moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 29
- Πόντοι
- 16
αμαν ρε τσογλανε εσυ,αμα δεν κοροϊδεψεις θα σκασεις![]()
ε οταν διαβαζω μλκιες.

μπολντ εδω τα πραγματα ειναι σοβαρα.η βουλαρα ειναι κοριτσι για σπιτι.![]()
Ναι ναι ... τι σπιτι? με φωτακι απεξω? και πορτα ξεκλειδωτη?

ε οταν διαβαζω μλκιες.
![]()
![]()
![]()
ειναι για σπιτι μπατε σκυλοι αλεστε
α,ναι,και μην ξεχασω,ο τελευταιος να κλεισει την πορτα
δεν κλεινουν αυτες οι πορτες ποτε.Σοβαρά τώρα,ποιά είναι η μαλακία ρε σύντροφε ? Δεν έχω να χάσω και τίποτα αν το παλέψω...που ξέρεις όλα γίνονται στη ζωή ??
![]()
![]()
![]()
ειναι για σπιτι μπατε σκυλοι αλεστε
α,ναι,και μην ξεχασω,ο τελευταιος να κλεισει την πορτα
![]()
![]()
δεν κλεινουν αυτες οι πορτες ποτε.
Εκτος και αμα σχολασουν τα πουταναριά.
Δηλαδη τι ακριβως θες να γινει με δαυτην?
Η τυπισσα κανει παρεα με αρχιγαμιαδες και παιζει τσοντες λες να ψαχνει να ερωτευτει?
Και ακομα και αν ψαχνει να ερωτευτει εσενα θα ερωτευτει?
![]()
![]()
![]()
Άλλο η δουλειά, άλλο η προσωπική ζωή,σύντροφε ! ;)

κοιτα,αν ειναι καποιος τυπος πολυ προχω-,το δεχομαι αυτο που λες.στην αμερικη του πηδανε του αλλου την γυναικα και δεν φρικαρει.υποτιθεται οτι ειναι δουλεια.αλλα και ετσι να ειναι,και στην προσωπικη της ζωη η βουλαρα παιζει να ειναι τουβλο μπαντικο.μπορει να κατεβασεις το παντελονι σου,και την ωρα που θα ερχεται να σου κανει πιπα,να χασει τον δρομο![]()
Οτιδήποτε κάτσει...απο απλή φιλία,μέχρι γάμο !!!
Έχει πάντως μπόλικα καντάρια "τρέλας" όπως κι'εγώ !
Ενταξει εδω σταματαμε και την κουβεντα παλικαρι μου. Δεν νομιζω οτι εχει νοημα να συνεχισουμε...
αμα σκεφτεσαι να παντρευτεις μια τυπισσα που καταπινει τις ψωλες 10-10 την ημερα.
Που είναι και αυτή η κολλητή της η missbuterfly που μπαίνει εδώ να μου δώσει καμιά βοήθεια ? Με έχει φτύσει...
Ο Καρποζηλος τι ειχε και τυλιξε την Τζουλια ρε φιλε; ;)Δηλαδη τι ακριβως θες να γινει με δαυτην?
Η τυπισσα κανει παρεα με αρχιγαμιαδες και παιζει τσοντες λες να ψαχνει να ερωτευτει?