Διαγραμμένο μέλος 110870
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2011
- Like
- 1.155
- Πόντοι
- 206
Εχθές που μιλήσαμε πάντως έτσι μου είπες....και μάλιστα για να σε διευκολύνω σου πρότεινα 2ωροΠαντού έρχομαι. !!
Καλημέρα![]()
Εχθές που μιλήσαμε πάντως έτσι μου είπες....και μάλιστα για να σε διευκολύνω σου πρότεινα 2ωροΠαντού έρχομαι. !!
Καλημέρα![]()
Ναι χθες ημουν κουρασμένη και ήσουν 45 λεπτά μακριά. Δεν μπορούσα 2 ώρες στο δρόμο. Κάπου στη μέση θα ήταν πιο εύκολο.Εχθές που μιλήσαμε πάντως έτσι μου είπες....και μάλιστα για να σε διευκολύνω σου πρότεινα 2ωρο
εμμ ! πες τα χρυσοστομε !Ρε βικακι ανέβασε σε παρακαλώ κάποια πιο πρόσφατη φώτο , ανεβάζεις τις ίδιες συνέχεια!
Mα δεν σου ειπα να βρεθουμε εχθες .... μαλιστα σου τονισα οτι καλυτερα μεσημερι. anyway...δεν το λεω με μομφή.... απλα να ξερουμε που σε βρίσκουμε και που οχι!Ναι χθες ημουν κουρασμένη και ήσουν 45 λεπτά μακριά. Δεν μπορούσα 2 ώρες στο δρόμο. Κάπου στη μέση θα ήταν πιο εύκολο.
Μπορούμε Priamo Μεταμόρφωση αλλά να μην έχει κίνηση γιατί μένω Νότια. Το Ταξί για το μέρος σου ήθελε 30€ για να έρθω μόνο.Mα δεν σου ειπα να βρεθουμε εχθες .... μαλιστα σου τονισα οτι καλυτερα μεσημερι. anyway...δεν το λεω με μομφή.... απλα να ξερουμε που σε βρίσκουμε και που οχι!
P.S. οχι και 2 ωρες στο δρομο... 2 ώρες εκτός "έδρας" ναι....
Σου είπα θα στο πληρώσω κ ραντεβού δίωρο.... AnywayΜπορούμε Priamo Μεταμόρφωση αλλά να μην έχει κίνηση γιατί μένω Νότια. Το Ταξί για το μέρος σου ήθελε 30€ για να έρθω μόνο.
Δεν έχω αμάξι.![]()
Θα χαλαστεις ασχημα αν ανεβασει ειδικα απο βυζια μερια ακομα προσπαθω να κανω delete την αναμνηση.........................Αντε ρε βικυ που ειναι αυτη η φωτο....
Θα χαλαστεις ασχημα αν ανεβασει ειδικα απο βυζια μερια ακομα προσπαθω να κανω delete την αναμνηση........................
Κωλο της εχουμε πει να βγαλει σε σταση που να βαζει ρουχα στο πληντυριο.....Θα χαλαστεις ασχημα αν ανεβασει ειδικα απο βυζια μερια ακομα προσπαθω να κανω delete την αναμνηση.........................
ανυπαρκτο το βυζι εννοεις φιλτατε?Θα χαλαστεις ασχημα αν ανεβασει ειδικα απο βυζια μερια ακομα προσπαθω να κανω delete την αναμνηση.........................
Ανύπαρκτο κ σακουλιασμενο αρχηγέ ο ορισμός του gilf if you catch my drift που λένε κ στο χωριό μου.ανυπαρκτο το βυζι εννοεις φιλτατε?
Καλησπέρα ΒίκυΚαλησπέρα
Διαθέσιμη 10:00 με 22:00 !![]()