Με την διαφορά πως εγώ λέω πως το

δεν είναι εύκολο.. Πολύ μάχη, αντοχές και μέτωπα ανοιχτά για να μπορείς να τρως..Κανονικός πόλεμος!!
Δεν είναι εύκολο να μεταφέρω το συναίσθημα ο μόνος που το έχει μεταδώσει κάπως είναι ο φίλος απο την Κρακοβία. Μέτα απο λίγο η τόση μάχη και η παράνοια κατανταέι κουραστική. Θέλεις να γνωρίζεις γκόμενες να πηδάς και να περνάς καλά. Όχι απλά να πηδάς. Εδώ θα δώσεις την μάχη της αρκόυδας θα πηδήξεις αλλά δεν περνάς καλά μαζί τους. Μου την σπάνε τελείως πλέον οι Πολονέζες στην Βαρσοβία
Στις προηγούμενες χώρες που ήμουν ήταν πολύ πιο ανέμελα. Γνώριζα λιγότερες αλλά ήταν πιο ωράια φάση. Δεν αισθάνομουν οτι πρέπει να είμαι συνεχώς στην τσίτα και μπορούσες να πείς και καμιά κουβέντα,να πάς και κανά τριήμερο μαζί τους και να χορτάσεις

. Εδώ πηδάς και την άλλη μέρα δεν θές να της ξαναδέις..
Γαμήσετα έχουν γίνει οι πολωνέζες φοβάμαι πως μεχρι να φύγω απο Βαρσοβία το τέλος του 2105 θα με έχουν κάψει τελείως!!! Ελάτε ταξιδάκια αφου σας αρέσει δώστε τις μάχες σας αλλά μην μέινετε εδώ ακούστε με. Τώρα αρχίζω να πιάνω το συναίσθημα του φίλου απο Κρακοβία. Όσο περναέι ο καιρός και πιο πολύ. Πουθενά δεν έχω νιώσει έτσι οπού και να έχω μείνει!!
Φυσικά εννοώ μην μείνετε αν ο βασικότρεις σκοπός όλων είναι οι γκόμενες και οιγνωριμίες..Σαν ζωή εκτός απο αυτό είναι μια χαρα