Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Ποιος αρρωστος ψηφισε την Βαλαβανη?
Μάλλον έκανε κανένα account o Βασάλος.
και επειδη την εβαλες μετα τη μακρυπουλια!!!Επειδή την έχω στην εικόνα μου ? ;)
Μάλλον έκανε κανένα account o Βασάλος.
θα στεναχωρήσω τον καμικάζι που ψήφισε δικαιούλια και θα του πω ότι υπήρχαν εποχές κατά τα σχολικά της χρονια ,αν και συνεχίστηκε και ύστερα, που δεν της μιλούσε κανεις ενώ την είχαν πάρει trio δυο δίδυμα αδέρφια πίπα/μουνί. ελπίζω η συγκεκριμένη κατάθεση να μην χαλάει δραματικά το αφήγημα περί γλυκιάς προσωπικότητας
Εγώ όχι, αλλά να ξέρεις ότι η Βαλαβαναρα δεν κρατάει ποτέ κακία!Ποιος αρρωστος ψηφισε την Βαλαβανη?
Γιατί δεν της μιλούσαν σύντροφε ??θα στεναχωρήσω τον καμικάζι που ψήφισε δικαιούλια και θα του πω ότι υπήρχαν εποχές κατά τα σχολικά της χρονια ,αν και συνεχίστηκε και ύστερα, που δεν της μιλούσε κανεις ενώ την είχαν πάρει trio δυο δίδυμα αδέρφια πίπα/μουνί. ελπίζω η συγκεκριμένη κατάθεση να μην χαλάει δραματικά το αφήγημα περί γλυκιάς προσωπικότητας
κωλοτρυπιδι περνάνε οι νεοσμυρνιώτες βολεϊμπολίστες που ήταν γείτονες τηςΚωλοτρυπιδι τυπε δεν πηρανε καθολου :S :S :S
γιατί της είχαν δώσει υποτροφία volley σε ένα ιδιωτικό στο ψυχικό κολλεγίο/μωραΐτη δεν θυμάμαι ποιο από τα δυο και όλες την θεωρούσαν εκεί δεύτερη και πληβεία, έτσι το μετέφερε αυτή δηλαδήΓιατί δεν της μιλούσαν σύντροφε ??
εκλαψα
.......ενώ την είχαν πάρει trio δυο δίδυμα αδέρφια πίπα/μουνί. ελπίζω η συγκεκριμένη κατάθεση να μην χαλάει δραματικά το αφήγημα περί γλυκιάς προσωπικότητας
Και Όντως γαμιόταν πολύ η Βιρτζίνια ?γιατί της είχαν δώσει υποτροφία volley σε ένα ιδιωτικό στο ψυχικό κολλεγίο/μωραΐτη δεν θυμάμαι ποιο από τα δυο και όλες την θεωρούσαν εκεί δεύτερη και πληβεία, έτσι το μετέφερε αυτή δηλαδή