Επισκέπτης
ειδα φως & μπηκα..
καθαρος χωρος υποδοχης με αναρτημενο τιμοκαταλογο στο σαλονακι,γραμμενο στο χερι σε whiteboard με κορνιζα καθρεφτη..

40 μια σταση..
50 ολες οι στασεις..
60 δεν θυμαμαι..
80 αυταρχικο-sex show..
90 ακαποτο..
100 full..
100 μονο προκτικο(το ο με ομικρον)..
ααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
πρωτη φορα βλεπω τιμοκαταλογο..
παλι καλα που δεν εγραφε στο τελος ¨ο κιμας κοπτεται παρουσια του πελατη"..
η γιαγια τσατσα μιλαγε ψυθιριστα γιατι ετσι της εχει πει να ξηγιεται η "κοπελλα",οταν εχει πελατη..
μετα απο κανα 10λεπτο βγηκε μια ψηλη αδυνατη ξανθια με νεγκλιζε..
παγωμενο χαμογελο-μηδενικη ορατοτης προσοντων(κοβω το καυλι μου οτι ειναι κομοδινο)..
την εκανα με ελαφρα πηδηματακια αφου ευχαριστησα την κακομοιρα-ψαρωμενη γιαγια τσατσα..
καθαρος χωρος υποδοχης με αναρτημενο τιμοκαταλογο στο σαλονακι,γραμμενο στο χερι σε whiteboard με κορνιζα καθρεφτη..

40 μια σταση..
50 ολες οι στασεις..
60 δεν θυμαμαι..
80 αυταρχικο-sex show..
90 ακαποτο..
100 full..
100 μονο προκτικο(το ο με ομικρον)..
ααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
πρωτη φορα βλεπω τιμοκαταλογο..
παλι καλα που δεν εγραφε στο τελος ¨ο κιμας κοπτεται παρουσια του πελατη"..
η γιαγια τσατσα μιλαγε ψυθιριστα γιατι ετσι της εχει πει να ξηγιεται η "κοπελλα",οταν εχει πελατη..
μετα απο κανα 10λεπτο βγηκε μια ψηλη αδυνατη ξανθια με νεγκλιζε..
παγωμενο χαμογελο-μηδενικη ορατοτης προσοντων(κοβω το καυλι μου οτι ειναι κομοδινο)..
την εκανα με ελαφρα πηδηματακια αφου ευχαριστησα την κακομοιρα-ψαρωμενη γιαγια τσατσα..
και μετα οταν της είπα να κατσει επανω του ειπε ααααα ειναι πολυ μεγαλο !!!
μετα την βαζω στα τεσσερα καθοταν στραβα για να μην μπαινει μεσα καΙ ΜΟΛΙς ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΚΟΛΟΥΡΙ......δεν καθόταν μεχρι που ξενερωσα και μου επεσε για τα καλα.......και την εδιωξα.... :'( :'( :'( ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΑΣΑΡΙΑ , :'( :'( :'(δεν γαμιετε το κολοπαιδο....ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟΜΠΟΥΡΔΕΛΟ !!!