Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πολυ ραδιουργια...Mια νεα δυναμη ανεβαινει στο προσκηνιο . Εγω παντως αισθανομαι υπερηφανεια και δικαιωση για το γεγονος οτι ο ορος " πυρφορος" εξαπλωθηκε περαν των οριων του ιστοτοπου και εγινε η αρχη να καθιερωθει ευρεως, εκφερομενος απο ραδιοσταθμο πανελληνιας εμβελειας και μεγαλης ακροαματικοτητας... Ολα τα αλλα μπροστα σε αυτο το γεγονος ειναι τριχες
![]()

εισαι ηγετηςΤελικά φτιάχτηκα για την Πρωτοχρονιά και πιθανόν για το μήνα.Κανόνισα με Πολωνέζα να έρθει για μαγείρεμα,καθάρισμα και ανηλεές γαμήσι.Με το καλημέρα μου έστειλε γυμνές φωτό.Μου ζήτησε να της βρω δουλειά στη Γερμανία της είπα θα δουλεύει για εμένα.
Είναι και bi υποσχέθηκε κάποια στιγμή να φέρει τη γκόμενά της.Δεν ανεβάζω ακόμα φωτό μέχρι να τραβήξω ο ίδιος.
Μου είπε οτι στην προηγούμενη δουλειά έβγαζε 250 ευρώ το μήνα και τώρα δεν έχει μία στο λογαριασμό.Οτι η 20χρονη φίλη της τραβιόταν με σαρανταπεντάρη κακάσχημο Αλβανό στη Γερμανία.
Της είπα οτι είναι τυχερή ο Ελληναράς θα τη σώσει.
Εντωμεταξύ μου έστειλε φωτό όπου χαμουρεύεται γυμνή με τη φίλη της που μου είπε οτι τράβηξε ο πρώην της.Χυμαδιό γενικώς πολύ ωραία σλαβική κατάσταση.
εισαι ηγετης
απαντας οτι δεν ειναι κρυφο
σε ποιο σαιτ την ψαρεψες
κ σε ποια πολη στη γερμανια μενεις
Οι Πολωνες ειναι οπως σε αυτο το βιντεάκιΟι Πολωνέζες στα κλαμπ είναι όπως σε αυτό το βίντεο.Κάποιοι μπορεί να τις βρίσκουν ρομαντικές άλλοι θεωρούν οτι μπορεί να γουστάρουν τα λεφτά.
Ο Pitbull ταξιδεύει στο πολωνικό κλαμπ για να γαμήσει.

Θύμιο εχουμε μαθει ποιος εισαιΔεν μπορώ να απαντήσω καμία ερώτηση.Υπάρχουν πολλοί μαλάκες έτοιμοι να κάνουν ζημιά.
Πάντως η γκόμενα θέλει να με γνωρίσει στη μάνα της έχει ενθουσιαστεί.Δεν ξέρω όμως τι αποζημίωση να της κόψω για το μήνα.Πιστεύω 800 ευρώ θα είναι αρκετά.Σπρώχνω το γερμανικό χρήμα στο σλαβικό μουνί έχω πετύχει τον απόλυτο συνδυασμό.
Θα της γνωρίσω φυσικά το ελληνικό κλαρίνο είναι ένας ήχος που ασπάζεται κάθε Πολωνέζα που είναι μαζί μου.
Λέει οτι της αρέσει πολύ το ass to mouth και τρελαίνεται με το πρωκτικό και το oral.Συνεπώς θα δούμε πολωνικό τσιμπούκι στη μεγαλοπρέπειά του.
Απο τον υπνο του της ψαρευειεισαι ηγετης
απαντας οτι δεν ειναι κρυφο
σε ποιο σαιτ την ψαρεψες
κ σε ποια πολη στη γερμανια μενεις

αλλα ουτε προκειται και να συναντιθει με κανενα απο τα παιδια που ειναι στην Πολωνία γιατι θα γινει εντελως ρεζίλι
Οποτε θα συνεχισει να κρυβεται και να γραφει

Τελικά φτιάχτηκα για την Πρωτοχρονιά και πιθανόν για το μήνα.Κανόνισα με Πολωνέζα να έρθει για μαγείρεμα,καθάρισμα και ανηλεές γαμήσι.Με το καλημέρα μου έστειλε γυμνές φωτό.Μου ζήτησε να της βρω δουλειά στη Γερμανία της είπα θα δουλεύει για εμένα.
Είναι και bi υποσχέθηκε κάποια στιγμή να φέρει τη γκόμενά της.Δεν ανεβάζω ακόμα φωτό μέχρι να τραβήξω ο ίδιος.
Μου είπε οτι στην προηγούμενη δουλειά έβγαζε 250 ευρώ το μήνα και τώρα δεν έχει μία στο λογαριασμό.Οτι η 20χρονη φίλη της τραβιόταν με σαρανταπεντάρη κακάσχημο Αλβανό στη Γερμανία.
Της είπα οτι είναι τυχερή ο Ελληναράς θα τη σώσει.
Εντωμεταξύ μου έστειλε φωτό όπου χαμουρεύεται γυμνή με τη φίλη της που μου είπε οτι τράβηξε ο πρώην της.Χυμαδιό γενικώς πολύ ωραία σλαβική κατάσταση.

Ολες οι αυλές στην Πολωνία ειναι τίγκα στο σκατό
Είναι δε τιμη για τον σπιτονοικοκυρη να του χέσει ο Καλεσμένος στον κήπο.

ο αλλος ψευτης,γαμιας κατα φαντασία σταματισε να γράφει 
Το να ζηλεψει καποιος εσένα ειναι σα να ζηλεύει κανεις καποιον επειδη τραβάει μαλακίαΞέρω ζήλεψες.Θες να φας σκατάκια αλλά δε σε χέζει κανένας.
.
.
Ρε τυπε αυτα που περιγραφεις μου φαινονται υπερβολικα. Δεν εχω παει Πολωνια αλλα φιλος ρωσος που ηταν πριν δυο εβδομαδες μου λει οτι ειναι πολυ δυσκολες οι πολωνες. Ετσι οπως εσυ τα περιγραφεις ειναι σαν να ειμαστε στην δεκαετια του 90Εδώ Πολωνέζες διαμαρτύρονται οτι οι άντρες τους δεν τις γαμάνε αρκετά.
Μα τότε πηγαινε εκει αυτος και οτι θυμαται απο τότε γράφειΡε τυπε αυτα που περιγραφεις μου φαινονται υπερβολικα. Δεν εχω παει Πολωνια αλλα φιλος ρωσος που ηταν πριν δυο εβδομαδες μου λει οτι ειναι πολυ δυσκολες οι πολωνες. Ετσι οπως εσυ τα περιγραφεις ειναι σαν να ειμαστε στην δεκαετια του 90
.
που γραφει ο Βλάκμαν

Τη δεκαετία του '90 αν καμία ειχε πιει παρα πολυ μπορει να κατουραγε στο δρόμοΕιπα και εγω γινονται τετοια πραγματα στην Πολωνια![]()
αλλα να εχουν παραδοση να χέζουν στον κήπο δεν παιζει
.Πιο πιθανο ειναι παντος να ειχαν μια τέτοια παραδοση παρα αυτα που γράφει ο Βλάκμαν

ο Βλάκμαν,ο Dirty που εγραφε οτι
στη Μολδαβία τεσσερις γκομενες σε τρεις μέρες και μας έβαλε και καλα και φωτο
ή αυτος που εγραφε για τη Λευκορωσια οτι του βρωμαγε το Σερεμετιεβο ψαριλα
?Να ψηφισουμε για να αποφασισουμε ποιός απ'ολους ειναι ο μεγαλητερος παραμυθας? 
Για να καταλαβεις οτι ο Βλάκμαν λεει μόνοΡε τυπε αυτα που περιγραφεις μου φαινονται υπερβολικα. Δεν εχω παει Πολωνια αλλα φιλος ρωσος που ηταν πριν δυο εβδομαδες μου λει οτι ειναι πολυ δυσκολες οι πολωνες. Ετσι οπως εσυ τα περιγραφεις ειναι σαν να ειμαστε στην δεκαετια του 90
και πραγματα που δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα θα γραψω αυτο.Ο Γεροπέπε και η Πιγουίνα μεχρι τα μέσα της δεκαετιας του '90 πηγαινανε στην Πολωνία για να
αλλα οταν το
αρχισε να γινεται πολυ δυσκολο απο το 1994-1995 σταματισαν να πηγαινουν Πολωνία και ερχονταν Αγια πετρουπολη.Ο Βλάκμαν στην καλητερη περιπτωση ναTσεκαρετε στη Βαρσοβια το explosion www.explosionclub.pl/]http://www.explosionclub.pl/[/url]
καμία σαν κ'αυτές
αν και ουτε και αυτες θα του κάτσουνε θα τον κοιταξουνε με λυπιση και θα του γυρισουνε την πλατη 
Ρε τυπε αυτα που περιγραφεις μου φαινονται υπερβολικα. Δεν εχω παει Πολωνια αλλα φιλος ρωσος που ηταν πριν δυο εβδομαδες μου λει οτι ειναι πολυ δυσκολες οι πολωνες. Ετσι οπως εσυ τα περιγραφεις ειναι σαν να ειμαστε στην δεκαετια του 90