0! Εδώ ο μόνιμος κάτοικος που συνέχεια κλαίγεται έχει ξεσκιστεί κατά τα λεγόμενά του! Απλά δεν μπορεί να καταλάβει πως και ο Τουρίστας θα βρει την άκρη του για να  :knockinb: καλή γκόμενα διότι η πόλη ενδείκνυται γι' αυτό το λόγο επίσκεψης :rockon: :rockon: :rockon:
Οι φίλοι μου είναι τόσο μαγεμένοι σαν να έφαγαν το μαγικό Λωτό στο Enklawa και λένε πως είναι το απόλυτο μέρος χωρίς σκέψη καν για άλλο μαγαζί!

(Φίλε Love σκέψου υποθετικά κάθε φορά που έρχεσαι Ελλάδα να  :knockinb: στα εύκολα από μια δύο γκόμενες..Μπορώ να σου πω μετά μην έρθεις Ελλάδα? Πήγαινε Ελλάδα θα σου λέμε όλοι..)

Μόνο η Ουκρανία είναι ευκολότερη από την Πολωνία αλλά Ουκρανία θες πιο πολύ παραδάκι.Μετά την παρακμή Τσεχίας,Σλοβακίας,Ουγγαρίας,Βαλτικής έμεινε η Πολωνία να κρατάει τα σκήπτρα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606

Πολωνία είναι κάθε βράδυ τα κλμπ ανοιχτά.Παθαίνεις πλάκα με τους μούνους που βλέπεις στο Senso στο Στεττίν Τρίτη ή Τετάρτη.Εχουν και φτηνή είσοδο φτηνά ποτά και οι γκόμενες θέλουν συνέχεια να χορεύουν να μεθάνε και να πηδιούνται.Είναι απέραντη διασκέδαση η Πολωνία φοβερή νυχτερινή ζωή.Εδώ στη Γερμανία εντελώς ψόφια πράγματα ακόμα και το Σαββατόβραδο.Ολοι κοιμούνται νωρίς για να πάνε νωρίς στη δουλειά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Αφού ό,τι λέω εγώ λέει και ο Glock και άλλοι.Ετσι κι αλλιώς τι με ενδιαφέρει?Πάτε Ρωσία,Βαλτική οπουδήποτε,ψάξτε να βρείτε την άκρη.Πάτε Τουρκία στα παράλια που είναι τίγκα στις Ρωσίδες.Η Μολδαβία που είναι η φτωχότερη χώρα ή Ουκρανία όπου υποτιμήθηκε το νόμισμα και έχετε οικονομική υπεροχή.Η Τσεχία άπό όπου είναι όλες οι πορνοστάρ,Ουγγαρία ή Βαλτική όπου σας περιμένουν με ανοιχτά πόδια.Η Λευκορρωσία όπου δεν έχουν δει ξένο ποτέ και ξεροσταλιάζουν.Ακολουθείστε τα στερεότυπα και ξεσκιστείτε στον πούτσο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Κάπως έτσι είναι οι Πολωνέζες στα κλαμπ.Συνέχεια καυλωμένες.Τέτοιο ύφος και στυλ μόνο στην Ουκρανία μπορεί να δείτε όπου είναι ξαδέρφια.Γενικώς ανατολικός παράδεισος.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
2.188
Πόντοι
506
Σίγουρα οι Ρωσίδες είναι πολύ πιο ωραίες και όλες όσες δεν είναι στην Ευρωπαϊκή ένωση.. Αλλά οι Πολωνέζες είναι οι πιο εύκολες... Το να πας Ρωσία  για να γαμήσεις είναι ρίσκο γιατί είναι και το οικονομικό στη μέση! Αλλά Πολωνία ρίχνεις το ρίσκο σχεδόν στο 0! Εδώ ο μόνιμος κάτοικος που συνέχεια κλαίγεται έχει ξεσκιστεί κατά τα λεγόμενά του! Απλά δεν μπορεί να καταλάβει πως και ο Τουρίστας θα βρει την άκρη του για να  :knockinb: καλή γκόμενα διότι η πόλη ενδείκνυται γι' αυτό το λόγο επίσκεψης :rockon: :rockon: :rockon:

(Φίλε Love σκέψου υποθετικά κάθε φορά που έρχεσαι Ελλάδα να  :knockinb: στα εύκολα από μια δύο γκόμενες..Μπορώ να σου πω μετά μην έρθεις Ελλάδα? Πήγαινε Ελλάδα θα σου λέμε όλοι..)

Τα οσα λες, εχουν βαση.
Αμα σκεφτεις τα σκ@τ@ της Ελλαδας οσον αφορα τον γυναικοκοσμο, ειναι μετα λογικο να σου βγει κακη κουβεντα....πχ για Πολωνια; Δηλαδη καταντά ιεροσυλία στο τέλος τέλος!
Και οσα λες περι ευκολιας, τα εχω πει κι εγω αρκετες φορες! Η ευκολια, παιζει μεγαλο ρολο! Ειναι εντος ΕΕ, αυτοματως ειναι λυμένα πολλα προβληματα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom