gousgoun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 25
- Like
- 950
- Πόντοι
- 6.765
Εκτός από λιλά οι άλλες δουλεύουν κάπου ;
Εκτός από λιλά οι άλλες δουλεύουν κάπου ;
Μα δεν ειναι φετίχ το να δίνεις λεφτά χωρίς να παίρνεις αντάλλαγμα .....κοροϊδία είναι ...χίλιες φορές να τα δώσω σε ένα ζητιάνο σε έναν άστεγο σε έναν τεμπέλη παρά σε αυτές τις δήθεν ντίβες και τον μαλακά τον φλοριαν...ο οποίος τον τελευταίο καιρό και αυτός πρήζει μπάλες στα live του ο ζητουλας όλο " δώστε και δώστε" είναιAυτές φταίνε ρε φιλε;; Εσυ αν μπορούσες δεν θα το έκανες;; Οι υποτακτικοί τα έχουν γαμήσει όλα. Και το λέω σαν καποιος που δεν τον χαλαει καθολου το femdom, ισα ισα. Αλλά εδω μιλάμε για άρρωστους που χαλάνε και την πιατσα και την σεξεργασια και τις κανονικές σχέσεις και τα πάντα όλα.
αυτη με το πρασινο ποια ειναι?![]()
αυτή μου θυμίζει Φλορίντα Πετρουτσέλι στα νιάτα της
thats.shinobu . Αυτό με ένα post και κυρίως stories..h sinobu? σε ποιο γραφείο ειναι/ήταν;;; κορμαρα και προσωπαρα...
ινστα;
H Μαρία μας σε νέες περιπέτειες..
H Μαρία μας σε νέες περιπέτειες..
Μετά από αυτό, έπεσε κατακόρυφα στην εκτίμηση μου. Ας είναι καλά να κάνει ό,τι θέλει.
πριν ποσο ψηλα ηταν δλδ
ολο τετοια κανουν στο στριμ, και αυτη τετοια εκανε,. γιαυτο της ειχα πει οτι σε χαλαει το στριμ και μου ελεγε ναι αυτο μου λενε, θελω να το κοψω
Συμφωνώ Εχει δεκάδες παρόμοια τέτοια βιντέκια με την ιδια, δεν κάνει κάτι καινούριο.πριν ποσο ψηλα ηταν δλδ
ολο τετοια κανουν στο στριμ, και αυτη τετοια εκανε,. γιαυτο της ειχα πει οτι σε χαλαει το στριμ και μου ελεγε ναι αυτο μου λενε, θελω να το κοψω
Καλά ούτε και πριν, απλά της έλεγα μην ξεφτιλίζεσαι, αλλά μυαλό δε βάζει.
Κρίμα.
Έχασε έναν, έχει όμως άλλους μαλάκες.
Μόνο η Στέλλα του μάγου δεν έχει πάει, κάνω λάθος;
εε δεν ειμαστε και μαλακες
και εγω της το ειπα και συμφωνησε αλλα μυαλο δεν εβαλε
τουλαχιστον αυτη δεν την ερωτευτηκα για να χαλαστω![]()
Ισχύει. Ο πιο απλός τρόπος για να διαφημιστουν είναι. Γιατί δεν είναι μόνο τα live που κάνουν και ο κόσμος που τα βλέπει εκεινη την ώρα,αλλά και η προβολή που παίρνουν μετά. Υπάρχουν δεκάδες κανάλια που ανεβάζουν μετά τα στιγμιοτυπα πχ . Βλέπω ένα βιντεο και μου πετάγονται συνέχεια άλλα.η καλυτερη διαφημιση για τις βιζιτες τα στριμ του χαγιατε αχαχ