Νέα

Βοήθεια για emule

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.692
Πόντοι
7.715
...παιδες θελω τα φωτα σας.....θελω να κατεβασω..το emule.....για πειτε καμια καλη διευθυνση που θα το βρω και τετοια...βοηθεια αδερφια/!!!!!!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
φιλαρακι απλα:βαλε στο google download emule κ θα σε παραπεμψει

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
σχετικη ερωτηση:εχω χαμηλο id στο εμθλε.τι μπορω να κανω για να το διορθωσω?

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
...παιδες θελω τα φωτα σας.....θελω να κατεβασω..το emule.....για πειτε καμια καλη διευθυνση που θα το βρω και τετοια...βοηθεια αδερφια/!!!!!!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Φιλτατε  kinky για τα torrents, γενικοτερα εχει κανει μια ΠΟΛΥ καλη δουλεια ο sony www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,5649.0]εδω[/url] ψιλουπαρχει & λιγο ...μπλα-μπλα  www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,5648.0]εδω![/url] Τελος αν θες να μαθεις πιο πολλα για το emule δες www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?l=39]αυτο[/url] που ειναι & στα ελληνικα, & παρε  www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?l=39&rm=download]links[/url] , που μπορεις να το κατεβασεις. Γενικα παντως, ψιλοπροσεχε με αυτα!! Θα διαπιστωσεις & μονος σου το γιατι!!   ;)                               
Meni & εσυ δες αυτα που λεει ο φιλος sony. Τα ιδια ισχυουν (downland συγχρονως με upl.) Δες εκει, θα καταλαβεις!!

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
thanks για το ενδιαφερον!!

zeyo

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0

Αν έχεις firewall τότε πρέπει να ανοίξεις τις κατάλληλες πόρτες (4662 TCP 4672 UDP). Αν έχεις ρουτερ τότε πρέπει να κάνεις forward αυτές τις πόρτες στη ip διεύθυνση που έχει το pc σου.
ʼν πας στο emule -> Options - Connection έχει ένα κουμπάκι που λέει Test Ports. Για πάτα το να δεις τι θα σου βγάλει.

zeyo

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Έχεις κάποιο ρούτερ?

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
μου λεει tcp test failed!
Μeni ριξε μια ματια  www.adslgr.com/forum/archive/index.php/t-2513.html]εδω [/URL] & www.adslgr.com/forum/archive/index.php/t-4819.html]εδω [/URL] εχει τιε απαντησεις. Γενικα κρατα αυτο το site στους σελιδοδεκτες σου!!!  
thanks για το ενδιαφερον!!
  :idiot:  Εδω ειμαστε για να βοηθαμε ο ενας τον αλλον, να λεμε καμια λαλακια, :grin:  να αλλαζουμε καμια καλη...  :boobies:  info. Oλα τα αλλα......      :jerking:            ps: Αν & πιστευω πως ο φιλος zeyo, ξερει καλυτερα, οποτε ας πει αυτος για πιο σιγουρα.                           

zeyo

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Τα παραπάνω links αναφέρονται σε δύο συγκεκριμένα routers. Το jetspeed 500 και το cisco 837. Αν έχει κάποιο από τα δύο τότε χρησιμοποίησε τα παραπάνω άν όχι τότε μην τα κοιτάξεις καν.

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Τα παραπάνω links αναφέρονται σε δύο συγκεκριμένα routers. Το jetspeed 500 και το cisco 837. Αν έχει κάποιο από τα δύο τότε χρησιμοποίησε τα παραπάνω άν όχι τότε μην τα κοιτάξεις καν.
Α, δεν ειναι οι ρυθμισεις δηλαδη, ιδιες-παρομοιες  σε ολα τα royters?? Για λεγε γιατι τωρα (ελεω Tellas) προκειται να βαλω & αυτες τις... τεχνικες λεπτομερειες, δε...  :uglystupid:

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
εχω το linkys ασυρματο
το wag ξερει κανεισ κατι?

zeyo

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Στην περίπτωση που υπάρχει κάποιο firewall τότε πρέπει να ανοίξουν οι συγκεκριμένες πόρτες (υπάρχει και δυνατότα ρύθμισης άλλων).

Στην περίπτωση τώρα που υπάρχει μόνο μία πραγματική ip και γίνεται Network Address Translation (NAT) μεταξύ του router και του υπολογιστή (Αν ο υπολογιστής έχει ip διεύθυνση κάτι που αρχίζει από 192.168.*.* τότε το πιο πιθανό είναι να υπάρχει NAT στον router) τότε πρέπει να γίνουν forward αυτές οι πόρτες.

Το πρόβλημα είναι ότι διαφορετικά ρυθμίζεις  ένα jetspeed μηχανάκι απο ένα cisco για παράδειγμα. Ακόμα και το γραφικό περιβάλλον να χρησιμοποιήσει ένας χρήστης που δεν γνωρίζει μπορεί να είναι μπέρδεμα. Για αυτό ρώτησα ποιον royter έχει για να του πω ακριβώς.

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
εγο εχω το linkys σου ειπα!!απ οτι καταλαβαινω πρεπει να ειναι μεγαλο μπερδεμα!!!!ειναι ευκολο για μενα να το κανω?εχω μια μονο ip που λες,192.168. κτλ

zeyo

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Τράβα σε αυτό το site επέλεξε τον ρούτερ σου και ακολούθα τις οδηγίες.

Κοίτα επίσης το μοντέλο του ρουτερ σου. Wag είναι η σειρά. Το πλήρες μοντέλο είναι για παράδειγμα WAG54G ή WAG300N.

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
θα ριξω μια ματια στο σαιτ κ θα ενημερωσω!!θενκς

zeyo

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Συμπήρωμα:

Μόλις επιλέξεις τον ρούτερ σου θα σε βγάλει σε μία οθόνη για να επιλέξεις το πρόγραμμα για το οποίο θέλεις να κάνεις forward. Απο εκεί θα βρεις και θα επιλέξεις φυσικά το emule

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
φιλαρακι θενκς!!νομιζω οτι φτιαχτηκε το προβλημα!!εισαι χακερ!!!thanks a lot!!!

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
Συμπήρωμα:

Μόλις επιλέξεις τον ρούτερ σου θα σε βγάλει σε μία οθόνη για να επιλέξεις το πρόγραμμα για το οποίο θέλεις να κάνεις forward. Απο εκεί θα βρεις και θα επιλέξεις φυσικά το emule
τον περασα κ αυτο το σκοπελο!!!ειμαι περηφανος!!πρεπει να εφτιαξε!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom