Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αύτη ρε Μαλέα κουμπάρα δεν ξέρει να ανοίξει!ειναι γλυκουλα....κουβαλαει πολλα κιλα τρελλα.....και φυσικα εαν σε βρει σε στιγμη αδυναμιας μπορει να σου φαει πολλα λεφτα....εγω προσωπικα την συμπαθω....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και τρώει λεφτά απο αλλους. Μα ποσο κιλά είναι κάποιοι???
Πως μου ξέφυγε αύτη απο τα Πορνοστενα των Σφαγείων ακόμα αναριωτιεμαι! 
αν θελεις λεπτομερειες το τηλεφωνο μου το εχειςαύτη ρε Μαλέα κουμπάρα δεν ξέρει να ανοίξει!και τρώει λεφτά απο αλλους. Μα ποσο κιλά είναι κάποιοι???
![]()
Πως μου ξέφυγε αύτη απο τα Πορνοστενα των Σφαγείων ακόμα αναριωτιεμαι!
![]()
δεν εχει στανταρ ταριφα φιλε γι αυτο εγραψα αν σε βρει μποσικο θα σου ζητησει πολλα....αλλα εφοσον δειχνεις τοση ορεξη για να μαθεις τιμες πανε ......στο queen και ρωτα την ιδια....
ναι.....Λευκώνα τύπε?
brand name η βουλα φιλαρακι...γι αυτο και ο σειρηνακης θελει να κανει ξανα ταινια με την βουλα...36 μελη 41 επισκεπτεςγια βουλα
Κανε καμια ταινια ρε βουλαρα να καυλωσει το συμπαν παλι

Για κάποιο λόγο εκλεισε facebook και σταμάτησε τις τσόντες.Από την εμπειρία μου είναι πολύ ιδιόρρυθμη και δε βγάζεις εύκολα άκρη μαζί της...
Μπα δεν πιστεύω...Παντρεύτηκε?
τελικα καποιος να βοηθησει να παρω την Βοθλαρα? την βλεπω στον δρομο και τρελενομαι...
με κανα 500ρικο σιγουρα ειναι πιο συνεργασιμη....Για κάποιο λόγο εκλεισε facebook και σταμάτησε τις τσόντες.Από την εμπειρία μου είναι πολύ ιδιόρρυθμη και δε βγάζεις εύκολα άκρη μαζί της...