Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.952
- Πόντοι
- 4.510
Ε θα πάρεις τα μέτρα σουΓια να ανέβεις σε στρατηγός ότι πρέπει
Ε θα πάρεις τα μέτρα σουΓια να ανέβεις σε στρατηγός ότι πρέπει
Δλδ και θα πληρώσεις παραπάνω λεφτά από όσο αξίζει και θα τα δώσεις για αποστειρωμενο γαμησι ....ε τότε γιατί να μην πάει κάποιος Μεταξουργείο ή φυλής ....α ξέχασα θα πάει με μια ανθυποσελεπριτιΕ θα πάρεις τα μέτρα σου
Ο καθένας με τα βίτσια του... χαχαχαχΔλδ και θα πληρώσεις παραπάνω λεφτά από όσο αξίζει και θα τα δώσεις για αποστειρωμενο γαμησι ....ε τότε γιατί να μην πάει κάποιος Μεταξουργείο ή φυλής ....α ξέχασα θα πάει με μια ανθυποσελεπριτι
που φτάσαμε όποια κοπέλα κρατάει την αξιοπρέπειά της και δεν κάνει of "μένει στάσιμη στη ζωή της και δεν μπορεί να κάνει καινούργιες γνωριμίες"!!!![]()
![]()
η Μαριλια επανηλθε με υποσχεσεις![]()
Τραγικό. Γιατί δε βγαίνει στο κλαρί να πάει ακόμα πιο μπροστά στη ζωή της;που φτάσαμε όποια κοπέλα κρατάει την αξιοπρέπειά της και δεν κάνει of "μένει στάσιμη στη ζωή της και δεν μπορεί να κάνει καινούργιες γνωριμίες"!!!
Έχει δίκιο το τζάνκι.![]()
![]()
η Μαριλια επανηλθε με υποσχεσεις![]()
Τι σχέση έχει με φλοριάν; Και γιατί δε το ποσταρες εδώ; Leuteris TV (νέος Hayate) - Page 8 - bourdela.com forumΕλένη (LeuterisTV)
![]()
Δυνατή για παλεμαΕλένη (LeuterisTV)
![]()
Αρε την τράβηξα ο ατιμος από το κινητό μου...... από το πρώτο μου ραντεβού με τη συγκεκριμένη στο πριβέΕλένη (LeuterisTV)
![]()
Εμπειρία???Αρε την τράβηξα ο ατιμος από το κινητό μου...... από το πρώτο μου ραντεβού με τη συγκεκριμένη στο πριβέ
Αρε την τράβηξα ο ατιμος από το κινητό μου...... από το πρώτο μου ραντεβού με τη συγκεκριμένη στο πριβέ
Αρχικα έχει σταματήσει τα ραντεβού..... συνολικά την είχα δει τρεις φορές σε γενικές γραμμές τιμούσαν και υδρωνε τη φανέλα και δεν κοιτούσαν ούτε ρολόι ούτε να σου φάει χρόνοΕμπειρία???
Άλλαξε ζωή ??? Έριξε μαύρη πέτρα?????Αρχικα έχει σταματήσει τα ραντεβού..... συνολικά την είχα δει τρεις φορές σε γενικές γραμμές τιμούσαν και υδρωνε τη φανέλα και δεν κοιτούσαν ούτε ρολόι ούτε να σου φάει χρόνο