Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Για το πόσο ανώμαλες είναι σεξουαλικά δεν μου έχουν τύχει τόσες τρελές εμπειρίες για να τις χαρακτηρίσω κάτι το τόσο ιδιαίτερο σε σχέση με τις άλλες φυλές.

Για τον χαρακτήρα όμως πιο ψυχωτικές και απάλευτες πλέον δεν νομίζω να υπάρχουν αλλού..Κάθε χρόνο γίνονται και χειρότερες. Η απότομη εισβολή του δυτικού πολιτισμού την τελευτάια τετραετία τις έκαψε εντελώς τον εγκέφαλο. Είχαν που είχαν τώρα τελέιωσαν. Αυτά που ζώ εδώ θα τα γράψω σε βιβλίο μετά. Υπάρχουν εξαιρέσεις ασφαλώς αλλά αυτή την στιγμή στην πρωτεύουσα το 70% είναι τόσο καμένο εγκεφαλικά που δεν αξιζει τίποτα παραπάνω απο ένα πήδημα..

Οι ψευτο-έρωτες και τα Love stories που ζούσα παλία εδω δεν υπάρχουν πλέον. Καθαρά sex and the city.Το 80% απο όσες ξέρω Βαρσοβία είναι singles μόνιμα και δεν θέλουν να το αλλάξουν. Έχω την δουλεία μου τα λεφτά μου και περνάω μια χαρά.Σας γράφω στα αρχίδια μου τους άντρες!!

Πιστεύωόμωε επαρχία δεν είναι έτσι..Όσες normal γνωρίζω εδώ δεν είναι απο Βαρσοβία, αν κάτσουν καμιά διετία όμως προσαρμόζονται και αυτές.Πρέπει να τις προλάβεις φρέσκες όταν έρχονται!!!

Μην το λες.Αμα ποστάρω κανένα διάλογο με Πολωνέζα από επαρχία είναι σα να είσαι στο φρενοκομείο.Εχουν κάτι ψυχωτικά σκαμπανεβάσματα απίστευτα και είναι συνέχεια στα άκρα.Εντωμεταξύ πρέπει να υπάρχει πολλή τρέλλα στις οικογένειες δε γίνονται αυτά τα πράγματα.
Ισως αυτος είναι και ο λόγος που καταλήγουν συχνά με πάκηδες,Αραβοειδείς κτλ.Είναι σχεδόν αδύνατο ένας ισορροπημένος λευκός να ανεχτεί τα καμώματά τους και αυτές μάλλον το συνειδητοποιούν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Για το πόσο ανώμαλες είναι σεξουαλικά δεν μου έχουν τύχει τόσες τρελές εμπειρίες για να τις χαρακτηρίσω κάτι το τόσο ιδιαίτερο σε σχέση με τις άλλες φυλές.

Για τον χαρακτήρα όμως πιο ψυχωτικές και απάλευτες πλέον δεν νομίζω να υπάρχουν αλλού..Κάθε χρόνο γίνονται και χειρότερες. Η απότομη εισβολή του δυτικού πολιτισμού την τελευτάια τετραετία τις έκαψε εντελώς τον εγκέφαλο. Είχαν που είχαν τώρα τελέιωσαν. Αυτά που ζώ εδώ θα τα γράψω σε βιβλίο μετά. Υπάρχουν εξαιρέσεις ασφαλώς αλλά αυτή την στιγμή στην πρωτεύουσα το 70% είναι τόσο καμένο εγκεφαλικά που δεν αξιζει τίποτα παραπάνω απο ένα πήδημα..

Οι ψευτο-έρωτες και τα Love stories που ζούσα παλία εδω δεν υπάρχουν πλέον. Καθαρά sex and the city.Το 80% απο όσες ξέρω Βαρσοβία είναι singles μόνιμα και δεν θέλουν να το αλλάξουν. Έχω την δουλεία μου τα λεφτά μου και περνάω μια χαρά.Σας γράφω στα αρχίδια μου τους άντρες!!

Πιστεύωόμωε επαρχία δεν είναι έτσι..Όσες normal γνωρίζω εδώ δεν είναι απο Βαρσοβία, αν κάτσουν καμιά διετία όμως προσαρμόζονται και αυτές.Πρέπει να τις προλάβεις φρέσκες όταν έρχονται!!!

Και εντωμεταξύ και αυτή η δυτικοποίηση που αναφέρεις τι αστείο και αυτό.Αφού εδώ στη Γερμανία άμα δεις κωλάρες,βυζάρες είναι πάντα Πολωνέζες Τσέχες.Γερμανοποίηση και τα αρχίδια μου τα δυο.Μόλις νιώσουν λίγο άνετα βγάζουν τη σλαβική τρέλλα.
Αλλά ξέρουν και τη φοβερή υπεροχή τους απέναντι σε Γερμανίδες,Αγγλίδες.Ξέρουν οτι φαίνονται πολύ καλύτερες.Ευτυχώς οι Ελληνίδες τις κομπλάρουν λίγο ακόμα.Αλλά γενικά οι Πολωνέζες έχουν πολύ χαμηλή αυτοπεποίθηση πάτωμα εντελώς αφού όλες προσφέρουν το ίδιο πακέτο κώλο,βυζιά,μουνί και αυτό σου δείχνουν αμέσως.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Επίσης μια βασική διαφορά ανάμεσα σε Ουκρανέζες Πολωνέζες είναι οτι οι πρώτες μπορούν να ξεχωρίσουν το σεξ από τα συναισθήματα ενώ οι δεύτερες όχι.δηλαδή η Ουκρανέζα θα γαμηθεί μαζί σου χωρίς να σε γουστάρει θα σου σπάσει τα αρχίδια με την ψυχρή συμπεριφορά της αλλά θα γαμηθεί.Ενώ η Πολωνέζα θα σε τρελλάνει εντελώς.Μιλάμε για την απόλυτη ψύχωση τα καλούπια που βάζουν τα πράγματα είναι απίστευτα.Είσαι στο βασίλειο της τρέλλας.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.889
Πόντοι
506
Επίσης μια βασική διαφορά ανάμεσα σε Ουκρανέζες Πολωνέζες είναι οτι οι πρώτες μπορούν να ξεχωρίσουν το σεξ από τα συναισθήματα ενώ οι δεύτερες όχι.δηλαδή η Ουκρανέζα θα γαμηθεί μαζί σου χωρίς να σε γουστάρει θα σου σπάσει τα αρχίδια με την ψυχρή συμπεριφορά της αλλά θα γαμηθεί.Ενώ η Πολωνέζα θα σε τρελλάνει εντελώς.Μιλάμε για την απόλυτη ψύχωση τα καλούπια που βάζουν τα πράγματα είναι απίστευτα.Είσαι στο βασίλειο της τρέλλας.
Αστο ρε τυπε με τις ουκρανες δεν το εχεις. Αμα δεν σε γουσταρει μπορει να παει μαζι σου μονο εναντι αμοιβης αν ειναι τετοια(οι περισσοτερες δεν ειναι). Αν δεν σε γουσταρει δεν θα παει μαζι σου με την καμια οπως ολες οι γυναικες ολον τον εθνικοτητων.Η Ουκρανια εχει αλλαξει πολυ και λυπαμαι που δεν το εχεις καταλαβει.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.889
Πόντοι
506
Το καλο εκει ειναι οτι μετα τα 28-30 δεν εχουν περαση οσο ομορφες και να ειναι  και οι περισσοτερες ειναι παρατημενες με ενα η δυο παιδια.Οποτε δεν εχουν και πολλες επιλογες μιας και καταλήγουν στα αζητητα.Αυτη ειναι η κατηγορια με τις ευκολες γκομενες.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αστο ρε τυπε με τις ουκρανες δεν το εχεις. Αμα δεν σε γουσταρει μπορει να παει μαζι σου μονο εναντι αμοιβης αν ειναι τετοια(οι περισσοτερες δεν ειναι). Αν δεν σε γουσταρει δεν θα παει μαζι σου με την καμια οπως ολες οι γυναικες ολον τον εθνικοτητων.Η Ουκρανια εχει αλλαξει πολυ και λυπαμαι που δεν το εχεις καταλαβει.

Δυστυχώς έχεις δίκιο..Όσο απομακρυνόμαστε από τι εποχές τις Σοβιετικής ένωσης και της φτώχειας όλες οι χώρες που ανήκουν εδαφικά στην Ευρώπη αρχίζουν να γίνονται το ίδιο. ίδια μαγαζιά, shopping malls, συνήθειες, ένα copy paste.Οι βασικές  παροχές του δυτικού πολιτισμού και πολύ παραπάνω δίνονται πλέον σε όλους. Οπότε όπως λες οι γκόμενες πάνε μαζί σου αν σε γουστάρουν και ΜΟΝΟ.Και στο Κίεβο έτσι είναι..

Άσε με kman δεν υπάρχουν φίλε παράδεισοι πλέον στην Ευρώπη,αυτα τελείωσαν, όποιος ψάχνει για αυτό έχει μέινει πολλά χρονια πίσω!!!! θα σου βάλω ένα video από το syren spiew αυτό το Σάββατο που έρχεται να χάσεις τα λόγια σου. Θα τις δεις όλες μουνάρες με φορέματα και τους άντρες ψιλό-μοντέλα με κοστούμια και μάρκες ρούχα. Αλλάξανε οι εποχές εκεί ήμουν το προηγούμενο Σάββατο και τα έβλεπα μπροστά μου. Γνώρισα μία με τα χίλια ζόρια αλλά πολύ πολύ δύσκολος ο ανταγωνισμός. Πρέπει να είσαι πολύ όμορφος και καλοντυμένος για να έχεις ελπίδες,αλλίως τρώς άκυρο απο απόσταση... Με το video θα καταλάβετε..

Ψάξτε για χωρία και αλλού. Όσο περνάει ο καιρός και εκεί θα δυσκολεύει όμως..Οπότε μάλλον φτάνει η μεγάλη στιγμή για μετεγκατάσταση εκτός Ευρώπης..Ήδη κάνω το πάν για μεταφορά μου στην ανατολική Ασία μετά το καλοκαίρι και περιγραφές απο εκεί!! Έχω μια πιθανότητα 60 % να τα καταφέρω..

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
αυτο χρονια το λεω,παντου οι γκομενες εχουν τον κυκλο,τους φιλους του,παραδειγμα 1996 βουδαπεστη πηγα σαν ποσοσφαιριστις 15 χρονων δεν ξαναειδα τετειο κακο,τις πουτανας νουμερο ενα η βουδαπεστι.το 2009 γνωρισα ενα παιδι που εμενε μονιμα κυπριο,μου ειπε 16 χρονια εδω σπουδες,δουλειες ελα την καρτα μου αν γαμησεις τσαμπα να σου δωσω οτι θελεις χαχαχαχ,πηγα παντου να βρω τον χαμενο παραδεισο,παντου μονο βιζιτες γαμησα.ουκρανια οι γκομενες θα σου κατσουν απο τιν πρωτι,αντε δευτερη η ποτε.2 κοπελες μαλιστα που τις πηδηξα 40-50 λεπτα απο οτι τις γνωρισα ετυχε να ειναι οι καλυτερες που ειχα σε χαρακτηρα και απλες,με τιμ μια μαλιστα 3 χρονια νταραβερι.αλλες πουταναρες που γαμησαν χιλιαδες,τους επαιρνα δωρα,κερνουσα,ηθελαν το ενα το αλλο και μονο μαζι μου δεν πηγαιναν χαχχαχα.τοτε αποφασισα να δινω κανα μπατσο και ειμαι και λιγο πιο σκληρος μαζι τους,απλα προσαρμοστηκα με το περιβαλον.στην κυπρο με βλεπουν χαμογελαστο,ευγενικο και παρεξηγουνε.μια μερα περιμενα στον φουρνα μια ηλιθια πεταχτηκε μπροστα ενω ηταν η σειρα μου απο πριν προσπαθουσε,εκανα τον βλακα.η φιλη της γελουσε και λεει σαν χαζη ου,σου πειρα την σειρα χαχαχαχ,εγω με το χαμογελαστο βλεμα της χαζις αγελαδασ αγαθα λεω δεν πειραζειχαχαχαχ.μεσα εγινα τουρκος και σκεφτηρα ρα πουτανα μαλακισμενες σαν εσενα τισ γαμω,σπαζω απο το ξυλο και τις ριχνω στο κρυο χαχαχαχαχαχακομα μια φορα να εκφρασω στον βαλκανιο κομαντο κμαν οτι τον παω.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
φιλε κμαν ασε τα που θες να κανεις σαν τον σινο,να φερεις εκει που εισαι ουκρανιδες.αυτες θα κανεις εξοδα μετα θα ζητησουν λεφτα να στειλεις μπροστα και μετα ξανα κατι ετυχε πεθανε η μανα μου,ο σκυλος μου στειλε και τιποτα.οπως και τα σαιτ οπως το τρβελ γκερλσ.αν θες ελα ουκρανια εσυ να μεινεις μαζι μου.ο φιλος μου απο σαλονικη την επαθε 5 φορες,δεν με ακουγε αλλα ειναι πολυ εθκολοπιστος και εχει το μπατζετ να ξοδευει.μια αλλη απο οδυσσο που γνωρισε,αυτη ειχε λιγα φραγγα την πηγε κινα,ταιλανδη,χον κονγ,δεν γαμησε,του εκανε κολαση την ζωη και του ζητησε σπιτι και μπε μπρ αυτοκινητο για γαμο χαχαχαχ.την εκλασε και μετα η ιδια με δικα τις εξοδα πηγε 2 φορες ελλαδα,αλλα κουσουρια ειχε ομως,δεν ηταν φτωχη αλλα  του φρενοκομειου χαχαχαχ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Άσε με kman δεν υπάρχουν φίλε παράδεισοι πλέον στην Ευρώπη,αυτα τελείωσαν, όποιος ψάχνει για αυτό έχει μέινει πολλά χρονια πίσω!!!! θα σου βάλω ένα video από το syren spiew αυτό το Σάββατο που έρχεται να χάσεις τα λόγια σου. Θα τις δεις όλες μουνάρες με φορέματα και τους άντρες ψιλό-μοντέλα με κοστούμια και μάρκες ρούχα. Αλλάξανε οι εποχές εκεί ήμουν το προηγούμενο Σάββατο και τα έβλεπα μπροστά μου. Γνώρισα μία με τα χίλια ζόρια αλλά πολύ πολύ δύσκολος ο ανταγωνισμός. Πρέπει να είσαι πολύ όμορφος και καλοντυμένος για να έχεις ελπίδες,αλλίως τρώς άκυρο απο απόσταση... Με το video θα καταλάβετε..

Ψάξτε για χωρία και αλλού. Όσο περνάει ο καιρός και εκεί θα δυσκολεύει όμως..Οπότε μάλλον φτάνει η μεγάλη στιγμή για μετεγκατάσταση εκτός Ευρώπης..Ήδη κάνω το πάν για μεταφορά μου στην ανατολική Ασία μετά το καλοκαίρι και περιγραφές απο εκεί!! Έχω μια πιθανότητα 60 % να τα καταφέρω..
Μήπως ειναι καλητερα να προσπαθισεις να ανεβεις εσυ,και να φτασεις το επιπεδο τους?Να ντυθεις,να φτιαχτείς,να κοιταξεις να κανεις λεφτα,να παρεις ενα καλο αμαξι,ενα διαμέρισμα :).Και πιο άνετα θα ζεις και θα  :knockinb:.Και θα πετυχεις και κατι στη ζωή σου :)
  Αν ειναι κανεις σαν τον Βλάκμαν μπατίρης και μεροκαματιάρης που πηγαινει με το τρένο σιγα μην γυρισουνε να τον κοιταξουνε! :2funny:Και να βρει γκομενα πως θα την παει σπίτι του να την  :knockinb:?Με τα πόδια ή θα πάρει ταξί? :2funny:
  Να πας απω ανατολη ειναι ωραια για λίγο για να αλλαξεις περιβαλλον αλλα για να μενεις εκει για πολυ καιρο δεν νομιζω οτι ειναι οτι καλητερο.
  Αν και η νέα γεννιά Ελληνων μεταναστων δεν φευγουν απο την Ελλαδα οπως παλια για να  :knockinb: και να βελτιωσουν της σεξουαλικες τους συνθηκες αλλα λογω πείνας!Βλεπω τους καινουργιους Ελληνες που ηρθαν (εχω γραψει σχετικα μ'αυτους) το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να βγαλουν το μεροκαματο το  :knockinb: ειναι το τελευταιο που τους νοιαζει!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Μήπως ειναι καλητερα να προσπαθισεις να ανεβεις εσυ,και να φτασεις το επιπεδο τους?Να ντυθεις,να φτιαχτείς,να κοιταξεις να κανεις λεφτα,να παρεις ενα καλο αμαξι,ενα διαμέρισμα :).Και πιο άνετα θα ζεις και θα  :knockinb:.Και θα πετυχεις και κατι στη ζωή σου :)
  Αν ειναι κανεις σαν τον Βλάκμαν μπατίρης και μεροκαματιάρης που πηγαινει με το τρένο σιγα μην γυρισουνε να τον κοιταξουνε! :2funny:Και να βρει γκομενα πως θα την παει σπίτι του να την  :knockinb:?Με τα πόδια ή θα πάρει ταξί? :2funny:
  Να πας απω ανατολη ειναι ωραια για λίγο για να αλλαξεις περιβαλλον αλλα για να μενεις εκει για πολυ καιρο δεν νομιζω οτι ειναι οτι καλητερο.
  Αν και η νέα γεννιά Ελληνων μεταναστων δεν φευγουν απο την Ελλαδα οπως παλια για να  :knockinb: και να βελτιωσουν της σεξουαλικες τους συνθηκες αλλα λογω πείνας!Βλεπω τους καινουργιους Ελληνες που ηρθαν (εχω γραψει σχετικα μ'αυτους) το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να βγαλουν το μεροκαματο το  :knockinb: ειναι το τελευταιο που τους νοιαζει!

Δεν είναι το θέμα να ανεβάσεις επίπεδο, το θέμα είναι ότι όταν πλέον εδώ ένας Πολωνός την νύχτα στα μαγαζιά είναι ανταγωνιστικότατος απέναντι σε έναν ξένο γιατί να κοιτάξει η γκόμενα τον ξένο? Τι θα της προσφέρει? Μόνο όπως έχω γράψει αν της χτυπήσει το καμπανάκι κάποια ξένη κουλτούρα που την τρελαίνει,όπως οι Ισπανοί!!!

Αν είναι να το γυρίσω στις μάρκες και στα καλά αυτοκίνητα (πέρα από ότι δεν μπορώ οικονομικά) κάθομαι και Ελλάδα να μην τρώω και το κρύο της αρκούδας:) Με αυτά και Ελλάδα γαμάς.

Εγώ πάντως σαν ανταποκριτής από την Βαρσοβία σας δηλώνω πως μέρα με την μέρα χειροτερεύει εδώ με γεωμετρικό ρυθμό. Πλέον δεν προτείνω σε κανέναν να μείνει Βαρσοβία μόνιμα..Μόνο για κάνα ταξιδάκι λέει αν σου κάτσει τίποτα με τύχη και προσπάθεια..Ξέρω άπειρο κόσμο εδώ και όλοι διαμαρτύρονται μόνιμα για το πως άλλαξαν τα πράγματα.Δεν είναι μόνο δικό μου συμπέρασμα...

Γκόμενες έχω εδώ αλλά και στην Ελλάδα είχα αρκετά λιγότερες αλλά πιο λογικές. Δεν ξέρω αν αξίζει να κάθεται κάποιος εδώ για το θέμα των γυναικών αποκλειστικά και μόνο. Άποψη μου είναι πως το παιχνίδι εδώ έχει αρχίσει να τελειώνει και όλα κινούνται στον ρυθμό των άλλων χωρών..Γνωριμίες από φίλους και δραστηριότητες..Κάτι μπορείς να τσιμπήσεις την νύχτα με τύχη αλλά κανά μεθυσμένο συνήθως ή κανά μπάζο .Οι καλές γκόμενες δεν προσεγγίζονται πλέον μάγκες. Τρως μπινελίκι πριν καν ανοίξεις το στόμα σου..

Θα το χαρακτήριζα σαν την χαμένη μαγεία!!!

Η μάχη δεν τελείωσε ακόμα όμως όσο είμαι εδώ θα δίνω μάχες με ψυχή και σώμα αναπολώντας όμως τις παραδεισένιες εποχές!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Δεν είναι το θέμα να ανεβάσεις επίπεδο, το θέμα είναι ότι όταν πλέον εδώ ένας Πολωνός την νύχτα στα μαγαζιά είναι ανταγωνιστικότατος απέναντι σε έναν ξένο γιατί να κοιτάξει η γκόμενα τον ξένο? Τι θα της προσφέρει? Μόνο όπως έχω γράψει αν της χτυπήσει το καμπανάκι κάποια ξένη κουλτούρα που την τρελαίνει,όπως οι Ισπανοί!!!

Αν είναι να το γυρίσω στις μάρκες και στα καλά αυτοκίνητα (πέρα από ότι δεν μπορώ οικονομικά) κάθομαι και Ελλάδα να μην τρώω και το κρύο της αρκούδας:) Με αυτά και Ελλάδα γαμάς.
Ελλαδα με αυτα γαμάς μια συχαμερή χοντρη Ελεηνίδα!Που θα σου αλλαζει τα φώτα!Και θα σε σταυρωνει!Ελλαδα οπως εχεις συμφωνισει κ'εσυ ειναι μια χαβούζα,μια γυφτιά.Δεν συγκρινεται η Ελλαδα με τιποτα με την Ευρώπη!
  Σχετικα με το κρυο αν ειχες ενα μεγαλο τζιπ σε ενα υπογειο γκαραζ κοντα στο σπιτι σου δεν θα ειχες προβλημα εδω δε στην Ρωσσια στα περισσοτερα μερη και σχεδον σε ολα τα εμπορικα κεντρα εχει υπογεια γκαραζα οποτε δεν πολυεισαι στο κρυο.
  Εγω το εχω γραψει και για τη  Ρωσσια αν δεν εχετε 200.000 Ευρω να αγωρασεται σπιτι και ενα εισοδημα 2000-3000 Ευρω το μηνα μην ερθετε καθιστε Ελλαδα πιο καλα θα περνάτε.Η Ελλαδα σιγουρα ειναι ο παραδεισος για τον φτωχό.Ηλιος,θαλασσα φτηνα σουβλάκια αν δεν θελεις να εχεις αυτοκινητα και ανεσεις τοτε καθεσαι Ελλαδα και περνας πολυ καλητερα απ'οτι θα περναγες στο εξωτερικο.
  Αν ομως ειναι να εισαι σαν τον φιλο μας τον Κμαν 50αρης να κρεμεσαι απο κολωνες για να επισκευαζεις της κεραιες μες το κρυο και να πηγαινεις με το τρένο τοτε ξεχνα το!

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
διμιτρακι η δουλεια δεν ειναι ντροπη,μην κολας στον κμαν ειναι απο τους λιγους που μας ψυχαγωγουν και ανεβαζει και το ηθικο των ελληνων λεγοντας μας βαλκανιουσ πουτσαραδες χαχαχα.δυστηχος ομως φενεται δεν πηγε στις χωρες τελευτεα αυτες που υποτιμουσαμε.μακαρινα ισχυαν τα πιστευω του αλλα εμενα μου αρεσει οτι δεν τα βαζει κατω και προσπαθει να σηκωσει ψηλα την σημαια μας.κιεβο πηγαινα καλοντυμενος να μιλησω σε κατι κρυφοβιζιτες στο χρισιατικ,μιλησα ρωσικα κανενα ενδιαφερον.εμφανιζεται ενας αμερικανος 45 εμφανισιμος,τον καταλαβε η γκομενα με την φιλη της μεσα στο σουπερμαρκετ και εκαναν κατι χαμογελα και απο μονες επεσαν πανω του και αρχισαν τα αγγλικα.να μην ακουσουν αγγλικα και αρχιζουν τα χαλοου και το κολημα,βεβαια στο χρισιατικ ολες τετειες ειναι να μην βαζουμε και τισ καλες κοπελες μεσα που στα αρχιδια τους οι ξενοι.βουδαπεστη το 2011-12 πηγα τελευτεα φορα το εγραψα στο θεμα εκει,δυσκολο να ανταγωνιστεις τους ουγγρους πλεον,στα κλαμπ,μπαρακια ειχε ομορφους σαν πορνοσταρ συν το οτι οσοι εχουν λεφτα βγαινουν και σε καπεια μερη ολοι ηταν γνωστοι μεταξυ τους.ουκρανια εφτιαξαν και οι ουκρανοι,βελτιωσαν ντυσιμο ο νορμαλ κοσμος και εχει μερη που μονο αυτοι του κυκλου τους πανε ο ομορφος κοσμος.γενικα αν πας εκει που ειναι ο καλος κοσμος αυτος γνωριζεις,αν πας στα λαθη μερα που παμε μονο σκατα γνωριζεις.τα τελευτεα 3 χρονια πηγα παντου ανατολικη ευρωπη,βαλτικη και ειδα οτι πλεον δεν παιζει τιποτα για μας με γκομενες,μονο με λεφτα.ακομα ρουμανια ειδα ομορφο,ευγενικο κοσμο βουκουρεστι που πηγα στα μερη που πανε οι νορμαλ ρουμανοι,στην κυπρο μειναμε χωριατες και ακομα τους υποτιμουμε ολους απο αγνεια.παρακαλουσαμε την ρωσια για δανεια,τουρισμο,ζουσαμε απο τα κεφαλαια των εταιριων τους και νομιζαν οτι πηγαινα εκει και εβρισκα γκομενες με ενα πακετο τσιγαρα,σοκολατες και ελεγαν οι κυπριες δεν μπορει να βρει δικια μας και παει στισ ευκολες,φυσικα γελουσα με αυτα τα νουμερα χαχαχαχ και παντα τις σνομπαρα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
διμιτρακι η δουλεια δεν ειναι ντροπη,μην κολας στον κμαν ειναι απο τους λιγους που μας ψυχαγωγουν και ανεβαζει και το ηθικο των ελληνων λεγοντας μας βαλκανιουσ πουτσαραδες χαχαχα.δυστηχος ομως φενεται δεν πηγε στις χωρες τελευτεα αυτες που υποτιμουσαμε.μακαρινα ισχυαν τα πιστευω του αλλα εμενα μου αρεσει οτι δεν τα βαζει κατω και προσπαθει να σηκωσει ψηλα την σημαια μας.κιεβο πηγαινα καλοντυμενος να μιλησω σε κατι κρυφοβιζιτες στο χρισιατικ,μιλησα ρωσικα κανενα ενδιαφερον.εμφανιζεται ενας αμερικανος 45 εμφανισιμος,τον καταλαβε η γκομενα με την φιλη της μεσα στο σουπερμαρκετ και εκαναν κατι χαμογελα και απο μονες επεσαν πανω του και αρχισαν τα αγγλικα.να μην ακουσουν αγγλικα και αρχιζουν τα χαλοου και το κολημα,βεβαια στο χρισιατικ ολες τετειες ειναι να μην βαζουμε και τισ καλες κοπελες μεσα που στα αρχιδια τους οι ξενοι.βουδαπεστη το 2011-12 πηγα τελευτεα φορα το εγραψα στο θεμα εκει,δυσκολο να ανταγωνιστεις τους ουγγρους πλεον,στα κλαμπ,μπαρακια ειχε ομορφους σαν πορνοσταρ συν το οτι οσοι εχουν λεφτα βγαινουν και σε καπεια μερη ολοι ηταν γνωστοι μεταξυ τους.ουκρανια εφτιαξαν και οι ουκρανοι,βελτιωσαν ντυσιμο ο νορμαλ κοσμος και εχει μερη που μονο αυτοι του κυκλου τους πανε ο ομορφος κοσμος.γενικα αν πας εκει που ειναι ο καλος κοσμος αυτος γνωριζεις,αν πας στα λαθη μερα που παμε μονο σκατα γνωριζεις.τα τελευτεα 3 χρονια πηγα παντου ανατολικη ευρωπη,βαλτικη και ειδα οτι πλεον δεν παιζει τιποτα για μας με γκομενες,μονο με λεφτα.ακομα ρουμανια ειδα ομορφο,ευγενικο κοσμο βουκουρεστι που πηγα στα μερη που πανε οι νορμαλ ρουμανοι,στην κυπρο μειναμε χωριατες και ακομα τους υποτιμουμε ολους απο αγνεια.παρακαλουσαμε την ρωσια για δανεια,τουρισμο,ζουσαμε απο τα κεφαλαια των εταιριων τους και νομιζαν οτι πηγαινα εκει και εβρισκα γκομενες με ενα πακετο τσιγαρα,σοκολατες και ελεγαν οι κυπριες δεν μπορει να βρει δικια μας και παει στισ ευκολες,φυσικα γελουσα με αυτα τα νουμερα χαχαχαχ και παντα τις σνομπαρα.
Με τη διαφορα οτι ο Κμαν γραφει εμπειριες του που εγιναν τη δεκαετια του '90 και οχι τωρα!Εσυ που πηγαινεις εξωτερικο βλεπεις οτι τιποτα πια δεν ειναι ετσι οπως τα γραφει.Μακάρι να ηταν ετσι,δυστηχως ομως αυτες οι εποχες περασανε.Υπηρχαν βεβαια και καλητερες εποχες πριν απο τη δεκαετια του ΄90 η χρυση εποχη η δεκαετια του '80 που τοτε  :knockinb: με καλτσον και με τσιγαρα Marllboro.Αυτα ομως δεν υπαρχουν πια.Τωρα θελεις αμαξι,δικο σου διαμερισμα,ντυσιμο κλπ. Και αυτο δεν το λεω μονο εγω αλλα και ο Dr Love

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
διμιτρακι η δουλεια δεν ειναι ντροπη,
Η δουλεια δεν ειναι ντροπη.Ναι αν εισαι 18-19 ετων και δουλευεις γκαρσόνι,Ταξιτζης,Ντελιβεράς ή κατι παρομοιο ειναι κατι το φυσιολογικο και σιγουρα θετικο γιατι μαθαινεις τη ζωη.Και εγω σε αυτη την ηλικια οταν οι αλλοι φοιτητες  :jerking: δουλευα (στη Ρωσσια παντα) απο ταξιτζης με τ'αμαξι μου μεχρι σουβλατζιδικο μετα οταν τελειωσα το δευτερο ετος πηγα σε εταιριες και δουλευα.Δεν ειχα αλλη λυση γιατι επρεπε να βαλω μια βαση για να μην γυρισω Ελλαδα.Τελικα τα καταφερα  :).
  Το να δουλευεις ομως αυτες της δουλειες σε μια ηλικια 40+ ετων ειναι για  :2funny: εισαι αποτυχημενος.Σε τετοια ηλικια οπως και να κυκλοφωρεις με το τρένο και να θελεις και να βρεις και γκομενα κιολας  :2funny:.Κ'εγω οταν ημουν 16 ετων ενα παπακι ειχα και πολλες φορες πηγαινα με το λεωφορειο αυτο ειναι φυσιολογικο για αυτες της ηλικιες.Το να ζεις ετσι σε μια ηλικια των 40+ ετων ειναι για  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Η δουλεια δεν ειναι ντροπη.Ναι αν εισαι 18-19 ετων και δουλευεις γκαρσόνι,Ταξιτζης,Ντελιβεράς ή κατι παρομοιο ειναι κατι το φυσιολογικο και σιγουρα θετικο γιατι μαθαινεις τη ζωη.Και εγω σε αυτη την ηλικια οταν οι αλλοι φοιτητες  :jerking: δουλευα (στη Ρωσσια παντα) απο ταξιτζης με τ'αμαξι μου μεχρι σουβλατζιδικο μετα οταν τελειωσα το δευτερο ετος πηγα σε εταιριες και δουλευα.Δεν ειχα αλλη λυση γιατι επρεπε να βαλω μια βαση για να μην γυρισω Ελλαδα.Τελικα τα καταφερα  :).
  Το να δουλευεις ομως αυτες της δουλειες σε μια ηλικια 40+ ετων ειναι για  :2funny: εισαι αποτυχημενος.Σε τετοια ηλικια οπως και να κυκλοφωρεις με το τρένο και να θελεις και να βρεις και γκομενα κιολας  :2funny:.Κ'εγω οταν ημουν 16 ετων ενα παπακι ειχα και πολλες φορες πηγαινα με το λεωφορειο αυτο ειναι φυσιολογικο για αυτες της ηλικιες.Το να ζεις ετσι σε μια ηλικια των 40+ ετων ειναι για  :2funny:

Βρε παπάρα τι λες τώρα που δεν έχεις δουλέψει ούτε μια ώρα στη ζωή σου?Και απλά τρως τα λεφτά των γονιών σου?Και ποιος βέβαια να σε προσλάβει τέτοιος παπάρας που είσαι?
Νομίζεις οι άλλοι δεν έχουμε ακίνητα να καθόμαστε και να εσοδεύουμε?Απλά δεν είμαστε ψωλάδες σαν εσένα και γουστάρουμε την περιπέτεια και το ζωντανό ρευστό.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606

Γιατί δε δίνω καμιά σημασία στο περιβάλλον.Τι με νοιάζει αν βλέπω καλοντυμένους και όμορφους?Εγώ τη δουλειά μου κάνω πάω να γαμήσω.Το θέμα είναι αν μπορούν να με σταματήσουν.
Υστερα αν προσέξεις εγώ μιλάω για κασέρια για προωθήσεις και πακέτα.Οι άλλοι δεν παίζουν σε αυτό το επίπεδο.Δεν είναι ανταγωνισμός που με αφορά.Κάνεις την προσφορά σου άμα θέλει η άλλη παίρνει άμα θέλει δεν παίρνει.Αμα πάρει κερδίζεις άμα δεν πάρει χάνει.Δε χάνεις ποτέ εκτός αν πέσεις σε λαμόγιο.Πρέπει να είσαι συνέχεια μια σκέψη μπροστά.
Οπως είπα ο Βαλκάνιος πέουλας είναι ασυγκράτητος.Δεν υπάρχει ο Τεύτονας ή ο νόμος να τον συγκρατήσει όπως εδώ στη Γερμανία στις Ανατολικές χώρες κάνεις πάρτυ.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
219
Πόντοι
1.390
Δυστυχώς έχεις δίκιο..Όσο απομακρυνόμαστε από τι εποχές τις Σοβιετικής ένωσης και της φτώχειας όλες οι χώρες που ανήκουν εδαφικά στην Ευρώπη αρχίζουν να γίνονται το ίδιο. ίδια μαγαζιά, shopping malls, συνήθειες, ένα copy paste.Οι βασικές  παροχές του δυτικού πολιτισμού και πολύ παραπάνω δίνονται πλέον σε όλους. Οπότε όπως λες οι γκόμενες πάνε μαζί σου αν σε γουστάρουν και ΜΟΝΟ.Και στο Κίεβο έτσι είναι..

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :cool2:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
πιστευω αν επαιζα σε αλλες χωρες οπως γερμανια,αυστρια,βελγιο,ολλανδια οπως ειδα εκει τον κοσμο θα ειχα πιο μεγαλη επιτυχια απο οτι στην ανατολικη ευρωπη.δεν εχουν τα κομπλεξ που εχουν οι μαλακισμενες ιδικα ουκρανια και αν και εχει και εκει εμφανισημους αντρες σιγουρα δεν μπορουν να συναγωνηστουν ενα ελληνα.η προπαγανδα που μας εκαναν ουκρανια και ανατολικη ευρωπη οτι οι ξενοι ειμαστε μονο σεξοτουριστες και μαλακες ειναι αρνητικο για μας,το ειδα στην λετονια αυτο οπου ρωτουσα που να παω με εστελναν εκει που πανε οι μαλακες τουριστες για βιζιτες και οχι στα μερη που πανε αυτοι.αν δειτε ποσο απλα και γυφτικα ντυνονται οι ολλανδεζες,βελγιδες,καθολου περιποιημενες,εχουν αυτο το στιλακι και ασε που μπορει να κολησουν μαζι  σου.πολλες εκει κολανε με τουρκους ακομα,τους ακολουθουνε και τουρκια,γινονται μουσουλμανες,η αλλη πηγε μεχρι και μαζι του στο ισλαμικο κρατος χαχαχα.καλομαθαμε στα ευκολα ανατολικη ευρωπη,δεν βρισκεις γκομενα πας σε μια βιζιτα και τελος,ενω για τους πιο νεους υπαρχουν οι χωρες αυτες τισ κεντρικης ευρωπης.οταν μπεις σε  ενα τρενο απο ολλανδια να πας καπου,βλεπεις νορμαλ,απλα κοριτσακια που ερχοται απο βελγιο,αγγλια,γερμανια και κουβεντιασεις μαζι τους ειναι αλλος κοσμος,η στο δρομο ολανδια ναιμιχεν που εμενα στον θειο μου οταν πηγα εκει απο την μοσχα,ελεγα τι ηλιθιοι αυτοι εδω χωρις να με ξερουν περνανε με τα ποδηλατα και με χαιρετανε χαχαχαχ.εκει μπορουμε να παιξουμε χωρις πολλα λεφτα,χωρις ντυσιμο στιν τριχα και χωρις αντιπαλους πολλους αφου εμεις εχουμε τον τζαμπουκα του βαλκανιου καμακιου χαχαχα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Βρε παπάρα τι λες τώρα που δεν έχεις δουλέψει ούτε μια ώρα στη ζωή σου?Και απλά τρως τα λεφτά των γονιών σου?Και ποιος βέβαια να σε προσλάβει τέτοιος παπάρας που είσαι?
Νομίζεις οι άλλοι δεν έχουμε ακίνητα να καθόμαστε και να εσοδεύουμε?Απλά δεν είμαστε ψωλάδες σαν εσένα και γουστάρουμε την περιπέτεια και το ζωντανό ρευστό.
Ναι και με τα ψίχουλα που μου δινανε οι γονεις μου πηρα τόσα ακινητα! :jerking: Τα εχω γραψει επανελλημενα και οσοι με ξερουνε τα εχουνε δει απο πρωτο χέρι οτι οι γονεις μου μονο προβληματα μου δημιουργουσανε για να με φερουνε πισω στην Ελλαδα με καθε τρόπο! :rockon:
  Και τώρα ειμαι συνεταιρος σε εταιρια και αν δεν ερχοταν κριση θα επαιρνα τον δευτερο οροφο του γκαράζ (πανω απο το υπογειο παρκινγκ) να βαζω αυτοκινητα.Οπως εχω πει εχω και κατι αποθηκες νοικιασμενες απο το δημο με δικαιομα επινοικιασης και της επινοικιαζω.
  Απλος μου αρέσει να ζω καλά και οχι να πηγαινω με το τρένο και να κρεμομαι απο κολωνες της ΔΕΗ για να βγαλω το μεροκαματο  :2funny:.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Ο rooshv προτείνει μόνο Ρουμάνια αυτήν την στιγμή.Μακρία απο Poland λέει και βρίζει ανελέητα ..Πρέπει να τσίμπησε πολύ άκυρο φέτος εδώ:) Λίγα χρόνια πρίν την έβαζε στην δεύτερη θεση μετα την Βραζιλία.

Εξίσου Ουκρανία λέει δεν κατάφερε να κάνει ένα one stand έξι μήνες που έμεινε εκει!! Είναι πραγματικά πολύ αποτυχία όυτε ένα σε μισό χρόνο.

RooshV όμως πάει χωρίς λεφτά οπότε μην μπερδεύουμε το πληρωμένο είναι άλλη φάση. Δεν ζητάνε όλοι το ίδιο.

Επίσης να προσθέσω μια μεγάλη αλήθεια που είπες. Στις πιο δυτικές χώρες υπάρχει πιθανότητα να γνωρίσεις μία και να πάει καλά σε επίπεδο συνομιλιάς και χαρακτήρα και να σου κάτσει. Το έχω κάνει πολλές φορές. Αυτό που μου την σπάει εδώ είναι οτι πλεόν είναι όλα μα όλα θέμα καθαρά εμφάνισης δεν εκτιμάνε πλέον χαρακτήρα και χημεία.

Αν δεν έχεις κάτι ιδιαίτερο όπως π.χ. να είσαι Ισπανός που έχουν κόλλημα και δεν παίξεις με χρήμα που λέει ο kman πρέπει απλά να τους αρέσεις εμφανισιακά ΤΕΛΟΣ. Όποια μου έχει κάτσει εδώ το μόνο που μου έχει πεί είναι ότι της αρέσω εμφανισιακά για κανένα άλλο λόγο. Πόσο καιρό κρατάει όμως αυτό 2-3 χρόνια ακόμα. Και πόσο σπαστικό είναι να προσπαθείς να είσαι ωραίος για να έχεις ελπίδες να σου κάτσουν.Δεν πάνε να γαμη...

Εμένα δεν μου αρέσει αυτή η κατάσταση δίοτι δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά.Πρεπει να είσαι στην τσίτα και συνεχώς να αποδυκνείεις. Μάλλον τα κόμπλεξ που λές πως έχουν και δεν ξεπερνιούνται εύκολα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom