Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.713
- Πόντοι
- 606
Πολωνέζα αναλύει το φαινόμενο Greek lover,τις Ελληνίδες και γιατί οι Πολωνέζες πέφτουν στα δίχτυα των Ελλήνων καμακιών.
Κανε καμια μετάφραση αρχηγέ,δεν καταλαβαίνουμε γρι
Πολωνέζα αναλύει το φαινόμενο Greek lover,τις Ελληνίδες και γιατί οι Πολωνέζες πέφτουν στα δίχτυα των Ελλήνων καμακιών.
Δεν ξέρω τι πολωνεζες βλέπατε μερικοί την δεκαετία του 80 να έρχονται για δουλειά στην Ελλάδα, εγώ κάτι θειτσες 50ρες καθαρίστριες θυμάμαι.
Aν σας πω ότι υπάρχουν γερμανικά πάλαι ποτέ κεφαλοχώρια,
που έχει κλείσει ακόμη και το κέντρο υγείας,κλείστά όλα τα μαγαζιά και η σίτιση των κατοίκων γίνεται
με φορτηγό/καντίνα που περνάει 2 φορές τη βδομάδα,θα νομίζετε ότι μιλάω για Ουγκάντα.
Ότι σε αυτά τα μέρη έχει παντού πινακίδες "ΠΩΛΕΙΤΑΙ" και μπορείς να αγοράσεις σπίτι 100τ.μ. με μικρή αυλή,
με 20χιλιάδες ευρώ.
Αλλά αυτά για να τα δεις,θες αμάξι
που έχει κλείσει ακόμη και το κέντρο υγείας,κλείστά όλα τα μαγαζιά και η σίτιση των κατοίκων γίνεται
με φορτηγό/καντίνα που περνάει 2 φορές τη βδομάδα,θα νομίζετε ότι μιλάω για Ουγκάντα.
Ότι σε αυτά τα μέρη έχει παντού πινακίδες "ΠΩΛΕΙΤΑΙ" και μπορείς να αγοράσεις σπίτι 100τ.μ. με μικρή αυλή,
με 20χιλιάδες ευρώ.
Ενδιαφερουσες πληροφοριες. Σε ποια περιοχη της Γερμανιας ειναι αυτα τα χωρια; Πρωην Ανατολικη υποθετω;
Εκανες καμια επενδυση σε τετοια ακινητα η δεν αξιζει;
με 20χιλιάδες ευρώ.
Ενδιαφερουσες πληροφοριες. Σε ποια περιοχη της Γερμανιας ειναι αυτα τα χωρια; Πρωην Ανατολικη υποθετω;
Εκανες καμια επενδυση σε τετοια ακινητα η δεν αξιζει;
Ανατολική Γερμανία είναι πολύ φτηνά.Με 4000-5000 καθαρά μηνιαίως γαμείς και δέρνεις.Για δυτική Γερμανία δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.
Αυτό ισχύει όντως.Εχουν ανέβει οι Πολωνοί εμφανισιακά και οικονομικά και προτιμούνε συμπατριώτες πλέον.Προ δεκαετίας η κατάσταση ήταν ταργική οι περισσότερες τραβιόνταν με Τούρκους,Αραβες και Αραπάδες και ήταν οι μόνες λευκές που ζευγάρωναν με πάκια και Ινδούς.
Φάγαμε όμως και εμείς καλά δε διαμαρτύρομαι.
Μάγκες δεν ξέρω πού τα βλέπετε αυτά με τόσους μαύρους και αηδίες.
Όσες φορές έχω πάει Πολωνία, οι μαύροι και πακιστανοί είναι ανύπαρκτοι. Ελάχιστοι γενικά.
Και τώρα μου λέτε ότι όλοι αυτοί γαμανε ωραία μουνια;
Ή περιμένουν οι πολωνεζες να πάνε εξωτερικό για να γαμηθουν με αραπηδες;
Οκ όλο και κάποια θα το κάνει,αλλά εσείς φτάνετε στα όρια παραπληροφόρησης.
Τα παρουσιάζετε ότι η πλειοψηφία γαμιεται με μη λευκούς που φυσικά και δεν ισχύει.
Το μόνο που παραμένει σταθερό,είναι πως αν δεις Σλάβα με κάποιον αραβοτουρκο,κ.λ.π. αυτή θα είναι Πολωνέζα.