Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
GLOCK @@@
πολυ αναλυση,,μας εστειλες,,,
δεν ειπα ομως οι εχω παει πολωνια,μονο 4-5 μερες παλια κρακονβια κ γυρω
δεν μ αρεσε κ πηγα κοσιτσε τοτε
,απλα ρωταω για εκει κι απ ολα τα ποστ αο τον θυμμιο μεχρι τον πορνομιτσο συγκολω τα κοματια του παζλ,,, ;)
η ερωτηση τι δεν μ αφηνει να ταξιδεψω οπως πριν,,,η δουλεια της τελευταιας διετιας κι η ηληκια,,αλο 30 αλλο 40,,, ;)
παντως καθε χρονο εχω 4-5 βδομαδεες σε ουκρανια,κ κανα πεταγμα σλοβακια,,γι αλλου,δεν εχω νιωσει οτι αξιζει τον κοπο
θαθελα κουβα να παω
μολις μιλαγα με φιλο αλλοδαπο που θα παει 6-9 μηνες λατινικη αμερικη κ κουβα,,ενιωσα να ζηλευω,απο τις λιγες φορες,,κι ειναι κ 32,,!!!διαβασε κ λιγα ισπανικα,,του λεω προσεξε μην μεινεις εκει μονιμα,,κι εγω καποτε πηγα για δεκα μερες ανατ ευρωπη γαι ενα σεμιναριο κι εκτοτε κολλησα,,,
πολυ αναλυση,,μας εστειλες,,,
δεν ειπα ομως οι εχω παει πολωνια,μονο 4-5 μερες παλια κρακονβια κ γυρω
δεν μ αρεσε κ πηγα κοσιτσε τοτε
,απλα ρωταω για εκει κι απ ολα τα ποστ αο τον θυμμιο μεχρι τον πορνομιτσο συγκολω τα κοματια του παζλ,,, ;)
η ερωτηση τι δεν μ αφηνει να ταξιδεψω οπως πριν,,,η δουλεια της τελευταιας διετιας κι η ηληκια,,αλο 30 αλλο 40,,, ;)
παντως καθε χρονο εχω 4-5 βδομαδεες σε ουκρανια,κ κανα πεταγμα σλοβακια,,γι αλλου,δεν εχω νιωσει οτι αξιζει τον κοπο
θαθελα κουβα να παω
μολις μιλαγα με φιλο αλλοδαπο που θα παει 6-9 μηνες λατινικη αμερικη κ κουβα,,ενιωσα να ζηλευω,απο τις λιγες φορες,,κι ειναι κ 32,,!!!διαβασε κ λιγα ισπανικα,,του λεω προσεξε μην μεινεις εκει μονιμα,,κι εγω καποτε πηγα για δεκα μερες ανατ ευρωπη γαι ενα σεμιναριο κι εκτοτε κολλησα,,,

.
ηταν πανευκολο γιατι να μην παω εκει να μενω?Τι με εμποδιζει?Διαμερισμα εχω,αντι να το νοικιαζω θα νοικιαζω ενα απ'αυτα της Αγιας Πετρουπολης,αμαξι εχω εκει Daewoo Esspero 2.0(το πουλησα στον Γίεντρεκ 50-60% της αξιας του αν το πουλαγα,με ευχαριστιση μου το δινει οταν παω)η δε ζωη ειναι πολυ φτηνοτερη στη Βαρσοβια απο την Αγια Πετρουπολη!Γιατι να μην παω εκει να μένω?Απλος το γαμησι εκει εχει γινει δυσκολο πια στη Ρωσσια ειναι πολυ πιο ευκολο.Το να χωρευεις με μια γκομενα απο το να την γαμισεις εχει μεγαλη διαφορα.