Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 311
- Πόντοι
- 386
Τωρα σχετικα με της Πολωνες ολες μου λέγανε και μου κλαιγοντουσαν οτι δεν εχουν αντρες!Και οτι θελουνε να βρουνε καποιον για σχέση.Εγω τους ειπα:Μα καλα τόσους ντοπιους ανδρες εχει εδω και τόσους ξενους.Πηρα την απαντηση:τους καλους ντοπιους τους εχουνε διαλεξεικαι οι ξένοι ειναι ολοι οι τελειωμενοι που ερχονται!Παντος δεν ειδα να μην θελουνε σχεση,πιστευω οτι αν καποιος το ψαξει πιο βαθεια θα δει οτι εχουν τρομερες απαιτησεις!Οσο πιο ανεβασμενη ειναι μια γυναικα (ωραια με λεφτα,με κοινωνικο στάτους) τοσο πιο μεγαλες απαιτησεις εχει απο τον αντρα!
Τις προαλλες σε ενα κλαμπ , γνωρισα μια που μου ειπε οτι ηρθε απο το Tarnów στην Κρακοβια για να βγει για βραδυ. Επειδη εκει δεν εχει αντρες! Οπότε ήρθαν με τις φίλες της στην Κρακοβία για σ/κ για να βρουν άντρα! Eξαρτάται πάντα που είσαι, ποιος είσαι τι κανεις κλπ.
Οσο για τους ξενους εχεις δικιο. Ολοι οι καραγκιοζηδες κατιμαδες της Ισπανιας και της Ιταλιας νομιζουν οτι θα βρουν τον παραδεισο στην Πολωνια και εχουν καταστρεψει το μερος και τις γκομενες. Αυτες, αλλα βοδια απο κει στην αρχη πηγαιναν. Τωρα νομιζω οτι εχουν πολυ κακο ονομα , ετσι αισθανομαι. Βλεπω οτι οταν στην αρχη με περναν για Ιταλο η Ισπανο εχουν μια ελαφρα ειρωνια και επιθετηκοτητα, με το που τους λεω Ελλαδα, εχουν μια χαρα σα να ανακουφίζονται ( η / και έκπληξη γιατι δε το περιμένουν)
και οι ξένοι ειναι ολοι οι τελειωμενοι που ερχονται!Παντος δεν ειδα να μην θελουνε σχεση,πιστευω οτι αν καποιος το ψαξει πιο βαθεια θα δει οτι εχουν τρομερες απαιτησεις!Οσο πιο ανεβασμενη ειναι μια γυναικα (ωραια με λεφτα,με κοινωνικο στάτους) τοσο πιο μεγαλες απαιτησεις εχει απο τον αντρα!
Αφου και μετα τη δουλεια περναν το υπολοιπο της ημερας σκεφτομενες τη δουλεια, τι θα φερουν για φαγητο, τι ρουχα θα φορεσουν κλπ
Εντωμεταξυ μερικες δε παταν καν σε αλλα κλαμπ η μαγαζια, παρα μονο σε παρτυ της εταιρειας! 
εκει θα ημουν.
?Θα μου το κρατάς για να μη φυγει?