Νέα

Βιζιτες σε κυριλε σπιτι διχως αγγελια

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα passa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Μηνύματα
1.928
Κριτικές
26
Like
2.313
Πόντοι
6.955
Τι ακριβώς ψάχνεις δηλαδή συνάδελφε?
Να έχει πάσο εν ενεργεία?
Να έχει περάσει τα μαθήματα του εξαμήνου χωρίς να χρωστάει?
Νο μην έχει ορκιστεί ακόμα (αν ορκιστεί, παύει να θεωρείται φοιτήτρια - νομίζω)?

Να είναι στο τέταρτο εξάμηνο....:)
 

papad

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Μηνύματα
16
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Σφίξανε ξανά οι ζέστες. Διαβάζω και αυτά που γράφετε και μου έρχονται αναμνήσεις στο μυαλό. Πριν από 2 χρόνια κάποιος καριόλης μου έκλεψε από το αυτοκίνητο το κινητό μου. Σα μαλάκας που ήμουν δεν είχα κρατήσει backup για τα "σωστά" τηλέφωνα. Το ένα από αυτά αφορούσε μία τσατσά εν ονόματι Λουίζα. Διατηρούσε αρχικά δύο διαμερίσματα στην περιοχή κοντά στο Κάραβελ. Το ένα σε μία πολυκατοικία δίπλα από το ξενοδοχείο και το άλλο σε ένα υπόγειο σε πολυκατοικία κοντά στην ασφάλεια (λίγο πιο πάνω προς Ζωγράφου). Το πρώτο το έκλεισε γιατί έφαγε καρφωτή και άνοιξε ένα άλλο επί της Μιχαλακοπούλου στον πρώτο όροφο, απέναντι από το Hilton ακριβώς πριν το βενζινάδικο. Έφερνε δύο το πολύ τρια κομμάτια διαφορετικά κάθε μέρα. Υπήρχαν γκόμενες για όλα τα γούστα. Όλες άνω του μετρίου. Κόστος 60 ευρώ. Αναλ + 20. Δεύτερος γύρος + 20. Διατηρούσε και το δικό της διαμέρισμα, επίσης κοντά στο κάραβελ για συναντήσεις. Η Λουίζα ήταν προχωρημένης ηλικίας και δε γαμιόταν. Οι κοπέλες πάντα πεντακάθαρες και η πελατεία συνήθως μιας κάποιας ηλικίας. Επειδή με έπιασαν οι αναμνήσεις και η νοσταλγία μήπως κάποιος έχει το τηλέφωνο που ο ΜΑΛΑΛΑΣ έχασα ???? Με P.M. Σας ευχαριστώ και να περνάτε καλά.
 

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Μηνύματα
311
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Papad μάλλον τη Λουΐζα την πήδηξα κάπου το 91-92. Ήταν μιλφ βιζιτού τότε δεχόταν μόνη της σ' ένα διαμέρισμα στο Κάραβελ. Το κονέ μου το έκανε γνωστός μου που ήταν (και καλά) στο κύκλωμα! Ήμουνα φοιτητής τότε και με άφηνε να ρίχνω 2 πιστολιές γιατί τότε τα λεφτά που έδινες ήταν αστρονομικά για φοιτητή (6-7000 δρχ νομίζω).

Καλή φάση ήταν, πήγαινες σου έβαζε ουισκάκι, έλεγες καμιά κουβέντα και μετά στην κρεβατοκάμαρα για δράση. Η πλάκα είναι ότι μια φορά την πέτυχα έξω με κάτι παιδάκια - εγώ ήμουνα με το τότε αίσθημα και μου χαμογέλασε απο μακρυά.
 

alex0444

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2006
Μηνύματα
42
Like
8
Πόντοι
0
καλες οι αναμνησεις βρε παιδια και τυχεροι εσεις που πηγατε αν καποιος εχει καμμια πληροφορια τωρα να παιζει κατι θα με ενδιεφερε να μου στειλει τηλεφωνο να παω μια επισκεψη ευχαριστω εκ των προτερων!!!!
 

alex0444

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2006
Μηνύματα
42
Like
8
Πόντοι
0
Καλημερες κανενα σπιτακι πολυτελειας να πηδηξουμε και να το ευχαριστηθουμε γνωρίζετε συναγωνιστες?αν ναι στειλτε με μηνυμα καμμια πληροφορια
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
 

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
520
Like
17
Πόντοι
6
χα χα... Χρόνια πριν, θυμάμαι πως κάτω από το σπίτι μιας θείας μου στην Κυψέλη (Σπετσών, τρίπατη μονοκατοικία), είχαν εγκατασταθεί επαγγελματικά δυο τριαντάρες, ευπαρουσίαστες και κυριλέ και ευγενικότατες αλλά όχι κάτι προκλητικό. Το είχαν πάρει για επαγγελματική στέγη. Η ηλικιωμένη θεία μου ανέφερε ότι γενικά οι πελάτες της επιχείρησής τους ήταν πολύ καλοβαλμένοι, μερικοί δικαστικοί, σοβαροί επιχειρηματίες κ.ο.κ. Μήνες μετά, η θεία τρελαμένη μας πληροφόρησε ότι έκανε ντου το ηθών και τις μάζεψε γιατί η "επιχείρηση" ήταν ειδικού τύπου. Προφανώς και θα υπάρχουν ημι-επαγγελματικοί χώροι, καθόλου διαφημισμένοι, πιθανώς με κορίτσια της διπλανής πόρτας, γνωστοί σε στενά κυκλώματα. Βέβαια τώρα με το ιντερνέτ, τα πράγματα για τέτοιες ομορφιές έχουν δυσκολέψει πολύ.
 

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.662
Κριτικές
9
Like
1.552
Πόντοι
3.145
τετοια σπιτια παντα υπαρχουν και θα υπαρχουν.εγω για παραδειγμα γνωριζω αυτη τη στιγμη ενα τετοιο στη νεα σμυρνη πισω απο το Α.Τ νεας σμυρνης.το εχει μια ρωσιδα η οποια φερνει διαφορες συμπατριωτισες της αν διαστηματα.υπηρεσιες προσφερει και η ιδια.μην μου ζητησετε τηλεφωνα γιατι πολυ απλα για να πας εκει πρεπει να σεσ συστησει ατομο που θα μιλησει με την ιδια η να πας μαζι του.επισης για λογους ασφαλειας για να σου ανοιξει την περνεις τηλεφωνω.αυτο για οποιον το ξερει ειναι πανω απο δεκα χρονια.και η οικοδεσποινα εεκτος απο εκληκτικο γαμησι κανει και φανατστικο μασαζ ;)

η Γιάννα η ρωσίδα.....απίστευτη στο σέρβις...φούλ  εξτρα...και όντως μασσάζ φοβερό...
απο μασατζίδικο στην θησέως την γνώρισα...πριν 10 χρόνια...αλλα αυτονομήθηκε γρήγορα...
και σωστό είναι οτι φέρνει ωραία μουνάκια...

εχω 2-3 χρόνια να παω.....μου πέφτει και μακριά...αλλά το πιο σημαντικό είναι που σκατά(σε πια ατζέντα) εχω το τηλέφωνο της
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom