Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
311
Πόντοι
386

Τωρα σχετικα με της Πολωνες ολες μου λέγανε και μου κλαιγοντουσαν οτι δεν εχουν αντρες!Και οτι θελουνε να βρουνε καποιον για σχέση.Εγω τους ειπα:Μα καλα τόσους ντοπιους ανδρες εχει εδω και τόσους ξενους.Πηρα την απαντηση:τους καλους ντοπιους τους εχουνε διαλεξει  :2funny: και οι ξένοι ειναι ολοι οι  τελειωμενοι που ερχονται!Παντος δεν ειδα να μην θελουνε σχεση,πιστευω οτι αν καποιος το ψαξει πιο βαθεια θα δει οτι εχουν τρομερες απαιτησεις!Οσο πιο ανεβασμενη ειναι μια γυναικα (ωραια με λεφτα,με κοινωνικο στάτους) τοσο πιο μεγαλες απαιτησεις εχει απο τον αντρα!

Τις προαλλες σε ενα κλαμπ , γνωρισα μια που μου ειπε οτι ηρθε απο το Tarnów στην Κρακοβια για να βγει για βραδυ. Επειδη εκει δεν εχει αντρες! Οπότε ήρθαν με τις φίλες της στην Κρακοβία για σ/κ για να βρουν άντρα! Eξαρτάται πάντα που είσαι, ποιος είσαι τι κανεις κλπ.
Οσο για τους ξενους εχεις δικιο. Ολοι οι καραγκιοζηδες κατιμαδες της Ισπανιας και της Ιταλιας νομιζουν οτι θα βρουν τον παραδεισο στην Πολωνια και εχουν καταστρεψει το μερος και τις γκομενες. Αυτες, αλλα βοδια απο κει στην αρχη πηγαιναν. Τωρα νομιζω οτι εχουν πολυ κακο ονομα , ετσι αισθανομαι. Βλεπω οτι οταν στην αρχη με περναν για Ιταλο η Ισπανο εχουν μια ελαφρα ειρωνια και επιθετηκοτητα, με το που τους λεω Ελλαδα, εχουν μια χαρα σα να ανακουφίζονται ( η / και έκπληξη γιατι δε το περιμένουν)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αυτές οι κομμώτριες που πάνε????Βγαίνουν?

Κατά μέσο όρο κάνω 8-9 πεφτικές παρασκευή και σάββατο συνήθως στην μπάρα.Μέχρι τώρα είναι μερικές εκατοντάδες πεφτικές..Το 90% των περιπτώσεων είναι γκόμενες που έχουν έρθει απο άλλες περιοχές της Πολωνίας και εργάζονται σε εταιρίες στην Βαρσοβία..Τις έχει μαζέψει όλες εδώ. Κάθε μέρα ανοίγουν και άλλες εταιρίες και μεταναστεύουν εδώ. Και ο φίλος απο Κρακοβία έχει δίκιο..Την βλέπουν κάπως και σηκώνουν ψηλά τη μύτη..

Δεν έχω γνωρίσει πουθενά πωλήτρια,κομμώτρια,καθαρίστρια κ.λ.π σε νυχτερινό μαγαζί!!!  Στο 10% που άφησα συμπεριλαμβάνοντε κάτι μικρά γύρω στα 20-22 που δούλευαν σε δουλείες του κώλου γιατί είναι ακόμα στο Πανεπιστήμιο.

Μερικές πληροφορίες απο clubs.

Τα clubs στο ποτάμι είναι για μετά την άνοιξη με εξάιρεση το Syreni Spiew που έχει γίνει το top της πόλης.Αξίζει να πάς εκέι αν είσαι καλοντυμένος και good looking. Δεν ειναι τρελή φιγούρα το μαγαζί κάπου στην μέση, αλλά μαζεύει απίστευτα όμορφες γκόμενες καλοντυμένες με πολύ υψηλές όμως απαιτήσεις απο τον άντρα.

Enklawa,bank και γενικά τα clubs της Mazowiecke πολύ ξένος..Μακρια απο clubokawiarnia αν σας πόυν μια μαλακία και μισή.

Pawillione που έχει γύρω στα 15 μικρά μπαράκια μόνο φοιτητές και μικρά 18-22...Αξίξει να ξεκινήσεις απο εκεί με shots vodka 1 ευρώ για να φτιαχτείς.

Για μένα το μόνο που μου θυμίζει κάπως παλία καλή Πολωνία είναι η metadisco πίσω απο το Novotel..Είναι ουσιαστικά disco me 80ς. Μαζεύει παρακμιακόυς άντρες (υπέρ μας) και είναι γενικά φάση μπαίνουν μέσα πίνουν χορεύουν.Πολλές γκόμενες αλλα και πολλά μπάζα.Για μένα το μόνο μέρος όμως Warsaw που υπάρχουν πιθανότητες να γνωρίσεις και να πηδήξεις γκόμενα. Αν πάς εκέι τρελαμενός και την πέσεις παντού έχεις καλές πιθανότητες γιατί μπαινοβγαίνει πολύ κόσμος και ανανεώνεται συνεχώς και λόγω της φάσης του 80ς είναι σουρεάλ η κατάσταση και δέχονται την πεφτική εύκολα. Εχάσα πολύ καιρό που δεν είχα ανακαλύψει το μέρος..Αλλά είναι τόσο Local που δεν τον ξέρει αρκετός κόσμος εδώ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Αυτές οι κομμώτριες που πάνε????Βγαίνουν?

Κατά μέσο όρο κάνω 8-9 πεφτικές παρασκευή και σάββατο συνήθως στην μπάρα.Μέχρι τώρα είναι μερικές εκατοντάδες πεφτικές..Το 90% των περιπτώσεων είναι γκόμενες που έχουν έρθει απο άλλες περιοχές της Πολωνίας και εργάζονται σε εταιρίες στην Βαρσοβία..Τις έχει μαζέψει όλες εδώ. Κάθε μέρα ανοίγουν και άλλες εταιρίες και μεταναστεύουν εδώ. Και ο φίλος απο Κρακοβία έχει δίκιο..Την βλέπουν κάπως και σηκώνουν ψηλά τη μύτη..

Δεν έχω γνωρίσει πουθενά πωλήτρια,κομμώτρια,καθαρίστρια κ.λ.π σε νυχτερινό μαγαζί!!!  Στο 10% που άφησα συμπεριλαμβάνοντε κάτι μικρά γύρω στα 20-22 που δούλευαν σε δουλείες του κώλου γιατί είναι ακόμα στο Πανεπιστήμιο.

Μερικές πληροφορίες απο clubs.

Τα clubs στο ποτάμι είναι για μετά την άνοιξη με εξάιρεση το Syreni Spiew που έχει γίνει το top της πόλης.Αξίζει να πάς εκέι αν είσαι καλοντυμένος και good looking. Δεν ειναι τρελή φιγούρα το μαγαζί κάπου στην μέση, αλλά μαζεύει απίστευτα όμορφες γκόμενες καλοντυμένες με πολύ υψηλές όμως απαιτήσεις απο τον άντρα.

Enklawa,bank και γενικά τα clubs της Mazowiecke πολύ ξένος..Μακρια απο clubokawiarnia αν σας πόυν μια μαλακία και μισή.

Pawillione που έχει γύρω στα 15 μικρά μπαράκια μόνο φοιτητές και μικρά 18-22...Αξίξει να ξεκινήσεις απο εκεί με shots vodka 1 ευρώ για να φτιαχτείς.

Για μένα το μόνο που μου θυμίζει κάπως παλία καλή Πολωνία είναι η metadisco πίσω απο το Novotel..Είναι ουσιαστικά disco me 80ς. Μαζεύει παρακμιακόυς άντρες (υπέρ μας) και είναι γενικά φάση μπαίνουν μέσα πίνουν χορεύουν.Πολλές γκόμενες αλλα και πολλά μπάζα.Για μένα το μόνο μέρος όμως Warsaw που υπάρχουν πιθανότητες να γνωρίσεις και να πηδήξεις γκόμενα. Αν πάς εκέι τρελαμενός και την πέσεις παντού έχεις καλές πιθανότητες γιατί μπαινοβγαίνει πολύ κόσμος και ανανεώνεται συνεχώς και λόγω της φάσης του 80ς είναι σουρεάλ η κατάσταση και δέχονται την πεφτική εύκολα. Εχάσα πολύ καιρό που δεν είχα ανακαλύψει το μέρος..Αλλά είναι τόσο Local που δεν τον ξέρει αρκετός κόσμος εδώ.
Εγω στη θεση σου θα πηγαινα στα μπαράκια που εχει μόνο φοιτητες.Στο  Syreni Spiew σιγουρα θέλει να εχεις τα στάνταρ που εγραψα παραπανω αλλιως δεν εχει κανεις τυχη.Αν εχεις καποιο φίλο με καλό αμάξι που να μιλαει Πολωνικα (αν ειναι και Πολωνος ακομα καλητερα), και φυσικα να μετραει να μετράει παρτον και πηγαινε μαζι του.Εκει μπορει να χτυπισεις πολυ κλασατες γκομενες.
 Εγω πριν παω σε γκομενα να την γνωρισω πρεπει να ειμαι οσο μπορω πιο σιγουρος οτι θα γινει κατι.Αν παω και με στειλει το θεωρω αποτυχια.Αν η γκομενα θελει να σε γνωρισει φενεται απο το πως βλέμμα της.Ο Αλγερινός τα κανει αυτα την παιφτει σε 1000 για να του κατσει μία.
 Παντος μπράβο δινεις μια πραγματικη εικονα πως ειναι σημερα η Βαρσοβία.

:thumbsup:

και γενικα dr love απο οτι εχω καταλαβει εχεις μπλεξει με τις βλαμενες των εταιρειων που επιασαν μια δουλεια σε εταιρεια και νομιζουν οτι κανουν κατι! Αυτες ολη τους η ζωη ειναι η εταιρεια  :headbang: Αφου και μετα τη δουλεια περναν το υπολοιπο της ημερας σκεφτομενες τη δουλεια, τι θα φερουν για φαγητο, τι ρουχα θα φορεσουν κλπ :idiot: Εντωμεταξυ μερικες δε παταν καν σε αλλα κλαμπ η μαγαζια, παρα μονο σε παρτυ της εταιρειας!  :jerking:
Πηγαινε γνωρισε καμια κομμωτρια, καμια που δουλευει σε κανα σουπερ μαρκετ κατι τετοιο. Και κοιτα να πασ σε κανα κλαμπ εκτος κεντρου στα περιχωρα. Σου χα πει να δεις το explosion ειναι περα απο το ποταμι στην περιοχη Praga  ;) ( μπορει και να μη σου αρεσει βεβαια το στυλ αυτο ).
Επισης καλο ειναι να μη σε καταγραψουν ως ενα ακομη ξενο που ηρθε για να πηδαει πολωνες. Νομιζω σε αυτο το ζητημα βοηθαει παρα πολυ το ζητημα της γλωσσας, αλλα αν δεν εχεις σκοπο να μεινεις για ενα σχετικα μεγαλο διαστημα, δε ξερω κατα ποσο εχεις ορεξη να μπεις στη διαδικασια να μαθεις.
Συμφωνώ μαζι σου σε όλα  :)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Τύποι μου το ΠΣΚ θα είμαι Βαρσοβία, σε γκόμενα που με έχει προσκαλέσει. Ελπίζω να μην έχω την τύχη του δρ της αγάπης και να περάσω καλά. Σκέφτομαι να την αρχίσω φουλ επιθετικά από το πρώτο λεπτό, και το πολύ πολύ να πάρει ανάποδες και να με πετάξει στο δρόμο  :grin:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
μην πας πουθενα,εισαι απειρος απο ανατολικο μπλοκ το ενα,το δευτερο επιδει σε προσκαλεσε μια αγνωστη βαρσοβια δεν συμαινει το ενοει.εισαι με την εντυπωση οτι θα σε βαλει σπιτι τις,αυτα γινονταν το 90 που πηγαιναν σε χωρια στιν ουκρανια για να βρουν μια πουτανα που γνωρισαν στα καμπαρε  χαχαχαχ.παρε ενα διαμερισμα γιατι στον δρομο θα μεινεις.ποσες γνωρισα,μετα απο μια-δυο εβδομαδες πηγαινα καμια δεν απαντουσε,οταν ερχομουν πισω παλι ολες μιλουσανε.ποια θα σε βαλει σπιτι τις,εισαι σοβαρος?μεχρι να πας ισως εχει γκομενο,ισως και να εχει θα βαλει καπειον αγνωστο στο σπιτι?αν δεν εισαι διαθεσιμος να ξοδεψεις 30-40 ευρο την μερα διαμερισμα μην πας.φιλος τον καλεσε μια στο μινσκ αλλα του ειπε εχω δωματιο σπιτι.του ειπα παρε διαμερισμα να φερνεις γκομενες και αυτη μονο θα την κερνας με την παρεα της.δεν ακουγε και νομιζε θα την γαμησει.οταν γυρισε του λεω πως πηγε,λεει ομορφο το μινσκ και τα αξιοθεατα χαχαχαχ.ρε του λεω με την γκομενα πες οχι για το μινσκ,τιποτα λεει μονο βολτες,εστιατορια μου εδειχνε την πολη χαχαχαχαχ.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Χτές κατάφερα να πηδήξω μια Λιθούανή φοιτήτρια στο δέυτερο ρανετβού...ΦΟΒΕΡΗ...Δεν είχα ποτέ εμπειρία με Λιθουανές με πέθανε στο κρεβάτι!!! Μάλλον πρέπει να εξερευνήσω λίγο το Βίλνιους μέτα τον Απρίλιο.. Ευτυχώς έτυχε αυτό και μου ανέβασε αρκετά την ψυχολογία...Το κακό οτί θέλει σχέση αλλά θα ξεφύγω με ελιγμούς:)

Λοιπόν η παράνοια των Πολωνικών γυναικών για μένα ξεπέρασε κάθε όριο..Πλέον έφτασε κορυφή..ΤΕΛΟΣ...Η γκόμενα που σας έλεγα απο το Lublin..Την γνώρισα ακριβώς πριν 2 Σάββατα σε μαγαζί εδώ στην Βαρσοβία που είχε έρθει τριήμερο.Απο εκείνη την μέρα έχουμε ανταλλάαξει 376 μυνήματα και με παίρνει κάθε βράδυ τηλέφωνο να με ακούσει για τουλάχιστον 40-80 λεπτά..Ετσί και χτες νύχτα..Όλα έτοιμα να πάω να την δώ αυτό το Σάββατο..Απο αύριο είναι να πάω για να εξερευνήσω Παρασκευή βράδυ Lublin αλλά Σάββατο μαζί της...

Λοιπόν σήμερα μια μέρα πριν πάω έχει εξαφανιστεί!!!!!!!!!!!!!!! Είναι νωρις ακόμα μπορεί να της έτυχε κάτι αλλά μου έστελνε 10 μυνήματα μέχρι τέτοια ώρα..Είμαι σίγουρος πως απλά άλλαξε γνώμη..Αν συμβεί αυτό (δίνω 90%) ήταν τελευταία φορά που ασχολούμε με Πολωνέζα...Εχω πολλές ξένες εδώ οπότε πλεόν θα βγαίνω και θα πηδιέμαι με αυτές..Πολωνέζα μόνο για one night stands όποτε τυχαίνει..Ποτέ ξανά επικοινωνία ή ραντεβού μαζί τους..Αρκετό απο τον πολύτιμο Πορνο-χρόνο μου έφαγαν..Είμαι τοσο μαλάκας που απορίπτω τις ξένες για να παλέψω με αυτές..Η μαλακία στον εγκέφαλο που με δέρνει είσαι Poland πρέπει να πηδάς Πολωνέζες!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
311
Πόντοι
386
Tυπε επισης κατι αλλο , απλα ενα tip. Μη "καις" μιας γνωριμια η επικοινωνια με συνεχη μηνυματα και τηλεφωνα. Και απεφυγε facebook. Γνωριζεις, πανω που κανεις καλη εντυπωση και τη βλεπεις θετικη, το σταματας και λες οτι πρεπει να φυγεις, ζητας τηλεφωνο για να μη χαθειτε και να τα ξαναπειτε. Αν πει ναι οκ αν πει οχι τοτε τι ειχες τι εχασες.
Στελνεις οχι κατευθειαν αμεσως, αλλα μετα 1-2 μερες!  Λιτα , λες που και που τπτ γλυκο. Ισα να της κρατας το ενδιαφερον, αλλα όχι παραπάνω. Χωρις πολλα πολλα, αντε κανα δυο το πολυ τη μερα. Και μετα απο 3-4 μερες ΕΣΥ θα αποφασισεις να την παρεις τηλεφωνο και να προτεινεις εσυ ωρα και μερος να βρεθειτε.
Οι πολλες κουβεντες και μηνυματα και τηλεφωνα και μαλακιες χαλανε και "καινε" την ολη φαση.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Tυπε επισης κατι αλλο , απλα ενα tip. Μη "καις" μιας γνωριμια η επικοινωνια με συνεχη μηνυματα και τηλεφωνα. Και απεφυγε facebook. Γνωριζεις, πανω που κανεις καλη εντυπωση και τη βλεπεις θετικη, το σταματας και λες οτι πρεπει να φυγεις, ζητας τηλεφωνο για να μη χαθειτε και να τα ξαναπειτε. Αν πει ναι οκ αν πει οχι τοτε τι ειχες τι εχασες.
Στελνεις οχι κατευθειαν αμεσως, αλλα μετα 1-2 μερες!  Λιτα , λες που και που τπτ γλυκο. Ισα να της κρατας το ενδιαφερον, αλλα όχι παραπάνω. Χωρις πολλα πολλα, αντε κανα δυο το πολυ τη μερα. Και μετα απο 3-4 μερες ΕΣΥ θα αποφασισεις να την παρεις τηλεφωνο και να προτεινεις εσυ ωρα και μερος να βρεθειτε.
Οι πολλες κουβεντες και μηνυματα και τηλεφωνα και μαλακιες χαλανε και "καινε" την ολη φαση.
Σε αυτο εχεις δικιο  :).
  Παντος οφειλω να παραδεχτω οτι π DR LOVE γραφει την αληθεια.Ο καθε ξενος που θα ηταν Πολωνια ετσι οπως τα λεει θα ζουσε.Και την ιδια αποψη θα ειχε.Ττα γραφει ολα οπως ειναι ακριβως.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
311
Πόντοι
386
Σε αυτο εχεις δικιο  :).
  Παντος οφειλω να παραδεχτω οτι π DR LOVE γραφει την αληθεια.Ο καθε ξενος που θα ηταν Πολωνια ετσι οπως τα λεει θα ζουσε.Και την ιδια αποψη θα ειχε.Ττα γραφει ολα οπως ειναι ακριβως.

H αλλη ειτε γουσταρει, ειτε δε γουσταρει. Το να εχετε συνεχη επικοινωνια και να μιλατε με μυνηματα και τηλεφωνα συνεχως, ουτε την πειθεις ουτε της αλλαζεις γνωμη. Χρειαζεται τοσο, οσο. Δε το λεω για τον dr love αλλα γενικα.
Ο DR LOVE εχει μεγαλο δικιο μονο που απο οτι βλεπω κινειται σε συγκεκριμενους κυκλους και κατηγορια ανθρωπων. Λογικο, εφοσον μενει εκει μονο μερικους μηνες και δε μιλαει και τη γλωσσα ( αν δε κανω λαθος). Απο την αλλη η Βαρσοβια ειναι μια πολυ πιο ευκολη πολη οσον αφορα το κομματι γκομενες απο την συντηριτικη Κρακοβια ( πολη του Παπα, κλπ). Το χω γραψει πολλες φορες οτι ειναι σαν δυο διαφορετικα κομματια ενωμενα σε μια χωρα. Η Κρακοβια ειναι κεντρικη ευρωπη ενω η Βαρσοβια ειναι ανατολικη ευρωπη. Και οντως κατα την κατοχη, η Κρακοβια ανηκε στην Αυστρια, ενω η Βαρσοβια στην Ρωσσια. Μπορει να φαινεται οτι δεν εχει σημασια, ομως παιζει τον ρολο του πιστεωυ στη γενικοτερη νοοτροπια, συμπεριφορα και " ατμοσφαιρα".

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μετά απο περίπου 20 μέρες σε Ρουμανία, Τσεχία και κυρίως Πολωνία έχω να πω πως ευθυγραμίζομαι πλήρως με τα λεγόμενα των 2 μονίμων κατοίκων Πολωνίας του σάιτ!Το σκόρ κρατήθηκε πολύ χαμηλά με γκόλ τελευταία μέρα στις καθυςτερίςεις αλλά είχα αρκετά σκηνικά Πολωνικής τρέλας και ανωμαλίας εγκεφάλου...Ας τα πάρουμε λίγο με τη σειρά σε μια περιληπτική περιγραφή--->
Βουκουρέστι:4 μέρες, σε μια Άκυρη πόλη με πολύ μιζέρια το πρωί και παράλογη χλιδή το βράδι !Κάθε βράδι βόλτα στα Μπαράκια της "παλιάς" πόλης ...που για να κάνεις παιχνίδι πρέπει να γίνεις μέγας χορηγός!Φαινομενικά είναι φτωχή η χώρα αλλά η νύχτα είναι πλούσια μάλλον με την τροφοδότησή της απο την διασπορά των νέων της χώρας στον υπόλοιπο κόσμο!
Πόζναν:3 μέρες, Φτάνουμε 3 άτομα 01:00 και στις 02:00 μπαίνουμε στο μόνο ανοιχτό το Cuba Libre !02:05 με είχε βουτήξει μια πιτσιρίκα πολύ καλή αλλά μεθυσμένη και χορευαμε όλο το υπόλοιπο!Όταν έκλεισε το κλάμπ προσπάθησα να την κατευθύνω σπίτι ή σε κάποιο ξενοδοχείο στο δρόμο αλλά το χάλαγε μια άλλη μεθυσμένη φίλη που την έπερνε τηλ.!Καταλήξαμε σε ένα πάρκο να της βάζω δάχτυλα μέσα στο κρύο και να περνάει νορμάλ κόσμος δίπλα...Τις επόμενες μέρες χάθηκε στεγνά...Πάντος ήταν γκόμενα του φορτώματος και όχι του παιχνιδιού !Ήταν ατυχία!Οι υπόλοιπες μέρες δεν είχαν την ίδια συνέχεια!Γνωριμίες συνεχώς κάποια φασώματα απο τους άλλους αλλά τίποτα σπέσιαλ !Η πόλη έχει αλλάξει σε σχέση με 5 χρόνια πρίν και σε όψη και σε νυχτερινή ζωή!Το Archys που ήταν κλάμπ φορτώματος ήταν κλειστό καθημερινές και Πέμπτη λίγο κόσμο σε σχέση με 5 χρόνια πριν που ήταν γεμάτο κάθε μέρα!
Βρότσλαβ:1 βράδι, Μπήκαμε η τριάδα στο Manjana και ταράξαμε τα νερά ..σε κάποια στιγμή φασώναμε και οι τρείς με όλους γύρω Ισπανούς Τούρκους κτλ συγκλονισμένους και σε γωνίες να παρακολουθούν ανήμποροι ...Πέρα όμως απο 2-3 φασώματα ο καθένας και 1-2 τηλέφωνα δεν έγινε κάτι άλλο!Αν μέναμε παραπάνω ίσως...
Πράγα: 4 μέρες,Τις 2 συνάντησα μια παλιά, αλλά τις δύο που βγήκα έξω μόνος (οι άλλοι φύγαν)μύριζε φόρτωμα η ατμόσφαιρα ..Στο James Dean και τα δύο βράδια Δευτέρα και Τρίτη το μόνο που έκανα είναι μια χαλαρή γνωριμία με μια μοντελοειδή Σλοβάκα που συνεχώς με γεμίζει όλες τις μέρες με καψουρομυνήματα λες και κάναμε και κάτι, αλλά είναι θετική να έρθει Ελλάδα τον άλλο μήνα!!!Αυτό που μου έκανε εντύπωση Πράγα ήταν πως το επίπεδο των καμακιών ήταν πολύ υψηλό με γυμνασμένα καλοντυμένα παιδιά σε σχέση με Πολωνία που πάει και ο κάθε πικραμένος να βρει γυναίκα και ...καίει τη γη!!
Κρακοβια:8 μέρες, Παράνοια , Ζώντας καλύτερα την πόλη έπεσαν αρκετοί μύθοι..Περί Πολωνίας!Πρώτα ας πούμε για γυναίκες: Πολλές πιτσιρίκες μέχρι 24 που είναι όλες Μα ΟΛΕΣ ένα πράγμα ενιαίο..Όλες το ίδιο ...απρόσιτες χαζόβιόλες ή προςιτές με τυποποιημένο τρόπο και πολλές φορές με άκυρους τύπους ή Ισπανούς που υπήρχαν κατα ορδές!Καλύτερα τα πράγματα σε Πολωνικά κλάμπ που σαν Τουρίστας δεν τα ξέρεις !Έμεινα  εκεί διότι είχα την πολύτιμη βοήθεια του Fiddel και του φίλου του και περάσαμε καλά !Το τυχαιρό με πολύ δυνατή Πολωνέζα έγινε με γνωριμία σε τέτοιο κλάμπ και μετά απο 3 μέρες το μεσημέρι τελευταία μέρα πριν φύγω...Υπήρχε όμως διασύνδεση και με Ελλάδα έτσι ήταν περίπτωση εξαίρεσης...
Γενικά το ταξίδι δεν το κρίνω επιτυχιμένο και θα το ζυγίςω καλά αν θα ξαναπάω..Να μου πείτε Ελλάδα τι να έκανες;Αλλά ίσως υπάρχουν καλύτερα μέρη!Η Πολωνία δεν μου άρεσε αυτή τη φορά, οι Πολωνοί πιο Αλλαζόνες και πολύ βρισίδι στους δρόμους!Ήταν αντιαισθητικό να ακούω την εθνική τους λέξη (kurva)σε κάθε πρόταση 3 φορες!Και οι φοιτητές το ίδιο ..Πρέπει να έχει πέσει πολύ το επίπεδο των σπουδών τους..Όσο για τον Τουρισμό τους, πολύ πίεση και κράξιμο και προσπάθεια εξαπάτησης(είχα ένα περίεργο σκηνικό στο κέντρο)Θέλει προσοχή και ψάξιμο..
Αυτά προς το παρόν και σηκώνει πολύ ανάλυση το ...τί τρέχει με τις Πολωνές ...

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
H αλλη ειτε γουσταρει, ειτε δε γουσταρει. Το να εχετε συνεχη επικοινωνια και να μιλατε με μυνηματα και τηλεφωνα συνεχως, ουτε την πειθεις ουτε της αλλαζεις γνωμη. Χρειαζεται τοσο, οσο. Δε το λεω για τον dr love αλλα γενικα.
Ο DR LOVE εχει μεγαλο δικιο μονο που απο οτι βλεπω κινειται σε συγκεκριμενους κυκλους και κατηγορια ανθρωπων. Λογικο, εφοσον μενει εκει μονο μερικους μηνες και δε μιλαει και τη γλωσσα ( αν δε κανω λαθος). Απο την αλλη η Βαρσοβια ειναι μια πολυ πιο ευκολη πολη οσον αφορα το κομματι γκομενες απο την συντηριτικη Κρακοβια ( πολη του Παπα, κλπ). Το χω γραψει πολλες φορες οτι ειναι σαν δυο διαφορετικα κομματια ενωμενα σε μια χωρα. Η Κρακοβια ειναι κεντρικη ευρωπη ενω η Βαρσοβια ειναι ανατολικη ευρωπη. Και οντως κατα την κατοχη, η Κρακοβια ανηκε στην Αυστρια, ενω η Βαρσοβια στην Ρωσσια. Μπορει να φαινεται οτι δεν εχει σημασια, ομως παιζει τον ρολο του πιστεωυ στη γενικοτερη νοοτροπια, συμπεριφορα και " ατμοσφαιρα".

Απλά η γκόμενα δεν πάει καλά αυτός είναι ο λόγος..Τηλέφωνο είχαμε αλλάξει,facebook δεν είχε και εγώ σιχαίνομαι την επικοινωνία είναι απο τις βασικους λόγους που τα παίρνουν μαζί μου φίλοι και γκόμενες..Βαρίεμαι να στέλνω μηνήματα και sms και κυρίως να με παίρνουν τηλέφωνο..Η τρελή έπαιρνε συνεχώς ποτέ δεν την πήρα εγώ...Όσο για τα μηνήματα δεν είχα επιλογή γιατί αυτή μου έστελνε πρώτη,έπρεπε να απαντήσω υποχρεωτικά...Πως η μανία της καταλήγει σε εξαφάνιση είναι αντικέιμενο ψυχολογικής έερευνας!!!

Μετά την εξαφάνιση σήμερα πρωί έστειλε ένα μύνημα με λόγους επιστημονικής φαντασίας γιατί χάθηκε...Σκέφτομαί τώρα τι να κάνω..Μάλλον μετά την δουλεία θα πάω Lublin αν δεν εμφανιστεί ούτως ή άλλος θα εξερευνήσω τα clubakia και την πόλη...Να άλλαξω και λίγες εικόνες..
.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Μετά απο περίπου 20 μέρες σε Ρουμανία, Τσεχία και κυρίως Πολωνία έχω να πω πως ευθυγραμίζομαι πλήρως με τα λεγόμενα των 2 μονίμων κατοίκων Πολωνίας του σάιτ!Το σκόρ κρατήθηκε πολύ χαμηλά με γκόλ τελευταία μέρα στις καθυςτερίςεις αλλά είχα αρκετά σκηνικά Πολωνικής τρέλας και ανωμαλίας εγκεφάλου...Ας τα πάρουμε λίγο με τη σειρά σε μια περιληπτική περιγραφή--->
Βουκουρέστι:4 μέρες, σε μια Άκυρη πόλη με πολύ μιζέρια το πρωί και παράλογη χλιδή το βράδι !Κάθε βράδι βόλτα στα Μπαράκια της "παλιάς" πόλης ...που για να κάνεις παιχνίδι πρέπει να γίνεις μέγας χορηγός!Φαινομενικά είναι φτωχή η χώρα αλλά η νύχτα είναι πλούσια μάλλον με την τροφοδότησή της απο την διασπορά των νέων της χώρας στον υπόλοιπο κόσμο!
Πόζναν:3 μέρες, Φτάνουμε 3 άτομα 01:00 και στις 02:00 μπαίνουμε στο μόνο ανοιχτό το Cuba Libre !02:05 με είχε βουτήξει μια πιτσιρίκα πολύ καλή αλλά μεθυσμένη και χορευαμε όλο το υπόλοιπο!Όταν έκλεισε το κλάμπ προσπάθησα να την κατευθύνω σπίτι ή σε κάποιο ξενοδοχείο στο δρόμο αλλά το χάλαγε μια άλλη μεθυσμένη φίλη που την έπερνε τηλ.!Καταλήξαμε σε ένα πάρκο να της βάζω δάχτυλα μέσα στο κρύο και να περνάει νορμάλ κόσμος δίπλα...Τις επόμενες μέρες χάθηκε στεγνά...Πάντος ήταν γκόμενα του φορτώματος και όχι του παιχνιδιού !Ήταν ατυχία!Οι υπόλοιπες μέρες δεν είχαν την ίδια συνέχεια!Γνωριμίες συνεχώς κάποια φασώματα απο τους άλλους αλλά τίποτα σπέσιαλ !Η πόλη έχει αλλάξει σε σχέση με 5 χρόνια πρίν και σε όψη και σε νυχτερινή ζωή!Το Archys που ήταν κλάμπ φορτώματος ήταν κλειστό καθημερινές και Πέμπτη λίγο κόσμο σε σχέση με 5 χρόνια πριν που ήταν γεμάτο κάθε μέρα!
Βρότσλαβ:1 βράδι, Μπήκαμε η τριάδα στο Manjana και ταράξαμε τα νερά ..σε κάποια στιγμή φασώναμε και οι τρείς με όλους γύρω Ισπανούς Τούρκους κτλ συγκλονισμένους και σε γωνίες να παρακολουθούν ανήμποροι ...Πέρα όμως απο 2-3 φασώματα ο καθένας και 1-2 τηλέφωνα δεν έγινε κάτι άλλο!Αν μέναμε παραπάνω ίσως...
Πράγα: 4 μέρες,Τις 2 συνάντησα μια παλιά, αλλά τις δύο που βγήκα έξω μόνος (οι άλλοι φύγαν)μύριζε φόρτωμα η ατμόσφαιρα ..Στο James Dean και τα δύο βράδια Δευτέρα και Τρίτη το μόνο που έκανα είναι μια χαλαρή γνωριμία με μια μοντελοειδή Σλοβάκα που συνεχώς με γεμίζει όλες τις μέρες με καψουρομυνήματα λες και κάναμε και κάτι, αλλά είναι θετική να έρθει Ελλάδα τον άλλο μήνα!!!Αυτό που μου έκανε εντύπωση Πράγα ήταν πως το επίπεδο των καμακιών ήταν πολύ υψηλό με γυμνασμένα καλοντυμένα παιδιά σε σχέση με Πολωνία που πάει και ο κάθε πικραμένος να βρει γυναίκα και ...καίει τη γη!!
Κρακοβια:8 μέρες, Παράνοια , Ζώντας καλύτερα την πόλη έπεσαν αρκετοί μύθοι..Περί Πολωνίας!Πρώτα ας πούμε για γυναίκες: Πολλές πιτσιρίκες μέχρι 24 που είναι όλες Μα ΟΛΕΣ ένα πράγμα ενιαίο..Όλες το ίδιο ...απρόσιτες χαζόβιόλες ή προςιτές με τυποποιημένο τρόπο και πολλές φορές με άκυρους τύπους ή Ισπανούς που υπήρχαν κατα ορδές!Καλύτερα τα πράγματα σε Πολωνικά κλάμπ που σαν Τουρίστας δεν τα ξέρεις !Έμεινα  εκεί διότι είχα την πολύτιμη βοήθεια του Fiddel και του φίλου του και περάσαμε καλά !Το τυχαιρό με πολύ δυνατή Πολωνέζα έγινε με γνωριμία σε τέτοιο κλάμπ και μετά απο 3 μέρες το μεσημέρι τελευταία μέρα πριν φύγω...Υπήρχε όμως διασύνδεση και με Ελλάδα έτσι ήταν περίπτωση εξαίρεσης...
Γενικά το ταξίδι δεν το κρίνω επιτυχιμένο και θα το ζυγίςω καλά αν θα ξαναπάω..Να μου πείτε Ελλάδα τι να έκανες;Αλλά ίσως υπάρχουν καλύτερα μέρη!Η Πολωνία δεν μου άρεσε αυτή τη φορά, οι Πολωνοί πιο Αλλαζόνες και πολύ βρισίδι στους δρόμους!Ήταν αντιαισθητικό να ακούω την εθνική τους λέξη (kurva)σε κάθε πρόταση 3 φορες!Και οι φοιτητές το ίδιο ..Πρέπει να έχει πέσει πολύ το επίπεδο των σπουδών τους..Όσο για τον Τουρισμό τους, πολύ πίεση και κράξιμο και προσπάθεια εξαπάτησης(είχα ένα περίεργο σκηνικό στο κέντρο)Θέλει προσοχή και ψάξιμο..
Αυτά προς το παρόν και σηκώνει πολύ ανάλυση το ...τί τρέχει με τις Πολωνές ...
Πολυ ωραια ανταποκριση.Αυτο σχετικα με τους Ισπανους που ειπες για Κρακοβία μονο δεν καταλαβα,ο Fidel μας γραφει οτι εχει πολυ λιγους ξενους.Για αναλυσε το μας.Ειδες να εχεις πολλους ξένους?
  Το οτι εχει χαλάσει η Πολωνια,εχει πεσει το μορφωτικο επιπεδο τους και εχουν γινει ζωα σαν Ευρωπαιοι σας το λεω χρόνια τωρα γ'αυτο και νοικιασα το σπιτι που εχω εκει.Αν ειχε ευκολο  :knockinb: εκει θα ημουν.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πολυ ωραια ανταποκριση.Αυτο σχετικα με τους Ισπανους που ειπες για Κρακοβία μονο δεν καταλαβα,ο Fidel μας γραφει οτι εχει πολυ λιγους ξενους.Για αναλυσε το μας.Ειδες να εχεις πολλους ξένους?
 Το οτι εχει χαλάσει η Πολωνια,εχει πεσει το μορφωτικο επιπεδο τους και εχουν γινει ζωα σαν Ευρωπαιοι σας το λεω χρόνια τωρα γ'αυτο και νοικιασα το σπιτι που εχω εκει.Αν ειχε ευκολο  :knockinb: εκει θα ημουν.
Οι ξένοι φαίνονται κυρίως τις καθημερινές που έχει λιγότερο κόσμο έξω!Οι περισσότεροι είναι Ισπανοί που κάπου πρέπει να έχουν μάθει τι παίζει με τις γυναίκες εκει!Έχει όλα τα είδη Ισπανών...φοιτητές, εργαζόμενους, τουριστές και ...πορνομετανάστες!Με τη διαφορά πως με δυο που μιλήσαμε ήταν ένα μήνα και έλεγαν πως δεν είχαν  :knockinb: ακόμα!Εκείνη τη βραδιά μόνο ο ένας έφυγε με ένα πιτσιρίκι μπαζάκι και μετά απο μέρες τους είδαμε πάλι μαζι...Ο τύπος επαγγελλόταν ιντερνετικός παίκτης πόκερ... :jerking:
Μια Τρίτη που το κλάμπ ήταν γεμάτο Ισπανούς δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα και μάλιστα εκνευρίστικα ...
Και το Πόζναν είχε..Όλες οι άλλες φυλές ήταν τελείως τελειωμένοι!Αμερικάνοι να τους ακούμε να ζητάνε την πιο φτηνή μπύρα στο Pilhana0,95€!!!!!Και εμφανισιακά κακομοίρηδες !Άντε τώρα η νέα γενιά Πολωνέζων να έχει θετική γνώμη για ξένο!Πάντως η Ελλάδα σαν χώρα μετράει!Αρκεί να παίξεις σωστά!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Είμαι Βενιζέλος και η αγαμία τον Ελληνίδων δεν έχει όριο...Με ζάλισαν 2 μπάζα για τη βαλίτσα ενώ σε 4 αεροδρόμια ήταν όλοι μια χαρα... :headbang:
Σας βάζω και τη φώτο με τους Πολωνούς πούστηδες που εισάγουν Ισπανούς όμοιούς τους...Έχει ξεφύγει η χώρα και σύντομα θα φάει τα μούτρα της όπως όλες οι άλλες...

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    151,2 KB · Εμφανίσεις: 78

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Οι ξένοι φαίνονται κυρίως τις καθημερινές που έχει λιγότερο κόσμο έξω!Οι περισσότεροι είναι Ισπανοί που κάπου πρέπει να έχουν μάθει τι παίζει με τις γυναίκες εκει!Έχει όλα τα είδη Ισπανών...φοιτητές, εργαζόμενους, τουριστές και ...πορνομετανάστες!Με τη διαφορά πως με δυο που μιλήσαμε ήταν ένα μήνα και έλεγαν πως δεν είχαν  :knockinb: ακόμα!Εκείνη τη βραδιά μόνο ο ένας έφυγε με ένα πιτσιρίκι μπαράκι και μετά απο μέρες τους είδαμε πάλι μαζι...Ο τύπος επαγγελλόταν ιντερνετικός παίκτης πόκερ... :jerking:
Μια Τρίτη που το κλάμπ ήταν γεμάτο Ισπανούς δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα και μάλιστα εκνευρίστικα ...
Και το Πόζναν είχε..Όλες οι άλλες φυλές ήταν τελείως τελειωμένοι!Αμερικάνοι να τους ακούμε να ζητάνε την πιο φτηνή μπύρα στο Pilhana0,95€!!!!!Και εμφανισιακά κακομοίρηδες !Άντε τώρα η νέα γενιά Πολωνέζων να έχει θετική γνώμη για ξένο!Πάντως η Ελλάδα σαν χώρα μετράει!Αρκεί να παίξεις σωστά!!
Οι Αμερικάνοι ειναι τελείως για κλάματα  :2funny:
 Τι σε εμποδιζει να γίνεις Ισπανός?  :2funny:Ειναι το πιο απλο πράγμα  :2funny:
 Οι Ισπανοι ειναι ακομα πιο τσιγγούνηδες  :2funny: αν προσεξεις τα κινητα των Ισπανων ειναι για μουσείο!Μερικοι εχουνε κατι Ερσικσον ή κατι παλιά Νόκια τυπου 3310 :2funny: και ειναι ντυμενοι με οτι πιο φτηνό υπαρχει   :2funny:Το θετικο μ'αυτους ειναι οτι ειναι ερωτομαλάκες αν βρουνε μια γκομενα καθονται μαζι της και μπορουνε και να την παρουνε στην Ισπανία.Πηγαινουνε σε συγγεκριμενα μερη φοβουνται να βγουνε παραεξω.Συνηθως δεν πηγαινουν με πουτανες.

Αν ερθω Ρόδο θα μου βρεις θυλικό Ελαφάκι να  :zfuck: ?Θα μου το κρατάς για να μη φυγει?   :2funny:.

Συνημμένα

• imagesINZ4C6LG.jpg
    imagesINZ4C6LG.jpg
    5,4 KB · Εμφανίσεις: 46

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Είμαι Βενιζέλος και η αγαμία τον Ελληνίδων δεν έχει όριο...Με ζάλισαν 2 μπάζα για τη βαλίτσα ενώ σε 4 αεροδρόμια ήταν όλοι μια χαρα... :headbang:
Σας βάζω και τη φώτο με τους Πολωνούς πούστηδες που εισάγουν Ισπανούς όμοιούς τους...Έχει ξεφύγει η χώρα και σύντομα θα φάει τα μούτρα της όπως όλες οι άλλες...
Τι σου ειπαν οι Ελεηνίδες για τη βαλίτσα?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τι σου ειπαν οι Ελεηνίδες για τη βαλίτσα?
Έγραφα εδώ και οι αγάμητες τρελάθηκαν να δούνε το εισητήριο μου...Εγώ τους είπα οκ γιατί είμουν απο τους πρώτους και δεν χρειαζόταν να βιαστώ...Και για να μου την σπάσει με έβαλε να τη βάλω στη θήκη με τις διαστάσεις...Στο τέλος της είπα ακριβώς "Για τα προβλήματα στη Ζωή σου να μην ξεσπάς στο κόσμο":2funny: και χαίρονταν κάτι παππούδες ..
Άλλο πάλι αυτο, Ελλάδα και Ιταλία όλο γεροντάκια παντου..Πολωνία μόνο νέοι κάτω των 40!!!Τι γίνεται;;;;;

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    117,9 KB · Εμφανίσεις: 59

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Έγραφα εδώ και οι αγάμητες τρελάθηκαν να δούνε το εισητήριο μου...Εγώ τους είπα οκ γιατί είμουν απο τους πρώτους και δεν χρειαζόταν να βιαστώ...Και για να μου την σπάσει με έβαλε να τη βάλω στη θήκη με τις διαστάσεις...Στο τέλος της είπα ακριβώς "Για τα προβλήματα στη Ζωή σου να μην ξεσπάς στο κόσμο":2funny: και χαίρονταν κάτι παππούδες ..
Άλλο πάλι αυτο, Ελλάδα και Ιταλία όλο γεροντάκια παντου..Πολωνία μόνο νέοι κάτω των 40!!!Τι γίνεται;;;;;
Με μπέρδεψες? :think: :2funny: και που καταλαβαν αυτες οτι γραφεις εδω?πως ειδαν το κομπιούτερ ή τηλεφωνο απο το οποιο εγραφες?Εμενα με αναγνωριζουν αλλες με κοιτανε αγρια αλλες φευγουν με κατεβασμενη τη μουρη τους μερικες ομως χαμογελανε  :)και δειχνουν ενδιαφερον.

Ο Πιρφόρος πηγε στην Κρήτη? :2funny

Στην Ιεράπετρα, σάλος έχει προκληθεί μετά την αποκάλυψη ότι συνελήφθη 47χρονος για παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, αφού όπως διαπιστώθηκε είχε τοποθετήσει βιντεοκάμερα μέσα σε κοινόχρηστη τουαλέτα γυναικών, σε κτιριακό συγκρότημα ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Η δράση του 47χρονου αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία που έκανε μια παρατηρητική 23χρονη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Ο Πιρφόρος ασχολουνταν με τετοιες  :jerking:.Λες να το εκανε αυτος? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
. defencenet.gr/defence/item/σάλος-στην-κρήτη-–-47χρονος-είχε-βάλει-κρυφή-κάμερα-σε-γυναικείες-τουαλέτες-επιχείρησης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom