Για το πόσο ανώμαλες είναι σεξουαλικά δεν μου έχουν τύχει τόσες τρελές εμπειρίες για να τις χαρακτηρίσω κάτι το τόσο ιδιαίτερο σε σχέση με τις άλλες φυλές.
Για τον χαρακτήρα όμως πιο ψυχωτικές και απάλευτες πλέον δεν νομίζω να υπάρχουν αλλού..Κάθε χρόνο γίνονται και χειρότερες. Η απότομη εισβολή του δυτικού πολιτισμού την τελευτάια τετραετία τις έκαψε εντελώς τον εγκέφαλο. Είχαν που είχαν τώρα τελέιωσαν. Αυτά που ζώ εδώ θα τα γράψω σε βιβλίο μετά. Υπάρχουν εξαιρέσεις ασφαλώς αλλά αυτή την στιγμή στην πρωτεύουσα το 70% είναι τόσο καμένο εγκεφαλικά που δεν αξιζει τίποτα παραπάνω απο ένα πήδημα..
Οι ψευτο-έρωτες και τα Love stories που ζούσα παλία εδω δεν υπάρχουν πλέον. Καθαρά sex and the city.Το 80% απο όσες ξέρω Βαρσοβία είναι singles μόνιμα και δεν θέλουν να το αλλάξουν. Έχω την δουλεία μου τα λεφτά μου και περνάω μια χαρά.Σας γράφω στα αρχίδια μου τους άντρες!!
Πιστεύωόμωε επαρχία δεν είναι έτσι..Όσες normal γνωρίζω εδώ δεν είναι απο Βαρσοβία, αν κάτσουν καμιά διετία όμως προσαρμόζονται και αυτές.Πρέπει να τις προλάβεις φρέσκες όταν έρχονται!!!
Μην το λες.Αμα ποστάρω κανένα διάλογο με Πολωνέζα από επαρχία είναι σα να είσαι στο φρενοκομείο.Εχουν κάτι ψυχωτικά σκαμπανεβάσματα απίστευτα και είναι συνέχεια στα άκρα.Εντωμεταξύ πρέπει να υπάρχει πολλή τρέλλα στις οικογένειες δε γίνονται αυτά τα πράγματα.
Ισως αυτος είναι και ο λόγος που καταλήγουν συχνά με πάκηδες,Αραβοειδείς κτλ.Είναι σχεδόν αδύνατο ένας ισορροπημένος λευκός να ανεχτεί τα καμώματά τους και αυτές μάλλον το συνειδητοποιούν.
.Και θα πετυχεις και κατι στη ζωή σου
Και να βρει γκομενα πως θα την παει σπίτι του να την
δουλευα (στη Ρωσσια παντα) απο ταξιτζης με τ'αμαξι μου μεχρι σουβλατζιδικο μετα οταν τελειωσα το δευτερο ετος πηγα σε εταιριες και δουλευα.Δεν ειχα αλλη λυση γιατι επρεπε να βαλω μια βαση για να μην γυρισω Ελλαδα.Τελικα τα καταφερα