Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δεν πάει καλά στα μυαλό γι αυτό μάλλον μένει αγαμητη.. που της δημιουργεί ακόμα πιο μεγάλο θέμα στο μυαλό..
Κριμα κ την είχα σε υπόληψη..

Οι κακές γλώσσες λένε ότι μάλλον αλληλοκαρφωνοντουσαν με τον Οικονομόπουλο..Τραβιόταν με τον Οικονομόπουλο θυμάμαι μια περίοδο και κάτι του ειπε και την έστειλε πακέτο στη μάνα της αν θυμάμαι καλά.Ειχε γίνει μεγάλος ντόρος...
Ήρθε και η πρώτη κρίση για το ζευγάρι. Ο Νίκος Οικονομοπουλος και η Βίκυ Κάβουρα λίγο έλειψε να χωρίσουν το καλοκαίρι που μας πέρασε, όμως ευτυχώς επικράτησε η αγάπη ανάμεσα τα τους και τα βρήκαν ξανά!
Η αρχή έγινε στη Λευκάδα όπου πήγαν διακοπές για λίγες μέρες. Εκεί έγινε ένα τσακωμός τρικούβερτος με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να συνεχίσει μόνος του για την Κεφαλονια
Μεγάλος χυστης βαψομαλλιας οικονόμο ποιος πιρφορος θα την έστελνε πακέτο στη μάνα της για να συνεχίσει σόλο διακοπαρες;![]()
ωραιο μουνι τακη,θα μου τη γνωρισεις?ειναι η τισσα βασιλακη της γενιας της...
γι αυτο δεν σταυρωνει σοβαρη σχεση...
υγ : τωρα σας λεω πολυ λεπτομερειες της σοουμπιζ, αλλα οποιος καταλαβε, καταλαβε....
Εμπαινα! Δωσε βιογραφικο ρε τυπε.ειναι η τισσα βασιλακη της γενιας της...
υγ : τωρα σας λεω πολυ λεπτομερειες της σοουμπιζ, αλλα οποιος καταλαβε, καταλαβε....
Γιατί αυτή η τισσα τι μέρος του λόγου ήταν κ δεν σταύρωνε;ειναι η τισσα βασιλακη της γενιας της...
Ηθοποιός με ξεκίνημα στην δεκαετία του 2000... Βάλε στο facebook ως αναζήτηση Ο 'Αγιος Πρεβέζης Και Η Παπαδία και θα δεις μέρος της θεατρικής δουλειάς της.. Υ.Γ Και δική μου απορία τι εννοεί ο σχολιαστής μιας και η εν λόγω έχει τον αμέριστο θαυμασμό μου ως γυναίκα...Γιατί αυτή η τισσα τι μέρος του λόγου ήταν κ δεν σταύρωνε;