Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Πάλι το ξεφτιλίσατε το θρεντ.Τι δουλειά έχουν οι φωτό από Ουκρανέζες γκόμενες εδώ?
Θα ακούμε τώρα τα ίδια πράγματα 100 φορές.Και ξανά τα ίδια.Για τις τσόντες και αν έχουν σχέση με την πραγματικότητα κτλ.Εντωμεταξύ για αληθινές πληροφορίες τι παίζει Πόζναν,Βρότσλαβ,Κατοβίτσε τίποτα.
Αντε τώρα μη βάλω φωτό από Πολωνέζες με Αράπηδες που τράβηξα στο Πόζναν.Ακόμα και με ελεεινούς Κινέζους πάνε δεν υπάρχει φυλή που να μην έχουνε γαμήσει.
προχωρα κμαν μην πτοεισαι...
βαλε φωτο,,εδω ο πορνομιτσος ποσταρει τα γατια.. :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Ρε Ρεντ σε ειχα και για γνωστη του ανατολικου μπλοκ  :2funny: τα πιστευεις αυτα που γραφει?Οτι τους εδωσε 200 Ευρω για μια βδομαδα? :2funny:Βαλε τουλαχιστον ενα μηδενικο ακομα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Καλα δεν πιστευω οτι υπαρχει εστω και ενας εδω μεσα που να πιστευει τον Davarits και τον Βλάκμαν  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Οχι,πιστεύουν εσένα οτι για να γαμήσεις Ρωσίδες χρειάζεσαι αμάξι ή οτι έχουν μισθούς 1000 ευρώ το μήνα στην επαρχία.Καλά που υπάρχουν αυτοί σαν εμένα που δίνουν ακριβείς πληροφορίες για κάθε πόλη και δε λένε γενικολογίες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
προχωρα κμαν μην πτοεισαι...
βαλε φωτο,,εδω ο πορνομιτσος ποσταρει τα γατια.. :grin:

Το 90% εδώ μέσα είναι ανενεργοί.Δεν κάνουν καμάκι.Για αυτό και δεν ξέρουν τι παίζει στις πραγματικές καταστάσεις.Εγώ και στη Γερμανία παρόλο που είμαι εκτός ηλικιακού ορίου στα κλαμπ χτυπάω τεστάρω τα νερά.
Αμα δεις 40ρηδες Ελληνες να κάνουν καμάκι στα κλαμπ στη Γερμανία σφύρα μου.Ούτε από μακριά δεν περνάνε.
Το ίδιο και Πολωνία.Δεν τολμάει να πάει κανείς γιατί θεωρούν σίγουρη την αποτυχία.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
212
Πόντοι
3.090
Πάλι το ξεφτιλίσατε το θρεντ.Τι δουλειά έχουν οι φωτό από Ουκρανέζες γκόμενες εδώ?
Θα ακούμε τώρα τα ίδια πράγματα 100 φορές.Και ξανά τα ίδια.Για τις τσόντες και αν έχουν σχέση με την πραγματικότητα κτλ.Εντωμεταξύ για αληθινές πληροφορίες τι παίζει Πόζναν,Βρότσλαβ,Κατοβίτσε τίποτα.
Αντε τώρα μη βάλω φωτό από Πολωνέζες με Αράπηδες που τράβηξα στο Πόζναν.Ακόμα και με ελεεινούς Κινέζους πάνε δεν υπάρχει φυλή που να μην έχουνε γαμήσει.

Χώσε μαν... :rockon: :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
σιντροφεε εθγεε για τα γραφτα σου!!! καλα τα περιγραφεις και στην νοοτροπια εισε μεσα!!!!!! αλλα στης μεγαλες πολεις της πολονειας θελεις πολλα λευτα για τα καλα κλαμπ τα εστιατορια και τα ξενοδοχειαα!! σινεχισε διβαζουν πολοι συντροφοι αξιοςς!!!!!!

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Το 90% εδώ μέσα είναι ανενεργοί.Δεν κάνουν καμάκι.Για αυτό και δεν ξέρουν τι παίζει στις πραγματικές καταστάσεις.Εγώ και στη Γερμανία παρόλο που είμαι εκτός ηλικιακού ορίου στα κλαμπ χτυπάω τεστάρω τα νερά.
Αμα δεις 40ρηδες Ελληνες να κάνουν καμάκι στα κλαμπ στη Γερμανία σφύρα μου.Ούτε από μακριά δεν περνάνε.
Το ίδιο και Πολωνία.Δεν τολμάει να πάει κανείς γιατί θεωρούν σίγουρη την αποτυχία.
γερμανια αν εισαι πανω απο 30δεν παιζεις μπαλλα,,,ειναι κ κουραστικομ πολυ το γκειμ,,,πολυ μπλα μπλα....κι οποιος αντεξει.. :helpplea:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
311
Πόντοι
386
πετσι και κοκαλο 175 με τα χερια αναταση !!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τα γιαλια τα βγαλες!!???? και που σε μικρε εγο οτι λεο ΕΙΝΑΙ!!!!!  φιλικα παντα γιατι ο γερο σου ειναι δικος μας!!!!! κοψε τη μαλακια που σε βαραει !!!!!!!! ξιμερονει η τρομοκρατικη ημεραααα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  17 ΝΟΕΜΒΡΗ !!!!! Ο ΚΟΣΜΟς ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ !!! ΣΟΒΑΡΑ !!! σεβαλιε!!! κικλοφορει πολι τρελα εκει εξο!!! [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=Vi5h7DMkdiI[/video] [/video]  μιλαμε για πολι τρελαααα !!!!!!!! υ.γ εγο τα γραψα για να χο καθαρη την σινηδηση!!!!! 17 ΝΟΕΜΒΡΗ!!!!!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:  μιστουμμμμ ι λοβε υοθθθθθθ  :2funny: :2funny: :2funny:

Με λιγο  φαντασια μπορει να πεσεις και μεσα :grin: Ετοιμος για 17 νοεμβρη?  

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
γερμανια αν εισαι πανω απο 30δεν παιζεις μπαλλα,,,ειναι κ κουραστικομ πολυ το γκειμ,,,πολυ μπλα μπλα....κι οποιος αντεξει.. :helpplea:

Ετσι είναι.Εκτός και αν χτυπήσεις Ρωσίδα.Αλλά και αυτές τις χαλάνε οι Γερμανοί και κυρίως οι Αραβες και οι Τούρκοι.Απίστευτοι μουνόδουλοι.
Να είσαι στο κλαμπ και να βλέπεις με τι σεβασμό τις αγκαλιάζουν από τη μέση ενώ στην Πολωνία θα χούφτωναν άγρια θα δαχτύλιαζαν κτλ.
Εντωμεταξύ να έρχονται στο κλαμπ εικοσάρηδες με κουστούμια να το παίξουν και καλλά μπίζνεσμαν.Γελοία κατάσταση.Πού είναι το ανατολικό μπλοκ με τους σβέρκους και τα αθλητικά παπούτσια?Στη Γερμανία μόνο οι γκόμενες φοράνε αθλητικά παπούτσια στα κλαμπ.Τα ρούχα τους κοστίζουν όσο το μηνιάτικο μιας Πολωνέζας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Και που εισαι ενεργος με το πουλι στο χέρι μενεις μια ζωη :2funny:ή μηπως λενε ψεματα τα παιδια στη Χερσονησο? :2funny:Που γελάνε μαζι σου :2funny:
Ο Davarits ειναι ακομα πιο στόκος απο'σενα  :2funny:Αντε βαλε μας κ'αλλες φωτο και βιντεακια απο το ιντερνετ για να μας αποδειξεις πως γαμιουντε οι Πολωνεζες με μαυρους,κιτρινους,κοκκινους,εξωγηινους... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom