Nikitas7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2012
- Like
- 2.271
- Πόντοι
- 446
Όχι θα ντραπειΞέρουμε αν κάνει ραντεβού?
Όχι θα ντραπειΞέρουμε αν κάνει ραντεβού?
Μύκονο και πάνω.....Όχι θα ντραπει
μου αρεσει πολυ και θα θελα σαν τρελοςΜύκονο και πάνω.....
Όχι θα ντραπει
Δίκη έχει ξεκινήσει μέσα στον Ιανουάριο αλλά λογικά θα πάρει καιρόΠου να μπω ρε τυπε? Ρωτάω αν έγινε η δίκη ή αν είναι στο κελί 33 ακόμα
Λόγια ή ξέρεις,?Τέτοια είναι...!!!
Δίκη έχει ξεκινήσει μέσα στον Ιανουάριο αλλά λογικά θα πάρει καιρό
Μέσα είναι δεν τον έβγαλαν
ουαου δεν εχουμε ξανα δει πουτανα με εσωρουχατιταρα
ουαου δεν εχουμε ξανα δει πουτανα με εσωρο
ουαου δεν εχουμε ξανα δει πουτανα με εσωρουχακουλη ξερουμε οτι σου αρεσουν οι πουτανεςουαου δεν εχουμε ξανα δει πουτανα με εσωρουχα
Μύστη και εμάς στην ανατολική δε μας είχε αφήσει παραπονεμένους χιχιχΠριν πάει να γυρίσει ταινίες την είχαμε πάρει όσοι μένουμε δυτική Θεσσαλονίκη.Αν είχε κάνει κάνα τσιγάρο την έκανες ότι ήθελες!!
Το κορίτσι αγαπάει όλο τον κόσμο.Μύστη και εμάς στην ανατολική δε μας είχε αφήσει παραπονεμένους χιχιχ
εχω δει πολλες πουτανες ντυμενεςουαου δεν εχουμε ξανα δει πουτανα με εσωρουχα
Αφού το γράφει στο όνομα της "the plug" ,
Λοιπόν αυτή εδώ αρχικά είναι πρεζάκι. Πίνει βραστές κόκες, δηλαδή φρύμπες.Γειά σας παιδιά,
Η αντρι είναι φεγγάρι πήγαινε στον αρχηγό λογικά την θυμάστε οι παλιοί
Βλέπω stories τις τελευταία που είναι σε ξενοδοχεία και βγάζει βίντεο με στριγκακια κτλ
τι φάση βίζιτα?
![]()
εχουμε εναν πουτσο αν θες...παρασιτικε ζητιανεΚαλημερα μυστες. Αυτή είχε παει στον Αρχηγό απ'ότι θυμάμαι. Έχουμε μήπως υλικό;;![]()
Φίλε παίζει κάνα καλό μουνάκι; Αν σου δώσω paysafe στέλνεις υλικό;εχουμε εναν πουτσο αν θες...παρασιτικε ζητιανε
Σου στελνω τα τριχωτα παπαρια μου με 50 ευρωΦίλε παίζει κάνα καλό μουνάκι; Αν σου δώσω paysafe στέλνεις υλικό;![]()
Καλή καυλιτσα,την έχω πάρει ΤατοΐουΓια scvrlettxoxo τι ξερουμε
εκει ειναι.την εχουν στο ροστερ.για κωλο δε ξερωΑκόμα εκεί είναι;;.. κωλαράκι δινει;;;