Μαρία Βασιλακη
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 1.719
- Πόντοι
- 201
Εσύ που θεωρεις τον εαυτό σου θεογκομενο ,μην ανησυχείς κι ανέβασε μια φωτογραφία το κορμί σου. Τα άτομα που έγραψαν τα σχόλια τους,δεν φάνηκαν υποτιμητικά.Καθε άλλο,το αντίθετο είπαν οι άνθρωποι.Εσυ γράφεις υποτιμητικά .Οκ,κάθε άποψη σεβαστή.Δεν μπορούν όλοι να αρέσουν σε όλους,φυσιολογικό είναι.Ρολο δεν παίζει μόνο το κορμί,μπορεί να παίζει και το πρόσωπο.Γνωμη μου είναι το πρόσωπο είναι αυτό που έρχεσαι σε οπτική επαφή κι επικοινωνία .Αν σου αρέσει ο τύπος προχωράς,αν όχι δεν κάνεις κρεβάτι μαζί του.Οι ιερόδουλες( χωρίς να έχω κάτι μαζί τους) για να μην σας χάσουν από πελάτες σας κάνουν κομπλιμέντα.Αν πουν στον καθένα τι σκέφτονται,θα βαρανε μύγες .Για χαζές τις νομίζετε;Σεβαστο αυτό που λες. Το παιχνίδι του καβλωματος πάντως, εμπεριέχει και το να πεις και μια κουβέντα παραπάνω. Όπως οι ιερόδουλες θα σου πουν κάποιο κομπλιμέντο για τον πούτσο σου (ο οποίος μπορεί να είναι πολύ μέτριος ) ή για το πώς γαμας (το οποίο επίσης μπορεί να είναι πολύ μέτριο) έτσι αντίστοιχα λέμε και οι άνδρες και μία κουβέντα παραπάνω. Νομίζω πως δεν βλάπτει κανέναν. Τώρα εάν με τέτοια κομπλιμέντα η εν λόγω κυρία (η οποιαδήποτε άλλη) θεωρήσει πως είναι θεογκομενα, μην ανησυχείς, η πραγματικότητα θα την προσγειώσει.
Τελευταία τροποποίηση: