Balkan cowboy
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 14.274
- Πόντοι
- 3.556
Αν μοιράζουν τά ποσοστά -πού τά μοιράζουν- τίς συμφέρει...χαζές είναι ?
Πού...θά τόν ξαναδούν!![]()
Πιστεύω η φίλη της δε θα έρθει για φράγκα αλλά για τα ωραία μου μάτια.
Αν μοιράζουν τά ποσοστά -πού τά μοιράζουν- τίς συμφέρει...χαζές είναι ?
Πού...θά τόν ξαναδούν!![]()
Δάσκαλε έλα και στο νήμα ρωσική εισβολή να παραδώσεις μαθήματαΚλασσικές Πολωνέζες τη νύχτα.Δύσκολα διαφωνείς.
Βέβαια και οι Ρωσίδες δεν πάνε πίσω.Βλέπετε μετά το 5:20.Σλαβική πανδαισία.

Δάσκαλε έλα και στο νήμα ρωσική εισβολή να παραδώσεις μαθήματα![]()

Είναι άδικο να φιμωνουν το λόγο στον δάσκαλοΜην τον παρασερνετε και ξαναφαει μπαν, δεν εχει κανεναν λογο να μπλεξει με πολιτικα, εχει ενα κοινο για το οποιο πρεπει να μεινει προσηλωμενος στον στοχο του![]()
Φωτογραφίες που έβαζες πριν 3-4 χρόνια τις ξαναβάζεις ως πρόσφατες ;;Τα πόδια είναι από τα δυνατά σημεία στις Πολωνέζες.Οπως και οι βυζάρες.Εδώ είναι η άλλη Πολωνέζα που έχω,τελείως τρελιάρα.
![]()
![]()
Δάσκαλε έλα και στο νήμα ρωσική εισβολή να παραδώσεις μαθήματα![]()
Ρώτησα τι έγινε διότι σε είχαν μπαναρει κ ο λαός σου είχε εκνευρίστειΔεν μπαίνω στα πολιτικά,είδες τι έγινε.Τα άτομα σαν εμένα δε μας αφήνουν να εκφραστούμε γιατί είμαστε επώδυνοι.Σου λέει ο άλλος για να τα γράψεις αυτά πρέπει πρώτα να σε πλακώσω στις φάπες.Αλλιώς δεν τα δέχομαι.Είτε Πούτιν είτε Ζελένσκυ υποστήριζα το ίδιο θα ΄ήταν,δε γίνεται δεκτό.Δεν έχει να κάνει με το ποια πλευρά υποστηρίζεις αλλά με τον τρόπο που τα γράφεις.Εσένα σε αφήνουν γιατί είσαι ανώδυνος οπότε δεν τους απασχολεί.Είτε από τη μία πλευρά είσαι είτε από την άλλη,δεν παίζει ρόλο.
Για αυτό καλύτερα να ασχολείσαι με γαμηστικά θέματα,εγώ υποστηρίζω Πολωνέζες,Τσέχες ο άλλος Σέρβες,Βαλτικές,μπορεί να τα βρίσκει επώδυνα όσα γράφω αλλά δε θα χαλάσουμε και τις καρδιές μας αν ο ένας γαμάει εδώ και ο άλλος εκεί,με τι καυλώνει ο καθένας.
Ρώτησα τι έγινε διότι σε είχαν μπαναρει κ ο λαός σου είχε εκνευρίστει
Ζητάνε δικαιοσύνη και αντικειμενικότητα απ' τη διοικηση
Όλοι καταλάβαμε ότι πήγαν να φιμωσουνν την ελεύθερη φωνήΥποψιάζομαι τι έγινε.Αλλά είναι κάπως λογικό.Θύμωσαν κάποιοι με αυτά που έγραφα με τον τρόπο που τα έγραφα και εκμεταλεύτηκαν τα κονέ με τη διοίκηση στο στυλ τους άλλους θα τους αφήσετε να γράφουν,αλλά αυτόν εδώ με τίποτα.
Όλοι καταλάβαμε ότι πήγαν να φιμωσουνν την ελεύθερη φωνή
Τη φωνή της λογικής και της γνώσης ώστε να επικρατήσει το σκοταδι
Ποιο άτομο σε κυνήγησε ...πρέπει να τους μάθουμε για να ξέρουμε τους εχθρούς μαςΔεν αφήνουν άτομα σαν εμένα να μιλάνε.Δε γίνεται αυτό.Ο άλλος τρέμει από θυμό,γίνεται έξαλλος.Αμα τους δεις θα καταλάβεις.
Και να μιλήσεις,πέντε λέξεις να πεις θα σε διακόψει.Θα σου λει άντε γαμήσου μαλάκα,ας το διάολο.
Εδώ το θεωρεί κατάχρηση οτι γράφεις πάνω από μια πρόταση,γίνεται έξαλλος.Τα ξέρω,ξέρω πώς αντιδρούν για αυτό και τους κοροιδεύω,
Ποιο άτομο σε κυνήγησε ...πρέπει να τους μάθουμε για να ξέρουμε τους εχθρούς μας
Στείλε πμ.Ε,καλά και εσύ τώρα δεν καταλαβαίνεις.Διάβασε τα ποστ πριν με μπανάρουνε και θα καταλάβεις.
Παντρεμένη Πολωνέζα ασκει κλασσικά το γλυφοκώλι.
![]()
Παρά την υπεροχή του Balkan πεους αρκετές επιλέγουν ολόκληρο το πακέτο.

Αρχηγέ με βίζα οδικώς θα μπεις;Αν σκας κασέρι δεν υπάρχει πρόβλημα.Μία που έχω είναι 26,η άλλη 25 και η άλλη 27.
Χωρίς κασέρι μια δεκαετία διαφορά το πολύ.
Γενικά τα τρομερά mismatch της Ουκρανίας δεν τα κάνεις.Θα δοκιμάσω και Μινσκ ίσως να δω τι παίζει τον άλλο μήνα αλλά εκεί δε δουλεύουν οι κάρτες πρέπει να πας με κασέρι.
Πολωνία ένα πρόβλημα είναι η έλλειψη χρόνου.Ολο δουλεύουν οι γκόμενες ή έχουν κάτι να κάνουν και δε βρίσκουν χρόνο.Ενώ οι Ουκρανέζες έχουν συνήθως άπειρο χρόνο αφού την περισσότερη ώρα καλλωπίζονται ή ξύνουν το μουνί τους σπάνια κάνουν απαιτητική εργασία.Εχει και αυτό τα καλά του βέβαια.