Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Εμένα μου το έκλεψαν 1 μήνα αφού το αγόρασα ... μην ακούω για λαμογιές ...
Τι είναι αυτό ... ?
![]()
![]()
Από τους πιο βρώμικους χώρους ...
Μεγάλη Προσοχή λοιπόν !
αν πας για φοκους να πας από mk3 και μετα όχι παλιοτερο.Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια. Κοινως απ'οτι καταλαβα αμα δεν παω σε καινουριο ειναι μια μεγαλη περιπετεια η ολη φαση που δεν ξερεις τι θα παρεις. Μια κοινη σταθερα που ειδα ομως σε πολλα ποστ ειναι το Focus οποτε θα δω τι υπαρχει κ εκει.
Μια συμβουλή μόνο θα σου δώσω μάστορα. Πάρε Ιάπωνα ή Κορεάτη. Και μην κοιτάς το Astra. Τα 140 άλογα τα πλήρωσα δύο φορές (σε ζημιές)...
Καλημερα συμπουρδελιαρηδες! Νυν κατοχος ενος Yaris '00 1.3 ενδιαφερομαι λογω αναγκης να αγορασω ενα καινουριο ΙΧ. Μπατζετ μεχρι 7500 χιλιαρικα περιπου. Επειδη ομως δηλωνω ασχετος με το σπορ και μετα απο λιγο ψαξιμο στο car.gr τεινω να καταληγω σε Opel Astra του 11 με τιμες που ποικιλουν απο 6 εως 8χιλιαρικα. Και εδω θελω τα φωτα σας. Ποια εκδοση να προτιμησω? 1.6? 1.4? 1.4 turbo? Πως ειναι τα γαμησιατικα της Opel αν συμβει οτιδηποτε? Αλλες επιλογες που ειδα και ηταν κοντα σε αυτο που μου αρεσει εμφανησιακα ηταν το Ford Fiesta παλι του 10-11. Οι γνωμες σας μιας και δεν εχω καθολου εμπειρια?

Παρε καινουριο με δοσεις εστω να χεις το κεφαλι σου ησυχο.Μεταχειρισμενο παρε μονο απο καποιον γνωστο σου οπου θα ξερεις το ιστορικο του απο πρωτο χερι.Αλλιως κρατα το yaris μεχρι να φυγουν οι ροδες, γνωμη μου.Το μοντελο αυτο ειναι σκυλι.

Μια συμβουλή μόνο θα σου δώσω μάστορα. Πάρε Ιάπωνα ή Κορεάτη. Και μην κοιτάς το Astra. Τα 140 άλογα τα πλήρωσα δύο φορές (σε ζημιές)...

Καλημερα συμπουρδελιαρηδες! Νυν κατοχος ενος Yaris '00 1.3 ενδιαφερομαι λογω αναγκης να αγορασω ενα καινουριο ΙΧ. Μπατζετ μεχρι 7500 χιλιαρικα περιπου. Επειδη ομως δηλωνω ασχετος με το σπορ και μετα απο λιγο ψαξιμο στο car.gr τεινω να καταληγω σε Opel Astra του 11 με τιμες που ποικιλουν απο 6 εως 8χιλιαρικα. Και εδω θελω τα φωτα σας. Ποια εκδοση να προτιμησω? 1.6? 1.4? 1.4 turbo? Πως ειναι τα γαμησιατικα της Opel αν συμβει οτιδηποτε? Αλλες επιλογες που ειδα και ηταν κοντα σε αυτο που μου αρεσει εμφανησιακα ηταν το Ford Fiesta παλι του 10-11. Οι γνωμες σας μιας και δεν εχω καθολου εμπειρια?
.

Εγώ επίσης λέω μακρυά απο μεταχειρισμένα.Μεγάλη μαφία στην Ελλάδα.Πλαστά χιλιόμετρα,χαρτιά και ότι άλλο.Και όταν καταλαβαίνεις ότι την έπαθες είναι αργά και κάνει ο άλλος το κορόιδο
bosch τυπε η μπλε μου κρατησε 10 χρονια και η ασημιο εχω ακουσει για 12 στο νεροΠαιδια σαν τα μανισια δεν υπαρχει.
Ενα απλο παραδειγμα..η μπαταρια μου πηγε 11 μιση χρονια. Αντε βρειτε μου μια που να αντεξει τοσο πολυ..ολες ειναι στα 3 εως 5 χρονια ζωη και αυτο με πολυ προσοχη.