Καταχθόνιος εκδικητής
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2023
- Like
- 1.147
- Πόντοι
- 206
εγω θα έβαζα χαγιατε κ λευτέρη στο ίδιο κελί.
κ γκεστ σταρ Τζανέτο μέσα.
εγω θα έβαζα χαγιατε κ λευτέρη στο ίδιο κελί.
Τι είναι αυτός ρε;Μέσα σε τζακουζι με 5 γκόμενες και ούτε μια από αυτές δεν βλέπετε.εγω θα έβαζα χαγιατε κ λευτέρη στο ίδιο κελί.
τις γαμαγε τζάμπα ο Αλβανός...τις εβγαζε κ στριμ για διαφημιση κ μετα δωματιάκι κ ξέσκισμαΤι είναι αυτός ρε;Μέσα σε τζακουζι με 5 γκόμενες και ούτε μια από αυτές δεν βλέπετε.
Αυτός που τραγουδάει?Πολύ εχουμε λέμε..
Δικό σου.
Σ' ένα παράλληλο σύμπαν βάζουν αυτό το βίντεο να παίζει κατά την διάρκεια των έμπιστων συνεντεύξεων του στο «γυαλί».Δικό σου.
τις γαμαγε τζάμπα ο Αλβανός...τις εβγαζε κ στριμ για διαφημιση κ μετα δωματιάκι κ ξέσκισμα
Πως της μιλας?με ινσταγκραμ??η κινητο μηπως εχεις στειλε σε πμ
εχουμε το τηλ της μαριλιας.η ινσταγκραμ ? ξερουνε αν η γοτθου κανει dates?
Τζανέτος έλεγε σε ένα στριμ θα πάει Γάζα να πολεμήσειεγω θα έβαζα χαγιατε κ λευτέρη στο ίδιο κελί.
Στην φωτο η η πανω δεξια η ευα φενεται πολυ ωραια
Ζυμαρι?Η Ρανια ειναι η καλυτερη, η Ευα είναι σαν ζυμαρι
Ζυμαρι?
Υπερβολικός είσαι ....η Ράνια ( κάτω αριστερά) είναι μια χαράΤι είναι αυτός ρε;Μέσα σε τζακουζι με 5 γκόμενες και ούτε μια από αυτές δεν βλέπετε.
Αυτή έχει χειρότερο παρελθόν και από Μαρίλια ρε ...άσε που δεν στέκει καλά και στα μυαλάΣυνδυασμός πλαδαρου και αγυμναστου κορμιού. Την έτρωγα μην λέμε μλκιες, απλά η άλλη είναι πιο τούμπανο
Αυτή έχει χειρότερο παρελθόν και από Μαρίλια ρε ...άσε που δεν στέκει καλά και στα μυαλά