Pulga_Giannis
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2023
- Like
- 53
- Πόντοι
- 0
Έχουμε όνομα ή λινκ ;;;
Έχουμε όνομα ή λινκ ;;;
Όπως φαίνεται tour Τζωρτζινάκη εσύ ξεκινήσει με βίζιτες Ξέρει κανείς άμα είναι αληθινό το προφίλ;
![]()
Τζωρτζινα Athens - KaloSex
Services from Women Athens, Είμαι 19 ετων αισθησιακή κοπέλα, τρυφερή και ναζιάρα, έτοιμη να σε τρελάνω Δοκίμασε με και δεν θα χάσεις, πάρε με στο 69...www.kalosex.com
αγγελια 3 μηνων που εχει να ανανεωθει 3 μηνες...εσυ που το ανεβασες πρεπει να εισαι μεγαλο πουλιΌπως φαίνεται tour Τζωρτζινάκη εσύ ξεκινήσει με βίζιτες Ξέρει κανείς άμα είναι αληθινό το προφίλ;
![]()
Τζωρτζινα Athens - KaloSex
Services from Women Athens, Είμαι 19 ετων αισθησιακή κοπέλα, τρυφερή και ναζιάρα, έτοιμη να σε τρελάνω Δοκίμασε με και δεν θα χάσεις, πάρε με στο 69...www.kalosex.com
αστο αδερφε δεν ξες ποσα μηνυματα εχω στειλει στο insta, δεν πρεπει να κανει ομως δυστηχως... αν καποιος εχει αλλη πληροφορια ας μου στειλει dmΞέρουμε εαν Αννα Μαρια κανει βίζιτες?
Στάνταρ κάνει σε κλειστό κύκλο ειδικά όταν ξεμένει από κόκα (κόλα)αστο αδερφε δεν ξες ποσα μηνυματα εχω στειλει στο insta, δεν πρεπει να κανει ομως δυστηχως... αν καποιος εχει αλλη πληροφορια ας μου στειλει dm
εισαι ωραιος!
Την έχει πηδήξει όλος ο Εύοσμος ρε μάγκα. Κάθε Παρασκευή βγαίνει στην πλατεία.Στάνταρ κάνει σε κλειστό κύκλο ειδικά όταν ξεμένει από κόκα (κόλα)
κρίμα ρε γαμώτο νέα κοπέλα να χει τόσο τρίχα εκεί κάτω αηδία
Γαμησες Τελικά lara kul?αγγελια 3 μηνων που εχει να ανανεωθει 3 μηνες...εσυ που το ανεβασες πρεπει να εισαι μεγαλο πουλι
θες να τα ακουσεις εσυ τωρα....
Kαυλα
Ποιος?Ελλάδα 2.0... Απορώ γιατί ασχολείστε με αυτά τα υπάνθρωπα, ο τύπος είναι τελείως fake και εντελώς για τον πούτσο. Προσβάλλει τη νοημοσύνη μας..
O μεγάλος αρχηγός και ο κάθε τυχάρπαστος που προμοταρει βίζιτες και τσεπωνει από αυτές.Ποιος?
Μπορει να εχει κακα σχόλια,αλλα εγω βλέπω οτι στις τσόντες το "δουλευει "πολυ καλα
Μαζι με εκείνον και αυτές.O μεγάλος αρχηγός και ο κάθε τυχάρπαστος που προμοταρει βίζιτες και τσεπωνει από αυτές.
Το γαμησι ποιος το τρώει όμως; Σίγουρα όχι αυτός. Και ο τρόπος που τους συμπεριφέρεται είναι παράδειγμα για τα νέα παιδιά, άξιος!! Αν τη βρίσκεις με κάποιον που παίζει σφαλιάρες με διανοητικά ασθενές άτομο, με αυτές που εκδίδει και το στριμαρει για να βγάζει λεφτά, δικαίωμα σου. Είναι και δικαίωμα μου όμως να τον χαρακτηρίζω υπάνθρωπο. Ας μην το συνεχίσουμε άλλο όμως, σου εύχομαι τα καλύτερα!Μαζι με εκείνον και αυτές.