Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
9
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon:

Εγώ όταν είχα πάει η πόλη στο κέντρο  ήταν ένα εργοτάξιο! Στους τοίχους ήταν γεμάτο κέλτικους σταυρούς και εθνικιστικά σύμβολα! Σε ένα κλάμπ είδαμε μπράβους να χτυπάνε άσχημα κάτι μοντελέ κοριτσάκια να τους κάνουν λαβές σαν να ήταν τσουβάλια και να τις πετάνε έξω με της κλωτσιές(όχι μεταφορικά)!!!
Αλλά έστω και έτσι αν είσαι μετρίων τόνων είναι καλά! [glow=red,2,300]Οι γκόμενες εκεί μοιάζουν με Ρωσίδες και όχι τόσο με πολωνέζες [/glow]!!! :rockon: :rockon: :rockon:
γι αυτο ειπα οτι μου αρεσε ο ενας λογος
ο β ,οτι οι γκομενες ειχαν κεραιες σηκωμενες κ ψιλοκοιτουσαν,πραγμα που αλλου δεν ειδα
κ γ.ειναι ιδανικο γιατι τα 2 μωλλ,ο σταθμος ο πεζοδρομος με τα καφε  κ τα κλαμπ ειναι ολα διπλα,δεν χρειαζεσαι αμαξι κι εχει μαζεμενο κοσμο για ημερησιο γκειμ(δεν ξερω αν υφισταται)
υγ.γκλοκ η κμαν, υπαρχει αλλο μερος ,πιο ευκολο πεδιο ακομα??πχ στουντενσκι γραντ?φοιτητικο μερος δηλ αλλα βουλγαρια η ρουμανια ,οπου ναναι μεγαλος αριθμος φοιτητριες κ μικρα καφε η κλαμπ φοιτητικα?
μου θυμισε σε στησιμο κατι απο φρανκιφσκ κ νικολαεφ,τα αγαπημενα μου πλευγκραουντ της ουκραινας!! :)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
οι αντρες πως αντιμετωπιζουν τετοια ζευγαρια φιλε κμαν? το παιζουν πολιτικαλι κορεκτ οπως ο γερμανος?
Δεν ξέρω γιατί αλλά οι σκατο-Ασιάτες έχουν ασυλία σε Τσεχία και Πολωνία... Δεν τους ενοχλούν! Μεσογειακούς ενοχλούν αλλά σχιστομάτες όχι... Δεν ξέρω τι παίζει και γιατί οι Σλαβες τους γουστάρουν...

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
9
Πόντοι
16
Δεν ξέρω γιατί αλλά οι σκατο-Ασιάτες έχουν ασυλία σε Τσεχία και Πολωνία... Δεν τους ενοχλούν! Μεσογειακούς ενοχλούν αλλά σχιστομάτες όχι... Δεν ξέρω τι παίζει και γιατί οι Σλαβες τους γουστάρουν...
μλμ...ποια σλαβα γουσταρει κινεζο??? :grin: :grin: :grin:
εκτος αν εχει το μμισο χονκ κονγκ δικο του!!! τοτε αλλαζει  :grin:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
μλμ...ποια σλαβα γουσταρει κινεζο??? :grin: :grin: :grin:
εκτος αν εχει το μμισο χονκ κονγκ δικο του!!! τοτε αλλαζει  :grin:
Έλα ντε...Αυτές που βάζεις στις φωτογραφίες...Αυτές που είδα εγώ σε Τσεχία και Πολωνία! Και οι Ρωσίδες στην Ταυλανδη που την πέφτουν μόνες τους στα Μαιμούδια! Μου τα είπαν φίλοι μου πουτσαράδες βαλκάνιοι! Μπροστά στην επιλογή Ευρωπαίος ή Μαιμού έριχναν άκυρο στον Ευρωπαίο και πήγαιναν μόνες στη μαιμού :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.940
Πόντοι
2.356
Είναι να τραβάς τις πουτσοτριχες σου.Δεν παίζουν τέτοια πράγματα Δύση.
604CLK.jpg

Φυσικά δεν παίζουν,μιας και στη Δύση το καλό πληρωτέο μουνί,είναι ακριβό.
Αν μπορούσε να έρθει εδώ ο κάθε κινέζος και να πηδήξει αυτή της φωτογραφίας για ένα 50άρικο,ένα μπέργκερ και ένα κουτί πάνες για το παιδάκι της,
μια χαρά θα έπαιζαν.

Οι σχιστομάτηδες είτε σαν μετανάστες,είτε σαν τουρίστες είναι τρομερά low profile.
Επίσης δεν είναι μουσουλμάνοι,οπότε μπροστά σε μαγκρέπ,μαύρους και άλλα υποείδη,περνάνε απαρατήρητοι.

Πάντως αν είναι να πούμε ότι κινδυνεύουμε να χάσουμε τα άτια,από τα κοντοπίθαρα με τα παιδικά πουτσάκια,ας το ρίξουμε στο πλέξιο καλύτερα..
Εκτός αν βγάζουμε συμπεράσματα για τις κανονικές γκόμενες  από την κάθε σπονσορετ,πουτανέσκα πως τις λέει ο kman.  

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.998
Πόντοι
2.356
Δυστυχώς, όχι μόνο Πολωνία. Προχτές είδα κι εδώ ένα χαλαρό εννιάρι με έναν Κουασιμόδο
χέρι-χέρι.
Ετσι φιλε popov,σχεδον παντου στην ανατολικη ευρωπη γινεται αυτο.
ωρες ωρες ο κμαν γραφει σαν λιγουρης δυτικος που επισκεφτεται πρωτη φορα αυτα τα μερη...γκομενες με σουπερ μινι κτλ και κατι εγινε δηλ
καλοκαιρι ολες οι ανατολικες τα πετανε εξω ολα και ειναι στα κλαμπ - καφε και δρομους σχεδον ξεβρακωτες τα τελευταια εικοσι χρονια  :grin:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οι σχιστομάτηδες είτε σαν μετανάστες,είτε σαν τουρίστες είναι τρομερά low profile.
Επίσης δεν είναι μουσουλμάνοι,οπότε μπροστά σε μαγκρέπ,μαύρους και άλλα υποείδη,περνάνε απαρατήρητοι.

Πάντως αν είναι να πούμε ότι κινδυνεύουμε να χάσουμε τα άτια,από τα κοντοπίθαρα με τα παιδικά πουτσάκια,ας το ρίξουμε στο πλέξιο καλύτερα..
Εκτός αν βγάζουμε συμπεράσματα για τις κανονικές γκόμενες  από την κάθε σπονσορετ,πουτανέσκα πως τις λέει ο kman.  
Κατα καιρούς οι Χαζο-μούνες έχουν μόδες ακόμα και στους άντρες που γουστάρουν! Η μόδα των μαυρων φθίνει και τώρα είναι στη κορύφωση οι σχιστομάτες!
Φοβάμαι πως σε μια μερίδα Ρωσίδων είναι και οι Ινδοί στη GOA
Οι Έλληνες είμασταν κάποτε κι εμείς μόδα...Το πρόλαβα στα τελευταία τη πενταετία 2000-2005! Το 2006 πια δεν υπήρχε καμιά που να γούσταρε κάποιον μόνο επειδή ήταν Έλληνας! Έπρεπε να έχει συνολικό πακέτο αναλόγως την κάβλα της εκάστοτε φυλής...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.380
Πόντοι
28.786
Είναι να τραβάς τις πουτσοτριχες σου.Δεν παίζουν τέτοια πράγματα Δύση.

604CLK.jpg

Ειλικρινά δε  μπορώ να καταλάβω τι το τρομερό βρίσκετε όλοι σε αυτή τη γκόμενα ??

Ενα απολυτως μέτριο πρόσωπο, και το σώμα με αυτό που φοράει να μην φαίνεται !!!

Αυτό βλέπω εγώ !!!

Μαλλον ο κινέζος που έχει δίπλα της είναι που εξιτάρει όλους λες και έχασαν το κελεπούρι !!!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.380
Πόντοι
28.786
Α και ξέχασα !!! Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται ποτέ στη δύση !!!

Συνημμένα

• lotterywinner.jpg
    lotterywinner.jpg
    43,6 KB · Εμφανίσεις: 38
  • διακοπές με μια ελλεϊνίδα_jpg_thumb.png
    διακοπές με μια ελλεϊνίδα_jpg_thumb.png
    168,9 KB · Εμφανίσεις: 41

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
9
Πόντοι
16
Ειλικρινά δε  μπορώ να καταλάβω τι το τρομερό βρίσκετε όλοι σε αυτή τη γκόμενα ??

Αυτό βλέπω εγώ !!!

Μαλλον ο κινέζος που έχει δίπλα της είναι που εξιτάρει όλους λες και έχασαν το κελεπούρι !!!
:hi: :hi: :hi:
Ο ΠΑΛΙΟς ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΟς!!!
σωστος ο μαιντ!!! :thumbsup:  κι ο μπαρμπα-τασης 3!! :woldman:

υγ ο κμαν εννοει μαλλον που ο τσαινας ειναι ζαμπας εντελως.... :helpplea:  :grin: :grin:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Αυτό βλέπω εγώ !!!

Εσείς που έχετε πάει Ταυλάνδη δεν είδατε ωραίες Ρωσίδες να προσεγγίζουν Σχιστομάτες? Δεν νομίζω η πληροφόρησή μου να είναι τόσο λάθος...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.940
Πόντοι
2.356
Κατα καιρούς οι Χαζο-μούνες έχουν μόδες ακόμα και στους άντρες που γουστάρουν! Η μόδα των μαυρων φθίνει και τώρα είναι στη κορύφωση οι σχιστομάτες!
Φοβάμαι πως σε μια μερίδα Ρωσίδων είναι και οι Ινδοί στη GOA
Οι Έλληνες είμασταν κάποτε κι εμείς μόδα...Το πρόλαβα στα τελευταία τη πενταετία 2000-2005! Το 2006 πια δεν υπήρχε καμιά που να γούσταρε κάποιον μόνο επειδή ήταν Έλληνας! Έπρεπε να έχει συνολικό πακέτο αναλόγως την κάβλα της εκάστοτε φυλής...

Aν και καταλαβαίνω τι θες να πεις,είχα πετύχει και εγώ τη μόδα με τους Ισπανούς,νομίζω ότι μερικές φορές τα υπεραναλύουμε τα πράγματα χωρίς να χρειάζεται.

Εγώ πιστεύω ότι αυτός που έχει τον τρόπο του,θα βγάλει την άκρη ανεξάρτητα από μόδες,κ.λ.π.

Πάντως στη Γερμανία,δεν έχω δει ποτέ ψηλή ωραία Γερμανίδα με σχιστομάτη.
Θα ήταν και αστείο θέαμα.
Αντίθετα έχω δει πολλλές φορές Γερμανούς με σχιστομάτες.

Πριν καιρό είχαμε πάει σε ένα grill του διευθυντή μας,όπου η μέτρια εμφανισιακά φοιτήτρια κόρη του που σπουδάζει σε άλλη πόλη,έφερε να γνωρίσουμε τον γκόμενό της..
Έσκασε λοιπόν ένας γιαπωνέζος φοιτητής 1.60 με παπιγιόν και λουλούδια,που χαμογελούσε όλη την ώρα λες και είχε κουμπώσει δεν ξέρω και εγώ τι..

Το τι καφρίλα έπαιζε όλη μέρα στα διάφορα πηγαδάκια για το συγκεκριμένο θέαμα,δεν λέγεται..

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.380
Πόντοι
28.786
Εσείς που έχετε πάει Ταυλάνδη δεν είδατε ωραίες Ρωσίδες να προσεγγίζουν Σχιστομάτες? Δεν νομίζω η πληροφόρησή μου να είναι τόσο λάθος...
Ισχύει αυτό, αλήθεια είναι !!

Αλλά πρέπει να το ψάχνεις και λίγο παραπάνω, όσον αφορά τους λόγους.

Η συντριπτική πλειοψηφία των ευρωπαίων, αμερικανών και αυστραλών που πηγαίνει στη Ταιλάνδη ζητάει αυτό που για τους ίδιους έχει το στοιχείο της διαφορετικότητας και της εξωτικότητας. Και αυτό αντιπροσωπεύουν για τους συγκεκριμένους ανθρώπους οι Ταιλανδέζες.

Αντιθέτως για τους κινέζους, που αποτελούν περίπου 50% του τουρισμού στην Ταιλάνδη, οι ταιλανδές δεν λένε απολύτως τίποτα. Απλά τις αγνούν !!! Αλλά οι ρωσίδες λένε πάρα πάρα πολλά !!! Αυτός είναι και ο λόγος που αργα αργά διστακτικά ανοίγουν και στο πούκετ και στη Πατάγια αλλά και στη Μπανγκόκ κάποια μαγαζιά με ρωσίδες. Εχω πάει σε αρκετά απο αυτά. Το ποσοστό των ''Καυκασιανών'' πελατών σε αυτά είναι ελάχιστο. Πολλές φορές ήμουν ο μόνος λευκός εκεί μέσα. Αλλά απο γιαπωνέζους, κορεάτες και κινέζους γινόταν το έλα να δεις. Ειδικά οι γιαπωνέζοι πληρώνουν πολύ καλά !! Αρα ποιους θα προσεγγίσουν οι επαγγελματίες εκεί ??

Οι μη επαγγελματίες ρωσίδες που ταξίδευαν εκεί σχεδόν πάντα συνοδεύονταν απο δικούς τους !!! Απα παιχνίδι με αυτές δεν γινόταν, πλην ελαχίστων αλλά πολύ καλών περιπτώσεων !!!  Ακόμη και αυτές οι λίγες όμως οι μόνες τους δεν θα ήθελαν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό απο αυτό που στάνταρντ έχουν στη χώρα τους ??

Σε δυο απο τα 7 ταξίδια που εχω κάνει ταιλάνδη είχα ψωνίσει τη μια φορά μια λευκορωσίδα απο το Μινσκ και την άλλη μια ρωσίδα απο Σαμάρα.

Παρότι λοιπόν εγώ δεν είμαι ''ρατσιστής'' για να κάνω ''σεξουαλικές διακρίσεις'', ένοιωθα σαν να παράγελνα παιδάκια σε ψαροταβέρνα !!!  :2funny: :2funny:

Ηταν όμως πολύ καλά τα παιδάκια για αλλαγή !!!  :grin: :grin:

ΥΓ. Μην μου απευθύνεσαι στο πληθυντικό γιατί νοιώθω πιο γέρος από ότι ήδη είμαι !! :grin: :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ετσι φιλε popov,σχεδον παντου στην ανατολικη ευρωπη γινεται αυτο.
ωρες ωρες ο κμαν γραφει σαν λιγουρης δυτικος που επισκεφτεται πρωτη φορα αυτα τα μερη...γκομενες με σουπερ μινι κτλ και κατι εγινε δηλ
καλοκαιρι ολες οι ανατολικες τα πετανε εξω ολα και ειναι στα κλαμπ - καφε και δρομους σχεδον ξεβρακωτες τα τελευταια εικοσι χρονια  :grin:

Πες τα φίλε Τάσο. Ο Κμαν δεν δικαιολογείται να κάνει σαν παιδάκι λες και έπεσε από τα σύννεφα...

Btw δες στο νήμα του Λβώφ, τι καμακο-καβάτζα εντόπισα. Δεν την έχουν πάρει χαμπάρι οι τουριστικές ορδές
που σεργιανίζουν στο κέντρο, επειδή είναι είκοσι λεπτά μακριά. Φοβερή περατζάδα κάι ξέμπαρκες
να κάνουν παρέλαση.  ;)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.140
Πόντοι
18.827
Τύποι τα έχετε μπλέξει και τα έχετε κανει αχταρμά. Ο γκλοκ λεει για ρωσιδες τουρίστριες και ο mind reader για ρωσιδες πορνες.

Λοιπόν, για να τα ξεκαθαρίσουμε και να απαντήσουμε στο ερώτημα του αν γουστάρουν οι ρωσιδες Ασιάτες, ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ. Βασικα καμια φυλή δε γουστάρει Ασιάτες για να ειμαστε ειλικρινείς, αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορία. Πίσω στις ρωσιδες λοιπόν, δύσκολα ρωσιδα θα κοιτάξει Ασιάτη επειδή πολυ απλα η "κακής ποιότητας" μετανάστευση στη Ρωσία προέρχεται απο κινέζοειδεις...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
70
Πόντοι
166
Τύποι τα έχετε μπλέξει και τα έχετε κανει αχταρμά. Ο γκλοκ λεει για ρωσιδες τουρίστριες και ο mind reader για ρωσιδες πορνες.

Λοιπόν, για να τα ξεκαθαρίσουμε και να απαντήσουμε στο ερώτημα του αν γουστάρουν οι ρωσιδες Ασιάτες, ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ. Βασικα καμια φυλή δε γουστάρει Ασιάτες για να ειμαστε ειλικρινείς, αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορία. Πίσω στις ρωσιδες λοιπόν, δύσκολα ρωσιδα θα κοιτάξει Ασιάτη επειδή πολυ απλα η "κακής ποιότητας" μετανάστευση στη Ρωσία προέρχεται απο κινέζοειδεις...

vre vre

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Η γκομενα ήταν πολύ ωραία στο πρόσωπο απλά η φωτο δεν είναι καλή και είναι κουνημένη.
Είδα και ένα Λατίνο για τον πουτσο τελείως με πολυ ωραία γκομενα.
Τέτοιους τύπους γουστάρουν οι Πολωνέζες τόσο κατώτερους εμφανισιακά σε σχέση με αυτές που σε κάνουν να αναρωτιέσαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom