Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
ε καλα ας μην ειναι ο κμαν, αρκει να εισαι εσυ εκει μεγιστε πορνομεταναστη  :rockon:

Τι να κλάσει ο θεομπαίχτης?Αυτός είναι για να χέζει στους δρόμους να γαμάει καμιά γάτα και να αμπελοφιλοσοφεί.Ιδέα δεν έχει.Αν πάει Πολωνία και αρχίσει τις μαλακίες στα κλαμπ να βγάζει το πουλί του έξω και να λέει στις γκόμενες να τον κατουρήσουνε σηκωτό θα τον βγάλουνε.Αλλά το ξέρει για αυτό και δεν πάει.Είναι τελείως ανενεργός.
Εγώ δίνω ακριβείς πληροφορίες από την πρώτη γραμμή.Αυτά που κάνω προυποθέτουν έξοδα που οι περισσότεροι δεν είναι διατεθειμμένοι να κάνουν για αυτό και δεν έχουν ποτέ τις εμπειρίες.Υστερα χρειάζεται τεράστια αντοχή.Ταξίδι με τρένο 10 ώρες και μετά χώσιμο στα κλαμπ και χτύπημα μέχρι τελικής πτώσεως.Δεν είναι για τον καθένα.Οι περισσότερα θέλουν να φάνε,να χέσουν και να κοιμηθούν δεν αντέχουν την κατάσταση υψηλής ενέργειας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Τι να κλάσει ο θεομπαίχτης?Αυτός είναι για να χέζει στους δρόμους να γαμάει καμιά γάτα και να αμπελοφιλοσοφεί.Ιδέα δεν έχει.Αν πάει Πολωνία και αρχίσει τις μαλακίες στα κλαμπ να βγάζει το πουλί του έξω και να λέει στις γκόμενες να τον κατουρήσουνε σηκωτό θα τον βγάλουνε.Αλλά το ξέρει για αυτό και δεν πάει.Είναι τελείως ανενεργός.
Εγώ δίνω ακριβείς πληροφορίες από την πρώτη γραμμή.Αυτά που κάνω προυποθέτουν έξοδα που οι περισσότεροι δεν είναι διατεθειμμένοι να κάνουν για αυτό και δεν έχουν ποτέ τις εμπειρίες.Υστερα χρειάζεται τεράστια αντοχή.Ταξίδι με τρένο 10 ώρες και μετά χώσιμο στα κλαμπ και χτύπημα μέχρι τελικής πτώσεως.Δεν είναι για τον καθένα.Οι περισσότερα θέλουν να φάνε,να χέσουν και να κοιμηθούν δεν αντέχουν την κατάσταση υψηλής ενέργειας.
Ποιό τραίνο ρε ηλίθιε  :2funny:20 ωρες σε ενα τραίνο  :jerking: γιατι κοντευεις 50 και δεν εχεις αμάξι? :jerking:στη Γερμανία τσάμπα ειναι τα αυτοκινητα!Τόσο κακομοιρης και φτωχομπινές εισαι πια? :2funny:Σαν τους Ελληνες μεταναστες τη δεκαετία του '60 που πηγαινανε με το τραίνο στη Γερμανία για δουλεία  :2funny:.
 Και ετσι άθλιος που φανταζομαι πως είσαι ποιά γκομενα να γυρισει να σε κοιταξει? :jerking: :2funny:.Γ'αυτο και δεν προκειται να συναντιθεις ποτέ και με κανεναν απο το σά'ι'τ  :2funny: Γιατι θα :2funny: και θα καταλαβουν οτι τιποτα απο αυτα που γραφεις δεν εχουνε καμια σχεση με την πραγματικοτητα:2funny: :2funny: :2funny:.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Ποιό τραίνο ρε ηλίθιε  :2funny:20 ωρες σε ενα τραίνο  :jerking: γιατι κοντευεις 50 και δεν εχεις αμάξι? :jerking:στη Γερμανία τσάμπα ειναι τα αυτοκινητα!Τόσο κακομοιρης και φτωχομπινές εισαι πια? :2funny:Σαν τους Ελληνες μεταναστες τη δεκαετία του '60 που πηγαινανε με το τραίνο στη Γερμανία για δουλεία  :2funny:.
 Και ετσι άθλιος που φανταζομαι πως είσαι ποιά γκομενα να γυρισει να σε κοιταξει? :jerking: :2funny:.Γ'αυτο και δεν προκειται να συναντιθεις ποτέ και με κανεναν απο το σά'ι'τ  :2funny: Γιατι θα :2funny: και θα καταλαβουν οτι τιποτα απο αυτα που γραφεις δεν εχουνε καμια σχεση με την πραγματικοτητα:2funny: :2funny: :2funny:.

Είσαι τελείως μαλάκας.Λες συνέχεια τα ίδια.Είσαι καθυστερημένος.Εγώ σου λέω οτι αν πας εσύ Πολωνία θα πιάσεις τα αρχίδια σου τα δυο.Και ένα μήνα να κάτσεις ούτε κατσίκα δε θα γαμήσεις.Γιατί είσαι για τον πούτσο από όλες τις απόψεις.
Ενώ εγώ θα πάω με τα παιδιά και θα δούνε αν live σε μαγαζί μπροστά τους το ΠΣΚ δεν καταφέρω να βγάλω το λιγότερο μία γκόμενα τότε θα πω οτι έχεις δίκιο.Φυσικά το μαγαζί θα είναι της επιλογής μου.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Είσαι τελείως μαλάκας.Λες συνέχεια τα ίδια.Είσαι καθυστερημένος.Εγώ σου λέω οτι αν πας εσύ Πολωνία θα πιάσεις τα αρχίδια σου τα δυο.Και ένα μήνα να κάτσεις ούτε κατσίκα δε θα γαμήσεις.Γιατί είσαι για τον πούτσο από όλες τις απόψεις.
Ενώ εγώ θα πάω με τα παιδιά και θα δούνε αν live σε μαγαζί μπροστά τους το ΠΣΚ δεν καταφέρω να βγάλω το λιγότερο μία γκόμενα τότε θα πω οτι έχεις δίκιο.Φυσικά το μαγαζί θα είναι της επιλογής μου.
Μόνο αν την έχεις βρει και την έχεις πληρωσει απο πριν θα σου κάτσει να την  :knockinb: :2funny:.Αλλιώς άστο συνεχισε να κρυβεσαι  :2funny:.
  Εγω εχω δικο μου διαμέρισμα στην Γιεροσολίμσκι που τωρα νοικιάζω και βγαζω λεφτα χωρις να κανω τιποτα.Και αμάξι Daewoo Espero οποτε οπως καταλαβαινεις δεν μου ηταν καθολο δυσκολο να  :knockinb:.Το αμάξι το πούλησα στον Γιέντρεκ τον αδερφο της μιας γίδας μου για συμβολικη τιμη γιατι στεκοτανε αφου δεν πηγαινα πια Πολωνία.Δεν χρειαζεται να πηγαινω 10 ωρες με το τραίνο σαν Γκαστερμπά'ι'τερ μπας και μου κάτσει καμιά τελειωμένη να την  :knockinb:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
  Ελπιζω να μην καταντισω οταν γινω 50 ετων να ανεβαινω με γάτζους σε κολωνες για να επισκευαζω κεραιες κινητης τηλεφωνιας για να βγαλω το ψωμάκι μου  :2funny:.
  Αυτα που λένε στην Κρήτη για σένα οτι κυνηγας γυναικες ανω των 40 ετων ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Τι διάολο μήπως έχεις τρύπες στο κρανίο και κολλάει ο εγκέφαλος από τη μαλακία?Δεν εξηγείται αλλιώς.Αν ήθελα ...θα έκανα.Οπα ρε μεγάλε κάνε τότε.Και εγώ αν ήθελα θα έχεζα όλη την Αγία Πετρούπολη από πάνω ως κάτω.Αν ήθελα θα διακτίνιζα όλα τα μουνιά από το Βέγκας.
Η μπογιά σας πέρασε,τα πουλιά σας έπεσαν.Τώρα έχει εμφανιστεί η νέα μορφή του καβαλάρη με το machine gun.Μιλάμε για μαζικό καμάκι,πήδημα μέχρι εξαντλήσεως.Τα μέρη παίρνουν φωτιά σαν όμορφα δάση.Είναι η δράση του Βαλκάνιου ιππότη με την πούτσα έξω.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Τώρα έχει εμφανιστεί η νέα μορφή του καβαλάρη με το machine gun.Μιλάμε για μαζικό καμάκι,πήδημα μέχρι εξαντλήσεως.Τα μέρη παίρνουν φωτιά σαν όμορφα δάση.Είναι η δράση του Βαλκάνιου ιππότη με την πούτσα έξω.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606

Η μαύρη μορφή του ιππότου που πλησιάζει για να σώσει την πολωνέζα χωριατοπούλα φέρει προεξοχή που δεν είναι ο σπάθος του ή το ακόντιό του αλλά το ακονισμένο βαλκανικό πέος.Μιλάμε για σύγκρουση μεγατόνων όταν από την άλλη εμφανίζεται ο Τεύτων μάγιστρος με πλήρη πανοπλία για το ίδιο τρόπαιο.Η Πολωνία προσέφερε πάντα τα τελειότερα πεδία μαχών.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Η μπογιά σας πέρασε,τα πουλιά σας έπεσαν.Τώρα έχει εμφανιστεί η νέα μορφή του καβαλάρη με το machine gun.Μιλάμε για μαζικό καμάκι,πήδημα μέχρι εξαντλήσεως.Τα μέρη παίρνουν φωτιά σαν όμορφα δάση.Είναι η δράση του Βαλκάνιου ιππότη με την πούτσα έξω.
Τα σκέφτεσαι αυτα που γρέφεις?Ποιά πουτσα έξω μωρέ :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Μου φενεται η Αγαμία σε εχει βαρέσει στο κεφάλι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Τύπε μου, θα θυμάσαι όμως τι επιφύλασσε η μοίρα στο Πολωνικό Ιππικό κατά τον WWII... :grin:

Αυτός είναι ένας συνθηισμένος μύθος που αξιoποίησe στο έπακρο η ναζιστική προπαγάνδα.Οτι δηλαδή οι Πολωνοί είναι τόσο ηλίθιοι και τεχνολογικά παρωχημένοι που έστειλαν το ιππικό ενάντια στα γερμανικά Panzer.Κάτι τέτιοι ουδέποτε συνέβη οφείλεται σε φωτό από διαμελισμένα άλογα όταν από πάνω τους πέρασαν οι ερπύστριες τις οποίες είχε τραβήξει ένας Ιταλός.Τα άλογα ήταν για τις μεταφορές του στρατού δεν ήταν πολεμικά άλογα.
Την προπαγάνδα την εκμεταλλεύτηκε και η σοβιετική πλευρά για να δείξει οτι χωρίς τη βοήθεια των Ρώσων οι Πολωνοί δε θα είχαν καμία τύχη αφού στερούνταν στοιχειώδους εξοπλισμού.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Aλλιώς τα έχω μελετήσει: Οι Πολωνοί ήταν ανοήτως γενναίοι. Ίσως όμως έχεις δίκιο. Στο θέμα μας όμως, τις βιτσιόζες Πολωνέζες  :grin:

Ηταν όντως ρομαντικοί και γενναίοι για αυτό ο Χίτλερ ήξερε οτι θα πολεμήσουν και τους έριξε την πεπονόφλουδα.Για τους Τσέχους ήταν σίγουρος οτι δε θα πολεμήσουν κι τους προσάρτησε χωρίς να πέσει κανονιά.Τους πήρε και όλα τα τανκς.
Οι Πολωνέζες όντας στις πολωνικές πεδιάδες που ισοπεδώνουν κάθε αντίσταση έμαθαν να υποτάσσονται στα βίτσια κάθε κατακτητή.Το αντίθετο από τις Σερβίδες όπου η ορεινή φύση του εδάφους δεν ευνοεί την καλίγωση σλαβικών κώλων.Ετσι οι Γιούγκες φέρνουν ένα πνεύμα αντίστασης ακόμα και στο Βαλκάνιο επιβήτορα αντίθετα οι Πολωνές υποτάσσονται άμα τη εμφανίσει και προσφέρουν τα τρυφερά κωλαράκια και τις φοβερές σλαβικές ποδάρες προς θύση.Είναι η ξεκούραση του πολεμιστή.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Άρα, ο Βαλκάνιος τσολιάς με την περηφάνια που το δωρικό του πέος τού επιτρέπει, χτυπά τα Σλαβογενή αιδοία με blitzkrieg. Σωστόν;  :grin:

Μπράβο.Blitzkrieg είναι η λέξη κλειδί.Ο Χίτλερ εισέβαλε στην Πολωνία από 3 κατευθύνσεις.Δυτικά προς Πόζναν,νότια από Σλοβακία προς Κράκωβ και βόρεια από Ανατολική Πρωσσία προς Βαρσοβία.Ο Βαλκάνιος ιππότης δεν μπορεί να κάνει τέτοιο αντιπερισπαμό για αυτό πρέπει να επιλέξει μία οδό εισβολής με τη μικρότερη δυνατή αντίσταση.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μπράβο.Blitzkrieg είναι η λέξη κλειδί.Ο Χίτλερ εισέβαλε στην Πολωνία από 3 κατευθύνσεις.Δυτικά προς Πόζναν,νότια από Σλοβακία προς Κράκωβ και βόρεια από Ανατολική Πρωσσία προς Βαρσοβία.Ο Βαλκάνιος ιππότης δεν μπορεί να κάνει τέτοιο αντιπερισπαμό για αυτό πρέπει να επιλέξει μία οδό εισβολής με τη μικρότερη δυνατή αντίσταση.
Η εισβολή θα γίνει απο το Πόζναν τον Ιανουάριο!!!Με πλήρη ισχή καλοσυντηρημένα όπλα και ΑΠΕΙΡΑ πυρομαχικά...Οι πολεμικές τακτικές εξελίσσονται και θα είναι ικανές να σπάσουν τις γραμμές άμυνας των Πολωνέζων και να αμυνθούν σε όποιον βάρβαρο θελήσει να αποσπάσει οτιδίποτε απο τα κεκτημένα του ´Ελληνα μαχητή ..
Το cekolada ή όπως λέγετε είναι το υπόγειο;Το πρώην Teritorioum?Ή το Buda?Θυμάμε και Παλιώτερα που έγραφες για Πόζναν και πρότεινες το Buda που για εμένα δεν είναι τόσο καλό όσο το teritorioum !
Το τεριτόριουμ(έχει αλλάξει όνομα πλέον) είναι ενα μαγαζί που οι γκόμενες προσπαθούν να σου τη πέσουν!Είναι η απόλυτη αντιστροφή των κανόνων...Δεν το έχω βιώσει ποτέ αυτό σε κάποιο μέρος..Μόνο αν είσαι διάσημος ή δουλευείς νύχτα είναι εφάμιλλο του τι γίνετε σε αυτό το κλάμπ...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Η εισβολή θα γίνει απο το Πόζναν τον Ιανουάριο!!!Με πλήρη ισχή καλοσυντηρημένα όπλα και ΑΠΕΙΡΑ πυρομαχικά...Οι πολεμικές τακτικές εξελίσσονται και θα είναι ικανές να σπάσουν τις γραμμές άμυνας των Πολωνέζων και να αμυνθούν σε όποιον βάρβαρο θελήσει να αποσπάσει οτιδίποτε απο τα κεκτημένα του ´Ελληνα μαχητή ..
Το cekolada ή όπως λέγετε είναι το υπόγειο;Το πρώην Teritorioum?Ή το Buda?Θυμάμε και Παλιώτερα που έγραφες για Πόζναν και πρότεινες το Buda που για εμένα δεν είναι τόσο καλό όσο το teritorioum !
Το τεριτόριουμ(έχει αλλάξει όνομα πλέον) είναι ενα μαγαζί που οι γκόμενες προσπαθούν να σου τη πέσουν!Είναι η απόλυτη αντιστροφή των κανόνων...Δεν το έχω βιώσει ποτέ αυτό σε κάποιο μέρος..Μόνο αν είσαι διάσημος ή δουλευείς νύχτα είναι εφάμιλλο του τι γίνετε σε αυτό το κλάμπ...

Το Czekolada δεν είναι υπόγειο.Εχει δύο ορόφους.Το πλεονέκτημα είναι το σχετικά μεγάλο μπαρ όπου μπορείς να καμακώσεις όταν οι γκόμενες έρχονται για ποτό.Στον πάνω όροφο με τους σοφάδες γίνεται της ανωμαλίας.Χαμουρέματα,δαχτυλιάσματα από όλα.Εκεί η μουστική είναι πιο άγρια στην πίστα.
Το Buddha λέγεται τώρα Shanti και έχει παρακμάσει τελείως.Ελάχιστος κόσμος.
Τα must είναι τα Czekolada,22,Cuba Libre,Slodownia.Εναλλακτικά τα Artsy Club,Opcja.Για να πας γκόμενες το Blueberry.Ενα περίεργο είναι το Czarna Owca τελείως υπόγειο.

Club Czekolada.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Το Czekolada δεν είναι υπόγειο.Εχει δύο ορόφους.Το πλεονέκτημα είναι το σχετικά μεγάλο μπαρ όπου μπορείς να καμακώσεις όταν οι γκόμενες έρχονται για ποτό.Στον πάνω όροφο με τους σοφάδες γίνεται της ανωμαλίας.Χαμουρέματα,δαχτυλιάσματα από όλα.Εκεί η μουστική είναι πιο άγρια στην πίστα.
Το Buddha λέγεται τώρα Shanti και έχει παρακμάσει τελείως.Ελάχιστος κόσμος.
Τα must είναι τα Czekolada,22,Cuba Libre,Slodownia.Εναλλακτικά τα Artsy Club,Opcja.Για να πας γκόμενες το Blueberry.Ενα περίεργο είναι το Czarna Owca τελείως υπόγειο.
καλά το Teritorioum δεν το ξέρεις?????Είναι πιο μικρές ηλικίες βέβαια αλλά εκεί είναι οι φάσεις που περιγράφω ...
Γενικά το Πόζναν είναι συγκεκριμένα πράγματα!Ίσως αν μετρούσα τα βήματα την ημέρα πάνω κάτω θα ήταν τα ίδια...Το βράδι αλλάζει η κατάσταση...
Την ημέρα κίνηση σε συγκεκριμένα μέρη όπως εμπορικά κέντρα και εστιατόρια και το απόγευμα ύπνος μέχρι τις 00:00 μετά καφέ Red bull μπύρες και έξω!!!!
Τώρα αν έχει και κανένα παλάτι ή εκκλησία ας πάνε να τα δούνε τα παπουδάκια...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
καλά το Teritorioum δεν το ξέρεις?????Είναι πιο μικρές ηλικίες βέβαια αλλά εκεί είναι οι φάσεις που περιγράφω ...
Γενικά το Πόζναν είναι συγκεκριμένα πράγματα!Ίσως αν μετρούσα τα βήματα την ημέρα πάνω κάτω θα ήταν τα ίδια...Το βράδι αλλάζει η κατάσταση...
Την ημέρα κίνηση σε συγκεκριμένα μέρη όπως εμπορικά κέντρα και εστιατόρια και το απόγευμα ύπνος μέχρι τις 00:00 μετά καφέ Red bull μπύρες και έξω!!!!
Τώρα αν έχει και κανένα παλάτι ή εκκλησία ας πάνε να τα δούνε τα παπουδάκια...

Δεν το είχα ακούσει το Teritorium μπορεί να πάω την άλλη φορά.Εγώ συνήθως ξεκινάω από Czekolada και αν δεν πάρι καλά πάω 22.αν και εκεί στραβώσουν τα πράγματα πάω Cuba Lbre.Τα Σάββατα όμως ξεκινάω από 22 και μπορεί να περάσω και από το μιλφομάγαζο BeeJays που είναι δίπλα.Αν δεν πάει καλά το 22 το Σάββατο πάω Cuba Libre ή Slodownia.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δεν το είχα ακούσει το Teritorium μπορεί να πάω την άλλη φορά.Εγώ συνήθως ξεκινάω από Czekolada και αν δεν πάρι καλά πάω 22.αν και εκεί στραβώσουν τα πράγματα πάω Cuba Lbre.Τα Σάββατα όμως ξεκινάω από 22 και μπορεί να περάσω και από το μιλφομάγαζο BeeJays που είναι δίπλα.Αν δεν πάει καλά το 22 το Σάββατο πάω Cuba Libre ή Slodownia.
Τώρα έχει αλλάξει όνομα αλλά οι καταστάσεις οι ίδιες!Απο εκεί παρτούζοσαν οι δικοί μου ένα πολονεζάκι που δήλωνε αεροσυνοδός στην Air France!!!!απορώ πως δεν το έχεις κορυφή στη λίστα... Το 90% του Πόζναν για μένα είναι αυτό το μαγαζί και πάντα καθημερινές ..Δευτέρα και Τρίτη οι καλύτερες!!!!Είναι περίπου εκει που έβαλα την πινέζα..

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    208,5 KB · Εμφανίσεις: 46

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Τώρα έχει αλλάξει όνομα αλλά οι καταστάσεις οι ίδιες!Απο εκεί παρτούζοσαν οι δικοί μου ένα πολονεζάκι που δήλωνε αεροσυνοδός στην Air France!!!!απορώ πως δεν το έχεις κορυφή στη λίστα... Το 90% του Πόζναν για μένα είναι αυτό το μαγαζί και πάντα καθημερινές ..Δευτέρα και Τρίτη οι καλύτερες!!!!Είναι περίπου εκει που έβαλα την πινέζα..

Κατάλαβα είναι το Arcy club.Ετσι λέγεται τώρα.Ενδιαφέρον αλλά δεν μπήκα ποτέ εκεί.Μερικοί έχουν φορτώσει από εκεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom