Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Επειδή τυχαίνει να την γνωρίζω, πιστέψτε με δεν αξίζει τον κόπο. Είναι τελείως κουκουρούκου...
Το μυαλό δεν έχει σημασία, εμφάνιση και υπηρεσίες μετράνε...Επειδή τυχαίνει να την γνωρίζω, πιστέψτε με δεν αξίζει τον κόπο. Είναι τελείως κουκουρούκου...
Το μυαλό δεν έχει σημασία, εμφάνιση και υπηρεσίες μετράνε...
Το μυαλό δεν έχει σημασία, εμφάνιση και υπηρεσίες μετράνε...
Μπορεί να σου κάνει κανά άσχημο σκηνικό από συμπεριφορά και να ξενερώσεις. Είναι καμμένη απ'την κόκα
Α, οκ, νόμιζα ότι λένε απλά για χαζή γκόμενα. Αυτό αλλάζει τα πράγματα...Μπορεί να σου κάνει κανά άσχημο σκηνικό από συμπεριφορά και να ξενερώσεις. Είναι καμμένη απ'την κόκα
βρωμάει ο στόμας της,τύπε; :-ισχύει και πολύ βρωμοστομη
Ο φιλος λογικα θα εννοει οτι στο γαμησι ριχνει συνεχεια βρισιδιαβρωμάει ο στόμας της,τύπε; :-
τώρα ξέρουμε αν τον παίρνει απο κοινούς θνητούς??Εγω που την ειχα παρει παλια εβριζε οσο δεν παει παντως
Tωρα ειναι εξαφανισμενη η κοπελιατώρα ξέρουμε αν τον παίρνει απο κοινούς θνητούς??
Οντως η τυπισσα εκανε απο τα καλυτερα γαμησιαΜε ένα κατοσταρικακι την είχα πάρει σε ένα μπαρ κοντά στη βουλιαγμένης που έκανε σόου , εγώ και άλλοι τόσοι , γαμηθικε χωρίς αύριο ...
ο κωλος της όταν τελειώσαμε ήταν οι παλάμες μου πάνω από χαστούκια για κανα δίωρο , και δεν είπε κιχ...