kostakis69
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2023
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Η σοφρωνη ειναι?
ναιΗ σοφρωνη ειναι?
Κάνε λογαριασμό στο mym δωρεάν είναι και κάνε την follow, όσες φορές και να το αλλάζει θα είναι στους following στο my accountΠάλι άλλαξε το όνομα.. προσπάθησα να την βρω στην αναζήτηση του mym, αλλά τζίφος.
Σε ευχαριστώ αδερφέ!Κάνε λογαριασμό στο mym δωρεάν είναι και κάνε την follow, όσες φορές και να το αλλάζει θα είναι στους following στο my account
![]()
MYM • Réseau social exclusif
Rejoignez MYM, suivez vos personnalités préférées et découvrez des contenus exclusifs.mym.fans
οι πιο πολλές απο το συνάφι του hayate που έχουν onlyfans το δίνουν και καταλαβαίνειΕγώ θέλω να ρωτήσω
Ποιες γαμιουνται
Που γαμιουνται
Και πως τις βρίσκουμε
Ντεκαυλε αυτή η μυστικοπάθειαΚάνε λογαριασμό στο mym δωρεάν είναι και κάνε την follow, όσες φορές και να το αλλάζει θα είναι στους following στο my account
![]()
MYM • Réseau social exclusif
Rejoignez MYM, suivez vos personnalités préférées et découvrez des contenus exclusifs.mym.fans
Ναι τυπε ο Φλοριάν έδιωξε τα ΑΜΕΑ ξελαρυγγιαζεται στο τικ τοκ και παίζει μόνο φρούτα στο tube για το κέφι του όχι για να βγάλει το " μεροκάματο " .......δεν θα δεχτείς ποτέ πως ο Φλοριάν είναι ένας επιτυχημένος οικονομικά ( τηρουμένων των αναλογιών ) αεριτζης τυπε .....δεν πειράζει η πραγματικότητα δεν εξαρτάται από αυτό που έχεις εσύ στο κεφάλι σου ( σφηνωμένη τυρόπιτα) ....
Φιλε μου εσυ δεν εχεις ιδεα πως λειτουργεί το πράγμα.Εδω μιλάμε και απο νομική πλευρα.Θα πάει τωρα σοβαρη εταιρια να δωσει χορηγια σε ενα ατομο που δεν εχει καν τα νομιμα εγγραφα που να πιστοποιουν τα εσοδα του και αν φορολογουνται?Θα παει να μπλεξει μια εταιρια για να κανει χορηγια στο χαγιατε??Δεν ειναι και ο David Becham.Εκτος αυτου δεν εχει δικο του λογαριασμο στις στοιχηματικες,Αυτα που λες φιλε ειναι καφενειακου επιπεδου συνωμοσιας που δεν εχουν βαση.
Δεν έχετε ιδέα πως λειτουργεί η δημοσιότητα ....δεν πα να βρίζει την στοιχηματικη δεν πάει να κανιβαλιζει ΑΜΕΑ εφόσον έχει εκατοντάδες χιλιάδες subs δείχνοντας το σήμα και μόνο της στοιχηματικες παίρνει ακοπη χορηγιουλα ....... Δεν έχεις ακούσει ποτέ την έννοια της " γκριζας διαφήμισης "?????????
Πληρώνεις για αυτές τις χαζές φωτογραφίες?Σοφρωνη![]()
Όχι απλά μου τις έχουν στείλει.... Προτιμώ να τα βλέπω ζωντανάΠληρώνεις για αυτές τις χαζές φωτογραφίες?
ΕύγεΌχι απλά μου τις έχουν στείλει.... Προτιμώ να τα βλέπω ζωντανά
Πιο ωραία πόδια έχω εγώΣοφρωνη![]()
Αυτα ειναι σουτιέν περασμένης δεκαετίας ρε σεις
Πολλά βλήματα θα πλήρωναν για τέτοιο υλικό .....ο υποβαλκανιος τουρκομαχαλας μας παράγει περισσότερα κορόιδα από όσα μπορούν να εκμεταλλευτούν οι ανθυποσελεπριτι μαςΠληρώνεις για αυτές τις χαζές φωτογραφίες?
Εγινε τυπε ...ο Φλοριάν δεν βγάζει λεφτά από τη φάση του αλλά βρέχει λεφτά έξω από το σπίτι του τα μαζεύει και μετά διακοπαρει Κυκλάδες και Κρήτη με αυτά ......επίσης δεν πηδάει μπαίνει bou σαν και σένα και ρωτάει αν βιζιταρουν αυτές που φέρνει στα στριμ του ή αν έχουν mym και of ....τέλος πάντων κατανοητός ο φθόνος και η άρνηση όταν βλέπεις τον αεριτζη Φλόριαν να βγάζει ακοπο χρήμα από το σπίτι του ενώ εσύ πρέπει να κάνεις κάποια κανονική δουλειά ( με ωραριο κλπ) και να περιτριγυρίζεται από τα "ταλέντα" ενώ εσύ πρέπει να πληρώσεις για να γαμησειςεγω διαβασα οτι και η παρι σεν ζερμαιν του δινει μαυρα πετροδολλαρια για να φοραει την φανελα της, για με τον μπαπε δεν πουλανε πολλες φανελες
περα απο τις λεξεις και οι αριθμοι εχουν χασει το νοημα τους. 122000=εκατοντάδες χιλιάδες
![]()