giannis939
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.256
- Πόντοι
- 486
Τελικά μάθαμε που γαμιεται η Μαρίλια ?????
και γω μαγκες τη θελω .πλζ αν ξερει κανεις γιατι τη ηξερα πιο παλια και θελω να τη κανω το μουνι χοανηΚαλησπέρα ομάδα γνωρίζει κάποιος για Μαριλία Αν Κάνει βίζιτα Να μου στείλει προσωπικό μήνυμα Ευχαριστώ
Εκανε μλκια που τους εβαλε στ φαση ο αρχηχος...τν ειδαν κ απροατατευτο ε κ τν πηδηξαν...αλλα κ ο αρχηγος πριν κλεισειτ στριμ τ ειχε γαμησει λιγο...Ο ρουφιάνος TV η αλλιώς ξεφτιλας TV η αλλιώς Ρόμπα ξεκουμπωτη ΤV έκανε καταγγελία ο ιδιος στον hayate και γι'αυτό τον χωσανε μέσα..ο αποτυχημένος της νικαιας που δεν είχε να ασχοληθεί με τίποτα στην ζωή του και βρήκε ευκαιρία με τραμπουκισμο να κάνει όνομα και να εκμεταλλευτεί ο ιδιος τα ΑΜΕΑ που στην αρχή το έπαιζε προστάτης τους..μακάρι όλα τα μακάρι και σε αυτόν κ στις πουτανες που τον υποστηρίζουν..επειδη μένω Καμίνια αλλά δεν ήθελα να ασχοληθώ τώρα θα ασχοληθώ πρώτα θα φάνε σφαλιάρες και κλωτσιές τα σκουπίδια βάρδος ντραγκον και μετά τα 2 φιλαράκια της ελευθερίας η δελακουλα και ο χοντρός ο κοντιστουπης που το παίζει μπράβος στα ΑΜΕΑ..θα τους κοψω σε κομματια
Όπως έστρωσε θα κοιμηθεί
Τι να κλασει και ο Dan Bilzerian μπρος στον τύπο.
Που μπορούμε να βρούμε αυτά τα βίντεο? Θέλω να νιώσω ασχημαΌποιος έχει δει βιντεάκια Μαρίλιας να τρώει mouthfuck από Ρεντ Ντράγκον και συνεχίζει να θέλει να πληρώσει για να την πηδήξει δεν ξέρω αν είναι ήρωας ή ξεφτίλας.
Κάποιοι( όχι εγώ) θα ανταπαντησουν πως εφόσον έγινε με καποτα και γάντι (!!!!) δεν πιάνεται....Όποιος έχει δει βιντεάκια Μαρίλιας να τρώει mouthfuck από Ρεντ Ντράγκον και συνεχίζει να θέλει να πληρώσει για να την πηδήξει δεν ξέρω αν είναι ήρωας ή ξεφτίλας.
Κάποιοι( όχι εγώ) θα ανταπαντησουν πως εφόσον έγινε με καποτα και γάντι (!!!!) δεν πιάνεται....
Δικό σου.Που μπορούμε να βρούμε αυτά τα βίντεο? Θέλω να νιώσω ασχημα
Πως της μιλας?με ινσταγκραμ??η κινητο μηπως εχεις στειλε σε πμΗ Μαρίλια είπαμε κάνει ραντεβού που και που αλλά είναι ούφο στην επικοινωνία. Μπορεί να στείλει μετά από 4 μήνες στο ξεκαρφωτο αν θες να την δεις. Μέρα τις ερωτοτροπιες με dragon με τπτ
Που καταντάνε για να πιουν ..... ΜΑΚΡΙΆ από τα ναρκωτικάΔικό σου.
ΟΛΕΣ οι κοπέλες του χώρου, τα ίδια ακριβώς κάνουν, δυστυχώς.... Έτυχε την συγκεκριμένη να την καταγράψει βίντεο.Πριν 2-3 χρόνια την είχα δει βράδυ σε μαγαζί στο Γκάζι όμορφα βαμμένη και όμορφα ντυμένη είχα πει ναι για ένα καλό γαμησι καλή είναι αλλά άμεσα μετάνιωσα αυτό που είπα τόσες κουκλάρες υπάρχουν με την πατσαβούρα που τσιμπουκωνει και κάθεται να την γαμανε άτομα σαν τον ντραγκον και τον βαρδο πως γίνεται να θέλει να πάει κάποιος ρε παιδιά;
Δώστε υλικό στο λαοοοοο. Δώστε και σώστεΔικό σου.