dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.298
- Πόντοι
- 10.135
αυτη παιζει να την γαμουσε τζαμπα ο λευτερης...Στο βιάζομαι κιόλας επρεπε να της απαντήσεις " γιατί σε περιμένει ο βάρδος και ο ντραγκον;;"
αυτη παιζει να την γαμουσε τζαμπα ο λευτερης...Στο βιάζομαι κιόλας επρεπε να της απαντήσεις " γιατί σε περιμένει ο βάρδος και ο ντραγκον;;"
Δεν το γνωρίζω...πάντως και στο στριμ είχε ένα στυλακι ντίβας ... μάλιστα ο προφυλακισμένος έλεγε πως εκεί ήταν για να ομορφαίνει το στριμ .......ηηηημαρτονννν που έλεγε και ο συγχωρεμενος ο Γεωργίουαυτη παιζει να την γαμουσε τζαμπα ο λευτερης...
Δεν το γνωρίζω...πάντως και στο στριμ είχε ένα στυλακι ντίβας ... μάλιστα ο προφυλακισμένος έλεγε πως εκεί ήταν για να ομορφαίνει το στριμ .......ηηηημαρτονννν που έλεγε και ο συγχωρεμενος ο Γεωργίου
εγω πιστευω οτι θα την ειχε ξεφτιλισει στην πουτσα ο χοντρος...με ανταλαγμα την προβολη στο διασημο καναλι του.Δεν το γνωρίζω...πάντως και στο στριμ είχε ένα στυλακι ντίβας ... μάλιστα ο προφυλακισμένος έλεγε πως εκεί ήταν για να ομορφαίνει το στριμ .......ηηηημαρτονννν που έλεγε και ο συγχωρεμενος ο Γεωργίου
Μαύρο λοιπόν μέχρι να το δίνει για ένα πιάτο φακή (!δύσκολα καθόσον πολλά τα θύματα που ακόμα και μετά τις αρνητικές κριτικές θα σκάνε 150ρια)εγω πιστευω οτι θα την ειχε ξεφτιλισει στην πουτσα ο χοντρος...με ανταλαγμα την προβολη στο διασημο καναλι του.
????????????
ποια ειναι αυτη φιλε?
σε ευχαριστω φιλε μπορεις να δεις οποτε μπορεις τα μυνημα σου εχω στειλει κατι σε ευχαρισρω εκ των προτερωνpanagiota
Έχουμε τίποτα από αυτήν;
εσύ πρέπει να έχεις στείλει μνμ ακόμα κ στα πεθαμένα μέλη του μπουσε ευχαριστω φιλε μπορεις να δεις οποτε μπορεις τα μυνημα σου εχω στειλει κατι σε ευχαρισρω εκ των προτερων
Για στείλε λινκ για το of της ρε μάγκα μουπαρε συνδρομη στο ονλυ και ρωτα την.... εκτος αν περιμενεις στην αναμονη στο ινστα
παιζει να το ανεβασεις ξανα αδερφουλη???Oλο το υλικο απο την λιζα
babygreek | Bunkr
bunkrr.su
παιζει να το ανεβασεις ξανα αδερφουλη???
ευχαριστουμε πολυ για το υλικο !!! της Λιζας υπαρχει?
ποιος πληρωνει για αυτη την πατσαβουρα θεε μουτιτι τικακι
Είναι για άγρια γούστα για αυτό είναι σουρωτηρι η κωλοτρυπα όταν πληρώνεις βγάζεις γούστα συνεπώς δεν νομίζω να λέει και πολλά όχι το εργαλείο.Αρκετά καλή για να ξεσπάσεις ορισμένες πρωινές καυλες πριν την εργασία, η μετά το ξενύχτι. Θα ήταν όμορφη εικόνα να μην μπορεί να κρατησει το χοντρό λερωνοντας πολλά εσώρουχα και παντελόνια, διότι βλέπω την κωλοτρυπα με αρκετά χιλιόμετρα και άτσαλα στρωμένη.
a sorry ανεβασα της ελσα ε? το κατεβασανε εκεινο της λιζας αλλα εχει πολλα εδω Lisa Pilvedor (@babypinkslt)ευχαριστουμε πολυ για το υλικο !!! της Λιζας υπαρχει?