Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Κοντός ψαλμός αλληλούια.Καλησπέρα μάγκες γνωρίζει κανείς τι παίζει με το vip masaz ?
Είναι κανονική βίζιτα η παίζει τίποτα μουφα ... ρωτάω γιατί μίλησα με viber και κανόνισα ραντεβού για,αύριο σε ξενοδοχείο
Thanks
NikolΠοια κοπέλα ?
εχω παει με την αννα. προχωρησε σε πιπα ανευ.για παρακατω δεν ξερωΚαλησπέρα μάγκες γνωρίζει κανείς τι παίζει με το vip masaz ?
Είναι κανονική βίζιτα η παίζει τίποτα μουφα ... ρωτάω γιατί μίλησα με viber και κανόνισα ραντεβού για,αύριο σε ξενοδοχείο
Thanks
Καλημέρα , τα κορίτσια μπορούμε να τα δούμε σε κάποιο σαιτ;
Ευχαριστώ φιλεΜόνο να σου στείλουν στο viber WhatsApp
Συνολο 130 δηλαδη??Καλημέρα ναι έγινε το ραντεβού με άλλη κοπέλα τελικά μιας και 2 ωρες πριν αρρώστησε και καλά και άλλη ώρα (μια 'ωρα αργότερα)
Ραντεβού με Αννα Μαρία ... βίζιτα η φάση ... άμα κατάλαβα καλά εφόσον της κάνεις προχωράει ,,, δηλ πάιζει να φας και πόρτα ... μέτρια πραγματα μασαζ ανύπαρκτο βέβαια στα άλλα τι μνα πω τα κλασικά ... μετρια πραγματα για τα δικά μου στάνταρ
Κόστος 60 ευρώ η ώρα το μασαζ ... λέμε τώρα και 70 το παστέλι ... δεν νομίζω να ξαναπάω
ΣωστάΣυνολο 130 δηλαδη??
60 το ραμτεβου και 70 τα εξτρα?
Πολλα φιλε εγω σε αλλο κατοικον που παω εχει ναι μεν 20€ πιο ακριβη την ωρα ομως εχει και ολα τα εξτρα 20€ δεν ζητανε οτι θελουν και στο τελος βγαινει πιο φθηνο.