Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μετα απο αυτη την εμφανιση της στο APLO εφαγε πολυ γαμησι
Μετα απο αυτη την εμφανιση της στο APLO εφαγε πολυ γαμησι

Τώρα πλάκα κάνεις έτσι ;;; Που τη βρήκες ρε θηρίο αυτή τη φωτό ;;;
Το μπαρ έτσι λεγόταν , την πήραμε τρεις φίλοι (χωριστά ) εγώ ο τελευταίος την σκότωσα κυριολεκτικά .. σάλια,χαστούκια στα μούτρα ,σφίξιμο λαιμού τέρμα ,από τα μαλλιά χάμω από ορθοί ,από τα μαλλια όρθιοι από χάμω !!! Παίζει να έκανε κανα 2 ήμερο να κάτσει σε καρέκλα από το μελανιασμένο κωλο...
(Μην πει κανας αγαπουλης καμία μαλακια τώρα για τρυφερότητα κτλ... η γκομενα πάει στα κόκκινα χαλαρά )
Δεν καψουρεύομαι ευκολα ...
αλλά αν ήταν »νορμαλ, νομίζω ότι θα την είχα πατήσει άσχημα με τα γαμισια που κάνει..
Και ότι έκανε τα γούστα μου στο απόλυτο
Ακριβως ετσι φιλε μου και εγω,χαστουκια και φτυσιμο στα μουτρα συνεχεια αυτο της αξιζεΤώρα πλάκα κάνεις έτσι ;;; Που τη βρήκες ρε θηρίο αυτή τη φωτό ;;;
Το μπαρ έτσι λεγόταν , την πήραμε τρεις φίλοι (χωριστά ) εγώ ο τελευταίος την σκότωσα κυριολεκτικά .. σάλια,χαστούκια στα μούτρα ,σφίξιμο λαιμού τέρμα ,από τα μαλλιά χάμω από ορθοί ,από τα μαλλια όρθιοι από χάμω !!! Παίζει να έκανε κανα 2 ήμερο να κάτσει σε καρέκλα από το μελανιασμένο κωλο...
(Μην πει κανας αγαπουλης καμία μαλακια τώρα για τρυφερότητα κτλ... η γκομενα πάει στα κόκκινα χαλαρά )
Σου χω και αλλεςΤώρα πλάκα κάνεις έτσι ;;; Που τη βρήκες ρε θηρίο αυτή τη φωτό ;;;
Πλεον οχι τα εκλεισεΕχει καποιο προφιλ σε instagram facebook?ξερει κανεις?
Την εχω παρει και με φιλο και ηταν δυναμηδουλευταρου
Δεν το κανουμε με το ζορι φιλε,αυτη ηταν η δουλεια της και πληρωνοτανΔηλαδή σας αρέσει να βαράτε και να κακοποιείτε μια γυναίκα καμμένη από ψυχολογικά και ναρκωτικά;
Πρέπει να είστε υπερήφανοι.
Δηλαδή σας αρέσει να βαράτε και να κακοποιείτε μια γυναίκα καμμένη από ψυχολογικά και ναρκωτικά;
Πρέπει να είστε υπερήφανοι.
Ετσι ακριβως,η κοπελα ηταν για ξυλο ασταματητο τι να κανουμε να την χαιδευουμε?Φίλε μου είναι γούστα ...
οπότε η γνώμη σου περισσεύει ...
εσυ χάιδευε ..
καλό σου βράδυ
Δεν το κανουμε με το ζορι φιλε,αυτη ηταν η δουλεια της και πληρωνοταν