Αυτα τα βιντεο ειναι σκετη ζημια...
σε λαθος χωρα ζουμε...
γι αυτο ειπα οτι μου αρεσε ο ενας λογος![]()
![]()
Εγώ όταν είχα πάει η πόλη στο κέντρο ήταν ένα εργοτάξιο! Στους τοίχους ήταν γεμάτο κέλτικους σταυρούς και εθνικιστικά σύμβολα! Σε ένα κλάμπ είδαμε μπράβους να χτυπάνε άσχημα κάτι μοντελέ κοριτσάκια να τους κάνουν λαβές σαν να ήταν τσουβάλια και να τις πετάνε έξω με της κλωτσιές(όχι μεταφορικά)!!!
Αλλά έστω και έτσι αν είσαι μετρίων τόνων είναι καλά! [glow=red,2,300]Οι γκόμενες εκεί μοιάζουν με Ρωσίδες και όχι τόσο με πολωνέζες [/glow]!!!![]()
![]()
![]()
Δεν ξέρω γιατί αλλά οι σκατο-Ασιάτες έχουν ασυλία σε Τσεχία και Πολωνία... Δεν τους ενοχλούν! Μεσογειακούς ενοχλούν αλλά σχιστομάτες όχι... Δεν ξέρω τι παίζει και γιατί οι Σλαβες τους γουστάρουν...οι αντρες πως αντιμετωπιζουν τετοια ζευγαρια φιλε κμαν? το παιζουν πολιτικαλι κορεκτ οπως ο γερμανος?
μλμ...ποια σλαβα γουσταρει κινεζο???Δεν ξέρω γιατί αλλά οι σκατο-Ασιάτες έχουν ασυλία σε Τσεχία και Πολωνία... Δεν τους ενοχλούν! Μεσογειακούς ενοχλούν αλλά σχιστομάτες όχι... Δεν ξέρω τι παίζει και γιατί οι Σλαβες τους γουστάρουν...
Έλα ντε...Αυτές που βάζεις στις φωτογραφίες...Αυτές που είδα εγώ σε Τσεχία και Πολωνία! Και οι Ρωσίδες στην Ταυλανδη που την πέφτουν μόνες τους στα Μαιμούδια! Μου τα είπαν φίλοι μου πουτσαράδες βαλκάνιοι! Μπροστά στην επιλογή Ευρωπαίος ή Μαιμού έριχναν άκυρο στον Ευρωπαίο και πήγαιναν μόνες στη μαιμούμλμ...ποια σλαβα γουσταρει κινεζο???![]()
![]()
εκτος αν εχει το μμισο χονκ κονγκ δικο του!!! τοτε αλλαζει![]()

Είναι να τραβάς τις πουτσοτριχες σου.Δεν παίζουν τέτοια πράγματα Δύση.
![]()
Δεν ξέρω γιατί αλλά οι σκατο-Ασιάτες έχουν ασυλία σε Τσεχία και Πολωνία... Δεν τους ενοχλούν! Μεσογειακούς ενοχλούν αλλά σχιστομάτες όχι... Δεν ξέρω τι παίζει και γιατί οι Σλαβες τους γουστάρουν...
Ετσι φιλε popov,σχεδον παντου στην ανατολικη ευρωπη γινεται αυτο.Δυστυχώς, όχι μόνο Πολωνία. Προχτές είδα κι εδώ ένα χαλαρό εννιάρι με έναν Κουασιμόδο
χέρι-χέρι.
Κατα καιρούς οι Χαζο-μούνες έχουν μόδες ακόμα και στους άντρες που γουστάρουν! Η μόδα των μαυρων φθίνει και τώρα είναι στη κορύφωση οι σχιστομάτες!Οι σχιστομάτηδες είτε σαν μετανάστες,είτε σαν τουρίστες είναι τρομερά low profile.
Επίσης δεν είναι μουσουλμάνοι,οπότε μπροστά σε μαγκρέπ,μαύρους και άλλα υποείδη,περνάνε απαρατήρητοι.
Πάντως αν είναι να πούμε ότι κινδυνεύουμε να χάσουμε τα άτια,από τα κοντοπίθαρα με τα παιδικά πουτσάκια,ας το ρίξουμε στο πλέξιο καλύτερα..
Εκτός αν βγάζουμε συμπεράσματα για τις κανονικές γκόμενες από την κάθε σπονσορετ,πουτανέσκα πως τις λέει ο kman.
![]()
Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω τι το τρομερό βρίσκετε όλοι σε αυτή τη γκόμενα ??
Ενα απολυτως μέτριο πρόσωπο, και το σώμα με αυτό που φοράει να μην φαίνεται !!!
Αυτό βλέπω εγώ !!!
Μαλλον ο κινέζος που έχει δίπλα της είναι που εξιτάρει όλους λες και έχασαν το κελεπούρι !!!

Εσείς που έχετε πάει Ταυλάνδη δεν είδατε ωραίες Ρωσίδες να προσεγγίζουν Σχιστομάτες? Δεν νομίζω η πληροφόρησή μου να είναι τόσο λάθος...Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω τι το τρομερό βρίσκετε όλοι σε αυτή τη γκόμενα ??
Ενα απολυτως μέτριο πρόσωπο, και το σώμα με αυτό που φοράει να μην φαίνεται !!!
Αυτό βλέπω εγώ !!!
Μαλλον ο κινέζος που έχει δίπλα της είναι που εξιτάρει όλους λες και έχασαν το κελεπούρι !!!
Κατα καιρούς οι Χαζο-μούνες έχουν μόδες ακόμα και στους άντρες που γουστάρουν! Η μόδα των μαυρων φθίνει και τώρα είναι στη κορύφωση οι σχιστομάτες!
Φοβάμαι πως σε μια μερίδα Ρωσίδων είναι και οι Ινδοί στη GOA
Οι Έλληνες είμασταν κάποτε κι εμείς μόδα...Το πρόλαβα στα τελευταία τη πενταετία 2000-2005! Το 2006 πια δεν υπήρχε καμιά που να γούσταρε κάποιον μόνο επειδή ήταν Έλληνας! Έπρεπε να έχει συνολικό πακέτο αναλόγως την κάβλα της εκάστοτε φυλής...
Ισχύει αυτό, αλήθεια είναι !!Εσείς που έχετε πάει Ταυλάνδη δεν είδατε ωραίες Ρωσίδες να προσεγγίζουν Σχιστομάτες? Δεν νομίζω η πληροφόρησή μου να είναι τόσο λάθος...

![]()
![]()
Ο ΠΑΛΙΟς ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΟς!!!
σωστος ο μαιντ!!!κι ο μπαρμπα-τασης 3!!
υγ ο κμαν εννοει μαλλον που ο τσαινας ειναι ζαμπας εντελως....![]()
![]()
![]()

Ετσι φιλε popov,σχεδον παντου στην ανατολικη ευρωπη γινεται αυτο.
ωρες ωρες ο κμαν γραφει σαν λιγουρης δυτικος που επισκεφτεται πρωτη φορα αυτα τα μερη...γκομενες με σουπερ μινι κτλ και κατι εγινε δηλ
καλοκαιρι ολες οι ανατολικες τα πετανε εξω ολα και ειναι στα κλαμπ - καφε και δρομους σχεδον ξεβρακωτες τα τελευταια εικοσι χρονια![]()
Τύποι τα έχετε μπλέξει και τα έχετε κανει αχταρμά. Ο γκλοκ λεει για ρωσιδες τουρίστριες και ο mind reader για ρωσιδες πορνες.
Λοιπόν, για να τα ξεκαθαρίσουμε και να απαντήσουμε στο ερώτημα του αν γουστάρουν οι ρωσιδες Ασιάτες, ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ. Βασικα καμια φυλή δε γουστάρει Ασιάτες για να ειμαστε ειλικρινείς, αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορία. Πίσω στις ρωσιδες λοιπόν, δύσκολα ρωσιδα θα κοιτάξει Ασιάτη επειδή πολυ απλα η "κακής ποιότητας" μετανάστευση στη Ρωσία προέρχεται απο κινέζοειδεις...
![]()