Αδερφέ η νέα γενιά δεν έχει ευθύτητα. Λειτουργούν σαν γκόμενες που βάζουν άλλους να κάνουν την κακία που τους έρχεται και κρύβονται από τις ευθύνες των πράξεων τους.
Άσε την ομοφοβία μην τα ανακατεύεις. Δεν έχει σημασία τι βάζει ο άλλος στον κώλο του με την νοητική του και σωματική του σκληρότητα. Επειδή μάλλον είσαι νεαρός θέω να μου πεις πόσοι κάτω των 25 αντέχετε στα βασικά; Εδώ λέτε την φάπα "βία". Άκου εκεί...
Μια σφαλιάρα και λέει άσκησε βια.
Δεν έχω ίδεα ποιος είναι αυτός που λες και δε με νοιάζει. Ωστόσο από την πραγματική ζωή δεν έχετε ιδέα. Αν όλοι αυτοί είναι ΑΜΕΑ όπως λες και δε μπορούν να βγάλουν το ψωμί τους έστω με αυτό τον τρόπο να ξέρεις ότι είσαι υποχρεωμένος να τους ζεις, να τους δίνεις τα φάρμακα τους και να του πληρώνεις τα πάντα.
Πρώτα δουλεύεις και μετά μιλάς. Σε ποια εργασία δεν υπάρχει μπούλινγκ;
Δεν με ενδιαφέρει να υποστηρίξω κανέναν Αλβανό ή ότι στο διάολο είναι αλλά επειδή όλοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι και με πιάνει αηδία με αυτή την υποκρισία θέλω να μου πει κάποιος αν έχει δουλέψει σεζόν σε εστίαση.
Να κοιμάσαι καλοκαίρι καύσωνα 4 ώρες σε μια τρύπα με σκατά και έναν ανεμιστήρα που δεν δουλεύει και ο άλλος να τα παίρνει από τους τουρίστες στη δική σου πλάτη να είναι ένας σοβαρός κύριος επιχειρηματίας, νομοταγής που δίνει ψωμί στους εργαζόμενους , ενώ εσύ νόμιμα και με την υπογραφή σου είσαι ο αντίστοιχος Αμεα του.
Κάποια χρονιά κιόλας αν θυμάμαι καλά αφεντικό έκαψε με λάδι υπάλληλο με το δικαίωμα απλά να δουλεύει.
Θες και το καλύτερο; Η πλειοψηφία στηρίζει τον επιχειρηματία.
Σκέψου τώρα ότι τα ίδια δικαστήρια επιτρέπουν αυτό που είπα από πάνω.
Βγάλε άκρη...