memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
με το μισθο του ναυτη?Βρε βουδι εχω παρει εξοχικο στο Ρανκοβτσε.Λες να μην πηγαινω;
καλα κανει και σε ξεφτυλιζει ο δημητρακης παραμυθα μαστερακο 
με το μισθο του ναυτη?Βρε βουδι εχω παρει εξοχικο στο Ρανκοβτσε.Λες να μην πηγαινω;
καλα κανει και σε ξεφτυλιζει ο δημητρακης παραμυθα μαστερακο 
Βρε ζωον ποιος σου ειπε οτι χρειαζεται μια περιουσια εκει ακομη και με 20 χιλιαρικα παιρνειςμε το μισθο του ναυτη?καλα κανει και σε ξεφτυλιζει ο δημητρακης παραμυθα μαστερακο
![]()
Η αλήθεια είναι ότι σε έχει πάειΒρε ζωον ποιος σου ειπε οτι χρειαζεται μια περιουσια εκει ακομη και με 20 χιλιαρικα παιρνεις
γαματο οικοπεδο με σπιτακι μεσα.
ο Δημητράκης τύπε :SΜαλλον το αντιθετο συμβαινειΗ αλήθεια είναι ότι σε έχει πάειο Δημητράκης τύπε :S
Mαν εσυ συνηθως οτι λες συμβαινει το αντιθετο.μια απο τα ιδια και εδω.Η αλήθεια είναι ότι σε έχει πάειο Δημητράκης τύπε :S
οσους κλωνους και να βαλεις, η αληθεια ειναι πως σε εχει παει μαρουλι ο δημητρακηςMαν εσυ συνηθως οτι λες συμβαινει το αντιθετο.μια απο τα ιδια και εδω.![]()

Εγώ μιλάω αντικειμενικά τύπε και είμαι ουδέτεροςMαν εσυ συνηθως οτι λες συμβαινει το αντιθετο.μια απο τα ιδια και εδω.![]()

Και εγω ουδετερος ειμαι αλλα οταν τα χώνει ο Μαστερ στον Μητσο κλαιωΕγώ μιλάω αντικειμενικά τύπε και είμαι ουδέτερος![]()

οσους κλωνους και να βαλεις, η αληθεια ειναι πως σε εχει παει μαρουλι ο δημητρακης
υγ. ξεροχυνω με ρεντμαν φτο![]()
Τι κλωνους και ιστοριες ρε μαλακα χοντρε αυτα ειναι δικα σας καραγκιοζιλικια.οσους κλωνους και να βαλεις, η αληθεια ειναι πως σε εχει παει μαρουλι ο δημητρακης
οσους κλωνους και να βαλεις

Ουδετερος δεν εισαι γιατι σε εχω παω κωλοφεραντζα σε οτι εχει σχεση με τον γαυρο και ξεσπας εδω.Εγώ μιλάω αντικειμενικά τύπε και είμαι ουδέτερος![]()
δωσε ινφο τυπε...κλώνος ο novas...?![]()
δωσε ινφο τυπε![]()
οσους κλωνους και να βαλεις, η αληθεια ειναι πως σε εχει παει μαρουλι ο δημητρακης
Άλλαξε ομάδα δεν βαρέθηκες τις ήττες από τα καφενεία στο τοπικό φέτος; Κάτσε να δεις του χρόνου τι σε περιμένειΟυδετερος δεν εισαι γιατι σε εχω παω κωλοφεραντζα σε οτι εχει σχεση με τον γαυρο και ξεσπας εδω.![]()
ηταν γενικο ψαρωτικο το σχολιο τυπε ;) νωντοστρατηγικη ;)
Νόμιζα εννοούσες τον τύπο novas.... ;)
Τι κωλοτουμπα ηταν αυτη ρε μαλακα κατεστραμενε.ηταν γενικο ψαρωτικο το σχολιο τυπε ;) νωντοστρατηγικη ;)

που να καταλαβεις εσυ ρε καημενεΤι κωλοτουμπα ηταν αυτη ρε μαλακα κατεστραμενε.![]()
αντε παιξε με τα κουβαδακια σου ρε καμαρωτε ηταν γενικο ψαρωτικο το σχολιο τυπε ;) νωντοστρατηγικη ;)

Τι να καταλαβω οτι εισαι τελειωμενος και δεν εχεις τα αρχιδια ουτε να στηριξεις αυτα που λες;Φαινεται ρε μαν.που να καταλαβεις εσυ ρε καημενεαντε παιξε με τα κουβαδακια σου ρε καμαρωτε
![]()